Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı yzfomer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmmm tamam o zaman sağolasın mete_han abi hemen kıllanmayım o zaman ya zaten bu gün bi yere kadar gidip geldim koyduktan sora gazete koydum altına indim baktım az önce yoktu bişi

:
    inanırmısın bir 2.yağ damlatma şansı olmaz motorumun...bu şansı vermem ona...direkt elimi öpene satarım...benim yakın çevrem bilir huyumu...2005 te honda innovamla bir İzmit gezisinde çok benzinliğe uğradığım için motortun taksitlerini öderken satmıştım 2000 km civarında...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    [QUOTE=yzfomer;698233
    kardeşim ekliyorum şimdi ksk işi yattı ama ben sık sık gidip gelicem bu aralar oraya ben gelirken msn den falan haber veririm görüşürüz mutlaka
    QUOTE]

ok kardeşim görüşürüz her zaman...zaten yakında izmir cbf-150 ciler olarak toplanıp konuşur bol-bol resim çeker foruma koyarız

yağ meseleside ilk aldığım gün ve ertesi gün 1'er damla oldu bendede apartmana koyduğum için görebildim servisten yeni çıktığı için oluyordur büyük ihtimal sonra bir daha hiç denk gelmedim...
    2 tane resim çekmişim 20 gündür onları koyayım bari...millet bu adamın motor aldığı falan yok sallıyo demesin

Gece apartman içinde...(resimde şu meşhur yağ damlaları yerde görünüyor )

4. kat balkondan

üsttekinin zoom'lanmış hali...

a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hadi gözün aydın teslim almışsın kazasız belasız....
    stickerları bende aldığımdan beri çıkarmayı düşünüyorum bir fırsatını bulamadım neyse bi gezi ayarlayalım bi bakayım senin motora sonra çıkartırım ben

bendede değmiyor a vagrant...ama arka stopların ordan(stop ve sinyalleri üstten kapatan plastik gevşek) ses geliyor çukura girince varmı sizde böyle birşey..?
    Dur yaw chatkut.çat pat felaket haberleri yazıyorsunben de arkadan bir ses çıkmadı henüz.zaten bu haftasonu iyice zorladım makine açılmaya başladı.Önceki sayfalarda oku.Hatta bugün arabayla eve gelirken twister gördüm.hemen yanımda durdu.bizimkinden daha yakında demir çamurluğa.iz de yoktu.merak etme değmiyor.450 km yi sorunsuz kapattım çok şükür.sadece sağ bileğimde dayanılmaz ağrı.kalem bile tutamıyorum.devamlı gaz gaz.durmak bilmedim.ekonomik ve zevkli...

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı a vagrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur yaw chatkut.çat pat felaket haberleri yazıyorsunben de arkadan bir ses çıkmadı henüz.zaten bu haftasonu iyice zorladım makine açılmaya başladı.Önceki sayfalarda oku.Hatta bugün arabayla eve gelirken twister gördüm.hemen yanımda durdu.bizimkinden daha yakında demir çamurluğa.iz de yoktu.merak etme değmiyor.450 km yi sorunsuz kapattım çok şükür.sadece sağ bileğimde dayanılmaz ağrı.kalem bile tutamıyorum.devamlı gaz gaz.durmak bilmedim.ekonomik ve zevkli...
    yok ya felaket değil :D ne ile karşılaşırsam yazıyorum buraya sadece yoksa taktığım yok...

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Bugün 3000km. bakımı için servise gittim. Bakımın artık 4000km.de bi olduğunu söylediler. 2-3 hafta önce sorduğumda değişmedi demişlerdi.
    Pazar günü sorunsuz 460km. gezdim. Haymana, Polatlı, Ayaş, Gordiyon dolaştım. Yarısında artçılıydım. Gezi yazısını, fotoğraflarını gezi forumuna ekledim.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 3000km. bakımı için servise gittim. Bakımın artık 4000km.de bi olduğunu söylediler. 2-3 hafta önce sorduğumda değişmedi demişlerdi.
    Pazar günü sorunsuz 460km. gezdim. Haymana, Polatlı, Ayaş, Gordiyon dolaştım. Yarısında artçılıydım. Gezi yazısını, fotoğraflarını gezi forumuna ekledim.
    ilginc. Honda Efe miydi bunu diyen? Bir de 2000 bakimina goturmus muydun?
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilginc. Honda Efe miydi bunu diyen? Bir de 2000 bakimina goturmus muydun?
    Hayır 2000deyken sordum bakım 3000de dediler. Daha sonra da her 3000de. Bugün de 4000km. dediler. arada yağ değişimi gerekir mi dedim biri gerekmez biri de değiştirirsen iyi olur dedi.
    Yağı Magnetec istemezsem kendi getirdiğim başka yağı koyuyorlarmış.

yzfomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hondacbf150,Honda Today, MSX 125, YAMAHA DELIGHT
    benim bakım çizelgesindede 4000 de bir yazıyor ama her binde yağ değiştirmek lasım hele yazın kesin lasım ama kişisel fikrim bu tabi

a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok ya felaket değil :D ne ile karşılaşırsam yazıyorum buraya sadece yoksa taktığım yok...
    şaka yaptım zaten.bu motor gerçekten iyi.nazar değmesin.gezmek görmek için birebir.tam bir karakaçan.bu ismi beni üstünden atmaya çalıştığı için koydum haftasonu.onun suçu yoktu gerçi.arkadaki araba sıkıştırdı.ben de mıcıra girmek zorunda kaldım.zor zaptettim motoru.

Motosikleti
    1000 de 1.ara bakım yağ değişimi...2500 veya 3000 de 2.ara bakım...yağ değişecek...20 lira...4000 de ise ana bakım...50 lira verilecek...bütün servislerin sistemi bu şekilde değişmiştir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    valla ben 1000 3000 şimdide 6000 bakımını yaptırıorum zinciri yağlamaktan başkada hiç bişey yapmıorum servisen yağ değiştirmene gerek yok dedi bende değğiştirmiyorum

Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000 de 1.ara bakım yağ değişimi...2500 veya 3000 de 2.ara bakım...yağ değişecek...20 lira...4000 de ise ana bakım...50 lira verilecek...bütün servislerin sistemi bu şekilde değişmiştir...
    Ben dün km.3000 de iken gittim 4000de gel dediler.

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    uyumayın forum

benim alet 520 km oldu rodaj tamamlanıyo artık basmaya başlıyorum...zaten açılmaya ivmelenmeye başladı
    dün motor yan ayaklıktayken ve soğukken yağına baktım sonra heyecanlandım yağ yok diye çubuk kupkuruydu bide motorun altında yağ vardı meğer başka birinden akmış...sonra kısa bi panikten sonra orta sehpaya alıp çalıştırdım 2-3 dakika sonra stop edip baktım maşşallahı vardı...akşam eve dönünce ilk işim kitapçığı ezberlemek oldu

isteyen varsa hala satılık 2800 noter masrafıda benden pmden tel vereyım arayın kadıkoy aldıgım gıbı 2250 km de

Motosikleti
    Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben dün km.3000 de iken gittim 4000de gel dediler.
    aman diyim önemli...1000 ile 4000 arası 2.bir yağ değişimi var...çok önemli...

Motosikleti
    arkadaşlar siz hangi zincir yağını kullanıyosunuz ben elf 'in buldum 13,5 ytl iiyimidir yoksa daha uygun bişi varmı sizin kullandığınız sormadan almıyımda sora üzülüyorum bi de kitapçıkta her yıkamadan sora yağlayıon dio zinciri aynen uyguluyomusunuz o kadar dikkat etmeye gerek varmıdır yaw...

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    ben carrefourdan ismi a ile başlayan(şimdi hatırlayamadım, eve gidince bakar yazarım) teflonlu bir sprey aldım.8 ytl ama kutunun büyüklüğü de önemli tanii.senin aldığının miktarı ne kadar.
    bir de gene carrefourda castrolun bayaa büyük bir spreyi var.ona da 14 demişlerdi...
    bu arada zincir temizleme spreyi olarak gene carrefourda bir balata temizleyici vardı.normal zincir temizlemenin fiyatı 14 iken bunun fiyatı 4 ytl idi.içerik aynı.oda s ile başlayan bir marka.süper yağ, kir akıtıyor ve hemen uçuyor.oradaki adamda fark yok, rahatlıkla hem balatalarda hem zincirde kullanabilirsin diyince almıştım.gayet memnunum...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben carrefourdan ismi a ile başlayan(şimdi hatırlayamadım, eve gidince bakar yazarım) teflonlu bir sprey aldım.8 ytl ama kutunun büyüklüğü de önemli tanii.senin aldığının miktarı ne kadar.
    bir de gene carrefourda castrolun bayaa büyük bir spreyi var.ona da 14 demişlerdi...
    bu arada zincir temizleme spreyi olarak gene carrefourda bir balata temizleyici vardı.normal zincir temizlemenin fiyatı 14 iken bunun fiyatı 4 ytl idi.içerik aynı.oda s ile başlayan bir marka.süper yağ, kir akıtıyor ve hemen uçuyor.oradaki adamda fark yok, rahatlıkla hem balatalarda hem zincirde kullanabilirsin diyince almıştım.gayet memnunum...
    saol luxor benim sorduğumun boyutu büyüktü yalnız temizlemeyle yağlama aynı mı aynıysa o sölediğin güselmiş ondan bakarım yani marka bilmios ama carrefour da aynıdır heralde tekrar teşekkürler

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    cbf 150 hakkında bir toparlama yapacak olursak bildik motorlarıda kullanmış bırı bıze cbf150 yi artıları ıle eksılerı ıle anlatabılırmı mümkünse cok kilometre yapmış bırı olsun ki gerçek bilgiler verebilsin

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı yzfomer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol luxor benim sorduğumun boyutu büyüktü yalnız temizlemeyle yağlama aynı mı aynıysa o sölediğin güselmiş ondan bakarım yani marka bilmios ama carrefour da aynıdır heralde tekrar teşekkürler
    dostum kipadan 8 ytl ye aldım 200 ml ben bi tane daha kullanmadım...kutunun üstündekileri yazıyorum

TUTELA Proffesional TP2 Grasso Catene Moto by Selenia Moto Rider (sanırım italyan)
    ithalatçı firmanın açıklamsı...Motor zincirlerini yağlamak için kullanılan özel bir yağdır çark dişlisi üzerinde ince ve yapışkan bir tabaka oluşturur su ve havaya karşı dirençlidir.sürtünmeyle oluşan aşınmaya ve tozlu ortamlarda yıpranmaya karşı korur.Zincirin uzamasını önler özellikle tozlu ortamlarda çalışan zincirlere göre ayarlanmıştır.

bu arada benim motor 550 km oldu...izmirde bornova karşıyaka arasındaki çevreyolundaki yaklaşık 3km lik tünelin içinde biraz basayım dedim bastıkça hızlandı 120 ye dayadım bıraktım erken oldu sanırım biraz ama gidiyor alet...2 kerede kaza atlattım bugün ön teker kilitliyor hemen kaymaya başlıyo ama dengeli kayıyo bırakınca toparlıyor hemen...
    neyse benden bu kadar görüşmek üzere...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler