Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mayıs 2012, 17:42
dockerengin adlı üyeden alıntı
dincer59 Sen sigortayı hangi tarihte yaptın acaba. Gün geçtikce zamlanıyor onun için sordum. Bir de İstanbulda hangi acentede yaptığını söylersen biz de bir dahakine başka yere fazladan para vermeyiz
Ben nisanın ilk haftası yaptırdım, internetten hesaplatıp internetten yaptırdım normalde yaptırmazdım ama sistem değişmiş artık sigortanın üzerinde pul yokmuş böyle olunca mail atıyorlar sende çıktı alıp yanında taşıyorsun tekrar acenteye para vermene gerek kalmıyor. Karşı tarafta görüştüğüm kişi isterseniz basılı şekilde de kargo ederim ama bide kargo parası verirsin inanki bende çıktı alıp zarfa koyuyorum başka bi işi yok yazık günah dedi olay budur.
İkamet istanbul ve yaptırılan yer istanbul.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Reklamlar
-
08 Mayıs 2012, 18:57
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Bende michelin lastik alacağım sahibindende bi ilan var mobilden giriyorum linki buraya yapistiramiyorum. Ne dersiniz alinirmi sahibindenden 200 tl
Başka nerden alabilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
Çakması olurmu bunların?
Feyizoğlunda ön 110 tl arka 120 tl güngörde ön 99 tl arka 108 tl daha hesaplısı yok en uygunu güngör motor nakit alımı için 20 tl de taktırmasına versen 227 tlye malolur sana.ben kararsızım karar veremedim durolarla devam edeceğim buradaki tamircilerede güvenemiyorum açıkçası önceki motorumda lastik değişiminden sonra teker bombeli gibi dönüyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Gerçi sen istanbuldasın güngör takmasına para almıyor sadece lastik parası verirsin 207 tl.
-
08 Mayıs 2012, 20:34
blueway2 adlı üyeden alıntı
Feyizoğlunda ön 110 tl arka 120 tl güngörde ön 99 tl arka 108 tl daha hesaplısı yok en uygunu güngör motor nakit alımı için 20 tl de taktırmasına versen 227 tlye malolur sana.ben kararsızım karar veremedim durolarla devam edeceğim buradaki tamircilerede güvenemiyorum açıkçası önceki motorumda lastik değişiminden sonra teker bombeli gibi dönüyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Gerçi sen istanbuldasın güngör takmasına para almıyor sadece lastik parası verirsin 207 tl.
o zaman en iyisi güngör motordan taktirayim bi çift ama durolarada kiyamiyorum naapsak...
-
08 Mayıs 2012, 20:55
durolara alıcı bulursanız haber verin daha 1500 km si dolmamış duro çift var bende,
çanta alımı için alt tablalar universal dırdimi cbf de sorun yaşamam ?
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
08 Mayıs 2012, 21:06
-
08 Mayıs 2012, 21:16
bana lazım olan arka çanta usta , tabla derken de alta takılan bağlantı aparatını kastetmiştim
-
08 Mayıs 2012, 21:42
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Bende michelin lastik alacağım sahibindende bi ilan var mobilden giriyorum linki buraya yapistiramiyorum. Ne dersiniz alinirmi sahibindenden 200 tl
Başka nerden alabilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
Çakması olurmu bunların?
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1528
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1529
arkadaş çok şanssızsın ben alalı 1 ay olmadı daha ben aldığımda taksitli 100 peşin 90 dı adeti
ben 200 e işçilik dahil taktırdım 180 e kargo ile yolluyorlardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
abi sen ben güngörde lastik taktırırken konuştuğumuz afyonlu hemşerimmisin yoksa =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
mondial50tt adlı üyeden alıntı
bana lazım olan arka çanta usta , tabla derken de alta takılan bağlantı aparatını kastetmiştim
yok önceki sayfada bi arkadaş heybe çanta somuş ona yazdım onuda alıntı yaptım olmamış :S
sana moto süper storeden benim çantayı göndermiştim sanki o uyuyor diğerlerini bilmiyorum :S
-
08 Mayıs 2012, 22:00
cd0345 adlı üyeden alıntı
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1528
http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1529
arkadaş çok şanssızsın
ben alalı 1 ay olmadı daha ben aldığımda taksitli 100 peşin 90 dı adeti
ben 200 e işçilik dahil taktırdım 180 e kargo ile yolluyorlardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
abi sen ben güngörde lastik taktırırken konuştuğumuz afyonlu hemşerimmisin yoksa =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
yok önceki sayfada bi arkadaş heybe çanta somuş ona yazdım onuda alıntı yaptım olmamış :S
sana moto süper storeden benim çantayı göndermiştim sanki o uyuyor diğerlerini bilmiyorum :S
Plastigi biraz ince gibi geldi usta birkaç alternatif bakıyorum olmadı cox alicam
-
08 Mayıs 2012, 22:02
[/COLOR]abi sen ben güngörde lastik taktırırken konuştuğumuz afyonlu hemşerimmisin yoksa =)[COLOR="Silver"]
Vay hemserim huseyinim evet o benim nasilsin,nasil mislenler memnunmusun icimde kaldi benimde alamadim
-
09 Mayıs 2012, 09:57
arkadaşlar dün konu açmıştım ama nedense yayınlanmamış yada ben beceremedim..
herneyse dün biten zorunlu trafik sigortamı yenilemek için gittigimde resmen şok oldum.
geçen sene 45 TL ye yaptırılan zorunlu trafik sigortası için
AXA 200 TL
HDI 145 TL
istedi...
rayic bedeli istanbul için 116 TL olmasına rağmen hemde.
çok araştırdım ve sizlerinde aklına olsun SOMPO JAPAN firmasından 87 TL ye yaptırdım. (İSTANBUL İÇİN GEÇERLİDİR)
-
09 Mayıs 2012, 10:36
F54 adlı üyeden alıntı
kıvırma rotella ahmet
....
katırına bin balığa git .....baydıı diyorum valla baydı,sövmemek-sataşmamak-saldırmamak-kırmamak için zor tutuyorum kendimi..olum yavşaklık kanınızda var sizin...götü boklu 2 b,in kaç bilmem ne küsür model bi yeber sahabısı olmuşsun gelmiş hurda yeberenle bana 2012 model cbf nin muhabbeti yapıyorsun...yeter bitsin bu konu ben zaptedemiyorum kendimi daha...
-
09 Mayıs 2012, 11:09
dincer59 adlı üyeden alıntı
Ben nisanın ilk haftası yaptırdım, internetten hesaplatıp internetten yaptırdım normalde yaptırmazdım ama sistem değişmiş artık sigortanın üzerinde pul yokmuş böyle olunca mail atıyorlar sende çıktı alıp yanında taşıyorsun tekrar acenteye para vermene gerek kalmıyor. Karşı tarafta görüştüğüm kişi isterseniz basılı şekilde de kargo ederim ama bide kargo parası verirsin inanki bende çıktı alıp zarfa koyuyorum başka bi işi yok yazık günah dedi olay budur.
İkamet istanbul ve yaptırılan yer istanbul.
Cevabın için çok teşekkürler dincer59. Biz kuzenimle ikimiz motorlarımızı yeni aldığımız için yeni sigorta yaptırdık. Yenileme yapmadık yani. Bunun için de hiç hasarsızlık indirimi felan yapılmadı ve bu şekilde fazla fiyatlar çıktı.
-
09 Mayıs 2012, 12:55
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yeni motorun. Aramıza hoşgeldin. Yani hiç aklında yokken nasıl böyle birden bire oldu. Aklında cbf 150 mi yoktu, motor almak mı yoktu. Yani çok geniş kapsamlı bi yaklaşım. Aklımda yokken cbf 150 aldım. Eşten dosttan temiz motor mu denk geldi sen başka bi marka model düşünürken de .. aa hemen bu cbf i alayım boşver .... markayı hem ucuz hem temiz miş falan mı dedin ? Yani işte nasıl oldu ?
Daha açık nasıl anlatılabilir bilemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
Bu konu için başlık açmana bence hiç gerek yoktu ama olmuş bi kere. Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun yeni motorun. O senin yapışkanlı olay dediğin tank ped tir. Depo kılıfı bence daha fonksiyonel. Kılıf yakışır. Kırmızı motorada siyah motorada siyah kılıf yakışıyor. Güzel takılırsa bol bol kalmazsa iyi durur. Yetkili servislerin çoğunda vardır. Kargoyla falan satın alabilirsin. Sıkıntı olmaz.
jinlunumu sattım sonra az yakan parçası ucuz motorumu sattığım için pişman oldum,sahibinden.com dan bikaç yamaha xt 125R & X buldum,bikaçtane suzuki innova,honda today,beat,spacy,kymco agility city buldum ve STR 250 buldum ve atladım istanbula gittim. baktığım motorların hepsi ya turşuydu ya da makinasından tangır tungur sesler geliyordu :( 1 gün kalıp dönücem sandım ama 5 gün kaldım ve motor bulamadım. sonra konuştuğum herkez ''la oğlum git bul al bi cebefe gel'' dedi =) bende onları dinledim gittim bi CBF aldım 2010 model 2011 trafiğe çıkışlı 32.000 km de =) cuma günü izmite geri döndüm motorumla sonra pazartesi sabah satışını almaya gittim istanbula ve noterde hacizli çıktı motor. motoru bırakıp paramı alıp geri döndüm :( aranıza hızla katılıp hızla ayrılmak zorunda kaldım :( halbuki ne kadar az yakan,ne kadar yaylanan bi motordu cbf :(
-
09 Mayıs 2012, 18:53
Serk21 adlı üyeden alıntı
jinlunumu sattım sonra az yakan parçası ucuz motorumu sattığım için pişman oldum,sahibinden.com dan bikaç yamaha xt 125R & X buldum,bikaçtane suzuki innova,honda today,beat,spacy,kymco agility city buldum ve STR 250 buldum ve atladım istanbula gittim. baktığım motorların hepsi ya turşuydu ya da makinasından tangır tungur sesler geliyordu :( 1 gün kalıp dönücem sandım ama 5 gün kaldım ve motor bulamadım. sonra konuştuğum herkez ''la oğlum git bul al bi cebefe gel'' dedi =) bende onları dinledim gittim bi CBF aldım 2010 model 2011 trafiğe çıkışlı 32.000 km de =) cuma günü izmite geri döndüm motorumla sonra pazartesi sabah satışını almaya gittim istanbula ve noterde hacizli çıktı motor. motoru bırakıp paramı alıp geri döndüm :( aranıza hızla katılıp hızla ayrılmak zorunda kaldım :( halbuki ne kadar az yakan,ne kadar yaylanan bi motordu cbf :(
Allah korumuş bir yılda 32000 km yapmış muhtemelen kurye motoru nasıl kullandı Allah bilir
-
09 Mayıs 2012, 19:37
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
Allah korumuş bir yılda 32000 km yapmış muhtemelen kurye motoru nasıl kullandı Allah bilir
motor kurye çıkmasıydı ama durumu çok iyiydi, hem kendim baktım hemde 2 farklı ustaya gösterdim. kurye motoruydu evet, şirket 1 yaşını dolduran motorlarını satıyormuş sürekli.. olan yine paraya oldu. 2 kere istanbula git gel yaptım bide motoru full depo benzinle bıraktım. 400 küsür lira rüzgar oldu =)
-
09 Mayıs 2012, 21:13
arkadaşlar max 120tl çanta bakıyorum 2. elde olabilir, cbf e yakışan arkasında garip durmayacak bir çanta olması lazım aşırı büyük düşünmüyorum kurye motoru gibi de gözükmesin,
tavsiyelerinizi bekliyorum
-
09 Mayıs 2012, 21:17
arkadaşlar max 120tl çanta bakıyorum 2. elde olabilir, cbf e yakışan arkasında garip durmayacak bir çanta olması lazım aşırı büyük düşünmüyorum kurye motoru gibi de gözükmesin,
tavsiyelerinizi bekliyorum
Bence 20-30 tl daha koy, sıfır kappa 35 al. Ama ikinci elde olabilir demişsin. 120 tl civarına belki daha bile ucuza kappa 35 lt ikinci el bulunabilir.
-
09 Mayıs 2012, 21:25
-
09 Mayıs 2012, 21:40
Serk21 adlı üyeden alıntı
motor kurye çıkmasıydı ama durumu çok iyiydi, hem kendim baktım hemde 2 farklı ustaya gösterdim. kurye motoruydu evet, şirket 1 yaşını dolduran motorlarını satıyormuş sürekli.. olan yine paraya oldu. 2 kere istanbula git gel yaptım bide motoru full depo benzinle bıraktım. 400 küsür lira rüzgar oldu =)
baya bi para gitmiş hayırlısı olsun
-
09 Mayıs 2012, 21:47
35 lt küçük gelmez mi,
O zaman kappa 46 bakabilirsin ama oda baya pahalı. Shad biraz daha ucuz, shad de bakabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler