Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Nisan 2012, 16:39
Suyun içinde giderken çektiğim bir video
http://www.youtube.com/watch?v=_uvy3...UCYxFRrPnQE54=
---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
zaten lanet olsun o ampülleri koyana vallaha o dandik dediğimiz çin malı motorların farları bile daha iyi geliyor bazen bana.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
-
19 Nisan 2012, 17:57
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Merhaba , ampulü uydursanız bile farımız devamlı yandığı için normal ampulden daha yüksek watt lı bu ampul daha fazla ısınacağından far tasınızın erimesi gibi bir sorunla karşılaşmanız olasılık dahilinde. Takmadan önce bunu da düşünmenizi tavsiye ederim.
Ahahaha ben bunu hiç ama hiç düşünmemiştim. Artık ampulü balkona takarım neyse bare internetten 9,10 tane ampül siparişi veriyim bare, evde stoklamak lazım anlaşıldı. Uyarı için teşekkürler.
Olgun YAZICI
Beylikdüzü/İSTANBUL
-
19 Nisan 2012, 18:21
-
19 Nisan 2012, 18:35
Mercekli xenon kullanan arkadaşlara bi sorum olucak, bu zenon un sarf malzemesini bulmak mümkün mü, mesela orj far ampulünü bi çok yerden temin edebiliyoruz, Bu xenon un ampulü patlarsa, angel veya uzun kısa fark etmez, herhangi biri mesela, temin edilebiliyor mu ? Yoksa bu ampul sistemi ömrü bitene kadar patlamıyor ve ömrü de hayli uzun mu ? Veya ampul patlarsa ne yapıyoruz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
algilama adlı üyeden alıntı
Ahahaha ben bunu hiç ama hiç düşünmemiştim. Artık ampulü balkona takarım
neyse bare internetten 9,10 tane ampül siparişi veriyim bare, evde stoklamak lazım anlaşıldı. Uyarı için teşekkürler.
Birde o ampulü kullanırken uzun vadede akün bitebilir. O ampül muhtemelen alternatörün ürettiğinden daha yüksek veya tam kapasitesine yakın akım tüketiyor olmalı.
-
19 Nisan 2012, 19:05
canekin adlı üyeden alıntı
Aku bunu kaldırir büyük ihtimal ama asıl problem öncelikle elektirik tesisatında fara giden bölümde sıkıntı olabilir ayrıca soketleri uymayacagi için ampul yerine ne uyar nede bağlantı yapılabilir.
50 kuruşa oto yedek parçacilarında plastik yatak var h4 ampulu armut duya çeviren..soketi kesip bi 3 bacakli soket alıyorsun 2 liraya..ama 60-55 olduğun için akün kaldırmıyor..ya ön fara bi düğme koyup gündüzleri kapalı gezeceksin ya da 35 w olanindan alacaksin ya da xenon bağlayacaksin..aküne çok güveniyorsan 100luk narva bağla ama tecrübe ile sabit..akü kaldırmıyor.. www.narva.com.au/products/browse/h4
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Mercekli xenon kullanan arkadaşlara bi sorum olucak, bu zenon un sarf malzemesini bulmak mümkün mü, mesela orj far ampulünü bi çok yerden temin edebiliyoruz, Bu xenon un ampulü patlarsa, angel veya uzun kısa fark etmez, herhangi biri mesela, temin edilebiliyor mu ? Yoksa bu ampul sistemi ömrü bitene kadar patlamıyor ve ömrü de hayli uzun mu ? Veya ampul patlarsa ne yapıyoruz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
Birde o ampulü kullanırken uzun vadede akün bitebilir. O ampül muhtemelen alternatörün ürettiğinden daha yüksek veya tam kapasitesine yakın akım tüketiyor olmalı.
xenon uzun ömürlü ancak hem beyni hem ampulu bozulabilir..sahibindene bakarsan yedek ampul yedek beyin diye bir çok ilan var görürsün..angellar da haricen satılıyor..
-
19 Nisan 2012, 20:26
Cbf 150 1 lt benzinle kaç km yol yapar?
-
19 Nisan 2012, 20:32
ortalama kullanıma göre 40 km gider herhalde.
-
19 Nisan 2012, 20:34
100km'de 2.5 ile 3lt arasında yakar. Canını çıkarırsan (iki kişi, bol yokuşlu ve yüksek devir) 4lt'ye de çıkabilirsin. Ben en fazla 3.3 lt yaktırmıştım.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
20 Nisan 2012, 00:36
-
20 Nisan 2012, 00:43
585858 adlı üyeden alıntı
teşekkürler
Ayrıca 2011 model ön dişlisi 16 yapılmış motosikletim ile günde 80 km (işe git gel) yaparak istanbulda tam da iş saatlerinde kullanarak 410km de yedeğe düştü motosiklet. Yani daha dikkatli uzun yolda 2,0-2,5lt yakar (en azından benimki)
Beylikdüzü-Gayrettepe arasını sabah 7-8 arasında bilenler bilir
-
20 Nisan 2012, 10:12
aynı işte ben de o kadar yakmıştım. daha sonra hiç ölçmedim.
ama benimki genelde 2 kişi şehir içi - şehir dışı karışıktı.
bugün serbest kıyafet günüm, işe cıbıfla 70'le tın tın geldim, var ya yok böyle bir huzur, yok böyle bir doyum.
her gün kullansam bu kadar keyifli gelmez. haftada 1-2 oldu mu resmen her kullanış balayı
ay lav cıbıf
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
20 Nisan 2012, 13:05
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Ayrıca 2011 model ön dişlisi 16 yapılmış motosikletim ile günde 80 km (işe git gel) yaparak istanbulda tam da iş saatlerinde kullanarak 410km de yedeğe düştü motosiklet. Yani daha dikkatli uzun yolda 2,0-2,5lt yakar (en azından benimki)
Beylikdüzü-Gayrettepe arasını sabah 7-8 arasında bilenler bilir
sağolasın teşekkürler
-
20 Nisan 2012, 13:13
Bu gun benimde serbest kıyafet :D ozlemişim bende masallah tıır tıkır caşlışıyor gt250 comet almayı düşünüyorum bir yandan ama ne yapsam bilemiyorum gidip gidip geliyorum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
20 Nisan 2012, 13:28
ankara'da kurumsal ve ciddi çalışan bir honda var. gerisi için size örnek vereyim. suzukim 15 gündür radyatör hortum su kaçağı için serviste. yanında ufak tefek şeyler de istedim ama 15 gündür daha ellerini sürmediler motora.
yoksa ben de ne motorlar bakacağım da...
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
20 Nisan 2012, 15:11
valla gidip gidip geliyorum. yeni motor almakla CBF e devam etmekle kotu alışkanlık yaptırıyor masrafı yok birseyi yok tık demiyor gozum kapalı dundayı dolanırım hic yolda bırakır endisesi gutmem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
AydoganX adlı üyeden alıntı
İnşallah içeriye düşmemiştir. Bahsettiğin parça motor çalışır vaziyetteyken içeriye düşmüşse şimdiye kadar zaten paramparça olmuştur azda olsa zarar verebilir diğer parçalara.
Debriyaj değişimi yapacağın zaman yağ süzgecinin oralarda biryerde bu plastiğin kalıntılarını görebilirsin. Tabi un ufak olup sücgeçten geçip sonraki yağ değişimlerinde kirli yağla atılmazsa.
(Fotolar Birol usta'ya aittir. Kendisine fotolar için teşekkürler.)
http://i591.photobucket.com/albums/s...yag_filtre.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/6297/cimg0933ey6.jpg
Yag filtresi değişimini arıyordum bu kaynagı buldum hazırlayanlara teşekür etmek istedim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
20 Nisan 2012, 15:15
Honda Cbf 150'nin bu kasasına 250cc motor koysa hiç büyük cc motosiklet düşünmem.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
20 Nisan 2012, 15:54
Arka dişliyi 40 yapın başka birşeye ihityacınız kalmaz.
-
20 Nisan 2012, 18:27
Arkadaşlar bugün kocaeliden kalktım istanbul bahçelievlere gittim 300 km..
Ve bu ilan ile ilgilenen arkadaşlarımız varsa kesinlikle telefon açıp kontorünüzü bile harcamaya değmez...
Resmen şok oldum yaaa...ilandaki resimler yanıltıcıdır...motor garanti kapsamı dışında,servise 1 kere bakım yaptırılmamış,servis harici subap atılmış,boya yer yer temas noktalarından sökülmeye başlamış,ön kafa koruma demiri çamurluğa vura vura delmiş,egsoz boydan boya pas içinde,motor resmen falafoş olmuş durumda.Kurye değilim demişti bana telefonda motor kurye motoru 2 ayda 6 bin km yapmış..resimde givi marka topcase var motorun üzerinde çakma kırık dökük bitane 35 liralık çanta var...Şok oldum resmen elemana neden garanti kapsamı dışında olduğunu söylemedin kardeşim deyip tepem attı ve hiç vakit kaybetmeden geri döndüm...
Benim gibi uzaktan yada yakından gidip görmek isteyen arkadaşlarımız olabilir onun için bu yanıltıcı ilanı şikayet etmenizi rica ediyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82681365/detay
-
20 Nisan 2012, 22:44
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün kocaeliden kalktım istanbul bahçelievlere gittim 300 km..
Ve bu ilan ile ilgilenen arkadaşlarımız varsa kesinlikle telefon açıp kontorünüzü bile harcamaya değmez...
Resmen şok oldum yaaa...ilandaki resimler yanıltıcıdır...motor garanti kapsamı dışında,servise 1 kere bakım yaptırılmamış,servis harici subap atılmış,boya yer yer temas noktalarından sökülmeye başlamış,ön kafa koruma demiri çamurluğa vura vura delmiş,egsoz boydan boya pas içinde,motor resmen falafoş olmuş durumda.Kurye değilim demişti bana telefonda motor kurye motoru 2 ayda 6 bin km yapmış..resimde givi marka topcase var motorun üzerinde çakma kırık dökük bitane 35 liralık çanta var...Şok oldum resmen elemana neden garanti kapsamı dışında olduğunu söylemedin kardeşim deyip tepem attı ve hiç vakit kaybetmeden geri döndüm...
Benim gibi uzaktan yada yakından gidip görmek isteyen arkadaşlarımız olabilir onun için bu yanıltıcı ilanı şikayet etmenizi rica ediyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82681365/detay
ahmet abi takma kafana ama çok yol yapıp böyle dangalak bi satıcıyla karşılaş ihtimalini de düşünüp keşke metehan ı da yanına alsaydın o gereken sopa dayak darp bigi işlemleri metehan abi ayarlardı sana laf bile söyletmez di
sen honda alacaksan metehan ile görüş onun çok honda servis tanıdığı var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
20 Nisan 2012, 23:16
arkadaşlar 4.500 verip te motor alan lar daha 2 bin 3 bin de satıyorlar bu motorların bilmedgimiz bir kusurumu varda alınca anlaşılıyor küllen zarar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)
Bu Konudaki Etiketler