Geçmiş olsun Aykan.
Ben hondandan vazgeçtim. GT250R aldım.
Mahallenin Bıçkın delikanlısı olacam. , Park ettiğim her yerde dikkat çekiyor en azından :D
Darısı olmayanların başına, Tekeriniz düz bassın.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
yok birgün benzin döküp yakacam o olacak.
bu efe mut'lu
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Depo şu sıralarda fabrikada olması gerek ne testi yapacaklarsa yapsınlar motorsuzluk zor ulan cbf ....
Linkteki Fiyat listesi yazısının üstüne tıkla
http://motosiklet.suzuki.com.tr/Suzuki-Fiyat-Listesi
BE
Hayırdır yaa bizim topik durulmuş sanki biraz...........
Merhaba arkadaşlar bugün biraz motoruma vakit ayırdım hatta biraz abarttım sanırım Sabah ethem abinin yanına gittim (ethemm76) sabah ufak bir kahvaltıdan sonra motorun arka dişlisini değiştirdik biliyorsunuz yeni kasalarda arka dişli 43t eski kasalarda 42t idi malum motor 90-100km/h bandında biraz sancılı oluyor sıkıştırmak lazım rahat bir şekilde seyehat edilmiyor bende burada okuduklarımdan sonra saolsun ethem abide arka dişliyi 42 yapalım rahat edersin dedi rialliden dişli geldikten sonra değiştirdik. Motora bindiğinizde anında farkı anlıyorsunuz artık 80-90 çok rahat sıkıştırmadan motor gidiyor birde vites araları uzadı 1.vites özellikle hemen bitmiyor. 1 dişten ne olur diyordum çok yanılmışım yeni kasası olan arkadaşlara ŞİDDETLE tavsiye ederim sonuç mükemmel Ethem abiye tekrar teşekkürlerimi sunarım çok saol abi.
Daha sonra malum sök tak yapınca arka teker yağlanıyor bende temizliyim motoru dedim biraz abarttım sanırım ama ilk günkü gibi oldu dişliyi değiştiriken eller yağlı olduğundan foto çekemedim bunlar temizlik anında çektiğim bir kaç foto
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
[QUOTE=chemical;2638045]Merhaba arkadaşlar bugün biraz motoruma vakit ayırdım hatta biraz abarttım sanırım Sabah ethem abinin yanına gittim (ethemm76) sabah ufak bir kahvaltıdan sonra motorun arka dişlisini değiştirdik biliyorsunuz yeni kasalarda arka dişli 43t eski kasalarda 42t idi malum motor 90-100km/h bandında biraz sancılı oluyor sıkıştırmak lazım rahat bir şekilde seyehat edilmiyor bende burada okuduklarımdan sonra saolsun ethem abide arka dişliyi 42 yapalım rahat edersin dedi rialliden dişli geldikten sonra değiştirdik. Motora bindiğinizde anında farkı anlıyorsunuz artık 80-90 çok rahat sıkıştırmadan motor gidiyor birde vites araları uzadı 1.vites özellikle hemen bitmiyor. 1 dişten ne olur diyordum çok yanılmışım yeni kasası olan arkadaşlara ŞİDDETLE tavsiye ederim sonuç mükemmel Ethem abiye tekrar teşekkürlerimi sunarım çok saol abi.
Daha sonra malum sök tak yapınca arka teker yağlanıyor bende temizliyim motoru dedim biraz abarttım sanırım ama ilk günkü gibi oldu dişliyi değiştiriken eller yağlı olduğundan foto çekemedim bunlar temizlik anında çektiğim bir kaç foto
http://img718.imageshack.us/img718/3388/photo0003h.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/8250/photo0007v.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/9660/photo0006cg.jpg[/Q
Valla size hep özeniyorum bende yeni aldım motorumu ama bu kadar vaktim olmuyo elimden geldiği kadar vakit ayırmaya çalışıyorum.
güzel itinalı bi temizlik hangi cbf istemezki bunu ( özellikle benimki)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Valla size hep özeniyorum bende yeni aldım motorumu ama bu kadar vaktim olmuyo elimden geldiği kadar vakit ayırmaya çalışıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi 07-04-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06-04-2012 23:59 ----------
yaa benim pc sapıttı herhalde kirlilik yüzünden özür dilerim ( hadi bunuda yaz 3 kere)
Bugün bayiden aldım cbf i mi Titreşim falan yok öyle bi dünya, süspansiyonlar gayet güzel slalomlarda motosikletin tepkileri çok hoşuma gitti. Virajlar oldukça keyifli. Oturuş pozisyonu rahat, başı eğmeden göstergeleri ve aynayı görebilmek güzel 4500 devirden den sonra gaz tepkisi inanılmaz geldi önceki motosikletimden sonra. Trafiğe ayak uydurma konusunda şüphelerim vardı, ha 100cc ha 150 cc diye düşünüyordum ama gaz açıp araçların arasından uzayabilmek güzel bi duygu. Vallahi mutlu oldum, iyi ki almışım )
Herkese Keyifli, kazasız sürüşler.
Bir de unutmadan xenon takıldığında muayeneden geçemiyor diye okumuştum sanırım, doğru mudur?
Sağolun, teşekkür ederim
Xenonu neden tavsiye etmiyorsunuz peki? Sıkıntı mı çıkarır?
motorum satılıktır arkadaşlar ilgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80730433/detay
Arkadaşlar dün depom yedeğe düştü =) fulledikten sonra sıfırlamıştım 310 km yapmışım bi depoyla nasıl sizce
ben sürekli 2 kişi biniyorum ikimizin toplamı ve yüklerimizle birlikte 150-160kg civarı oluyor ve gittiğim yolun yarısından fazlası hep bayır yukarı ve genelde sakin kullanmıyorum yani seri kullanıyorum sizce tüketim çokmu? rodajdaki bi motor için ? daha 550 kmde motor
ve zincir yağı wd 40 dediler sizce iyimi kullanayımmı ne kadar kullanmalıyım ? hiç bilmiyorum detaylı bilgi istiyorum ?
motosikletim bugün 100 km geldi yarım deponun 2 çizgi üstündeydi ibre. fullun 2 çizgi altı oluyor aynı zamanda. 5bin deviri nadiren geçmişimdir ben de ve sakin kullandım genelde. Yalnız rodaj için 2 kişi yokuş yukarı ve seri kullanım pek tavsiye edilmez ama...
Zincir yağı olarak wd 40 ın pek bir işe yarayacağını zannetmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)