Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbf 150 siyah
    karda motor kullanan oldumu bence denemeyin.. iki adım yürümek zor geldi motorla gideliyim dedim en az beş yaş daha ihtiyarladım. ALLAHA şükür düşmedik ama kar yağarken terledim... dört teker kullanıcıları da hiç motorcunun halinden anlamıyor. zaten zor gidiyorum yolda birde arkadan korna çalıyor... ne insanlar varyaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı ekber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karda motor kullanan oldumu bence denemeyin.. iki adım yürümek zor geldi motorla gideliyim dedim en az beş yaş daha ihtiyarladım. ALLAHA şükür düşmedik ama kar yağarken terledim... dört teker kullanıcıları da hiç motorcunun halinden anlamıyor. zaten zor gidiyorum yolda birde arkadan korna çalıyor... ne insanlar varyaa
    Karda motorla ne işin var diye çalıyorlardır

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    ya cbf'yi çözemedim her gün farklı bir motora biniyorum sanki..Hergün farklı performans alıyorum..birgün düzyolda 120 yapar..farklı gün aynı yolda 100 ü geçmez..
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya cbf'yi çözemedim her gün farklı bir motora biniyorum sanki..Hergün farklı performans alıyorum..birgün düzyolda 120 yapar..farklı gün aynı yolda 100 ü geçmez..
    sercan cbf aynı hava rüzgar durumları farklı sen hisstmesende orda bi rüzgar farkı vardır dün rüzgar arkandan esiyordur 120km basarsın yarın onunden eser 100km geçemesin yok öle değil falan deme öle yani :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sercan yemekten önce mi biniyorsun sonra mı

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mecburiyetten senin hükümetin kaç para yaptı mazotu biliyormusun.?. birazda mubalağa ve işi gücü motoru eleştirmek olanlar açısından hüsnü talil yaptım ki amaçlarına ulaşıp sussunlar diye. lütfen sende sus.
    en kötü motorsa aynı sınıf aynı para olan tvs filan albu en kötüsü ise o daha iyidir ozaman haksızlık diz boyu cümlenizde
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum. Aklınızdan zorunuz mu var ki karda motorsiklet kullanıyorsunuz. Hadi kros motor olur, zevkine parkurda kar vardır macera yaşayım dersiniz de. İş için bile olsa karda asfaltta otomobillerin önünde motora binmek zorunluluk da olsa ölüme davetiye çıkartmak. Canınız bu kadar ucuz olmamalı. Başka yapacak iş yok mu memlekette. Karda binemeyiz desin kuryeler, paket işi yapanlar. Birlikten kuvvet doğar. Hiç birinizin canı kış günü bir kamyonun önüne düşüp ezilecek kadar ucuz değil. Ben gerçekten gördüğüm zaman çok üzülüyorum. Ama bazı arkadaşlar var ki, Ankara'nın -10 derece soğuğunda karın altında kafasında kask bile olmadan bir de sigara ağzında motor sürüyor. Bu kadar mı canınız ucuz. Otomobil kullanan tabii ki korna çalar. Motorcu önüne düşüp duramayıp ezerse ne olacak. Geçen antalya da feci bir kaza oldu, 2 genç otomobilin önüne çıktı, herhalde görmediler ya da hızını tahmin edemediler. Biri öldü diğeri ağır yaralı, kask yok, 160 la giden aracın önüne çıkıp hareket etmemişler. Otomobili kullanan süratli geldiği için asli olmasa da kusurlu fakat, arkada oturan arkadaşı ölen motor sürücüsünün arkasına kasksız binende, ona güvenende hiç mi suç yok. Belki ehliyeti bile yok, trafik kurallarından bi haber, bir kural ihlali, o anda belki az süratli gelen bir otomobil sürücüsünün hayatını karartıyor. Şimdi biz 120-130 görmeye çalışmıyor muyuz motorlar. Önümüze çıkacak bir olayda hayatta kalma şansımız nedir. Hız sınırı 70, ben özellikle hızlı gitmeyen motor aldım, çünkü dayanamaz basarım biliyorum. 150 lik motor 250 yapsa, inanın sonuna kadar basan çok olurdu, amortisörüm kırılırsa ne olur, lastiğim yarılırsa ne olur diye düşünmeden. 3 kuruş ekonomi yapacağım diye rampa aşağı kontak kapatan arkadaşlar varmış. Yapmayın etmeyin, canınız bu kadar mı ucuz. Anneniz babanız ne emek veriyor, ben baba olunca anladım. Annemim hakkını kasksız motora binerek ya da karda cesaret gösterisi yaparak ödeyemem. Bunları bir düşünün arkadaşlar.
    mstf_gnc ve cbr125cbr bunu beğendiler.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mecburiyetten senin hükümetin kaç para yaptı mazotu biliyormusun.?. birazda mubalağa ve işi gücü motoru eleştirmek olanlar açısından hüsnü talil yaptım ki amaçlarına ulaşıp sussunlar diye. lütfen sende sus.
    Şöyle bir şey de var, bunu okuyan diğer motosiklet sahipleri yarın öbürgün şöyle cümleye başlar. Bu ne biçim motosiklet, baksana kendi kullanıcıları (dikkat et biz sana bir şey demesek, hemen "ları" olur o kelime ) bile dünyanın en kötü motoru diyor, kimse de sesini çıkartmıyor, hepiniz mi enayisiniz ne iş ? Der,

Ben kendi sınıfında olan bu motosikletten daha iyisine binmedim, daha iyisi olabilir ama ben binmedim tvs, yamaha, asya, mondial kısa kısa da bindiğim motosikletler. İlk 150zat ın bana çektirdiğinin onda birini yani 1/10 çektirmemiştir cbf 150, ben bunu her motosikletten inişte hissediyorum kendi içimde mutlu oluyorum. Şunu da anlamıyorum, en azından ben kimsenin motosikleti için şöyledir böyledir demedim durduk yere. Burada ise başka motosikletleri kullananlar amma yorum yaptılar. Yok sat şöyleymiş yok sat böyleymiş.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    ya jantın eğri..
    ya dandik duro marka lastik tel kırmış..
    ya lastik havası az...
    yada amortisör yağlarından biri diğerinden fazla ..
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kötü motorsa aynı sınıf aynı para olan tvs filan albu en kötüsü ise o daha iyidir ozaman haksızlık diz boyu cümlenizde
    lafı nasıl anlayıp ne çıkardınız? ne haksızlığı ? haricilerle uğraşmayım derken dahililerle tartışıyorum.
    bu efe mut'lu

Motosikleti
    honda cbf 150 siyah
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence öyle degil.. çünkü korna çalanlar hep dolmuş şöförleri yolcu kapa bilmek için bir birleriyle yarışıyorlar . banada yoldan çık demeye çalışıyor

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sercan yemekten önce mi biniyorsun sonra mı
    65 kg'yum yemek yesemde yemesemde farketmiyor galiba..)ama tok karnına günde 3 tane ..

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sercan cbf aynı hava rüzgar durumları farklı sen hisstmesende orda bi rüzgar farkı vardır dün rüzgar arkandan esiyordur 120km basarsın yarın onunden eser 100km geçemesin yok öle değil falan deme öle yani :D
    tmm sustum )
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

cbf i kötüleyen arkadaşlar dönüp gerçeye bakıyorlarmı acaba

"Bozkurt" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    benim motorum vites geçişleri sert bana mı öyle geliyo özellikle 2 ci vitese geçerken baya bi ses geliyo

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Debriyaj teliniz ayarsız olabilir. Debriyaj kolunun üzerinden biraz telin boşluğunu alın. Kitapçıkta doğru ayarın nasıl yapılacağı anlatılıyor.

"Bozkurt" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyaj teliniz ayarsız olabilir. Debriyaj kolunun üzerinden biraz telin boşluğunu alın. Kitapçıkta doğru ayarın nasıl yapılacağı anlatılıyor.
    kitapçığa baktım işin içinden çıkamadım netten de baktım bişey çıkmadı kolay gibi gelıyo ama acemi olunca bi tamirciye boşlu aldıracaz

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    Arkadaslar gecen hafta yağmurda sürmüştüm eve geldigimde garip bı yanık kokusu vardı bugün havayı guzel bulup iyice bı yıkadım yağını felan kontrol ettim kuruladiktan sonra çalıştırdım motor isindiktan sonra yine bı koku hafif hfif eksozdanmi motordanmi elektrik akşamından mı anlayamıyorum iyice killandim servise götüreceğim en kısa zamanda motorun çalısmasında gidişinde herhangi biyerinde aksaklık sorun yok super ama bu koku midemi bulandırdı basına gelen varmi ne olabilir fikri olan arkadas varmi ?

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı evocamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar gecen hafta yağmurda sürmüştüm eve geldigimde garip bı yanık kokusu vardı bugün havayı guzel bulup iyice bı yıkadım yağını felan kontrol ettim kuruladiktan sonra çalıştırdım motor isindiktan sonra yine bı koku hafif hfif eksozdanmi motordanmi elektrik akşamından mı anlayamıyorum iyice killandim servise götüreceğim en kısa zamanda motorun çalısmasında gidişinde herhangi biyerinde aksaklık sorun yok super ama bu koku midemi bulandırdı basına gelen varmi ne olabilir fikri olan arkadas varmi ?
    Emre bende de öyle bir koku olmuştu. Viteslerle ilgili bir problem yaşamıştım o zaman olmuştu. Yazmıştım topiğe. Debriyaj yapar o kokuyu demişti ustam. Eğer zorlarsan sert bırakırsan yarım debriyaj yaparsan yapar o kokuyu falan demişti. Bir baktır istersen debriyajına veya ayarla bir dene.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    benimde basıma geldi motoru ilk aldığımda karlıydı hava aynı koku bendede geldi soracaktım fırsat olmadı bi sıkıntı yaratırmı ?

ve arkadaşlar motomax ta 50 tl ye alarmlı disk kilidi var nasıldır kullanan varmı ?

eldiven kışlık ama gazı debriyajı hissedebileceğim uygun fiyatlarda tavsiye ve link?

aynı şekilde kullanışı kolay rahat mafsallı dizlik arıyorum uygun fiyatlarda tavsiye ve link?

fuarda bu dediklerimi daha uyguna bulabilirmiyim?

Motosikleti
    lifan kp 150
    slm arkadşlar daha önceden tvs kulanıp şimdi cbf kullanan arkaşlar varsa aralarında bir kıyaslama yapılrsa hangisi alınır
    tvs hakında şu kadarını biliyorum 1 lt benzinle 40 , 45 kmyol gidiyor ve biriaz titreşimli sağlamlıkda hagisi saglamdır beni üzmeden epey birzaman gitisin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler