kusura kalmayın arkadaşlarda burada yazan arkadaşların çoğu 110 la bazen 120 ye çıktığını hadi boşver 90 la uzun yolda giddiğini söylüyor el insaf dahadamı yakmasın motor yağı . kesin bu arkadaşların egsozları kapkaradır.
kusura kalmayın arkadaşlarda burada yazan arkadaşların çoğu 110 la bazen 120 ye çıktığını hadi boşver 90 la uzun yolda giddiğini söylüyor el insaf dahadamı yakmasın motor yağı . kesin bu arkadaşların egsozları kapkaradır.
bu efe mut'lu
ho ho ho ho honda
hondaya bin tokmakla hondadan in tokmakla
bi honda aldım şaşesi kırıldı çin malı mıdır nedir çürük çürük yapıyorlar
[B]YamahaYBR125+Solaris50[/B]HondaCBF150[B]TvsRTR150[/B]MondialAG125+MCT250+125mt+150kn[B]MZ251+301[/B] Jawa250classic+TwinSport350[B]PejoNINJA50[/B]Mobilette50[B]Bisan150lf[/B]Crown150[B]2TekerÜstünde16Yıl+150000Km[/B]
Kıskançlık kötü bir şey, tabi ben de bisiklete binsem motora binenleri kıskanırım.Her neyse mobil1 15/50,, castrol 10/50 den çok daha iyi söyleyen kaçtı .)
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Bugün Çanakkale'den tam gaz dönerken bi tvs apache 150'yi geçtim yolda. Adam da eşiyle birlikte hızlı gidiyordu ama. Sonra aradaki mesafeyi kapatıp geçti beni ya! Titreşim falan diyorlar ama iyi gidiyormuş bu tvs apache 150'ler. Gerçi arayı 5-10 metreden fazla açamadı ama yine de beğendim performansı. Tercih et deseler konforu ve göz dolduran görünümü ile yine CBF'im derim ama afferini aldı benden tvs apache.
angel
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşım bana şu işi en ince ayrıntısına kadar anlatırmısın sana zahmet. Aynısını Tvs Apache'ye yapmayı düşünüyorum. Olur mu? Kendin yaptıysan neler kullanarak yaptın? Yada satın aldıysan herşeyiyle ne kadara aldın? Bu arada angel'in ortasındaki de zenon dimi?
Beni bilgilendirirsen çok memnun olurum.
Selam arkadaşlar. Pazar günü yaklaşık 250 km lik bir gezi yaptım Fethiye Saklıkent'e.Ortalama 75-80 KM hızla 0,102 TL yaktım km'de. Yağda eksilme olmadı.Ve hava okadar sıcaktıki asvaltın sıcağından kavruldum resmen.Buna rağmen CBF'im banamısın demedi.
Paylaşmak istedim saygılar herkese...
Nasuh4848 bak iki ortacalı olduk yokmu yakınlarda başka CBFciler?
[COLOR="#006400"][B]ŞÜKRÜ ERSAL ÖZTÜRK[/B][/COLOR]
alper far güzel olmuş...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
zaten siz motorunuzu gayet kullanılması gerektiği gibi kullanmışsınız.Bazı arkadaşlar motorlarını olması gerekenden fazla hırpaladığı için cbf yağ yakıyor.Ben cbf in yağ yakma sorununu kronik olarak düşünmüyorum.Tamamen kullanımla ilgilidir (benim kendi şahsi fikrim)
Arkadaşlar bu gezim sırasında artçım nişanlım da vardı.65+65=120 kg ikimiz ve ilaveten yan çantalarımve arka çantamda doluydu...
[COLOR="#006400"][B]ŞÜKRÜ ERSAL ÖZTÜRK[/B][/COLOR]
evet arkadaslar gezimi bitirdim.
istanbul- iğneada iğneada - lüleburgaz ayrıca iğneadadan çevre köylere orman yollarından küçük küçük bir çok gezi. 4 gün toplam 900 km.
araziye de girdim, dağa da çıktım. uçurum kenarında motorumla poz verdim.
134 lira yaktım. helal-i hoş olsun.
yağ eksiltmek mi? güldürmeyin lütfen.
tekleme? çok ama çok nadir. bu tekleme sorunu karbüratörlü motoru euro 3 normlarına adapte etmeye çalışmaktan kaynaklanıyor. tamamen ateşleme problemi. fakat asla rahatsız edici seviyede değil. stabil hız ve devirde çok nadir bir kaç öksürmeden ibaret.
motorun konforu ve keyfi anlatılamaz...
Arkadaşlar lütfen elimizdeki motorların degerini bilelim,pireyi deve haline getirip motordaki kucuk sorunları can sıkıcı hale getirmek cbf e haksızlık olur .Heleki kıyası bile yapılamayacak , konfordan uzak makinalarla eşleştirmeyelim,Zaten estetigine aladanıpta farklı motorları alan arkadaşlarda en kıssa zamanda satıp cbf e dönuyorlar.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7133554/detay/Adam motordan kurtulmak için 2 aylık motora yazdıgı fiyata bak, motor adamda nasıl bir etki bıraktıysa en kıssa zamanda satıp kurtulmak istiyor
sahte olabilir.
bu efe mut'lu
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
alper150zc,angel çok güzel olmuş aydınlatmada devrim yaşamışsınmaliyeti nedir kardeş nerde yaptırdın şuan 2 eksik var motorumda lastik ve angelilkönce hangsini çözsem acaba bilemedim.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)