incelik kalınlık benim için önemli değil. kullanışlı olsun yeter.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
BU FOTOĞRAFTAKI CBF İN SELE ( koltuk ) ALTI KORUMA DEMIRINE IHTIYACIM VAR. NERDE SATILIR KİM SATAR KAC PARA BANA BIR ADRES TLF NUMARASI VEREBILIRMISINIZ. EN KISA SURE ICERISINDE ALIP TAKMAK ISTIYORUM.[COLOR="Silver"]
Arkadaşlar koruma demirini kendim sanayideki arkadaşımın dükkanında boş zamanlarımda yaptım.Türkiye'de tek.Çünkü özgün bir tasarım.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
slm. 5 aylık fabrika çıkışlı lastiklerimi daha yeni kontrol ettim. 16-22 çıktı 28-32 ye çevirdim. 100 km yi geçmeyen motorum da bir fark görmedim hatta yoltutuşu zayıfladı gibi geldi. . ufak bir su birikintisinde kayan motorum artık biyerlere uçarak girer heralde. . motor 2300 kmlerde zırıltı arttı . birisi garantideki motorların ücretsiz sibob ayarı yapıldığını söylemişti, bizim alanyadan gelen servisin böyle bişey yapacağını hiç zannetmiyorum önceki bakımda zaten yeni motora sibob ayarımı yapılırmış vs . vs.
bu efe mut'lu
honda kullanıcıları neden bu kadar uçuk fiyatlar istiyor anlamıyorum... 46lt bağaj ne kadar bilmiyorum ama sıfırı plaka dahil 10 ay taksitle 4200 lira olan motorun ister 2 ay ister 2 gün kullanılmış olsun 4000 lira nasıl istiyorsunuz anlayamıyorum... peşin o kadar para vereceğime, gider taksitle sıfır alırım... sahibinden.com da da uçuk fiyatlar var şaşıp kalıyorum... adam bizim hatay da , 4000 lira istemiş motoruna, çıplak motor en ufak aksesuarı da yok , hani insaflı bir şey istese düşünecem... adama pazarlık payı var mı diyorum, yok diyor ben 4100 liraya aldım, 4000 den aşağı satmam diyor... amca diyom ben gider 10 ay taksitle alırım neredeyse o fiyata, üstelik sıfır yani, rodajını kendim yapacağım , sana niye o kadar para verim trink... adam 50 lira bile düşmedi kafayı yedim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
motorumu satıyorum
herhangi bi sıkıntısı yok
herhangi bi sıkıntısı yok sadece bı kaç (grenajlarda ) ufak tefek çizik 1 2 tane de kırığı var bu gun ustanın teki baştan aşağı kontrolunu yaptı tek buldugu sorun grenajlar sadece grenajları kusur olarak saydı ve fiyatı öldürmeye çalıştı uyuz oldum vermedım motorumu
kusur buldukları 2 ufak kırık belli bile olmuo nerdeyse arka grenajda çizik ve far sabitleme vidasının orasını kusur olarak gösterdi
RESİMLER MOTORA AİT
GECE SAAT 4 DE ÇEKİLDİĞİ İÇN SOLUK GÖZUKUO GÜN IŞIĞINDA ÇEKİLMİŞ FOTOSUNUDA KOYACAM
cıbıfın karenajı kaç para ki fiyat kırıyor?
mucit bak işlevi fonksiyonu önemli yazacaktım makyajlayıp yazdım gene olmadı
mesela cbr 250 için de bu tip fiyatlar dolaşıyor. bu biraz da satış işini tecrübe ettikçe değişecek bir şey.
satan kişiye motoru değerli, parası değerli. zarar etmek istemiyor. ama hayat böyle değil. sıfır alırsan kullanacaksın. satarsan çok zarar edersin. mesela ben 4 binde çbufumu 3600'den ilana çımıştım. herkes 3000 liralar teklif ediyordu. ben de dedim ki ben bu motoru böyle bakmaya devam edersem 2 sene sonra da 3 bin liraya satarım. neden şimdi satayım ki?
iyi ki satmamışım. o ara yeni matur aldım diye buna gerek yok sanmıştım. az kalsın has maturumu satıyordum.
bazıları için küçük cc, geçiş motoru, eşşek, taşıt gibi isimler alıyor olabilir. .çbufum benim dostum (konu nasıl gene bizim aşkımıza geldi )
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
arkadaşlar 3 aylık motorumun üzerindeki uzun siyah tur camını,motor koruma demirini,kafa koruma demirini ve yan ayağı satıyorum.her biri çiziksiz 0 kondisyondadır.montajı ücretsiz yaparım.uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.
Ben 2007 cbf yi satarken çabuk satılsın diye fiyatını hem de sezon başında her şeyi sıfır şekilde düşük yazmıştım. Baktım ki acayip acayip insanlar arıyor, fiyatı 500 lira yukarı yazmıştım. Bu cbf piyasası gerçekten ilginç. Sonra şehir dışından birisi geldi aldı gitti güle güle kullansın Neden fiyatı düşük yazınca insanlar altında birşey arar anlayabilmiş değilim. Ben sadece takasta efenin verdiği paraya vereyim birisi faydalansın istemiştim
700 peşin 3500 lira 10 ay taksitle alma imkanım var şuan... innovayı da aşağı yukarı bu şekilde almıştım, nakit 500 peşinat vermiştim, gerisini kredi kartına 10 taksit yapmıştık... motoru da 10 gün sonra teslim almıştım... cbf yi de 15 gün beklersin dedi bayi...
şimdi insan gider de 4000 lirayı trink diye ikinci ele sayar mı? üstelik 75 lira noter , 33 lira da sigorta masrafı var üzerime almam için ):
Arkadaşlar kornamı değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz korna var mı? Linkteki kornayı takıp kullanan var mı?
http://www.hepsiburada.com/Liste/pro...ctid=otm311120
arkadaşa satışta ve bu zihniyette kolay gelsin :DDDD çok bekler alıcı çıkmasını
All in one! Life!
ben sırf sizin için demedim dikkat ederseniz, bu cbf 150 satıcıları neden bu kadar uçuk rakamlar istiyorlar, neredeyse sıfır fiyatına mal satıyorlar diye isyan ettim... çünkü makul olsa gidip neden sıfır alayım ki, ikinci el alırım... ama adama zorla sıfır motor aldırıyorsunuz
tabiki cbf forumunda satış rakamlarını tartışabiliriz, tıpkı motorun artılarını eksilerini tartıştığımız gibi... mal pazarı değil burası, bilgi paylaşım forumu... sen ilanını yaptın, alacak olan çıkarsa arar seni... inşallah satarsın da o paraya...
ya adam motoru almış daha 100km yol yapmış ne yapacaktı 500lira aşşağımı verecekti? cıbıfın 2. eli pahalı. ilgi varki pahalı, bu arz-talep meselesi. bugün bi topik vardı çinli motorlarla ilgili 20.000km yi geçen varmı gibisinden. cıbıfı alan yıllarca kullanıyor rutin bakımlarını yaptığı sürece. döküldü gitmiyor vs derdi yok. yedek parça dersen gani. çok arıza çıkaran bi motosiklet değil . dolaysıyla tutuluyor talep ediliyor bu da 2. elde fiyatlarına yansıyor. benzer bir durum v strom 650 lerde de var.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Evet arkadaşlar uzun zamandır sizlerden uzak kaldım...Nihayet fırsat bulupda birşeyler karalayabiliyorum.Motorumla yaklaşık 3. ayım ancak 1.5 aydır binebiliyorum.Malum tatil olayları.Motor ile kilometredeki yakıt sarfiyatım ortalama 10,11 kuruş civarı.Motorda bi çok şeyden memnunum ancak motor ısınınca o gelen şıkırtı sesi son zamanlarda beni bi hayli rahatsız ediyor.Ancak bunu bazen yapmadığı anlarıda oluyor.%70 yapıyorsa %30 o sesi çıkarmıyor.Teknik servisim ilk 1000km de sesi fark etti ve problemi çözmeye çalıştı ancak motorun çok kasılmasından rahatsız olduğum için 2 gün sonra kasılmadan şikayet ettim ve motoru geri verdim tekrar uğraştı motor bu sefer kaymak gibi akıyor ancak o ses halen gelmeye devam ediyor.Motorun sesinden çok bu sesi duyar oldum son zamanlarda.Bu mesela en başlıca problemim.
Lastiklerimden tabiki şikayetçiyim..Öyle anlarım oluyo ki insanlar çarpmam için önüme atladığı oluyo)Geçen bi teyzem yine atladı önüme frene öyle bi asıldım ki iki tekerinde abs kıvamında fasılalı olarak kaydığını fark ettim.Motorun fren tertibatınadan memnunum çok iyi tutuyor amma velakin lastikler kuru asfaltta dahi kaymayı başarabiliyor ki bu üstün bi özellik olsa gerek)Yine geçen gün bi arkadaşımla motoru kullanırken öndeki arabanın aniden durması ve benim frene asılmamla motorun hız kesişini görmeliydiniz.Arkamda artçım olduğu için lastikler kaymadı ve motorun da fren tutma kabiliyeti ön plana çıkınca inanılmaz bi şekilde motor stabil bi şekilde yavaşladıArtçım o ivmelenmeyle bana yapıştı tabi ve arkadan beni kalayladı))
Ayrıca motorumun daha 3.ayında uzun farı patladı.2000km'yi daha yeni yeni bitirdim sayılır.Biraz yükleniyorum.İvmelenmesinden memnunum ama tabi iki kişi geçen gün az bi yokuşta 4 viteste bayıldı Bilmiyorum bundan şikayetçi olmalımıyım?)Belki de devrini yakalayamamıştım
3 gün önce de shad marka 33 litrelik bi çanta aldım..Çanta güzel tabi ama büyük çukurlarda bi takırtı sesi geliyor.Yine de memnunum
Gelişmeler oldukça buradan sizlerle paylaşımda bulunucaKalın sağlıcakla...
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)