bu gun ilk bakıma gidiyorum.Özellikle kontrol ettirmem gereken yerler var mı? Anese gideceğim
Çoğunlukla tek kişi kullanıyorum. Kontrol ettiğimde ön 23 arka 26 falandı. Ön 27 arka 30 yaptım bende.
uzun soluklu istanbul-samsun seferimi bitirdim. başıma bazı olaylar aksilikler geldi. ama beni yarı yolda bırakmayan tek bir şeyim vardı o da küçük Cafer Bekir Fatih im. motor iki günde 928,6 km yol yaptı. bana mısın demedi. yollarda kalmaktan korkmadım diil ama herkesin dediği gibi canavardı mübarek. sadece 80-90 civarı giderken gazı bırakınca küçük bi tekleme yaşıyo. birkaç kez oldu ama onun haricinde 928 km başarı ile bitti. motora aşık oluyorum JR ın da dediği gibi:D
Bugün kırmızı CBF mi teslim aldım. Bu ilk motosikletim
2011 cbf de aşağıdaki gösterge panelini kullanan var mı? Vites göstergesi çalışıyor mu?
http://prestijticaret.com/index_moto.htm
hadi geçmiş olsun.
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
başta çok ihtiyaç duyuyordum vites göstergesinede şimdi gereksiz geliyor.onun yerine yağ müşürü felan koysalarmımış daha hayırlı olabilirmiş kanımca.
bu efe mut'lu
Bugün yaptırdım ilk bakımını. Zincir gerildi debriyaj ayarlandı 15 50 yağ koyuldu.Ekstradan keiti beyaz jant şeridi yaptırdım gece görünürlük için. Bakım 15 şerit 25 lira tuttu
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
<Ölmek felaket degildir, öldükten sonra başina gelecekleri bilmemek ve tedbirini almamak felakettir.>
ben o kadar kötümser değilim. innovaya, kullanışlı ve ekonomik, sapasağlam bir motoru sattığın için üzüleceksin. cıbıf aldığına pişman olduğun için değil. insan güzel olan herşeyi özler. yeni bir güzel gelmesi buna engel olmaz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Abi ya xenon taktırıyorsun ya da orjinalini bozmuyorsun.
Seninki eski model olduğundan devir düşünce far sönükleşir. Bunu ise ehil bir elektirkçiye direkt aküden hat çektirerek ve bir düğme taktırarak çözebilirsin. Bundan gayrısı gereksiz macera olur diye düşünüyorum. Beyaz ampül, h1 ampül vs.
Hayırlı olsun, motoruna alışana kadar oldukça temkinli ve dikkatli kullanmanı öneririm.
Senin laflarına bayılıyorum
Maalesef yeni kasalarda tekleme sorunundan bahsediyor arkadaşlar. İnş. böyle bir sorun yaşamazsın, yaşayan arkadaşlar ise inş. bu sorundan ivedi bir şekilde kurtulurlar honda tr sayesinde.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
tam 800 dü oraya vardığımda sana inat
Bi tek o gün müsaittim onümüzdeki hafta boş günüm olmaz o yüzden 800de gittim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
ya ne biçim çbuf başlığıyız. Ankara'da toplasan 3 kişi üye, bunlardan 2 tanesi takılıp geziyor.
istanbul ekibi buluşup gezmiyor bile.
metehan zamanında buralar köfte resimleriyle dolar, biz de öğle vakti klavyeleri salyalarımızla ıslatırdık.
bu ne bireysel takılmadır, bu ne şahsi oynamadır.
Ahmet Abi, Ankara'dan 2 kişi burayı kurufasülye pilav resimlerine bulayalım da İstanbul ekibi görsün.
Bi de oradan okuyup okuyup da üye olmayan arkadaşlar!
Hayde bakem atlayın gelin gezelim.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7950128/detay/
cbf im satılıktır ark.lar beni kesmiyor haberiniz olsun ihtiyacı olan varsa irtibata geçebilir..
öncelikk cross.. takaslı daha sonrasında cbr 125 cbf 250 daha dogrusu daha güçlü bi makina lazım km si sizi yanıltmasın test edin hak vereceksiniz hiç deilse baskaları gibi km ile oynayıp satışa sunmuoruz motor neyse o
jr. haklısın... innovayı özleyeceğim elbette... ama sadece pratikliğini... sağlamlığını ben test edemedim doğrusu, çünkü o kadar az kullanıyorum ki motoru, mesala 2 senede 5000 km yapmışım, zaten bir motoru bozamazsınki bu kadar km de... yani arkadaşımda kanuni cross 150 var, girmediğim yol kalmadı, dağ bayır , çukur ... henüz bozamadım ve ya bir diğer arkadaşımda mondial 150 km var, 2005 model... şimdiye kadar yağını değiştirmenin dışında servise gitmemiş yani düzgün baktıktan sonra , adam gibi kullandıktan sonra bir makine durup dururken bozulmaz... CBF 150 nin de beni sağlamlık konusunda üzeceğini zannetmem, hele ki hiç aksattmadan 1500km de yağını değiştirir, zincirini 500km bir yağlatırsam, kolay kolay yolda kalmam sanırım...
gelelim konfora , cbf 150 yi bırakın, o bindiğim çinli mondial 150 bile innovadan konforlu idi... tabi uzun yoldan bahsediyorum... şehir içinde tabiki innova pratikti hepsinden... motoru sattığım gün kanuni cross 150 ile 250km yaptım, sabit 80 ile gittim... hiç bu kadar rahat etmemiştim motor üzerinde, ne çukur hissediyorum, ne bozuk yol... ne belim ağrıdı ne de yan rüzgarlardan o kadar etkilendim... işte o zaman innovayı sattığıma hiç pişman olmadım...
amerikalıların dediği gibi büyük her zaman iyidir
İnnova bir yere kadar o konforsuzluk derdi çok kötü bu arada 2600 km de kontak dönmede problem çıkarmaya başladı servise gittim Garanti den değişim için sipariş verildi düzgün kullanmama rağmen böyle oldu şaşırtdı beni
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)