ayrıntılı okumadım bu sayfadakileri ama servise götürmeyi düşünüyormusun bu arada? yeni motor ..garantiden çıkmasın sonra. yazık olur.en azından bir servisi arayıp bilgi alsan.
ayrıntılı okumadım bu sayfadakileri ama servise götürmeyi düşünüyormusun bu arada? yeni motor ..garantiden çıkmasın sonra. yazık olur.en azından bir servisi arayıp bilgi alsan.
Bir sorunda o zaten. Edirnede servis yok. Olsa 1 saniye düşünmem götürürüm.
---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
Valla abi belli belirsiz bir ses var motorda. Şanzımandan olması muhtemel. Bugün bir göstericem ustama binsin bir tur atsın. Bir abide yagına bak dedi. Eksilttigi icin yapabilir dedi. Kontrol edicem.
Güle güle kullan dostum)Senin adına çok sevindim.Nereden taktırdın,ne kadara taktırdın,memnunmusun?Dökül bakalım
Anlat bize de belki bişeler yapıp bende taktırırım.Ama daha önce şu xenon bilmecesini çözmem lazım.
Acayip kararsız kaldım para hazır herşey hazır, bir tek karar verip nereden yaptırsam veya alsam da taktırsam derdine kaldım.İyi bişe olsun istiyorum.Tavsiyelere açığım
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
sorumu tekrarlamak istiyorum belki bir cevap gelir umuduyla
cbf150'ye komple sıfır motor yaptırmaya kalkışırsak nelere ihtiyaç olur (gerekli parçalar) ve maliyet en fazla ne olur. bilen,daha önce yapmış yada yaptırmış olan arkadaşlar varsa ve bizi aydınlatırsa bu konuda sevinirim.
komple motordan kastın nedir çünkü iki ayrı parça var bbiliyorsun alt ve üst diye ayrılırlar.Motorun alt tarafı yani gücün aktarım kısmı motorun üst yan gücü ürettiği noktadan daha pahalıdır piyasadan baktıgım kadarıyla en fazla 600 tlye komple motorunun alt üst parçalarını alırsın fakat onları düzgün şekilde birleştiricek ustada en az 500 tl alır gibime geliyor.Kitapçıgı varsa ama sende yaparsın gerekli aletlerin varsa.syn022 nikcli arkadaş sen onu servise götür ve motoru çalıştırma her çalıştırman masrafı katlar.
Shot at 2011-11-30
Shot at 2011-11-30
Shot at 2011-11-30
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Hey maşşallah güle güle kullan Allah kaza bela vermesın kardeşim..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Sağolun Biraz Cbf formunu gaza getirmek için yapmıştım )Elimden geldiği kadar fotoğraf atacağım .
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Eyvallah üstad bu LBC lerden aldım 75 lira arkadaşa taktırdım super parmak uclarım artık üşümüyor 2. seviyeye getirince gidonu tutamıyorsun eldivensiz yakıyor )
2 kademeli. Bak dostum xenon konusunda burada herkes izlenımlerını paylastı kafam karıstı sonra servise götürdüğümde anes motorda orjınal farını sokup kampanya yaptıkları 100 tlye xenon taktırlar balansınıda granajın altına gızledıler kaç K dır bilmem ama süper aydınlatıyor..
Pazar gunu detaylı resımler cekıp paylaşacağım, Su ısıtıcı geldimi kullandınmı?
Bu arada navıgasyon tutucu olarak iphone tutucu almıstım onlar geldı gıdona takıkan cınsden düşmesıne ımkan yok super oturdu debrıyaj tarafdakı gıdona onunda resımlerıne ceker paylaşırım.
Sağlıcakla
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
motorda su ısıtıcımı? eğer su ısıtcı oluyorsa ceryanlı battaniyede oluyordur. kışın iyide olur ister altıma sererim ister kendime bağlarım.
bu efe mut'lu
Selam millet,
Sahibinden.com'da ilanları gezerken buna rastladım;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...546818/detay/#
Yeni kasa cbf 150...
Resimlere bakarsanız gösterge panelinde hem devir göstergesi hemde vites göstergesi olduğunu görürsünüz.
Bu paneli nereden alabiliriz acaba bilgisi olan var mı?
Bu devir saatinden bi 2009 modele taktık. Fakat devir göstergesi gaz koluna 2011 ler gibi hızla cevap veremiyor. Gazı bırakıyorsun, devir saati anca 5-10 saniye sonra rölanti seviyesine düşüyor. Pek hoş değil di. Gazlarkende ibrenin tepkisi yavaş. Pek keyifli değildi.
Ayrıca 2011 ve 12 lerde motor bloğuna giren vites müşüründe sadece boş vitesi algılayan bir kutup kablo var. eski kasaların vites müşür kablosu 6 adet kablo olmalı. Saymadımda böyle olmalı yani. Yani bu ilandaki motor vites müşürünüde değiştirmişmi. Boşun haricinde tüm vitesleride teker teker gösterebiliyor mu panel ? Yoksa sadece boşumu gösteriyor. Sorgulamak lazım.
Buradan alabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...434911/detay/?
Eyvallah
Diğer arkadaşın dediği doğru acaba vites göstergesi 2011ler için çalışıyor mu?
ilanda "ÜRÜN ORİJİNAL HONDA`DIR. KENDI İTHALATIMIZDIR." diyor. kendi imalatımız orjinal honda malzemesi üretebiliyorsak baya iyi. bu gidişle kendi imalatımız orjinal dolar üretip zengin olabiliriz.
ithal etmek ve imal etmek kelimeleri arasındaki epey fark var dostum, sen karıştırıyorsun..
Sigorta şirketinden aradılar. Sigorta poliçemin süresinin dolmasına 5 gün kalmış. Yenilemek isteyip istemediğimi sordular. Bende yenilenmesini istiyorum dedim. Fiyatının 130 tl olduğunu söyledi. (kazasızlık indirimi dahil fiyat) Fiyatı duyunca vazgeçtim tabiki. Cbf 150 için çok değil mi? Geçen sene 55 tl ye yaptırmıştım. Bir senede nasıl olurda bu kadar artar. Yarın başka bir sigorta şirketine gidip oradan da fiyat alacağım. Yakın bir zamanda sigorta yaptıranlar fiyat ve hangi şirkete yaptırdıkları konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)