Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    victorist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Bugün sabah işe giderken motor yağmurlu hava gördü stop etti motor sabah vakti hava yağmurlu ve 4-5 km gittikden sonra tekleyerek stop ediyor sağolsun forumdan sedat ve asker Ramço yardımcı oldular servise kamyonetle götürdük buji piposu değişti hava ayarı yapıldı ama tekrar yine stop edicek zannedersem sorun nedir hala belli değil

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu cbf 150 bilgi paylaşımında öyle şeyler yazıyorsunuz ki. motor HONDA mı yoksa başka marka mı belli değil.
    işiniz zor.

Motosikleti
    CBF150
    Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar

xenon taktırmayı düşünüyorum.Fakat xenon konusunda pek bir bilgim yok.Nelere dikkat etmeliyim 8000k 6000k şeklinde modelleri varmış sanırım hangisini almayı tavsiye edersiniz.Birde sonradan takılan xenonda far içindeki aynada pul pul dökülmelerden falan bahsedenler olmuş bu sorunu yaşamamak için ne ye dikkat etmek gerekir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    arkadaşlar öncelikle herkeze slmlar cbf leri karalarken biraz insaflı olun bu yeni kasa cbf ler yaramaz ama makyajsız (eski kasa)cbf lerin hakınıda yemeyın bende 2008 kırmızı cbf vardı 25000 km kullandım lastık ve far dışında hiçbir masraf yapmadım vede hiçbir şekilde arıza bile açmadı 130 km hızıda hörüyordu çok memnun kaldım sattım 2011 aldım ama eskı kasa kesınlıkle yıne şikayetım yok yag yakma kesınlıkle yok yenilerde üst düzeyde varmış ama benim motorumda yok buna emın olun burdakı yamahyı öven kardeşlerimede seslenıyorum cbf karalarken bıraz ınsaflı olun yenilerle eskilerı kıyaslamyın yamahada kendı sınıfında ıyıdır bundan şüphem yok ama çok kullanan arkadaşlarım var ybr den benim cbf egeçtimi farkı anlıyor güç rahatlık olsun yol tutuş olsun herşeyiylemotorum 12000 km yağ en üst seviyede şuarsıda bır gerçek cbf yenı kasa yaramaz honda servisinda benim aile dostum var kendısıde aynısını söylüyor hatta ben satıp yenısını alacam dedım asrın hatasını yaparsın pişman olursun dedi yeni cbf de bindim bizikinler kadar seri ve atak değil malesef önceki model cbf 11.25 ps iken yeniler 11.6 tork 12.7 iken 12.5 düşmüş ve agırlık 130 dan 141 kg yükselmiş yeni kasa cbf olan arkadaşımda farkına vardı burda cbf alacak arkadaşlara seslenıyorum alacaksanız önceki modelden alın sizi üzmez kesınlıkle ayrıca yeni cbf ler 2012 ocak veya şubat fuarında satılacak biraz bilgi verim enjeksıyonlu dijital gösterge yeni tasarım arka frende disk ve 150cc 15bg motor var honda bayısı söylede ben onların yalancısıyom facebook gırdıgınızde cbf yazdınızmı orda honda cbf 150 diye klup var videosunu vermiş yenı cbf in tşk allaha emanet olun...

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

ayrıca ybr esed öncekı ybr den daha kötü bence bu benim kanatım tşk

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı okyanus_126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar öncelikle herkeze slmlar cbf leri karalarken biraz insaflı olun bu yeni kasa cbf ler yaramaz ama makyajsız (eski kasa)cbf lerin hakınıda yemeyın bende 2008 kırmızı cbf vardı 25000 km kullandım lastık ve far dışında hiçbir masraf yapmadım vede hiçbir şekilde arıza bile açmadı 130 km hızıda hörüyordu çok memnun kaldım sattım 2011 aldım ama eskı kasa kesınlıkle yıne şikayetım yok yag yakma kesınlıkle yok yenilerde üst düzeyde varmış ama benim motorumda yok buna emın olun burdakı yamahyı öven kardeşlerimede seslenıyorum cbf karalarken bıraz ınsaflı olun yenilerle eskilerı kıyaslamyın yamahada kendı sınıfında ıyıdır bundan şüphem yok ama çok kullanan arkadaşlarım var ybr den benim cbf egeçtimi farkı anlıyor güç rahatlık olsun yol tutuş olsun herşeyiylemotorum 12000 km yağ en üst seviyede şuarsıda bır gerçek cbf yenı kasa yaramaz honda servisinda benim aile dostum var kendısıde aynısını söylüyor hatta ben satıp yenısını alacam dedım asrın hatasını yaparsın pişman olursun dedi yeni cbf de bindim bizikinler kadar seri ve atak değil malesef önceki model cbf 11.25 ps iken yeniler 11.6 tork 12.7 iken 12.5 düşmüş ve agırlık 130 dan 141 kg yükselmiş yeni kasa cbf olan arkadaşımda farkına vardı burda cbf alacak arkadaşlara seslenıyorum alacaksanız önceki modelden alın sizi üzmez kesınlıkle ayrıca yeni cbf ler 2012 ocak veya şubat fuarında satılacak biraz bilgi verim enjeksıyonlu dijital gösterge yeni tasarım arka frende disk ve 150cc 15bg motor var honda bayısı söylede ben onların yalancısıyom facebook gırdıgınızde cbf yazdınızmı orda honda cbf 150 diye klup var videosunu vermiş yenı cbf in tşk allaha emanet olun...

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

ayrıca ybr esed öncekı ybr den daha kötü bence bu benim kanatım tşk
    safsata boş söylemler dediklerinin hiç birini kaale bile almıyorum herşeyi geçtim serilik 2011lerde daha fazla dişli sebebiyle bunu 5 yasındaki kardeşim ible bliyor fakat siz ezbere konusuyosunuz hangi hayal gücünüzle hangi bayiyle konustunuz orasınıda bilmiyorum
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    kardeşim 42 ve43 hangisi daha seri olur sence aslı sen bunu anlamışsın öğrednde gel bir ben degilim bunu söyleyen formu dikkatlice okursan ögrenirsin ezber degil deneyimle konuşuyom

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

herkez yeni cbf den şikayetci yok yag yakması arıza vermesi teklemesı bunları benmı uyduruyom sankıayrıca sana bir tiyo verim önceki modelle yeni modeli yanyana getir selelerini kaldır ve altındakı magzeme kalıtesıne bak sana en iyi cvp bu verir ok

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

ayrıca kardeşim bende önceki cbf ve yeni cbf katolk kıtabı var eskının yedıden nasıl üstün oldugunu teknıkdetayı okuyarakta anlıya bilrsin hepsı gücü torku kg yazıyor katolugudamı ben ürettim gerçi sen bunuda sen üretmişsinidr dersin ya

Motosikleti
    kardeşim 42 ve43 hangisi daha seri olur sence aslı sen bunu anlamışsın öğrednde gel bir ben degilim bunu söyleyen formu dikkatlice okursan ögrenirsin ezber degil deneyimle konuşuyom

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

herkez yeni cbf den şikayetci yok yag yakması arıza vermesi teklemesı bunları benmı uyduruyom sankıayrıca sana bir tiyo verim önceki modelle yeni modeli yanyana getir selelerini kaldır ve altındakı magzeme kalıtesıne bak sana en iyi cvp bu verir ok

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

ayrıca kardeşim bende önceki cbf ve yeni cbf katolk kıtabı var eskının yedıden nasıl üstün oldugunu teknıkdetayı okuyarakta anlıya bilrsin hepsı gücü torku kg yazıyor katolugudamı ben ürettim gerçi sen bunuda sen üretmişsinidr dersin ya
    yağ yakma dediğin problem 2007den beridir var siz nerde yaşıyorsunuz tekleme şikayetinden başka hangi arızasını duydunuz arkadaşımda 2009 modelı var kıyaslıyoruz merak etmeyin bende biliyorum katalok kitabını yenisi eskisinden 0.3ps daha güçlü ama hisedilecek bi değer değil tork olarakta daha fazla bilinde gelin lütfen
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    tamam ya sensin tamam abicim ben honda yetkili servisi olarak konuşuyorum bana bunude söylettın daha nedim sana ya tamam

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

ayrıca yeni diye bişey yok makyajlama var yeni diye tamamen yeni kasa motora denir vede tekrar üstüne basark söylüyom yeniler 11.6 eskiler 11.28 kardeşim vede kapatalım bu konuyu bilen biliyor sen yeninin daha iyi olduguna ınanmak istiyon devam kardeşim devam

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    yok abi eminim ki cbf in mühendislerinin altında 1200 lük bmw motor vardır 43 lük dişli yaptılar çün ki milleti kandıracaklar daha atik oluyor motor hemen şaha kalkıyor bunu görmeyercek kadar kör değiliz
    mühendisler cbf 150 ile uzun yola gitmişlermi hiç ..
    ben her sabah esenyurt maslak arası gidiyorum 40 / 50 dk lık yol inanın 43 lük eşşek dişlisinden çok çektim motoru çok bağırtıyor,
    motoru yeni almıştım ilk 1000 km de servis dedi 70-80 i geçme ee temde gidiyorum kaç kere kaza atlattım ya emniyet şeridinden gider oldum artık neyse ilk bini öyle tamam ladık
    artık basıyorum 100 110 falan baktım olmuyacak
    38 lik dişli taktım bu sefer tork fena düştü 2 kişi baydı..
    sonra 40 lığı taktım ve süper çok mutluyum 40 lık dişli olmasa heralde satar dım motoru, mahalle arasın da kullanmak için almadık motoru öyle değil mi???
    Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı

Motosikleti
    tamam ya sensin tamam abicim ben honda yetkili servisi olarak konuşuyorum bana bunude söylettın daha nedim sana ya tamam

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

ayrıca yeni diye bişey yok makyajlama var yeni diye tamamen yeni kasa motora denir vede tekrar üstüne basark söylüyom yeniler 11.6 eskiler 11.28 kardeşim vede kapatalım bu konuyu bilen biliyor sen yeninin daha iyi olduguna ınanmak istiyon devam kardeşim devam
    aynen sen kendini avutuyosan avutmaya devam et

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı mstf_gnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi eminim ki cbf in mühendislerinin altında 1200 lük bmw motor vardır 43 lük dişli yaptılar çün ki milleti kandıracaklar daha atik oluyor motor hemen şaha kalkıyor bunu görmeyercek kadar kör değiliz
    ben her sabah esenyurt maslak arası gidiyorum 40 / 50 dk lık yol inanın 43 lük eşşek dişlisinden çok çektim motoru çok bağırtıyor,
    motoru yeni almıştım ilk 1000 km de servis dedi 70-80 i geçme ee temde gidiyorum kaç kere kaza atlattım ya emniyet şeridinden gider oldum artık neyse ilk bini öyle tamam ladık
    sonra 40 lığı taktım ve süper çok mutluyum 40 lık dişli olmasa heralde satar dım motoru, mahalle arasın da kullanmak için almadık motoru öyle değil mi???
    Kardeş keşke dişli değiştirmeden önce buraya baksaydın. http://www.sprocketcalculator.com/
    Üstte motordaki dişli değerlerini alta ise takmak istediğinizi giriyorsunuz ve size ne kadar tork kaybınız var, ve ne kadar hız artışınız var söylüyor. Zincirdeki bakla sayısını da girersen, kaç bakla alacaksın zincirden onu da söylüyor.

Deneme yanılma modundan ve masraftan sizi kurtarır.

Bu ara İstanbul trafiği çok hızlı, sen de haklısın.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün sabah işe giderken motor yağmurlu hava gördü stop etti motor sabah vakti hava yağmurlu ve 4-5 km gittikden sonra tekleyerek stop ediyor sağolsun forumdan sedat ve asker Ramço yardımcı oldular servise kamyonetle götürdük buji piposu değişti hava ayarı yapıldı ama tekrar yine stop edicek zannedersem sorun nedir hala belli değil

adamım ne demek her zaman elimizden gelen yardımı yaparız... cbf kullanıcıları yorumlara kızarlar biliyorum ama bu olanlar hondaya hiç yakışmıyor... ben ve arkadaşlarım cbf 150 de sorunlar yaşadı.... sana alma diye çok söyledim ama aldın... bak bu yazıyı unutma sen bu motoru satarsın ve yeniden innovaya dönersin.. sorunsuz motor a binmek güzel şeydir.. bu arada servis ustasıyla geçen diyaloğ çok komikti.... anlatsam roman olur ve cbf çiler beni taşa tutar... ama en son cümlesi çok güzeldi... ben boşunamı honda servisinde çalışıyorum... ben boşunamı yamaha ya biniyorum... allah sorunsuz motorlara binmeyi nasip etsin hepimize...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamım ne demek her zaman elimizden gelen yardımı yaparız... cbf kullanıcıları yorumlara kızarlar biliyorum ama bu olanlar hondaya hiç yakışmıyor... ben ve arkadaşlarım cbf 150 de sorunlar yaşadı.... sana alma diye çok söyledim ama aldın... bak bu yazıyı unutma sen bu motoru satarsın ve yeniden innovaya dönersin.. sorunsuz motor a binmek güzel şeydir.. bu arada servis ustasıyla geçen diyaloğ çok komikti.... anlatsam roman olur ve cbf çiler beni taşa tutar... ama en son cümlesi çok güzeldi... ben boşunamı honda servisinde çalışıyorum... ben boşunamı yamaha ya biniyorum... allah sorunsuz motorlara binmeyi nasip etsin hepimize...
    abi bende sevdim servisin lafını

yağmurlar başladı şartlar kötüleşiyor.2011 i olanlar yağmurda çıkmasa menfaatlerine olur.yağmur altında yolda kalmak adama motoru yaktırır.

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    [QUOTE=mstf_gnc;2472196]yok abi eminim ki cbf in mühendislerinin altında 1200 lük bmw motor vardır 43 lük dişli yaptılar çün ki milleti kandıracaklar daha atik oluyor motor hemen şaha kalkıyor bunu görmeyercek kadar kör değiliz

sonra 40 lığı taktım ve süper çok mutluyum 40 lık dişli olmasa heralde satar dım motoru, mahalle arasın da kullanmak için almadık motoru öyle değil mi???[/QUOTE

bende merak ediyorum 43'lük dişliyi hangi akla hizmet taktılar?benim cbf 2008 42 diş
    5.vitese atıyorum,devrini alıyor,biraz daha gaz var.dipliyorum bağırmaya baş
    lıyor,titreşimde başlıyor.6.vites ister gibi.yani 40 diş olsa rahatlayacak,titreşimde olmayacak
    40'lık dişliyi nerden aldın kalitesi nasıl çok adi çin malı olmasın. taiwan malı olsa iyi olur

Motosikleti
    honda cbf 150
    2011 cbf imle yağmur çamur demeden gidiyorum. yarın kar yağarsa karda da binerim. kapalı garajım da yok, gece yağmur altında bekliyor motor. kurye değilim fakat günde en az 50 km yolum var. motorumda hiç bir sorun yok. 5000 km den sonra tekleme problemi de tamamen ortadan kalkmıştır. 2011 cbf i olmayıp bu motoru karalayanlar ciddi anlamda saçmaladıklarının farkındalar mı acaba?

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    dünyanın en kötü motoru cbf 150, dünyanın en enayi insanı benimki hala biniyorum. hadi üstünüzü yırtırmayın hadi bakalım kardeşçe kumu çok deşmeyin.
    bu efe mut'lu

cbf 150 yi çekemeyen amma kimse var ya alamadıklarından mıdır ne
    yada ikinci elinin dehşet oluşunu mu kıskanıyorlar

Motosikleti
    BMW R80 GS
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 yi çekemeyen amma kimse var ya alamadıklarından mıdır ne
    yada ikinci elinin dehşet oluşunu mu kıskanıyorlar
    alamıyo değiliz çok şükür gittik aldık 0 km patır putur patır putur lanet olsun dedik geri sattık ister kabul et ister etme cbf SORUNLU (yeni kasayı kastediyorum arkadaşlar yanlış anlamayın eski kasa kullanan arkadaşlarım gayet memnun) ayrıca cbf nin neyini çekemeyeceğiz sanki r 1200 gs
    BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    tekrar slm . geçengün gittiğim expodan görüntüler. fazla bir araç katılımı yoktu. ilgi çekici olanları yayınlıyorum.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    bu efe mut'lu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler