Estağfurullah, öyle bir şey demedim, Metehan'a espri yaptım, bizim Tekirdağ gezisi için bir topic vardı, açan da bendim Metehan'ın gazıyla, günbegün gelenlerin listesi azaldı, sonunda benim de son dakka özrüm çıktı ve gidemedim, 5 kişi gidebildi de o yüzden. Aklıma gelince koptum.
Yoksa ben gerçekten uygun bir gün olursa sizlerle gezi için can atıyorum yav.
Benim hafta sonları iki günümden biri hep dolu, sizin gezi gününüze denk gelmesi zor, umarım olur da herkesle tanışırız.
esas kendi ekti bizi Tekirdağ yolunda...neyse Çorluda fena sayılmaz...gelsek karşılarmısın...gezilcek yerler varmı hacı cavcav...veya nereye götürürsen gideriz...biz belki biraz daha açılırız bu aralar...
cloud Merterde pazar günü saat 14.te bi dalga varmış...haberiniz olsun...ben oraya gidebilirim...
bu Pazara Bolu Yapalimmi Beyler...Şİmdİ Aklima Geldİ...yada Haftaya Yapalim...ben Konu DiŞina Topİk AÇayim...gelen Olursa SÜper Olur...akŞam AÇarim Şİmdİ MÜsaİt DeĞİlİm...bolu Mt BİzİkarŞilarsa Artik...Çitayi GenİŞletİyoruzzz Beylerr...hadİ Bakalimmm SÜt Kuzularii...ana Kuzularii...tatli Su Motorcularii...İstanbul Kelebeklerİ...gÖrev BaŞina...boluya Gİsİyoruz Haftaya Pazar...okeyyy...minii Haaa...Şoppİİ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bakacağız arkadaşlar artık.Ama Çorlu'da yapacak birşey yok.Pastaneye gelecekseniz eğer,kalın oturun evinizde
Merter ne iş Bolu ne iş abi, bu arada bu Pazar boşum habarınız ola Haftaya olursa ben yine gelemem, Cumartesi olursa gelirim ancak.
Heyecan yaptım şimdi.
Ama Bolu'ya gitmek için bayağı bir erken yola çıkmak lazım. Ben Akyazı'ya kadar üstelik ilk uzun yolumda gittim, sorun değil bana, kalabalıkla daha iyi gidilir, otobanda şerit kapatırız en azından daha güvenli olur.. Ama dediğim gibi haftaya Pazar'a ben çalışıyorum yine maalesef.
1.Sakarya Motosiklet Festivali: Bu arada bu Pazar Sakarya Motosiklet Festivalinin son günü olacak, sabahtan çıkılıp gidilebilecek bir yer Poyrazlarda. 1.Sakarya Motofest Haberiniz ola, Bolu kadar uzak da değil hani. Kenan Sofuoğlu filan da var organizasyonda yanılmıyorsam.
www.sakaryamotosiklet.com
GÖRKEM seni çanakkalede görmüştüm ama nick ini bilmiyodum yolda grupla giderken gördüm seni hatta trafiğin kilitlendiği yerde hep beraber tarlaya girmiştik sen heralde motoru orada yatırdın resimden görünce tanıdımbiz de çok cebelleştik ama ama bi türlü yola çıkamadık şans eseri geriye dönelim derken güzel bi yerden yola çıktık ve atlattık şimdi sitede avatarından tanıdım seni belki sen de hatırlarsın 3 motosiklettik bizde 954 rr honda suzuki sv 650 ve burgman 400 vardı
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
slm yarın motor almayı düşünüyorum 150 honda mı tiger mi ybr mi ikinci el yardım edin
bir ay önce binbir hevesle aldığım cbf 150 mi satmak zorundayım arkadaşlar eşimle aramızın açılmasına neden oldu eşim istemediği için üzülerek satmak zorundayım 400km yapabildim şu ana kadar çok fazla kullanamadım yani rodajı bile bitmedi daha yan ayaklık koruma demiri 50lt geniş kappa arka çanta mevcuttur. fiyatı düşmeden önce almıştım 3400 e vericem devir hemen yapılması lazım ist anadolu yakası çamlıcadayım 0543 349 65 38 gün içinde arayabilirsiniz saygılar resimleri var ama nasıl koyulucağını bilmiyorum renk kırmızı
resim nasıl ekliyorduk arkadaşlar güzel resim var elimde
egelim
Aaa evet... Şimdi tanıdım. Nasıl gidiyor... O yolculukta neler geldi başıma hiç sorma... Sizin bi makine saplanmış dönerken sanırım :D
Bu arada orada yatırmadım motoru da çok yoruldum ilerleyemedim. E tabi ayaklık da koyamayınca bıraktım sola... Ne de olsa kaldırması kolay , 115 kilo
Neyse topic kirlenmesin , istersen ö.m 'den mesaj at konuşalım...
Arkadaşlar ben de bu haftasonu cbf'le ilk uzun yoluma çıkıyorum... Istikamet demirköy... Kamp yapmaya... Cbf'i yükliyicem ve düşücem yollara...
Bu arada , cbf az yakıyor diyenlere duyurlur , her gün 10 ytl'lik benzin almaktan imanım gevredi... 110'un aşağısına düşmeyince motor acaip yakıyor... Benim de pek niyetim yok. Her gün benzinim bitiyor... Motoru limitlerinde kullanırsan çok yakar , bu yüzden 110 ve üstü giderken cbf , cbr'dan fazla yakıyor diyebilirim...
Juniors kullanıcısının üyeliği süresi olarak iptal edilmiştir
neden ki acaba...
Ybr yerine cbf , eğer güvenirsen de (araştır) cbf yerine tiger derim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
abi ne bolusu ya,Tekirdağa zor gittin birde bolu çıkarıyorsun bir gitde görelimşaka canım gidersin.Kaç saat alır yol
5 vites olduğundan 110km/s de yüksek devirde gidiyor.Böylece 110km/s de km de 110kuruş yakıyordur tahminimce. Şu motoru 6 vites yapsalardı cbf 250 satılmazdı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Dün gece işten çıktığımda farkettim, motoru çalıştırdım ve baktım gösterge panelinin sol tarafının ışığı yanmıyor, yani kilometre sayacı kısmı aydınlatması yoktu, sağ tarafta vites gösterge kısmı normaldi. Sanırım o kısmın lambası kesildi. Neden olmuş bilmiyorum ama bir gece önce normaldi. 4000 bakımına çok az kaldı serviste garantiden hallolur sanırım ama sebebi nedir merak ettim doğrusu.
Bu arada foruma resim eklemeyi soran arkadaşlar için link aşağıda.
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/8669/ima
ge483wf1.jpg[/IMG]
bu fotolar motosiklet almaya hazırlanan arkadaşları umarım harekete geçiri(cbf150)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete-han arkadaş,
biz herşeyi ancak ayarladıydık ama, gezi işi yalan oldu galiba yaa
19 mayıs istanbul turu mu yapsak ne
Poturdak
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
muzaffer kurbiş şartmı bi ambiansın içinde olmak...paşa paşa evimizde otursak olmamı...kışın napıyorduk ...motor üzerinde yağmur yemekten daha berbat bir duygu olamaz herhalde...
gezene gezme demem...
gezmeyene gez demem...
Allah Görkem kardeşimize akıl fikir sağduyu...
cbf 150 sinede sabır versin...aminn...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)