Murat Bey ve Jr Bey , yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
stiker ların sökülüp yerine eskisinin takılabilmesi beni sevindirdi, zira siyah motora o kırmızı yapıştırmalar hiç gitmemiş... ben de siyah almak istiyorum... şöyle yanlara da iki çanta, oh bmw den hallice uzun yol motoru
yakıt konusunu google yazdım, sanırım sakin kullanım ile 40-45 km yapmak mümkün 1 lt benzin ile... ben de sakin kullanan, zevk alarak yavaş yavaş kullanan biriyim zaten , çok iyi rakam benim için, gerçi 1 lt ile 60km gitmeye alıştık innovadan ama, cubufun rahatlığı yeter...
yalnız ufak bir sorun var, sanırım fiyatlar düşmüş , ben askerdeydim, 4270 liraydı sıfır innova, şimdi 3800 yazıyor hondanın sitesinde... bu durumda ben baya zararla satacağım sanırım innovayı... 2010 model ve 5000 km daha... plaka ile birlikte 4450 liraya mal olmuştu, şimdi 1000 lira zararla satmak da hiç içimden gelmiyor...
yanı sıra cubuf da 3800 lira sanırım, 200 lira plaka masrafı, 50 lira motor koruma demiri, 200 lira da yan çantalara versek , 4250 ye mal olur sanırım... neyse önce satalım da elimizdekini...
selamlar, hayırlı sürüşler...