tork konusunda katılıyorum.
Tabi 2 motor bulundurma sıkıntısı, benim açımdan tarz ve kullanım olarak bana kullanışlı gelmediğinden cruiser yerine enduro diyorum. f650gs, transalp gibi makinalarda 48-50hp 55nm civarı torka sahipler, onlarda yüksek devirli olmadığından birde hafif oluşlarından o konuda çok rahatlar.
benim gözümde enduro hem uzun yola hem şehiriçine uygun olduğundan böyle yazdım yoksa zevkler farklıdır,saygımız sonsuz.
bugün bir abim heveslenme , honda sadece 2000 tl ye 12 ay sıfır faiz yapıyor, 2000tl de peşin veriyorsun dedi... moralim bozuldu, bunu zaten bizim honda bayi kendi yapıyordu bana yazın yine p.tesi bir gidip soracağım , durum böylemi diye...
selamlar...
bol muhabbetler arkadaşlar buraya yazmasam da eski bir cbf 150 kullanııcısı olarak takkip ediyorum sizi.
ama şuan yazma isteği duydum ki benim yapmış oldugum şeyi yapmaya çalışıyorsunuz,
ama ben onu yaptım....
ne mi 200 kiloluk fazerı 1 kattaki evime soktum, birhafta orda kaldı,
misafir odasında yani....
98 Beygir.....
Cihan bu fotoları hanım varsa gördümü?Görmediyse lastik izlerindende çakmadımı
inşallah 40 dan sonra azanı teneşir paklamaz
2011 eski kasa cbf 150 kırmızı aldım aranıza hoş geldim:
fazer da makine hani haa
maşallah cihan. yuvaya hoşgeldin. özletme kendini
surgent_38 hayırlı olsun, keyiflle binesiniz inşallah.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Maşaallah güzel makine.Allah nazardan korusun.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
yeni cbf 150 alan arkadaşlar hayırlı olsun cbf leriniz...
98 Beygir.....
Cihan, hep yapmak istediğim şeyi yapmışsın tebrik ederimbenim evim 1 kat ama motoru taşımanın hiçbir imkanı yok dışarda öle yağmur altında brandalı olması teselli tabii...
oooo mükemmel motosiklet hayırlı uğurlu olsun abi.. allah kaza bela vermesin.. hayallerimde ki makina bunun mavisini askerden önce satmıştım.. bi daha da alamadım
Kötü hava şartlarından fırsat bulup bir türlü motoruma binemiyorum..Bi kaç gündür fırtına vardı bugünde yağmur yağış götürüyor bursayı.Xenonları taktık ama bi türlü adam akıllı kullanamadık.Fotoğraf çekicem,video çekicem ama maalesef hava şartları imkan vermiyor.
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Dostum merceksize bence de hiç bulaşma.Bu işe gireceksen, tam verim almak istiyorsan ,böyle birşeyi kafaya koyduysan iyisi olsun diye yola çık.Emin ol belki biraz cebinden fazla çıkar ,belki biraz fazla uğraşırsın ama taktırdıktan sonra gerçek manada değdiğini anlıyorsun.Merceksizde trafikteki diğer sürücüleri çok zorda bırakacak durumlara imza atabiliyorsun.Sırf merceksiz xenon yüzünden polislerle dahi yüz yüze gelebilirsin.Her bakımdan merceklisi en iyi seçim olacaktır.Bak istanbulda anes motorda mercekli xenon kit satıyorlar..Cbf 150 için özel yapılmış kitler bunlar.Onlardan satın al kargo ile sana gelir sende orada elektrikten anlayan birine montajını yaptırırsın olur biter.Benim ki biraz istisnai bi durumdu ben şansımı zorladım ve karşıma erdem arkadaşım çıktı o kendi elleriyle yaptığı ürünü kendi dahi kullanmadan maliyetine bana sattı.Ben bu konuda ince eleyip sık dokuduğum için çok şükür şimdi sonuç mükemmel odu.Anes motordan alacağın xenon kit de seni hayli hayli tatmin edecektir.Şansın bol olsun
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
merceksiz xenona hayır. kamyonla giderken karşımdan gelen merceksiz xenonluya hiç kısa hüzmeye felan almam hatta tepedeki sisleri felanda ne kadar sis lamba varsa yakarım acımam. bana acımayana ben hiç acımam.
---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:58 ----------
bu arada cihan bey motorunuz çok güzel tamda hayalimdeki motor. allah kaza bela vermesin.[COLOR="Silver"]
bu efe mut'lu
Takas düsünen arkadaslar varsa 250 lik Kymco Granddink'im var selamlar.
[QUOTE=vabisciler;2522126]merceksiz xenona hayır. kamyonla giderken karşımdan gelen merceksiz xenonluya hiç kısa hüzmeye felan almam hatta tepedeki sisleri felanda ne kadar sis lamba varsa yakarım acımam. bana acımayana ben hiç acımam.[COLOR="Silver"]
Sana canı gönülden katılıyorum.O tiplere ne yapsan az.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
Ben anese gittiğimde mercekli henüz gelmemişti bende merceksiz taktım apaçilikten değil o olduğundan . Burasının forum olduğunu unutmayın lütfen yazarken 2 3 defa düşünün.
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)