Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ubuntu67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    36 lık cococase gördüm bence güzel duruyor cbf de... büyük çantalar çok sırıtıyor... pizzacı motoru gibi 36 lık çantaya bir kask ve sıkıştırarak da olsa yazlık bir mont sığmaz mı yani ? tabi bir de lastik tamir sipreyi bu üçünü alsın yeter bana... zaten çanta seyir halindeyken değil bir yerlerde durunca montu kaskı elimde taşımamak için lazım... uzun yolda eşyalarımı arkaya bağlayacağım bir su geçirmez silindir çantaya koyacağım... üstünede çadırı ve matı bağlarım ohhh... ara sıra arkaya yaslanağım bir dayanak bile olur fotoğraf makine mi de öne depo üstü çantaya koyduk mu ver elini akdeniz...

ne hayal kurdum ama değil mi

selamlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    48lt coocase iyidir. kappadan enaz 100tl ucuz. ben bi eksiklik hissetmedm coocase le. aksine benim coocase ıcinde kendi ledleri oldugundan kontakt ları sayesine canta her zaman sokulebilir halde kolayca.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Evet bide öyle bi handikap var.Motorumuz öyle çok da büyük bişe olmadığı için arkaya büyük sepet taktınmı da bu sefer sırıtıyor.Ya sırıtmasını göze alıp ben istediğim şeyleri yanıma alırım diyeceksin ya da arkadaş ben görüntüden ödün vermem az olsun öz olsun benim olsun diyeceksin.Seçim senin dostum

Ben uzun yola çıkacağım zaman ekstra birşeyler yapmam gerekecek.Sırt çantasınımı arkaya sabitlerim.Artık ne yaparım ne ederim o zaman düşünücem ama an itibariyle 33lt topcase'ime bi çok şeyimi sığdıramadığım da bi gerçek.
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Arkadaşlar bu motosiklet racing değil bana göre pratiklik için kullanmamız gerek, yani bana bazen 46lt bile yetmezken daha küçük olmasını istemezdim. Kaldı ki yine bana göre 35 ve 46 arasında fazla bir görüntü farkı yok. sonuçta ısıtmalı sepet değil 60lt lik, hem varsın öyle olsun. herkes sağına soluna kaskla çantayla gezerken siz çantadan günlük montunuzu çıkarıp giyersiniz. (hatta buluşmalarda benim kaskım+ başka bir arkadaşın kaskını çantaya atıyordum.

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    slm.evet bir çanta serüveni bende yaşadım geçmişte 36 lt çanta ideal. bugün 125 lik bir çançinçona binme fırsatım oldu . resmen oyuncak gibi geldi, benim cbf biraz zor bu motordan.
    bu efe mut'lu

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Hayırlı akşamlar, iyi forumlar. Bende bugün itibari ile aranıza 2011 Model Honda CBF 150'mle katılıyorum. Bugün teslim aldım plakalarımı çıkardım. Şimdilik memnunum allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motosiklet racing değil bana göre pratiklik için kullanmamız gerek, yani bana bazen 46lt bile yetmezken daha küçük olmasını istemezdim. Kaldı ki yine bana göre 35 ve 46 arasında fazla bir görüntü farkı yok. sonuçta ısıtmalı sepet değil 60lt lik, hem varsın öyle olsun. herkes sağına soluna kaskla çantayla gezerken siz çantadan günlük montunuzu çıkarıp giyersiniz. (hatta buluşmalarda benim kaskım+ başka bir arkadaşın kaskını çantaya atıyordum.
    kesinlikle katılıyorum.

birde evli barklı biri olarak, çoğunlukla eşimle biniyorum yada ben işe gidiyorum, sonra onu ev dışında bir yerden alacak oluyorum, kask+sırt koruma+kışlık mont+pantolon+hatta 1-2 kıyafet vs. daha alıyor 48lt..
    ama uzun yolda o da yetmiyor

Motosikleti
    Buyrun bunlarda motorumun fotoğrafları

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı akşamlar, iyi forumlar. Bende bugün itibari ile aranıza 2011 Model Honda CBF 150'mle katılıyorum. Bugün teslim aldım plakalarımı çıkardım. Şimdilik memnunum allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah.
    profil resmini ne zaman değiştircen peki
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    profil resmini ne zaman değiştircen peki
    Oraya koyucak kadar güzel fotoğrafım yok malesef. Akşam olduğu için bunları çekebildim. Yarın inşallah daha güzel çekicem. Sırf profillikte 1 tane çekerim.

ubuntu67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    hayırlı olsun ... darısı başımıza...

48 lt tabiki daha iyidir... ama uzun yolculukda o da yetmediği için ve bir eşim olmadığı için tek kask ve yazlık montu alacak bir 36 lık çanta yeter dedim benim için... yine de almadan önce mağazada nasıl durduğuna bir bakarım 48 liğin... uzun yolda aslında o silindir çantalar var 30 lt filan sanırım yağmur geçirmez... arkaya eğer artçın yoksa file ile sabitleyebileceğin... 30+ 36 toplam 66lt çanta ... üstelik daha dengeli bir yerleşim ve şık görünüm... bir de özel eşyaları koyacağın (foto makinesi gibi elektronik şeyler) depo üstü çanta ... bu şekilde sanki mini bir enduro havasına girer alet sanırım , bir de gps olacak gidona bağlı

Motosikleti
    Alıntı ubuntu67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Alıntı syn022 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
    Hayırlı uğurlu olsun dostum.ALLAH kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Aynı renklerdeniz bu arada

Motosikleti
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun dostum.ALLAH kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Aynı renklerdeniz bu arada
    Çok teşekkür ederim sağolun. Evet renkler aynı.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Alıntı ubuntu67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

48 lt tabiki daha iyidir... ama uzun yolculukda o da yetmediği için ve bir eşim olmadığı için tek kask ve yazlık montu alacak bir 36 lık çanta yeter dedim benim için... yine de almadan önce mağazada nasıl durduğuna bir bakarım 48 liğin... uzun yolda aslında o silindir çantalar var 30 lt filan sanırım yağmur geçirmez... arkaya eğer artçın yoksa file ile sabitleyebileceğin... 30+ 36 toplam 66lt çanta ... üstelik daha dengeli bir yerleşim ve şık görünüm... bir de özel eşyaları koyacağın (foto makinesi gibi elektronik şeyler) depo üstü çanta ... bu şekilde sanki mini bir enduro havasına girer alet sanırım , bir de gps olacak gidona bağlı
    Offf dediklerini düşündüm de gerçekten süper olur.Arkaya güzel bi çanta önde depo üstü çanta gps ler vs vsler sonrasında polislerin motorlarındaki telsizlerine ait çekip uzatmalı kabloları filan varya onlardan filan olsa off ne muhteşem bi görüntü olur)Burada bunca cbf 150 sahibi var bunları yapabilen veyahutta bu tarz bi görüntü yakalayabilen hiç olmadı mı?Yavru endurolarımızı biraz süsleyelim acık şekil verelim.Ben bu yolda emin adımlarla ilerliyorum.Enduro tarzına ne kadar yaklaşsam bu iş bana bi o kadar keyif veriyor..

umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    Bugun Atatürk hava alanında gumruk bolumune gittim bir sürü kurye arkadaş vardı bi tanesindede 2011 cbf vardı tabi hemen dikkatimi cekti gittim s.a .. a.s usta motordan memnunmusun bende almayı dusunuyorum ama bilmiyorum dedim dememe kalmadı aman kardeş ben bu motorun .. dıtttt... baya bi sövdü motora sonra yanda bi baska kurye arkadaşta altında 2011 tvs apache wardı bunlar sel gormus motorlar ondan bole fln dedi cbf sahibide eski cbf nin aynısı fln dedi hiç bşi değişmemiş fln yani anlıycagınız baya bi etkilediler beni tum gun acaba larla geçti ve size bi ileteyim dedim gercekten yaka silkecek kadar hatalı bi aletmi piyasaya surdu bu honda yoksa kurye arkadasın uslubunda abartmamı va ?
    Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Mükemmel bi makina değil tabi ki; ama o arkadaşlarında o kadar sayıp sövmelerini hakedecek kadar kötü motorsiklet de kesinlikle değil.Bence bu fiyat aralığında alınabilecek en güzel makina.Ufak tefek kusurları elbetteki var.Ama konforu,gücü,sağlamlığı o ufak kusurlarını örtüyor. Ben çok memnunum...

@ Abolgi'nin şu fotoğrafı çok hoşuma gitti.Tam bi yavru enduro olmuşBi kaç aksesuar daha olsa süper bişe olur bu hınzır

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı umtglsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun Atatürk hava alanında gumruk bolumune gittim bir sürü kurye arkadaş vardı bi tanesindede 2011 cbf vardı tabi hemen dikkatimi cekti gittim s.a .. a.s usta motordan memnunmusun bende almayı dusunuyorum ama bilmiyorum dedim dememe kalmadı aman kardeş ben bu motorun .. dıtttt... baya bi sövdü motora sonra yanda bi baska kurye arkadaşta altında 2011 tvs apache wardı bunlar sel gormus motorlar ondan bole fln dedi cbf sahibide eski cbf nin aynısı fln dedi hiç bşi değişmemiş fln yani anlıycagınız baya bi etkilediler beni tum gun acaba larla geçti ve size bi ileteyim dedim gercekten yaka silkecek kadar hatalı bi aletmi piyasaya surdu bu honda yoksa kurye arkadasın uslubunda abartmamı va ?
    Kuryelik yapacaksan ve CBF almayı düşünüyorsan alma, YBR daha uygun o işler için.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Şöyle bişey de var.İstanbul kurye cenneti bilirsiniz.Ne zaman istanbula gitsem kadıköyü olsun taksimi olsun veya levent tarafları olsun gördüğüm her 10 motordan 7-8'i cbf 150'dir.Ve bunların çok büyük bi bölümü kuryedir.Bunca firma, ve bu kadar kişi hata yapıyo olamaz..

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Offf dediklerini düşündüm de gerçekten süper olur.Arkaya güzel bi çanta önde depo üstü çanta gps ler vs vsler sonrasında polislerin motorlarındaki telsizlerine ait çekip uzatmalı kabloları filan varya onlardan filan olsa off ne muhteşem bi görüntü olur)Burada bunca cbf 150 sahibi var bunları yapabilen veyahutta bu tarz bi görüntü yakalayabilen hiç olmadı mı?Yavru endurolarımızı biraz süsleyelim acık şekil verelim.Ben bu yolda emin adımlarla ilerliyorum.Enduro tarzına ne kadar yaklaşsam bu iş bana bi o kadar keyif veriyor..
    Bak bu geçen sene geziye çıkarken, bu haline çakmaklık ve gps tutucusu ekledim.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1023.html

Hatta o tarihte de çanta konusu açılmış konuşulmuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)

Bu Konudaki Etiketler