Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Şubat 2012, 02:06
egzantriğe bir baktır..derim..ilk 1000-2000 km lerde vites geçişlerinde..takır tukur bendede ses geliyordu..ama geçiyor eğer o ise
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
-
01 Şubat 2012, 02:41
ekber adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bizm cbf den bir uğultu gelmeye başladı. genellikledde düşük vitesdeyken yarım gazda yapıyor. granajlara baktım gevşeyen yok. neden yapabilir. kötü haber vermezseniz sevinirim.
"uğultu" yu biraz daha açabilirmisin, durduğu yerde gaz verince de yapıyorsa video da isteriz. Anca o zaman belli olur, yoksa burada atıp tutarız hiç alakasız bişeyden çıkar Bir de model ve km bilgisi alalım..
Şenol hocam, sen seninkini satsana ben alayım şöyle çantalı mantalı. (Benim cbfe yakışır onlar, bir de sis farım eksikti onu da tamamlamış olurum )
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------
canekin adlı üyeden alıntı
enduro enduro derim
f650gs
denge,güce/ekonomi oranı yeterli + ABS
olmazsa ancak abs li cbf600 derim. cbf500 ıı ıh
kanımda bir enduro havası dolaşıp duruyor, yüksek süspansiyon, büyük jant, yüksek oturma pozisyonu vs. derken gönlümden geçen f650gs olsada temizini alamayacağımdan bu aralar gönlüm şu arkadaşlara kayıyor :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71752299/detay
yada bazı 2004 kle500 ler :/
olacak olacak, bizim de bir gün büyük motosikletimiz olacak (ben cbfimi satmam gibi görünüyor)
---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
sercan2667 adlı üyeden alıntı
evet 100 km hıza((ben))rahat çıkılıyor.Mesela Sol grenajı 143 Tl ayna 45 Tl ordan pay biçebilirsin.Orjinal honda parçası ben takdırmıştım.
Yan sanayi grenaj alırsanız ( orjinalinden pek farkı yok gibi, satmayı düşünmüyorsanız kendiniz kullanacaksanız alın ) sağ sol 80tl , ayna ybr aynası taktırın sağ sol 15tl ( ybr aynası diye geçen uzun sap wiwi marka aynalardan) sonra 100tl ye yolunuza devam edin. (orjinalden arta kalan parayla korruma demiri alabilirsiniz )
-
01 Şubat 2012, 20:36
berbat ya aynası..değiştirecem en kısa zamanda.mondialin bir modeli var aynaları z 1000 in aynalarına benziyor ondan alacam
-
01 Şubat 2012, 20:53
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
olacak olacak, bizim de bir gün büyük motosikletimiz olacak (ben cbfimi satmam gibi görünüyor)
cbf i bırakmama imkanı olursa harika olur tabi ama şuan için mümkün değil gibi :( neyse neyse bir enduro.. enduroooo
-
01 Şubat 2012, 21:55
ghostcorc adlı üyeden alıntı
sat onu ybr al
.. teşekkrler ama ybr nin arka tekeri cbf ön tekeri kadar ancak var. benim görüşüm motorun cüssesi bir büyük olcak. tamam cbf de cüsseside küçük ama en azından ybr büyük duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
üstadım ekzantirk zinciri değişeli 1000 km olmadı.vites geçişlerinde sorunyok.işingerçegi servis yolu gözüküyor galiba
-
01 Şubat 2012, 22:32
ekber adlı üyeden alıntı
.. teşekkrler ama ybr nin arka tekeri cbf ön tekeri kadar ancak var. benim görüşüm motorun cüssesi bir büyük olcak. tamam cbf de cüsseside küçük ama en azından ybr büyük duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
üstadım ekzantirk zinciri değişeli 1000 km olmadı.vites geçişlerinde sorunyok.işingerçegi servis yolu gözüküyor galiba
ya kendi serviside diyor zaten firma maliyeti düşürmek için piyasadaki en dandik lastiği takıyor diye yapacak bişeyyok motoru alınca kışa girmeden lastik değiştirmek şart ama bizde başka sorun yok öyle yağ yakma gibi eksantrik zinciri değiş me gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
ha unutmuşum vitesten atma gibi
-
01 Şubat 2012, 23:21
ya kendi serviside diyor zaten firma maliyeti düşürmek için piyasadaki en dandik lastiği takıyor diye yapacak bişeyyok motoru alınca kışa girmeden lastik değiştirmek şart ama bizde başka sorun yok öyle yağ yakma gibi eksantrik zinciri değiş me gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
sen cbf topicinde böle takılıp laf atmalarınla başka sorunların olduğunu gösteriyosun bize içindemi kaldı noldu ayrılamıyosun cbf sayfasından
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
01 Şubat 2012, 23:45
alper150zc adlı üyeden alıntı
sen cbf topicinde böle takılıp laf atmalarınla başka sorunların olduğunu gösteriyosun bize içindemi kaldı noldu ayrılamıyosun cbf sayfasından
Kardeşim , hitap ederken seviyeli olursan bu yazıları okuyan diğer arkadaşlarda rahatsız olmamış olur.. cevap verdiğin insan 55 yaşında üstadımız..
herkes fikirlerini savunur tatlı talı sohbet etmek varken böyle ithamlara gerek yok.. şaka yapmış olarakta algılayabilirsin.. herkesin tekeri düz bassın ..sevgiler
-
02 Şubat 2012, 00:28
ekber adlı üyeden alıntı
Bilmiyorum aynı sorun bendede olmuştu.bizim kurye bir abi vardı 2009 model 60 bin yapmıştı.o öle sölemişti..
-
02 Şubat 2012, 00:30
y
muhterem ybr güzel olabilir ama benim hiç hoşuma gitmiyor yani biraz zayıf görünüyor.belki ybr daha güzel olabilir ama cbf ybr için degişmem.. ybr de sana güzeldir.hayalimde ya cbf 600 yada bir fazer ahhh nerde o günler ..parası birikene kadar ölürüz galiba
-
02 Şubat 2012, 00:52
bunu ciddi ciddi test ettim.ybr'yi 2 saat kullandım sonra indim saniyesinde cbf yi 2 saat kullandım..sonra bir daha ybr ye bindim..bisiklet gibi..oynuyorum ya..)farla direksiyon aynı olduğu için hiç hoşuma gitmiyor..cbf gibi mis gibi vallaha..hem 2 kişi açısından çok ufak geliyor ybr..burda ybr'yi amacım asla kötülemek değil zaten şanzuman problemi fln gibi bişiler yazmadım sadece kişisel görüşlerimi görüntüsünün ufak olduğunu sölemek istedim.elbette cbf'yi sevmeyen çıkacaktır.ama kalkıp ta yok orası bozuluyor yok burası bozuluyor.kimse diyemez motorda herşey size bağlıdır.
-
02 Şubat 2012, 01:00
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Kardeşim , hitap ederken seviyeli olursan bu yazıları okuyan diğer arkadaşlarda rahatsız olmamış olur.. cevap verdiğin insan 55 yaşında üstadımız..
herkes fikirlerini savunur tatlı talı sohbet etmek varken böyle ithamlara gerek yok.. şaka yapmış olarakta algılayabilirsin.. herkesin tekeri düz bassın ..sevgiler
bende tatlı sert bi itamla anlatmak istemiştim yanlış anladıysanız pardon
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
02 Şubat 2012, 01:04
alper150zc adlı üyeden alıntı
bende tatlı sert bi itamla anlatmak istemiştim yanlış anladıysanız pardon
Tabiki tartışmamız lazım, tabiki bilgi alış-verişi yapacağız.Benim yamaham var diye buradan bilgi alamazsam benim için kayıp olur.Herkes kendi için en iyisini arar.. Sonuç olarak dosluklar bakidir.. Bende seni kırdıysam affola..sevgilerle ..
benim motorum sizinkini geçer
-
02 Şubat 2012, 01:35
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Tabiki tartışmamız lazım, tabiki bilgi alış-verişi yapacağız.Benim yamaham var diye buradan bilgi alamazsam benim için kayıp olur.Herkes kendi için en iyisini arar.. Sonuç olarak dosluklar bakidir.. Bende seni kırdıysam affola..sevgilerle ..
benim motorum sizinkini geçer
e iyi ya işte sen önden gidip bize yer ayırtırsın
-
02 Şubat 2012, 01:38
-
02 Şubat 2012, 01:46
iyi günler arkadaşlar
bende artık aranıza katıldım 30 ocak pazartesi sipariş verdim sanırım 6 şubat pazartesi teslim alacağım 4.130 tl ye plaka ruhsat + motor koruma demiri dahil aldım ve 2011 modellerden değil 2012 siyah renkte sizce fiyat iyimi?
kan grubu sticker yaptıracağım kaska ve monta yaptıran varmı nereden yaptırabilirim? istanbul anadolu yakasında ve cbf 150 neresine uygun durur?
sizce lastikleri çokmu kötü ? yaza kadar idare edermi beni ? günde 15-20 km yol yapacağım 2 kişi ve karda kullanmayacağım aşırı yağmurdada pek kullanmamaya çalışacağım olumlu olumsuz tüm herkesten yorum istiyorum lütfen
bide mont ve kask ls2 kask aldım 2 tane ve nic marka nj1011 modelli sizce nasıl? yeterlimi cbf 150 için
-
02 Şubat 2012, 01:47
İdolunuz, CBF 150 nin 75,000 km lik tarihi Metehan abimiz ybr ye geçti gençlik ..hadi hayırlı uğurlu olsun .. şimdi herkes motorunu satsın
-
02 Şubat 2012, 01:51
istanbul kartal son zamanlarda hangi plakayı veriyor bilen varmı en son kartal uu pendik uz idi değiştimi bilen duyan gören varmı plakam ne olacak =)
-
02 Şubat 2012, 01:51
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Şubat 2012, 01:53
mete_han adlı üyeden alıntı
Vay iftiracı kahpe Bizans Koray...
pis jöntürk...
Selam beyler bu arada vesileyle bi selam edeyim...
öperim gıdıklarım hasretle tüm cbf 150 ci dostları....
senin ben dillerini yerim , köfte ekmeğim benim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler