Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Kasım 2011, 01:25
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
Ancak kafa koruma demirini ben motorun rengine boyadım . Ne işe yaradığınıda 29 ekim korteji dönüşü görmüş oldum . O demir olmasa bacağı bariyerde grenajları bariyerde bırakıyordum. Ama kazayı sadece koruma demirinde bi kaç çizikle atlattım . Sonra da dedim hazır boyamam gerekiyorken üst kafa demirini gövde rengine boyayayım dedim . Genellikle sorduklarım daha güzel durduğunu söyledi en azından sırıtmıyor.Şu yağmurlu havalar geçince motoru yıkayıp gri koruma demiriyle de fotosunu koyarım.
@crux2006 teşekkürler abi , hele bi kappa takımıda takayım şu motora tam olacak. Büyük ihtimal k-46 topcase k-21 yan cantaları tercih edeceğim. Aldığım gibide üst kapaklarını kaportacıda motorun gövde rengine boyatacağım .
Koruma demiri için 30 tl uygun mudur? Getirticem internetten burda 50 falan dediler. 5-6 tl'de kargo tutsa 35-36 tl uygun mudur? Sadece alt motor koruma. Bugün alışverişe gittim çantasızlık başa bela. Allahtan ahtapot diye birşey var çok işe yarıyo valla. O da olmasa yandık. Şimdi yaza kadar bu şekilde idare edicez yaza orta büyüklükte bir topcase şart.
Bugün sanayiden geliyordum brandamı almıştım kedilerin zulmüne uğramıştı onu diktirdim. Işıklarda Fiat marea'yla yan yana kaldık. İçindeki biz yaşlarda genç bir arkadaş. Ben aragazı yaptıkça oda yapıyor. Sonra yeşil yandı başladı benimle yarışmaya rodajda olan motorumu biraz zorladım o elemanın yüzünden. Tabi yedim orası ayrı. Çok seriymiş meğer bu cbf'ler
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Reklamlar
-
15 Kasım 2011, 01:51
Bence baya uygun bir fiyat
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
15 Kasım 2011, 03:00
canekin adlı üyeden alıntı
sağolun faruk bey,
Motoru normalde hergün kullanıyorum ondan dolayı jikleye alışığım ama araba ihtiyacı olunca geçen h.sonu aldm pederden arabayi motor yatti. Önce vurdurmayı deneyeceğim olmadı, takviyelerim artk. Tesekkur ederim.
tekrar teşekkürler.
işten sonra 60amper lik aküyle arabadan takviyeyi bağlayınca zank diye çalıştı, bir süre daha bağlı tutup çalıştırdım.
problem kalmadı.
akünün suyu MAX. çizgisinden 1-2mm eksikti ama MİN. çizgisine daha baya vardı, artık bir ara tamamlarım.
-
15 Kasım 2011, 04:32
@.Mhmt. kardeş fotolar için tşkk.yaklaşık 1.5 aydır görmediğim motorumu görmüş gibi oldum. ön koruma demiride çantada şart .
-
16 Kasım 2011, 00:21
Arkadaşlar bir sorum olucak. Benim motorun garanti kağıdı yok. Sadece faturası var. Motorun yanında özel olarak bir garanti kağıdı var mı yoksa faturayla gitsek olur mu? Aldığım adama sordum bir bakayım ama hatırlamıyorum öyle birşey olduğunu falan dedi.
-
16 Kasım 2011, 00:58
Beyler yarın alıyorum makinayı ve bana motoru tek başıma a dan z ye tamir etmeme yarıyacak bir kitapçıgı lazım ve tabi tork ayarları falan filan motor alındıgı günden itibaren servise gitmiyecek ve özellikli tamir aparatları varsa onlarıda almam gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü bu cbf150 nin hiçbirşeyini bulamadım netten sanırım gavuristanda ismi unicorn ama motor tipi farklı gibi geldi bana şase ve diğer aksamlar
-
16 Kasım 2011, 01:15
syn022 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir sorum olucak. Benim motorun garanti kağıdı yok. Sadece faturası var. Motorun yanında özel olarak bir garanti kağıdı var mı yoksa faturayla gitsek olur mu? Aldığım adama sordum bir bakayım ama hatırlamıyorum öyle birşey olduğunu falan dedi.
Faturaya bile gerek yok. Ruhsat yeterli. Serviste motor ve şase numarası ile bütün bilgilere ulaşıyorlar.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
-
16 Kasım 2011, 01:17
cihan_35 adlı üyeden alıntı
Faturaya bile gerek yok. Ruhsat yeterli. Serviste motor ve şase numarası ile bütün bilgilere ulaşıyorlar.
Çok teşekkür ederim. Peki garanti kağıdı veriyorlar mı yanında? Yani bana öyle birşey vermedi aldığım adam o yüzden soruyorum. Faturayı falan aldım ama o yok.
-
16 Kasım 2011, 01:29
Garanti kağıdı filan yok dostum..Onlar işin tantanası.Utanmasalar fatura bile vermeyecekler.Dijital ortama geçmiş adamlar sen motoru götür gerisini onlara bırak şasi numarasımıdır nedir bişelerinden pc ye sorgu çekiyolar bütün bilgilerin ekranda çıkıyor.Onun üzerine de işlemlerini hallediyolar.Bakıma giderken yanımda hiç bişey götürmüyorum.Yapıyolar ediyolar bana motoru teslim ediyolar.Hepsi bu...
Arkadaşlar sık sık alışveriş yaptığım yabancı bi sitede yılbaşına yaklaşmamız nedeniyle bazı ürünlerde indirim yapmışlar.(Hediye hesabı).Araç çakmaklığıyla su kaynatan ketller vardır bilirsiniz,onlardan almak istiyordum.10.80 dolara buldum.Ben sipariş vermeyi düşünüyorum.Eğer isterseniz size de getirtebilirim.Motorla bi yerlere gidildiğince çay,nescafe veya türk kahvesi tarzında keyif yapmak isteyenler için (şekil a da görüldüğü gibi) birebir.
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
-
16 Kasım 2011, 01:49
crux2006 adlı üyeden alıntı
Garanti kağıdı filan yok dostum..Onlar işin tantanası.Utanmasalar fatura bile vermeyecekler.Dijital ortama geçmiş adamlar sen motoru götür gerisini onlara bırak şasi numarasımıdır nedir bişelerinden pc ye sorgu çekiyolar bütün bilgilerin ekranda çıkıyor.Onun üzerine de işlemlerini hallediyolar.Bakıma giderken yanımda hiç bişey götürmüyorum.Yapıyolar ediyolar bana motoru teslim ediyolar.Hepsi bu...
Süper o zaman. Hiç bir sorun yok
-
16 Kasım 2011, 02:29
Arkadaşlar malum kış geldi.Soğuklar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı.Motorumu çok sevdiğim halde sırf soğuklar nedeniyle binmemeyi dahi düşünüyorum.Ancak cebimde şu anda 200TL lik bi param var.Motosikler pantolonu veya ceketi almak istiyorum.Sizce ne almalıyım?Bu soğuk kış günlerinde motor tepesinde dişlerim birbirine çarpa çarpa gidiyorum.Bursa'nın ayazını bilen bilir insanın kemiğine işliyor.Yolda yürürken üşüyen insanların olduğu yerde ben deli misali motora biniyorum.Alt tarafımda yün içlik var ama artık o da kesmez oldu.Dediğim gibi 200TL lik bi bütçe var ortada ve bu fiyata alınabilecek en iyi pantolon veya ceketi arıyorum.
Gezerken şöyle iki ürün buldum ne dersiniz.İndirimdeymiş :
4 Mevsim Ceket :http://www.motomaxonlineshop.com/mai...t-pmu1735.html
4 Mevsim Pantolon : http://www.motomaxonlineshop.com/mai...n-pmu1736.html
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
-
16 Kasım 2011, 12:47
4 mevsim ne yazin serın ne de kısın sıcak tutuyo
-
16 Kasım 2011, 14:18
4 mevsim olayi tamamen palavra, eger urunler fileli degilse yazin giyilmez, terletir. Fileliyse de kisin giyilmez. Tecrube ettim.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
16 Kasım 2011, 16:04
Merhaba arkadaşlar,
@ crux2006 arkadaşım ben prosevin montunu ve pantolununu ikisi birlikte kampanyadan 250 TL ye aldım feyizoğlundan bırde ustune balaklava hedıye aldım Çok memnunum.
Buradan inceleyebilirsin. http://www.feyizoglu.com/Kislik-Kisa...e_46972.html#0
Bu arada motorumu 4000 bakımına götürdüm anese gaza geldim zenon far taktırdım yüksek rüzgar camı koydurdum bırde sesi zor duyulan kornamı hellanın kornasıyla değiştirdim ve son olarakda jantlarıma kırmızı serıt cektırdım servisden geldim şimdi bir keyifliyim bir keyifliyim ki sormayın )
@Crux2006 eğer siparişi geçmediysen banada alırmısın ? su ısıtıcısından birlikte gelsin. Bu arada bahsettiğin siteden navigasyon tutucuyu sipariş verdim ;)
Sevgiler..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
-
16 Kasım 2011, 16:57
crux2006 adlı üyeden alıntı
ben de bundan alacaktım ama denedim ve rahat edemedim. kol korumaları çok kötü bir şekilde üstüme oturmadı. mont biraz kabaydı. o fiyata yakın nitro n85e baktım. o daha iyi.bunun yerine dane svendborg aldım ve çok memnunum. ama şu da var, o da bana biraz ince gibi geldi ama 4riderse göre üstüme tam oturdu en azından. üstüne giyinmeden internetten sipariş etme. eğer ben bunu yapsaydım inan çok pişman olurdum emin ol.
-
16 Kasım 2011, 17:11
evocamd adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
@ crux2006 arkadaşım ben prosevin montunu ve pantolununu ikisi birlikte kampanyadan 250 TL ye aldım feyizoğlundan bırde ustune balaklava hedıye aldım
Çok memnunum.
Buradan inceleyebilirsin.
http://www.feyizoglu.com/Kislik-Kisa...e_46972.html#0
Bu arada motorumu 4000 bakımına götürdüm anese gaza geldim zenon far taktırdım yüksek rüzgar camı koydurdum bırde sesi zor duyulan kornamı hellanın kornasıyla değiştirdim ve son olarakda jantlarıma kırmızı serıt cektırdım servisden geldim şimdi bir keyifliyim bir keyifliyim ki sormayın
)
@Crux2006 eğer siparişi geçmediysen banada alırmısın ? su ısıtıcısından birlikte gelsin. Bu arada bahsettiğin siteden navigasyon tutucuyu sipariş verdim ;)
Ee bir fotoğraf görsek süper olur aslında. Xenona ve uzun cama ne kadar para verdin. Bende xenon istiyorum. Motorunda kırmızı direk kendi motorumun üstünde nasıl durduğunu görücem.
-
16 Kasım 2011, 17:16
Xenon Kampanyadan 100 TL , uzuncamda 50 ye aldım.İşyerindeyim en kısa zamanda resımlerı ekleyeceğim
-
16 Kasım 2011, 17:17
evocamd adlı üyeden alıntı
Xenon Kampanyadan 100 TL , uzuncamda 50 ye aldım.İşyerindeyim en kısa zamanda resımlerı ekleyeceğim
100 mü? Bu bildiğimiz mercekli angellı xenon'dan mı taktılar?
-
16 Kasım 2011, 18:11
Mercekli değil orjınal ampulunu çıkartıp yerıne xenon ampul taktılar balansınıda yan granajın içine montelediler. Mercek almadım o mercekli far sistemi görüntü olarak hoşuma gitmiyor onun fıyatıda 200 tl idi
-
16 Kasım 2011, 18:49
çinlilerin kesemediği yağ eksiltme sorununu çözen türk motorsiklet ustası.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4291992/detay/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler