Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cazador45 apaçin çok güzelmiş,çilekli dondurma gibi göründü bana maşallah....

Honda cbf yi 4800 Tl ye çekmiş...Arkadaşlar bu hondanın kafasına taş düştü galiba,kendi ipiyle kendini asıyor...Şuan ben cbf almamış olsaydım,cbf niyetinde olsaydım;kesinlikle almazdım...Gider ybr alırdım...bazı arkadaşlar cb125 e yönledirip onu satma planlarından bahsetmiş...böyle bir pazarlama ve planlama taktiği ile alternatif ürünün satışları arttırılmaz..Tam tersi rakiplere müşteri kazandırılır.
    Sağol kardeş apache güzel motordur gerçkten.Sen hangi bayiiden aldın fiyatı manisada 4650 tl diyorlar nakit alıyorum dedinmi 4550 ye veriyorlar hatta 4500

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 17:57 ----------

Evet yaa şimdi aradım manisa bayisini CBF 150 plaka hariç 4800 TL plakaydı çantaydı koruma barlarıydı yan ayaklıktı derken 5400 tl yi bulacak bence kimse sıfırına okadar para vermez 2. ele talep çoğalacak benim görüşüm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    .Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Lastikleri kesinlikle değiştirmek lazım .Az önce kavşakta biraz yatarak hızlı döneyim dedim. Önden kayma yaşadım . Ayağımı yere koyarak zor toparladım. Az daha yerle tanışacaktım .
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol kardeş apache güzel motordur gerçkten.Sen hangi bayiiden aldın fiyatı manisada 4650 tl diyorlar nakit alıyorum dedinmi 4550 ye veriyorlar hatta 4500

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 17:57 ----------

Evet yaa şimdi aradım manisa bayisini CBF 150 plaka hariç 4800 TL plakaydı çantaydı koruma barlarıydı yan ayaklıktı derken 5400 tl yi bulacak bence kimse sıfırına okadar para vermez 2. ele talep çoğalacak benim görüşüm
    yeni fiyatı gören uyanıklarda 4500 fiyat çekecek ikinci ele o parayıda 2.el cbf e vermek gerçekten sazan işi ybr düşmanı olsa bile insan gider cb alır 5-6 ay önce cb fiyatına satılan motor 4800 olmuş 1000 tl küsür zam gelmiş yuh demekten başka diyecek lafım yok insanları resmen keriz yerine koyuyorlar bu sınıfta bu parayı hak eden motor yok

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1363.html

Evet arkadaşlar cbf arıyorum. Maximum 1 senelik 2011 model. Max 10 bin km .. O civarlarda yani. Eğer taksit imkanı yoksa peşin alacağım. Tesekkurler

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    [QUOTE=Cazador45;2666621]
    Alıntı gklp45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende dün bir araba baktım 4 hava yastığı var acaba bende adama söylesemmi hava yastıkları lazım değil çıkart onları fiyattan düşelim.
    Arkadaşım ben motoru sattıktan sonra ne yapayım demiri çantayı demirli yada demirsiz fiyatta değişiklik söz konusu olmaz
    Arabayla motor bir değil ayrıca senin araba alacağını nerden bilebirim ki? cc yükselteceğini düşündüm ve bunun için bunu söyledim hem fiyat düşsün ben rahatlayım hem sen işini gör diye tiiye almana gerek yok

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastikleri kesinlikle değiştirmek lazım .Az önce kavşakta biraz yatarak hızlı döneyim dedim. Önden kayma yaşadım . Ayağımı yere koyarak zor toparladım. Az daha yerle tanışacaktım .
    Aman diyeyim CBF in orjinal lastikleri 5km de de 5000km dede aynı rezillikte.

Mümkün olduğunca kısa sürede değiştirin derim, yaklaşan sıcak günlerde yol kenarında çiçek sulamalarından dolayı yola su akmaları olacaktır, önceden bildiğiniz ve tahmin ettiğiniz yerler dışında etrafı çiçekli, yeşilli böcekli yerlerde de viraja girmeden hızınızı iyice kontrol altında tutarak viraja girin çünkü aniden önünüze ıslak bir viraj olabilir ve DURO larla kesinlikle tavsiye etmem o viraja yatmanızı.

Kuru da bile rezalet.

Öyle ya da böyle 4000TL lik motora biniyorsunuz ve canınız hiç birşeyden kıymetli olamaz diye düşünüyorum ayrıca olası basit bir düşmeden bile canınız sıkılacak belki motorunuz hasar görecek, bu ihtimali düşürmek için lütfen 2 hafta az gezin, kenara biraz para koyun vs. gidip michelin pilot sporty bir çift lastik alın. 200TL.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı canekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman diyeyim CBF in orjinal lastikleri 5km de de 5000km dede aynı rezillikte.

Mümkün olduğunca kısa sürede değiştirin derim, yaklaşan sıcak günlerde yol kenarında çiçek sulamalarından dolayı yola su akmaları olacaktır, önceden bildiğiniz ve tahmin ettiğiniz yerler dışında etrafı çiçekli, yeşilli böcekli yerlerde de viraja girmeden hızınızı iyice kontrol altında tutarak viraja girin çünkü aniden önünüze ıslak bir viraj olabilir ve DURO larla kesinlikle tavsiye etmem o viraja yatmanızı.

Kuru da bile rezalet.

Öyle ya da böyle 4000TL lik motora biniyorsunuz ve canınız hiç birşeyden kıymetli olamaz diye düşünüyorum ayrıca olası basit bir düşmeden bile canınız sıkılacak belki motorunuz hasar görecek, bu ihtimali düşürmek için lütfen 2 hafta az gezin, kenara biraz para koyun vs. gidip michelin pilot sporty bir çift lastik alın. 200TL.
    yerler kuru durumda durolar ısınmışsa iyi ya fena değil 10bin km kullandım duro bende siz shinkoyu görseniz gaz veriyom arka yanlıyor :D keşke 200tl lastik alabilsem
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    [QUOTE=gklp45;2666934]
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabayla motor bir değil ayrıca senin araba alacağını nerden bilebirim ki? cc yükselteceğini düşündüm ve bunun için bunu söyledim hem fiyat düşsün ben rahatlayım hem sen işini gör diye tiiye almana gerek yok
    Motora zam gelmiş 4.800 tl olmuş altından fazla prim yaptı bu motor son 1 senede ilanı kaldırdım yani fiyatı biraz yukarıya çekicem arkadaşım sen başka motorlara bak istersen manisada var 3750 tl acil diyor tam senin istediğin gibi demirsiz çantasız pazarlık payıda var o motorun sahibiyle irtibata geçersen anlaşabilirsiniz belki sahibinden sitesinden görebilirsin motoru hayırlı akşamlar

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    NC 700S 18.750'den 22.900'e çıkmış, yuh sana Honda.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    satın motorları iyi prim yaptı wallahi.. 250 cc ye terfi edin

FermanogLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011-Red Cbf150
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4314778/detay/

Bu motorun fiyatı nasıl arkadaşlar ?
    Bu arada merhaba aranıza yeni katıldım,motor merakım bir arkdaşaş sayesinde başlamış bulunmakta şu an başlangıç için düşündügüm iki motor var cbf150 ve ybr125. 2. el 2010 ve üstü 5000 km ye kadar bulursam almayı düşünüyorum,herkese keyifli forumlar diliyorum.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    alan enayiler çok nasılsa satın gitsin

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satın motorları iyi prim yaptı wallahi.. 250 cc ye terfi edin
    sana satayım koray 365 km de daha,ybr nin üste bin gayme alırım

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı FermanogLu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4314778/detay/

Bu motorun fiyatı nasıl arkadaşlar ?
    Bu arada merhaba aranıza yeni katıldım,motor merakım bir arkdaşaş sayesinde başlamış bulunmakta şu an başlangıç için düşündügüm iki motor var cbf150 ve ybr125. 2. el 2010 ve üstü 5000 km ye kadar bulursam almayı düşünüyorum,herkese keyifli forumlar diliyorum.
    fiyatını geçtimde 1 senede 150km nie okdr az bi sor düşürülmüş olmasın insan ilk aldığında hevesten 300km geziyor 2 günde aten :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sana satayım koray 365 km de daha,ybr nin üste bin gayme alırım
    yok abi ben o hakkımı kullandım..ınazumayı bekliyorum... ama söylenilen gibi 9850 TL olursa...

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatını geçtimde 1 senede 150km nie okdr az bi sor düşürülmüş olmasın insan ilk aldığında hevesten 300km geziyor 2 günde aten :D
    km telini söküpte gezmiştir yapan çok var...

Motosikleti
    2011-Red Cbf150
    Serviste anlaşılmaz mı Motor rodajı tamamlamışsa eger ?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    servisler adam gibi motoruna bakmıyor ki, koyduğun yağı analiz edip yok arkadaş sen başka yağ koymuşsun desin....
    castrol 10/40 tavsiye ediyorum... yaz kış... ayrıca motor yağının vizikosetisiyle oynamak zararlı... yazın 20-50 kışın 10/40 olayı doğru bilinen bir yanlış..

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Zincirden,lastikten,hareketli,aşınmaya meyilli parçaların hepsinden anlaşılır...
    Ama sana tavsiyem,bu tür motorlara pek güvenme...
    Ben 2. el 10 tane cbf satıcısıyla irtibat kurdum,telefondan,yüzyüze...internette görüldüğü gibi değil motorların çoğu..
    Adamın motoru 0 km de 2011 model,hiç binmedik diyor,dedesinin motoruymuş gel servise götürelim diyorum,götüremem diyor...
    Diğeri hiçbir sorunu,kusur yok diyor,2012 model 2aylık motorun başına gidiyorum;subap attırmış,garanti dışı,boya mahfolmuş,titreşim almış başını gidiyor,amortisörler patlak,egzos pas içinde..

Alacaksan tanıdıktan almaya çalış...yada bayiiden sıfır çekeceksin..

Motosikleti
    2011-Red Cbf150
    Zincirden,lastikten,hareketli,aşınmaya meyilli parçaların hepsinden anlaşılır...
    Ama sana tavsiyem,bu tür motorlara pek güvenme...
    Ben 2. el 10 tane cbf satıcısıyla irtibat kurdum,telefondan,yüzyüze...internette görüldüğü gibi değil motorların çoğu..
    Adamın motoru 0 km de 2011 model,hiç binmedik diyor,dedesinin motoruymuş gel servise götürelim diyorum,götüremem diyor...
    Diğeri hiçbir sorunu,kusur yok diyor,2012 model 2aylık motorun başına gidiyorum;subap attırmış,garanti dışı,boya mahfolmuş,titreşim almış başını gidiyor,amortisörler patlak,egzos pas içinde..

Alacaksan tanıdıktan almaya çalış...yada bayiiden sıfır çekeceksin..
    Haklısınız Ahmet Bey, en iyisi tanıdıktan almak,sıfır derseniz şu an için mümkün degil cbf in fiyatı ortada...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler