slm arkadaslar siteye fotoğraf yükeyemiyorum yardmcı olurmusunuz.
slm arkadaslar siteye fotoğraf yükeyemiyorum yardmcı olurmusunuz.
honda cbf im için kapora yatırmaya giderken bankanın önünde arabama çarpıp kaçtılar lanet olsunn motor hayalim gene yattı anlaşılan bi üç ay daha motorsuzmmm :((
@crux2006 depo grenajındaki düğmeler ne işe yarar?
bu kawasaki bir başka dostummm
vallaha benim gibi motor denince yağmurlu soğuk günlerde bile gezi yapmayı düşünen adam bu aralar artan kasaplar yüzünden korkmuş durumda..yavaş gitsen vuruyorlar hızlı gitsen radar+tehlike
2020 'Tracer 900 İcon Blue
2011 öncesi,(şarj dinamosundan elektriği alan) kullanıcı arkadaşlardan xenon takan varsa ;
-UZUN
ve
- Selektör bağlantısını nasıl yaptınız?
malum kısa için aküden direkt hat almak OK. ama farı uzuna yada selektöre alacağınız da tetik işlemini yapmak için gerekli müdahale zor olcak gibi geliyor ama yapan varsa açıklarsa sevinirim.
Benim ki 2011 olmasına rağmen o selektör olayını bende merak edip ustama sormuştum.Uzun ve kısayı bağlayınca selektör butonu otomatik olarak ayarlanıyor zaten demişti.Gerçekten de sadece uzun kısayı bağladı şimdi selektör tuşuna bastığımda selenoid anlık bi şekilde açılıp kapanıyor.2011model için bile bu kadar yüzeysel bi bilgiye sahibim ya 2011 öncesine hiç değinmiyorum bile
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
merhaba,
mercekli xenon uygulaması yapmıştık cbf150'me, selektör direk aküden alıyor fakat uzun kısa düğmesi alternatörden alıyor. sol kumanda düğmesini sökerek uzun kısa düğmesinin uzununu selektöre lehimleyerek aştık problemi. işinin ehli bir elektronikçi olması yararınıza olacaktır ;)
edit: konunun linkini buldum: http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...l-montaji.html
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Arkadaşlar motorumu depoya kaldırdım. Artık ilkbahara kadar motor yok.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Şirinevler otoseveri nasıl bilirdiniz? Anes uzak kaldığından artık oraya geçmeyi düşünüyorum
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Otoseverin kötü yanları ne anese göre
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Anes motor servisi müşterilerini çok fazla bekletiyor bu da işçilik ücretine yansıyor...
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
İyi geceler arkadaşlar PS150im vardı ufak bi kaza yapmıştım sonra uzun bi süre parçası gelmeyince yeni gelen PCX i almak için takasa girdim. PCX+ plaka ruhsat masrafına bırakıcaktım benim motoru ama 5 ay geçti ne PSin parçası ne de pcx geldi ben de en sonunda aradım bayiyi o da cbf al üstüne parasını vereyim dedi 800 lira gibi bi para vericek tahminimce ama daha konuşmadık parayı, neyse babamla konuştum o hala pcx daha iyi fln diyo ama ikna edip cbf alıcam siyah almayı düşünüyorum yan sehpa verir zaten motor tarafına koruma taktırcam arkaya 46lık kappa almayı düşünüyorum ama çanta konusunda görüşlerinize ihtiyacım var xenon konusunu bilmiyorum motorun orjinalini bozmak istemiyorum ama PS den sonrada cbfin sarı farının çok zayıf kalıcağını düşünüyorum mercekli xenon da çok güzel ışıtıyo bilmiyorum kararsızım xenon konusunda. Motorun üstündeki lastiklerini alırken direk bırakıp üstüne para verip michelinle değiştirmeyi düşünüyorum ama o konuda da kararsızım sizce ne yapmalıyım? Yeni aldığım cbfimde neler olmalı sizce?
pcx de güzel motordur rahattır
cbf alacaksan 46 lık çanta almalısın, mercek zenon kit taktırabilirsin, durolar dan benim bi şikayetim yok ama karar senin 46lık çanta olucaksa yan koruma demirlerini taktırmalısın görsel açıdan iyi olur.demir taktırmıyacaksan k35 lik çanta almalısın.
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
mercekli zenona katılıyorum durolarsa kuru havalarda temiz asfalta iyidir fakat ıslak yollarda berbattır kumlu taşlı yollara girme bile bi frenle atar seni bu arada 46lt çanta bana sorarsan seni iyice kuryeye benzetir motorda kocaman durur güzel göstermez afedersiniz arkasını hayvan gibi yapıyor benim önerim kappa k35tir motora en çok yakısan çanta odur
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
46 lık çanta böyle duruyor ben memnunum motoru park edince her şeyi alıyor
image hosting
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)