Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Eylül 2011, 01:29
plaka + sigorta + vergi herşey dahil 4200 lira sıfır cbf...
ama internette nedense ikinci eline 4000 lira isteniyor , ben bunu anlayamıyorum... ayrıca özellikle sizin motorunuz için yazmadım, sizin yine 150 liralık bağajınız varmış, hiç çantası vs olmayan çıplak motora 3900-4000 lira isteyenleri ve sıfırı 4200 iken gidip ikinci eline o parayı verenleri hiç anlamıyorum... siz anlıyorsanız ne ala , benim için sorun yok...
Reklamlar
-
28 Eylül 2011, 01:34
-
28 Eylül 2011, 01:43
Faruk YILMAZ adlı üyeden alıntı
İyi güzel hoş serzeniş yapmışsında kendi ağzınla demişsin
700+3500= 4200 TL
150 bagaj+33 sigorta+55 koruma demiri+42 vergisi= 280 TL
Toplayalım sıfırın bu şekil maliyeti 4480 TL arada 500 lira var al sana fark al sana kâr.
Bu motor ikinci el olupta bizde yardan aşağı atmadık bunu, dağa taşa vurmadık, gözümüz gibi baktık. Sıfır alıp güzelce rodajını bakımını yaptırdık. Sonuçta üzerine binip geziyoruz. Şimdi nakit ihtiyacı oldu satıyorum. Hayırlısı...
kardeş kusura bakma polemik olsun diye söylemiyorum ama kardeşim için cbf 150 almak istiyordum. bugün fiyat aldım sıfır km 3700 + plaka ruhsat masrafı. bu rakam nakit fiyattır.
ayrıca sigorta ve bandrol vergisinide motosikletinin üzerine eklemişsin. sen satış yaptıgında sigortayı yenilemek zorundadır alıcı. vergiye gelince o vergiyi zaten yatırmak zorundasın.
tabiki mal senin ama satmak istiyorsan o fiyattan kimse almaz.
bir araç sıvıları doldurulup çalıştırıldıktan sonra ikinci el olur. ister 10000 km yap ister 100 km. ikinci ele düşen son model araç kafadan %15 deger kaybeder.
neyse hayırlı satışlar.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
-
28 Eylül 2011, 12:06
2. YENİ KASA CBF 150 ALDIM DÜN. DHA ONCE ESKI KASASINI 2 YIL 22.000KM KULLANMISTIM. DUN GECE ILK HIZ DENEMEMI YAPTIM BU MAKINADA KESICI YOK. NORMAL ROLANTIDE DURARKEN GAZ VERDIGIM ZAMAN 8 BIN DE KESICIYE GIRMESI GEREKIRKEN BU MAKINA 11 BIN DEVIRI GECIYO TERSINE DONUYOR. SIBOP KESECEK DIYE SIMDIDEN KORKMAYA BASLADIM. HEMEN SERVISE GIDECEGIM BUGUN BUNU SORMAYA. VE SIZLERDEN DE BUNU FARKEDEN VAR MI HEPSINDEMI BOYLE YOKSA 1000KM BAKIMINDA KITAPCIGI DOĞRULTUSUNDA GENEL BAKIMDA SIBIP AYARI YAPTIRTMIS ILK SAHIBI TITIZ OLDUĞU İÇİN. YAPMAK YERINE AYARMI KACIRMISLAR ACABA
CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
-
28 Eylül 2011, 12:16
devir kesicisiz motor olmaz. daha yukarıda bir yerlerde kesiyordur ama mutlaka kesiyordur.
honda motorun son devrini yükselttiğine göre mutlaka pistonlarda iyileştirme yapmış. bunu da murat ve ahmet abilerinin sert kullanılan motorlarının ilerideki yağ yakıp yakmama durumlarından öğreneceğim kobaysınız yani benim için.
bakalım bunlar sağlam çıkarsa ilerde biz de bu pistonlardan taktırırız
bir de şu var. madem ki devrini artırmışlar, vites aralıklarını uzatsalardı. yani arka dişliyi büyütmek yerine küçültselerdi. neden büyütmüşler çok enteresan. millet yaldır yaldır bağırta bağırta zaten çıkar rampaları artık. ekstra çekişe ne gerek varmış?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
28 Eylül 2011, 14:03
jr. adlı üyeden alıntı
devir kesicisiz motor olmaz. daha yukarıda bir yerlerde kesiyordur ama mutlaka kesiyordur.
DOĞAL BIRŞEY BU OZAMAN İÇİM RAHATLADI . CEVABINIZ İÇİN TESKKUR EDERIM. BEN YINEDE SERVISE BIR SORACAGIM BU DURUMU. ONLAR NASIL BI CEVAP VERECKLER MERAK EDIYORUM.
BAYA BAYA SIBOP SESI VAR. KITAPCIGINDA MOTORUN ISINDIKCA GECECIGI YAZIYOR. İNŞALLAH DOGRUDUR.
---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
2009 MODEL CBF 22.000KM KULLANMISTIM VE BIRKEZ OLSUN SIBOP AYARINA GEREK DUYMAMISTIM. SERVISTE ZATEN AYARIN GELIP GELMEDIGINI MOTORUN SESINI DINLEYEREK ANLADIKLARINI SOYLEDIKLERI ICIN 22.000KM HIC SES YOKTU. BU ILK GUNDEN FACIA. AMA BEN ONU YOLA GETIRIRIM BI 22.000KM DAHA :D HASTASIYIM
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
-
28 Eylül 2011, 15:23
Bende 2010 model CBF var ve 29.000 km oldu ve 125 km hıza girdigimde bir anda elimi gazdan cekmişim gibi tepki veriyor. Bunun sebebi devir kesici midir?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
28 Eylül 2011, 15:26
öyle olması lazım. 100ü prensip olarak geçmediğim için bilemiyorum.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
28 Eylül 2011, 16:36
Beşkazalı adlı üyeden alıntı
2. YENİ KASA CBF 150 ALDIM DÜN. DHA ONCE ESKI KASASINI 2 YIL 22.000KM KULLANMISTIM. DUN GECE ILK HIZ DENEMEMI YAPTIM BU MAKINADA KESICI YOK. NORMAL ROLANTIDE DURARKEN GAZ VERDIGIM ZAMAN 8 BIN DE KESICIYE GIRMESI GEREKIRKEN BU MAKINA 11 BIN DEVIRI GECIYO TERSINE DONUYOR. SIBOP KESECEK DIYE SIMDIDEN KORKMAYA BASLADIM. HEMEN SERVISE GIDECEGIM BUGUN BUNU SORMAYA. VE SIZLERDEN DE BUNU FARKEDEN VAR MI HEPSINDEMI BOYLE YOKSA 1000KM BAKIMINDA KITAPCIGI DOĞRULTUSUNDA GENEL BAKIMDA SIBIP AYARI YAPTIRTMIS ILK SAHIBI TITIZ OLDUĞU İÇİN. YAPMAK YERINE AYARMI KACIRMISLAR ACABA
CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
Bende motorumu 5 eylülde almıştım. Devir saati 9500 gösteriyor maksimum. Ama bastığımda devir 11000 geçmişti dahada gidiyordu ben bıraktım.
-
28 Eylül 2011, 17:15
bende de öyle bişey yok motor zaten 100 ü geçmediği için sorun yok kafanı takma.
-
28 Eylül 2011, 17:36
Faruk YILMAZ adlı üyeden alıntı
Yok kardeş polemik olacak bi şey yok
Bu sabah aradım en ucuza veren bayisini istanbulda
3950 TL Ruhsat+plaka+sigorta+vergisi için fiyat verdiler ellerinde varmış.
950 peşin 3000 TL vade farkı alırız dediler taksitli fiyatı için. Sıfırları ikinci ele göre uygun bencede.
Faruk bey iyi niyetle serzenişte bulunduğumuzu anlamışsınızdır artık... yoksa kimsenin kısmetine mani olma fikrimiz yok... sade ikinci el almak isteyenleri bu fiyatlar soğutuyor, gidip sıfır alıyor taksitle... onu anlatmak istemiştim...
selamlar...
-
28 Eylül 2011, 20:48
ya buna ne demeli, hemde 6000 km yapmış, 10.000 deviri hiç geçmemiş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0112596/detay/
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
28 Eylül 2011, 21:53
mbuyuk adlı üyeden alıntı
hehehe az çevirmiş
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
29 Eylül 2011, 00:29
mbuyuk adlı üyeden alıntı
bu ya hiç ömründe dayak yememiş yada rakam yazmasını bilmiyor. milletin ne değerli malı varmış ya.
-
29 Eylül 2011, 01:51
Buda benden olsun resmen yuhhhh çektim yorumlar sizin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0136443/detay/
-
29 Eylül 2011, 02:06
jr. adlı üyeden alıntı
honda motorun son devrini yükselttiğine göre mutlaka pistonlarda iyileştirme yapmış. bunu da murat ve ahmet abilerinin sert kullanılan motorlarının ilerideki yağ yakıp yakmama durumlarından öğreneceğim
kobaysınız yani benim için.
bakalım bunlar sağlam çıkarsa ilerde biz de bu pistonlardan taktırırız
bir de şu var. madem ki devrini artırmışlar, vites aralıklarını uzatsalardı. yani arka dişliyi büyütmek yerine küçültselerdi. neden büyütmüşler çok enteresan. millet yaldır yaldır bağırta bağırta zaten çıkar rampaları artık. ekstra çekişe ne gerek varmış?
böyle kobaylığa can kurban Evren. ya şaka maka harbiden cıbıf iyi gidiyor. tatil dönüşü aşkımızı tazeledik cıbıfımla. 3200km oldu dün yağa baktım seviye normal. zinciri yağladım sonrada ver coşkuyu ver coşkuyu.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
29 Eylül 2011, 02:30
eko29 adlı üyeden alıntı
BÖYLE bir ilan varmı gerçekten ya iyi tespit
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
29 Eylül 2011, 03:33
abolgi adlı üyeden alıntı
böyle kobaylığa can kurban Evren. ya şaka maka harbiden cıbıf iyi gidiyor. tatil dönüşü aşkımızı tazeledik cıbıfımla. 3200km oldu dün yağa baktım seviye normal. zinciri yağladım sonrada ver coşkuyu ver coşkuyu.
ahmet abi sizin aşkınız henüz çok tazeymiş ben 7750kmdeyim ısınınca bi şıkırtı var bi zararı yok ama insanı içten içe rahatsız ediyor umarım sende çıkıp tadını kaçırmaz
mstf_gnc adlı üyeden alıntı
BÖYLE bir ilan varmı gerçekten ya iyi tespit
haha 4600tl otv oncesı almıs şimdi ekleme yaptım diyor 5500tl resmen dalga geçiyor gibi ya
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
29 Eylül 2011, 09:39
Arkadaşlar cbf in zincir dişli takımı ne kadar? ağır bakımı zincir dişli hava filtresi buji yağ değişimi vs. ne kadar tutuyor?
3lü çanta takımıyla motor tam bi enduro yavrusu oluyo bazen cbf e yatay geçiş yapasım geliyo çok hesaplı yahu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
29 Eylül 2011, 10:03
Felon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cbf in zincir dişli takımı ne kadar? ağır bakımı zincir dişli hava filtresi buji yağ değişimi vs. ne kadar tutuyor?
3lü çanta takımıyla motor tam bi enduro yavrusu oluyo bazen cbf e yatay geçiş yapasım geliyo çok hesaplı yahu
Ben en son zincir dişiliyi herseyi takma dahil di sanirim 80 tl ye taktırdım ama Felon Sen Undocabı tanıyorsun genelde birlikte gezeriz şehir icinde sorun degil ama uzun yolda GT nin perfermensını ararsın ve bence bende cbf kullanıcısı olarak malzeme kalitesi GT den iyi olmasına rağmen GT daha iyi bir motor GTR lar tek dez avantaşı bence oturma şekli uzun yolda 100-110 ortalama hızlarda da CBF ile GTR ayni yakıyor.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler