Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı evocamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok HYOSUNG GT250R (2012) dı
    2008 aşağısıydı evet belkide bu yüzdendir
    2008 e kadar olan göstergeler lcd değilde usta onlarda görünüyor sonrasında parlıyor die sormuştum tahmin ettiğim gibi çıktı :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

İyi günler,cbf bu kadar sorunlu bir modelse neden arkadaşlarımız 2.kez vehatta 3.kez tekrar tekrar cbf alıyorlar.Gidip ybr almıyorlar.Lütfen merak ediyorum.yeni cbf almış biri olarak o kadar olumsuz yorum okudumki ne yapmam gerektiği konusunda üzüntüye kapıldım.

Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler,cbf bu kadar sorunlu bir modelse neden arkadaşlarımız 2.kez vehatta 3.kez tekrar tekrar cbf alıyorlar.Gidip ybr almıyorlar.Lütfen merak ediyorum.yeni cbf almış biri olarak o kadar olumsuz yorum okudumki ne yapmam gerektiği konusunda üzüntüye kapıldım.
    iki yıl boyunca yada 30 bin km süresince garanti kapsamında oluşan tüm sorunlar servis bakımlarına gittiğin sürece garantiden yapılıyor.
    bu yüzden ikinci kez cbf 150 alıyorlar. en büyük neden bilen bilmeyen herkez HONDA diye alıyor.

Buradaki ecza depolarında hep cbf 150 var ve şehrimizde honda serviside yok.Onlarla konuştuğumda hiç şikayet eden olmamıştı bi depo 2,000 de bir yağını değiştiriyor diğeri 2,000 de ekleme yapıp 4,000 de değişim yapıyor.90,000 km ye ulaşmış motorlar var motoru yapılmamış.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    İnsanların cbf 150'yi garantisi bitti diye satacağını düşünmüyorum. 1,5 yıldır kullanıyorum motorumu bana çıkardığı tek problem bir kez sigortayla ilgili oldu o da garanti dahilinde değil zaten.

90 bin motoru ellenmemiş motor yoktur. idaasındayım. her gördüğüm kuryeye hatta telefonumdan sahibinden satılık yüksek km li. cbf 150 sahiplerini defalarca arar dururum. bu km yi bırakın 50 bini geçmiş orjinal düzgün çalışan cbf 150 görmedim.motor yapılmış olarak demiyorum. fabrika çıkışlı motor civatalarına el değmemiş. varsa burda benim var desinde hep bir sevinelim. bende cbf 1000 imin yanına sırf bu polamikler yüzüne 2011 cbf 150 aldım. 2300 de arka cant değişti garantiden. şimdilik.

Yanlışmı yaptık hocam gidip takasa verip ybr mi alalım doğrusu bumudur.

Motosikleti
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    90 bin motoru ellenmemiş motor yoktur. idaasındayım. her gördüğüm kuryeye hatta telefonumdan sahibinden satılık yüksek km li. cbf 150 sahiplerini defalarca arar dururum. bu km yi bırakın 50 bini geçmiş orjinal düzgün çalışan cbf 150 görmedim.motor yapılmış olarak demiyorum. fabrika çıkışlı motor civatalarına el değmemiş. varsa burda benim var desinde hep bir sevinelim. bende cbf 1000 imin yanına sırf bu polamikler yüzüne 2011 cbf 150 aldım. 2300 de arka cant değişti garantiden. şimdilik.
    bende s1000rr çok yakıyolar dediler die s1000rr aldım deniyom suan makul yakıyor :D

Yanlışmı yaptık hocam gidip takasa verip ybr mi alalım doğrusu bumudur.
    yok kardeşim iyi yapmısın aklın rahat olsun cbf150
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende s1000rr çok yakıyolar dediler die s1000rr aldım deniyom suan makul yakıyor :D

yok kardeşim iyi yapmısın aklın rahat olsun cbf150
    alper bile cbf 150 yi yağ yakıyordu yakmıyordu. derken sattı.işte bende yakardı yakmazdı diye aldım.

Bile bile yağ olayını sorunlarını, nasıl aldınız?Yani verdiği memnuniyet o kadar fazlamı,sorunlarını görmezden gelebilecek kadarmı?

işin aslı çok uzunnnnnnnn. ben bunun nelerini bilmiyorum ki yağ ne olacak ki. cbf 150 honda markasını hak etmeyecek kadar kötü bir motordur. amma velakin. motoru satmak istediğin zaman motoru övmene gerek yok. honda dedinmi. safın biri alıp geçiyor. sende hem biniyor hem zararı az ediyorsun.
    cbf 1000 i 22 bin e aldım, sfır 2011 şimdi.26 bin. ben satmaya kalksam aldığım fiyattan daha fazlaya satacağım.
    cbf 150 yi 3650 ye aldım. şimdi 4150 tl satmaya kaksam 3500 e havada gider.
    cbr 1000 rr yağ yakar debriyaj sesi artık cbr 1000 rr ın imzası olmuştur. ama bile bile insanlar alır. olay bu.

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Bi motorda bu kadar çatışma olamaz gerçekten övülüyor mu yerden yere vuruluyor mu belli deil ben de yeni aldım motorumu şu anda gayet memnumum rahat hem kullanış açısından,hem oturuş evet herkes de böyle diyor bu motor için ama kimiside tam tersine yerin dibine sokuyor ben hiç birşey anlamadım.Mesela

@acun0 HONDA MARKASINI HAK ETMEYECEK KADAR KÖTÜ BİR MOTOR demişsin bunu neye dayanarak söyledin??Hangi problemlerle karşılaştın??

senin km saatin ibresi sallanması bende yok. garantiden değiştir. normal değil.
    eski sayfaları okuyun.452 sayfa amatüsör patlaması, gibi konular var.415. sayfa ya bakın.

Motosikleti
    eski sayfaları okuyun.452 sayfa amatüsör patlaması, gibi konular var.415. sayfa ya bakın.
    Benim motorum 2007 model garanti vs...yok

ya ozaman yapacak bir şey yok.

Motosikleti
    ya ozaman yapacak bir şey yok.
    Ben aşırı kafama takmıyorum zaten onu ki haldır haldır sallanmıyor yani.Ama şuda var siz yerin dibine sokuyorsunuz kimiside 1.cbf ini satıp 2.sini alıyor bu adamlar enayimi madem bu motor bu kadar kötü neden böle bir şey yapıyorlar.

Motosikleti
    cbf 150
    Benim motor 2011 cbf 2000 km yaptım , ikinci yağını değiştireceğim dediğiniz gibi gram yağ yakma yok , herkeste bir şikayet, anlamıyorum acaba başka marka kullananlar mı kötülemeye çalışıyor.

Motosikleti
    alper bile cbf 150 yi yağ yakıyordu yakmıyordu. derken sattı.işte bende yakardı yakmazdı diye aldım.
    bak o doğru benim aletimde ne tekleme cıktı ne yağ yakma cok memlundum ama tartışmalardan bıktım öle bazıları okadar ezbere konusuyorki insan artık illallahdiyip geçiyor

Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi motorda bu kadar çatışma olamaz gerçekten övülüyor mu yerden yere vuruluyor mu belli deil ben de yeni aldım motorumu şu anda gayet memnumum rahat hem kullanış açısından,hem oturuş evet herkes de böyle diyor bu motor için ama kimiside tam tersine yerin dibine sokuyor ben hiç birşey anlamadım.Mesela

@acun0 HONDA MARKASINI HAK ETMEYECEK KADAR KÖTÜ BİR MOTOR demişsin bunu neye dayanarak söyledin??Hangi problemlerle karşılaştın??
    bak mehmet kardeşim bu motor o kadar co ksatıyorki öle böle değil forumu araştır hiç bir motorun konusu 1309 sayfayı bulmamıştır neden çünkü foruma kayıt olan her 10kişiden 6sında cbf oluyor nerdeyse he bölesine peynir ekmek gibi satan motordada bazı kişilerde fabrika hataları bakınız acun bey amortisör patlaması demiş acaba kaç kişide patladı 5mi 10mu 100bin satmış motorda 5kişide patlayınca kronik oluyor vede 0 5kişi nasıl kullanmış motoru azami ağırlığı kaç kilo geçip ne kadar yol kat etmişler böle tanesi 100kg dan 2 kişi sürekli gezerse amaoritsör değil motor patlar yağ yakanlarda bilinç sizce motoru aşırı zorlıyan kişiler he belki normaldee yakanlar vardır ama bu cbr1000rr da bile görüyosun git audi q7 al 10binde oda belirli bi yağ yakıcak çünkü bunlar normal 2.000km de 1 yağını değiştir arkana bakma abartılıyor
    azınlık bunlar hocam bu motor kadar satan motor yok cbf150 övmüyorum ama commuter sınıfında cok keyifli ve tercih edilmesi gereken bi alet 2.el değeri için değil her konuda

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    hiç bir şey yapmana gerek yok cbf ni tepe tepe kullan. biraz motora alış kullan yol yap sonra bir ybr ye bin sonra zaten bidaha ybr ye binmek istemiyceksin çünkü cbf in konforu bu kategoride kimsede yok

Motosikleti
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak o doğru benim aletimde ne tekleme cıktı ne yağ yakma cok memlundum ama tartışmalardan bıktım öle bazıları okadar ezbere konusuyorki insan artık illallahdiyip geçiyor

bak mehmet kardeşim bu motor o kadar co ksatıyorki öle böle değil forumu araştır hiç bir motorun konusu 1309 sayfayı bulmamıştır neden çünkü foruma kayıt olan her 10kişiden 6sında cbf oluyor nerdeyse he bölesine peynir ekmek gibi satan motordada bazı kişilerde fabrika hataları bakınız acun bey amortisör patlaması demiş acaba kaç kişide patladı 5mi 10mu 100bin satmış motorda 5kişide patlayınca kronik oluyor vede 0 5kişi nasıl kullanmış motoru azami ağırlığı kaç kilo geçip ne kadar yol kat etmişler böle tanesi 100kg dan 2 kişi sürekli gezerse amaoritsör değil motor patlar yağ yakanlarda bilinç sizce motoru aşırı zorlıyan kişiler he belki normaldee yakanlar vardır ama bu cbr1000rr da bile görüyosun git audi q7 al 10binde oda belirli bi yağ yakıcak çünkü bunlar normal 2.000km de 1 yağını değiştir arkana bakma abartılıyor
    azınlık bunlar hocam bu motor kadar satan motor yok cbf150 övmüyorum ama commuter sınıfında cok keyifli ve tercih edilmesi gereken bi alet 2.el değeri için değil her konuda
    Bu anlaattıklarınız zaten ortada birşey ama bazı arkadaşlar bu kötü yorumları hiç durmadan yaptığı için insanın midesi bulanıyor oysa ben alırken gözüm kapalı hiç düşünmeden cbf almıştım kararımı çok kesin vermiştim araştırmalarım sonucu bana
    1-Rahat kullanımı olacak
    2-Artçım rahat edecek
    3-Titreşim olmayacak
    4-Biraz da olsa kalıplı
    5-Az yakacak,az problem çıkaracak
    6-Uzun yola gelecek

Bir motor lazımdı ve cbf bunların hepsini karşılıyor ama Honda Markasını Haketmeyecek Kadar Kötü Bi motorsa yanlış tercih yapmışım demektir.Benim 2 yıldır cbf kullanan arkadaşım gözün kapalı al ben motorumu çok seviyorum satmaya kıyamıyorum demişti...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler