Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mart 2012, 23:02
MERHABA KARDEŞİM BEN HER İKİSİNİDE KULLANDIM HİÇBİR FARK YOK SEN 97 AL SIKINTI OLMAZ
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
ARKADAŞLAR ÖN ARKA JANTA İHTİYACIM VAR İKİNCİ EL TEMİZ BİLEN VARSA VARSA FİATI İLE BERABER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OLUN..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
ARKADAŞLAR YOKMU BİLGİSİ OLAN
Reklamlar
-
06 Mart 2012, 23:21
endrucu52 adlı üyeden alıntı
MERHABA KARDEŞİM BEN HER İKİSİNİDE KULLANDIM HİÇBİR FARK YOK SEN 97 AL SIKINTI OLMAZ
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
ARKADAŞLAR ÖN ARKA JANTA İHTİYACIM VAR İKİNCİ EL TEMİZ BİLEN VARSA VARSA FİATI İLE BERABER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OLUN..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
ARKADAŞLAR YOKMU BİLGİSİ OLAN
Yahu hiçbir fark yok ise niye 97 Oktan kullansın 95 koy geç şımartma motosikleti o kadar.
sahibinden de arama yaptığımda çıkan linkleri paylaşayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68999356/detay arka jant 175tl (pazarlık yapabilirsiniz)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...kinci-el/detay ön jant 150tl
http://www.sahibinden.com/arama?pagi...t=cbf+150+jant bu da arama kriterleri
-
06 Mart 2012, 23:25
bugün akıllı bi kurye arkadaşım egzozun sonunda bulunan fazla delikleri kapatmama yardımcı olmaya çalışırken içine vida düşürdü ve egzozdan çıkaramadık vidayı acaba bi sorun yaratır mı bu vida yüksek devirlerde ses çıkarmasına neden oluyor da
-
06 Mart 2012, 23:34
-
06 Mart 2012, 23:38
dürümdöner adlı üyeden alıntı
hahaha
egzosu sök bari öyle çıkarmayı dene zırıldayıp durur o
işe bak
egzoz nasıl sökülür kaç para alırlar yapmak için
-
06 Mart 2012, 23:44
söylediğim yere git oraya gidince hamdı ustaya söyle beni bi arasın hallettiririz sorun yapma kendine..hem aküyü de ölçtürürsün..bi de çayını içer geri dönersın..cbfın sigorta ne kadar tuttu?
-
06 Mart 2012, 23:49
aa şimdi farkettim siz olduğunuzu ben de size yazcaktım hocam sağolun ya sigorta 105 tuttu eve kadar kargolasılar sağolsunlar çok teşekkürler valla ya tmm o zaman dediğiniz yere giderim çok teşekkürler sürekli yardımıma yetişiyorsunuz
-
07 Mart 2012, 00:04
ali taş adlı üyeden alıntı
aa şimdi farkettim siz olduğunuzu ben de size yazcaktım hocam sağolun ya sigorta 105 tuttu eve kadar kargolasılar sağolsunlar çok teşekkürler valla ya tmm o zaman dediğiniz yere giderim çok teşekkürler
sürekli yardımıma yetişiyorsunuz
neden o kadar yüksek tuttu gecikmesi mi varmiş? senin yaş mı küçük? kaza geçmişin mı var?
-
07 Mart 2012, 00:10
neden o kadar yüksek tuttu gecikmesi mi varmiş? senin yaş mı küçük? kaza geçmişin mı var?
bilmem anlamadım ben de ama nerde sorsak o kadar yüksek dediler yaşım 23 kaza geçirmedim hiç motorun da kazası yok
-
07 Mart 2012, 00:13
bilmem anlamadım ben de ama nerde sorsak o kadar yüksek dediler yaşım 23 kaza geçirmedim hiç motorun da kazası yok
yaştandir o zaman..motor kaç model kaç kmde..?
-
07 Mart 2012, 00:14
sağolun 97 alsam sonra üstğne 95 koyulunca sıkıntı yaratmaz değilmi?
bizim burda full diye bi istasyon var sizde bilirsiniz arabama hep ordan alıyorum mazotu uygun oluyor ama motora hiç benzin almadım bi bakayım ne kadar fark ediyor diye benzinde fazla bi indirim yok mazot kadar ama yinede ucuz bi depoda 3,5 tl filan fark ediyor ve 95 oktan fiyatına hiç farksız 97 koyuyorlar o yüzden =)
-
07 Mart 2012, 00:19
yaştandir o zaman..motor kaç model kaç kmde..?
motor 2010 km 9150 de hocam
bu arada çankırı caddesinde asya motorun yanında onu bulmamı kolaylaştırcak bi bina vb var mı acaba
geçen sefer sigortayı ararken opet çok yardımcı olmuştu da
-
07 Mart 2012, 00:31
cd0345 adlı üyeden alıntı
sağolun 97 alsam sonra üstğne 95 koyulunca sıkıntı yaratmaz değilmi?
bizim burda full diye bi istasyon var sizde bilirsiniz arabama hep ordan alıyorum mazotu uygun oluyor ama motora hiç benzin almadım bi bakayım ne kadar fark ediyor diye benzinde fazla bi indirim yok mazot kadar ama yinede ucuz bi depoda 3,5 tl filan fark ediyor ve 95 oktan fiyatına hiç farksız 97 koyuyorlar o yüzden =)
benzın olsun da 95 97 tek silindir motorda farketmez dostum..diesel gibi değil bu..kırsal euro farkı gibi bi fark değil kı..fullun benzini de aynı km yaptırıyor..ama kadoilin benzini daha uzun km götürüyor..çekişte fark yok ve benim buji de pırıl pırıl üstelik..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
motor 2010 km 9150 de hocam
bu arada çankırı caddesinde asya motorun yanında onu bulmamı kolaylaştırcak bi bina vb var mı acaba
geçen sefer sigortayı ararken opet çok yardımcı olmuştu da
asya motora gir hamdı ustayı sor hatta diğer motor satıcılarına da sorsan onlar da tarif ederler..uğur motor un hemen yanında arada dükkanı..motorunu da çok zorlamadan kullan uzun ömürlü olsun..egzostakı tüm delikleri de tıka kompresör düşer..bi sorun yaşarsan da pm at yardımcı olurum..bende de 2011 vardı 4 kusur binde sattım..
-
07 Mart 2012, 00:35
benzın olsun da 95 97 tek silindir motorda farketmez dostum..diesel gibi değil bu..kırsal euro farkı gibi bi fark değil kı..fullun benzini de aynı km yaptırıyor..ama kadoilin benzini daha uzun km götürüyor..çekişte fark yok ve benim buji de pırıl pırıl üstelik..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
asya motora gir hamdı ustayı sor hatta diğer motor satıcılarına da sorsan onlar da tarif ederler..uğur motor un hemen yanında arada dükkanı..motorunu da çok zorlamadan kullan uzun ömürlü olsun..egzostakı tüm delikleri de tıka kompresör düşer..bi sorun yaşarsan da pm at yardımcı olurum..bende de 2011 vardı 4 kusur binde sattım..
tmm hocam çok teşekkürler haftasonu giderim artık
iyi akşamlar
-
07 Mart 2012, 03:17
[QUOTE=dürümdöner;2600734]benzın olsun da 95 97 tek silindir motorda farketmez dostum..diesel gibi değil bu..kırsal euro farkı gibi bi fark değil kı..fullun benzini de aynı km yaptırıyor..ama kadoilin benzini daha uzun km götürüyor..çekişte fark yok ve benim buji de pırıl pırıl üstelik..[COLOR="Silver"]
anadolu yakasında kadoil yok sanırım ama full yakıt kalitesi bakımından iyi sanırım değilmi? yanlışmı düşünüyorum?
arabamızı geçen sene aldık 2011 nisan çıkışlı opel astra hb dizel aldığımdan beri sürekli fullden aldık mazotu hiç bi sorun yaşamadık ve araba 6000 km de şuan
-
07 Mart 2012, 10:13
syn022 adlı üyeden alıntı
Sercan ben varım olmaz mı? 2011 model ama daha 390 km'de. 2012 gibi bişey yani
O da olur abi ayıpsın
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
07 Mart 2012, 10:29
[QUOTE=cd0345;2600921]
benzın olsun da 95 97 tek silindir motorda farketmez dostum..diesel gibi değil bu..kırsal euro farkı gibi bi fark değil kı..fullun benzini de aynı km yaptırıyor..ama kadoilin benzini daha uzun km götürüyor..çekişte fark yok ve benim buji de pırıl pırıl üstelik..[COLOR="Silver"]
anadolu yakasında kadoil yok sanırım ama full yakıt kalitesi bakımından iyi sanırım değilmi? yanlışmı düşünüyorum?
arabamızı geçen sene aldık 2011 nisan çıkışlı opel astra hb dizel aldığımdan beri sürekli fullden aldık mazotu hiç bi sorun yaşamadık ve araba 6000 km de şuan
2011 kasım çıkışli clio hb diesel 40000kmde günlük 200 liraya yakın mazot giderimiz var hep fullden alıyorum suan için bi sorun yok kara duman da atmıyor km olarak da uzun gidiyor
-
07 Mart 2012, 22:47
Bugün sonunda kırmızı cbf 150 siparişi verdim Pazartesi veya salı teslim edileceğini söylediler. Mcm çiftkurtlardan aldım. Diğerlerini bilmiyorum ama otosever yerine orayı tercih etmek çok makul geldi ve ayrıca Kemal beye teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten çok ilgilendi
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
-
07 Mart 2012, 23:08
fatih545 adlı üyeden alıntı
Bugün sonunda kırmızı cbf 150 siparişi verdim
Pazartesi veya salı teslim edileceğini söylediler. Mcm çiftkurtlardan aldım. Diğerlerini bilmiyorum ama otosever yerine orayı tercih etmek çok makul geldi ve ayrıca Kemal beye teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten çok ilgilendi
hayırlı olsun güle güle kullan
-
08 Mart 2012, 13:29
aa şimdi farkettim siz olduğunuzu ben de size yazcaktım hocam sağolun ya sigorta 105 tuttu eve kadar kargolasılar sağolsunlar çok teşekkürler valla ya tmm o zaman dediğiniz yere giderim çok teşekkürler
sürekli yardımıma yetişiyorsunuz
hocam 105 nasıl tutar ya benimde yaş 24 sigortaya 56 lira ödedim bir yanlışlık var sizinkinde yada primi falanmı yüksek hangi sigorta acentası acaba?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler