Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    doğrudur.

bende önce performans/işlevsellik ve sonrasında görselliğe önem verdiğimden kendi açımdan bilgi aktarmak istedim. Xenon unuz tekrar hayırlı,geceleriniz gündüz olmaya devam etsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    bizim motorların ibreleri yanlış arkadaşlar geçen gün honda civic le yan yana gidiyordum 100 km gösteriyordu benm ibre, civic lerin km saati ortada olduğu için gözüm ilişti dijital ibre 89 u gösteriyordu o an motoru satmayı düşündüm bide navigasyonla deniyeceğim bakalım..
    Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı canekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğrudur.

bende önce performans/işlevsellik ve sonrasında görselliğe önem verdiğimden kendi açımdan bilgi aktarmak istedim. Xenon unuz tekrar hayırlı,geceleriniz gündüz olmaya devam etsin
    eyvallah .. bilgilerinden çok memnunum..sayende 1-2 şey öğrendiysek ne mutlu bana.. tekrar iyi dileklerin için teşekkür ederim..tekeriniz düz bassın

Alıntı mstf_gnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim motorların ibreleri yanlış arkadaşlar geçen gün honda civic le yan yana gidiyordum 100 km gösteriyordu benm ibre, civic lerin km saati ortada olduğu için gözüm ilişti dijital ibre 89 u gösteriyordu o an motoru satmayı düşündüm bide navigasyonla deniyeceğim bakalım..
    bende navigasyon var.. arada 11 km fark oluyor... 100 le gidiyorum, navi. 89 km gösteriyor.. belkide tüm motosikletler böyledir

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    cbf in en kötü yanı o analog ibresi bazılarında tutarsız salanabiliyor bile misal ben garantiden değiştirmiştim motor 3.viteste 4-5bin devirde 60km ile gidiyordu :D normalde bu 5.vites te mümkündür bazı cbflerde belirli kmler arası ibre hafif aşa yukarı oynar bende bu yüzden ibreye pek güvenmedim
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf in en kötü yanı o analog ibresi bazılarında tutarsız salanabiliyor bile misal ben garantiden değiştirmiştim motor 3.viteste 4-5bin devirde 60km ile gidiyordu :D normalde bu 5.vites te mümkündür bazı cbflerde belirli kmler arası ibre hafif aşa yukarı oynar bende bu yüzden ibreye pek güvenmedim
    Evet bende oluyo o sallantı

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    Arkadaşlar geçen bi hyo gt 250r la yanyana giderken onun ıbre dijital olduğu için dikkatimi çekti.Benım cbf tam 105 km/h gösterir ken hyo tam 110 km/h gösteriyordu.
    Birde arkadaşlar daha önce yağmurda motor surmemıstım dun yağmurda uzun sure kullandım eve geldiğimde hafıf bi yanıkımsı koku gelıyordu motor kısmından acaba motorun sıcaklığından dolayı buharlasmanın verdiği birseymı yoksa farklı bır durummu var çözemedım bu konuyla alakalı tecrubesı olan arkadas varıse yardımları beklıyorum
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı evocamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen bi hyo gt 250r la yanyana giderken onun ıbre dijital olduğu için dikkatimi çekti.Benım cbf tam 105 km/h gösterir ken hyo tam 110 km/h gösteriyordu.
    Birde arkadaşlar daha önce yağmurda motor surmemıstım dun yağmurda uzun sure kullandım eve geldiğimde hafıf bi yanıkımsı koku gelıyordu motor kısmından acaba motorun sıcaklığından dolayı buharlasmanın verdiği birseymı yoksa farklı bır durummu var çözemedım bu konuyla alakalı tecrubesı olan arkadas varıse yardımları beklıyorum
    bizim motorlarda gösterge biraz sapmalı oluyor.. Bu çok büyük bir problem değil.. açıkçası ben gösterge paneline yağ değişim zamanları bakıyorum
    motor sıcak yağmur suyuda motora değdiği için koku yapıyor..özellikle egzos yapar..Bu problem değil..normal

Motosikleti
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim motorlarda gösterge biraz sapmalı oluyor.. Bu çok büyük bir problem değil.. açıkçası ben gösterge paneline yağ değişim zamanları bakıyorum
    motor sıcak yağmur suyuda motora değdiği için koku yapıyor..özellikle egzos yapar..Bu problem değil..normal
    Eyvallah @koray teşekkürler bende dun motor yanıyor sandım eksoz tarafından gelıyordu koku aynen sevındım normal olmasına.. tabi 5-10 km/h sapması çokda önemlideğil..
    Demek Beykoza geldinn seni senii

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Eyvallah @koray teşekkürler bende dun motor yanıyor sandım eksoz tarafından gelıyordu koku aynen sevındım normal olmasına.. tabi 5-10 km/h sapması çokda önemlideğil..
    Demek Beykoza geldinn seni senii
    dün geldim xenon taktık şenol abi ile birlikte...
    keyifli oldu hava 14 dereceydi.. 110-120 km süratlarda gittim geldim.. özlemişim bu sezon bu kadar uzun yol yapmamıştım ...

Motosikleti
    nasıl görmeyi başardın ya sağdan soldan bakınca benimkinde hız okunmuyor illaki üstünde olmak lazım :D bu arada belki 5km hızlıdır senden hafif hafif geçiyordur seni sorun yoktur belki bellimi olur :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    bu sabah yeni lastiklerimi taktırdım çok memnunum

Brazilya malı Pirelli Dura Traction

Sanırım sadece Anes motorda var. çifti 165 lira takmasıyla 200 lira
    saygılar...

http://img703.imageshack.us/img703/9...0204134645.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/6...0204134617.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/6...0204155945.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/9...0204160009.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/3...0204161959.jpg
    slm kardeş bende bu lastikten almayı düşünüyorum nasıl yorumlarını alabilirmiyim birde dublex değil mi bunlar

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bende oluyo o sallantı
    Henüz sallanmadı çok şükür.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm kardeş bende bu lastikten almayı düşünüyorum nasıl yorumlarını alabilirmiyim birde dublex değil mi bunlar
    michelin kullanmadım ama pirelli nin bu modelinden çok memnunum motora ayrı bi hava kattı yol tutuşu güzel, dublex
    Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı

Motosikleti
    2008 xmax 250
    michelin kullanmadım ama pirelli nin bu modelinden çok memnunum motora ayrı bi hava kattı yol tutuşu güzel, dublex
    sağol kardeş bende alayım bir çift o zaman tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol kardeş bende alayım bir çift o zaman tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin
    ulem fatih ne arıyon burada , ben sana ybr topiğinden başka yerde takılma demedim mi ?
    çabuk gir içeri

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Dublex mi

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulem fatih ne arıyon burada , ben sana ybr topiğinden başka yerde takılma demedim mi ?
    çabuk gir içeri
    tamam abi kızma bir daha girmem

Motosikleti
    nasıl görmeyi başardın ya sağdan soldan bakınca benimkinde hız okunmuyor illaki üstünde olmak lazım :D bu arada belki 5km hızlıdır senden hafif hafif geçiyordur seni sorun yoktur belki bellimi olur :D
    Motogezisi dönüşündeydik arkadaşa yaklaştım gayetde güzel gördüm yani
    hafif hafif de geçmiyordu Alpercim

Motosikleti
    Motogezisi dönüşündeydik arkadaşa yaklaştım gayetde güzel gördüm yani
    hafif hafif de geçmiyordu Alpercim
    :D vala allah büyük bilemem :D:D:D bu arada ozaman arkadaşın motoru 2008 model falanmı acep veya daha aşa

Motosikleti
    :D vala allah büyük bilemem :D:D:D bu arada ozaman arkadaşın motoru 2008 model falanmı acep veya daha aşa
    yok HYOSUNG GT250R (2012) dı
    2008 aşağısıydı evet belkide bu yüzdendir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler