Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Nisan 2012, 22:01
baycall adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben yeni cbf 150 aldım.Motorun yağına bir bakayım dedim,motor yağı fazla... Olmaması gerekmez mi?
bakımda benim servisim 1,2 litre koyuyormuş öyle dedi ama senn sıfır motorda servis koymuşsa yine olabilir ama benimki öyle değildi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
sonhayat adlı üyeden alıntı
Teşekkürler...Süper Özet bilgi oldu... Abi bir şey daha sorayım BOT konusu kafamı kurcalıyor, özellikle diz ile ayak bileği arası.....futbolcuların tozluk altına giydiği şeylerden mi alsam acaba?????
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Abi madde 3 anlaşılmadı ? trafik takipçisi nedir????
Alakasız sorularım nedeniyle tüm CBF150 kullanıcılarından özür diliyorum...
kişi profilinden profilini detaylındırsan daha iyi yardımcı olabiliriz istanbulda isen eğer ilçe merkezlerinde trafik müşaviri oluyor onlar her işlemi yapıyor =)
korumalar ve pantolon konusunda ben " altın elbiseli adam " programını takip ediyorum o arada programda koruma nasıl olmalı detaylarını veriyor ama uzman tv internet sitesinde motosiklet uzman eğitmenleri video halinde koruma gereklimi neden gerekli koruma nasıl olmalı anlatıyor ama kevlarda ve korumada " http://www.tech90.com.tr/default.asp " sitesine bakabilirsin türk üretici ve fuardada standları varmış ben denk gelmedim ancak altın elbiseli adam programda test etti çok dayanıklı görünüyordu ve oda onayladı ce onaylı tüm ürünleri avrupa standartlarına uyuyor ama eğer paraya kıyacaksan tam kevlar olanını al %100 kevlarlar varmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
ve son olarak bu tüm cbf çi arkadaşlar için geçerli abim sayılır yan komşum sigortacı 44 veya 42 idi ben sigortamı yaptırdım arayıp ismimi verin size yardımcı olur türkiyenin neresinde olursanız olun poliçenizi kargolar ben kefilim ;)
ali murat bağcı
0535 463 70 50
tüm MT grubuna yardımcı olabilecek videolar bilgiler var boş vaktinizde geriye dönük olarak tüm videoları izlemenizi tavsiye ederim ve aramıza katılamyı düşünen yeni cbf alacak arkadaşlar için cbfi de test edio + larını - lerini söylüyor herkese tavsiye ediyorum
Reklamlar
-
28 Nisan 2012, 22:03
Benim cbf nin sele kilidi üzerine oturunca kurtuluyor,oturtuyorum yerine üzerine oturunca tık diye kilitten kurtuluyor,daha önce böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda.
-
28 Nisan 2012, 23:32
-
29 Nisan 2012, 14:54
İyi gunler dun kutahyaya gittim 100 km ve ayni gun dondum fakat dikkatimi ceken ellerimin uyusmasiydi 90-100hizla gittim genelde motorum aldigim gibi olup lastik disli degisimi yapmadim sizce bu normalmi cok yoruldugumu hissettim
-
29 Nisan 2012, 15:06
blueway2 adlı üyeden alıntı
İyi gunler dun kutahyaya gittim 100 km ve ayni gun dondum fakat dikkatimi ceken ellerimin uyusmasiydi 90-100hizla gittim genelde motorum aldigim gibi olup lastik disli degisimi yapmadim sizce bu normalmi cok yoruldugumu hissettim
yeni kasa cbf150 kullanmadım fakat bende 3 yıldır 2009 model cbf150 vardı yeni sattım. aynı gün gidiş dönüş bursa-mudanya-gemlik yapmıştık eskişehirden uyuşma vs.. söz konusu olmamıştı bel ağrısı dışında bir sıkıntı da yaşamadım.
-
29 Nisan 2012, 22:38
ben de Ankara - Kayseri yaptım 350km civarı 30dak. molalı bir sıkıntı olmadı. uzun yolculuklarda arka koltuğa çanta vs koyuyorum, dolaysıyla belimi yaslıyorum.
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
4000 bakımı kaç para bilen varmı?
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
29 Nisan 2012, 22:51
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Benim cbf nin sele kilidi üzerine oturunca kurtuluyor,oturtuyorum yerine üzerine oturunca tık diye kilitten kurtuluyor,daha önce böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda.
Ben ilk aldığımda benzeri olmuştu, bende hiç kurtulmuyordu, anahtar kırdım bu sebepten. İşin özünde selenin altında orayı tutan ince demir bir diş/kanca var. muhtemelen yayı vs neyse o tam geremiyor (bende tam tersi fazla gerdiği için serbest bırakamıyordu). En son serviste o demiri biraz yamultarak şekle soktular. Boş bir zamanında servise gidersen 10 dakikada hallederler, servis kapsamındadır. Para vermene gerek yok. Fabrika hatası sonuçta.
Olgun YAZICI
Beylikdüzü/İSTANBUL
-
29 Nisan 2012, 23:01
zinciri makine yağıyla da yağlayabilirsiniz diyorlar bu bildigimiz arabaya koydugumuz motor yağları mı oluyor? 20-40 20-50 10-40 felan???
-
29 Nisan 2012, 23:06
harun27 adlı üyeden alıntı
zinciri makine yağıyla da yağlayabilirsiniz diyorlar bu bildigimiz arabaya koydugumuz motor yağları mı oluyor? 20-40 20-50 10-40 felan???
Uzun ömürlü olmaz, janta çok fazla sıçrar, Çok tot tutar, zincirin ve jantın kısa zamanda batar.
-
29 Nisan 2012, 23:08
2012 cbf kerin kronik bı sorunu var mı almayı düşünüyorum , hata yapmış olmayım
-
29 Nisan 2012, 23:25
mondial50tt adlı üyeden alıntı
2012 cbf kerin kronik bı sorunu var mı almayı düşünüyorum , hata yapmış olmayım
sakın böyle bi hata yapma... Ahmet N. arkadaşımız 3 gün önce aldı tekleme sorunu devam ediyor bunlarda.. satacak motoru ybr alacakmış..
-
29 Nisan 2012, 23:31
-
29 Nisan 2012, 23:34
Vayyy ezik vayyyy hemnde inandın ve koz olarak kullanmaya başladın öylemi,olum senin kadar sahtekar bi adam görmedim ben hayatımda
Kekledim sizi ,sizde hemen inandınız
motorda tekleme-itekleme falan yok,tek sorun selede; hafif bir tümsekte kilidi açılıyor...Bide lastiğime vida girmiş,havası indi eve gelince,yarın işe motorsuz gidicem.
wayyy arkadaş bu ne hız yaw.. lastik ,sele, tekleme, yakma,atma ,batma yandın Ahmet N. ben sana yapacağımı bilirim.. sen gidip ybr almadın.. bundan sonra satana kadar benden çekeceksin..
İrfan aga 2 sene ne çekti benden biliyon mu... adam topiklere girmedi.. hayata küstü.. motora bilem binemedi...
-
29 Nisan 2012, 23:38
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Uzun ömürlü olmaz, janta çok fazla sıçrar, Çok tot tutar, zincirin ve jantın kısa zamanda batar.
ipone zincir spreyi kullandım pek etkili olmadı beyaz beyaz oldu zincir ve de sesi azalmadı gress kullandım sesi sıfıra indirdi geçenlerde de motoru yıkarken arkadasmı gördüm zincirini yaglıyordu bu ne dedim makine yagı dedi.... sonuc olarak bir zararı var mıdır bu motor yagı sürmenin? gress yagı bundan daha fazla janta sıçrama yapıyor
-
29 Nisan 2012, 23:49
K o r @ y adlı üyeden alıntı
wayyy arkadaş bu ne hız yaw.. lastik ,sele, tekleme, yakma,atma ,batma yandın Ahmet N. ben sana yapacağımı bilirim.. sen gidip ybr almadın.. bundan sonra satana kadar benden çekeceksin..
İrfan aga 2 sene ne çekti benden biliyon mu... adam topiklere girmedi.. hayata küstü.. motora bilem binemedi...
ulen basss git ybr topiğine,bak molotof atarım yakarım uleyyyn ybr topiğini yoksa
-
30 Nisan 2012, 00:39
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar... Geçen akşam iş çıkışı bir baktım selenin üzerinde tüyler dolmuş ve ufak tefek çizikler oluşmuş. Sanırım aynı şekilde bir kedi de benim motorun üzerinde keyif yapmış :( Bu konu hakkında ben de çözüm önerilerinizi bekliyorum. Özellikle şu kedi kovucu spreyler işe yarar mı, aranızda kullanan var mı? Saygılar...
-
30 Nisan 2012, 00:41
ulen basss git ybr topiğine,bak molotof atarım yakarım uleyyyn ybr topiğini yoksa
şimdi sonuç olarak bi sorun var mı 2012 lerde çünkü aldım gibi yarın parasını halledicem
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
30 Nisan 2012, 00:48
şimdi sonuç olarak bi sorun var mı 2012 lerde çünkü aldım gibi yarın parasını halledicem
Öyle bahsedildiği gibi kronik problemler olsa hiçkimse bu motosikleti almazdı. Ya da aldı hadi memnun olan olmazdı. Honda da zam yapmazdı motosikletlerine. Bu başlığı baştan sonuna kadar, ya da en azından 1000. sayfadan itibaren okursan bir çok fikir edinebilirsin.. Hayırlı olsun alacağın motosiklet...
-
30 Nisan 2012, 00:50
kuryeler neden alsın ki ozaman,onların altında en çok ne var ona göre karar ver sen..
-
30 Nisan 2012, 00:52
Yok arkadaşım kimsenin dediğine bakma sen 2012 lerde hiç bi sorun yok cirlop gibi maşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)
Bu Konudaki Etiketler