Motorunda tekleme olan yeni CBF150 kullanıcıları http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...me-sorunu.html sayfasında toplanıp şikayetlerimizi paylaşalım.
Motorunda tekleme olan yeni CBF150 kullanıcıları http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...me-sorunu.html sayfasında toplanıp şikayetlerimizi paylaşalım.
sukruersal : uzun camın siparişini nereye verdin acaba ?
Abi sahibinden.com dan aldım.Elime hanüz ulaşmadı.Büyük ihtimal paartesi gelicek.Yorumlarımı yazarım.Armode çantalar geldi görünüş ve malzeme güzel ama henüz motorda denemedim.Cam için link altta..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5946340/detay/
güzelmiş cam teşekkür ederim . çantalar motorda hem güzel duruyor hemde kullanışlı ama takarken biraz seni kızdıra bılır koltuğu kapatırken zorluyo ama sen sakın ol koltuğun kapanma yerlerine denk gelmesin çantanın yapışkanları yeter resimlerini bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce sıfır aldığım Cbfim şuanda 2500 kmlerde bugüne kadarki Cbf gözlemlerim ise söyle :
Öncelikle 70-80 km/h hızlarda gaz yememe olayı herkes gibi bende de var.
Motor genelde 5.viteste 5000 devirde titreme yapıyor taa ki 5500-6000 bin devire kadar.
Orjinal lastikleri ise kuru yolda iyi , fakat kuru-yaş yaptığınız zaman fena kayıyor.
Gösterge 65-70 km/h hızlarda oynuyor.
Yakıt konusu tamamen devirli kullanmanıza bağlı örnek olarak devirli kullanımda(max 6500 devir) 460 km de yedeğe düşerken , agresif kullanımda 320 km de yedeğe düştüm.
Hız olarak düz yolda 105-110 , yokuş aşağı benim en son gördüğüm hız 140 km/h devir tahmini 11-12bin vardı göstergede 9bin son ve benzin yetiştiremedi.(İki kişiydik Manisa-İzmir arası sabuncu belinden İzmire giderken bilenler bilir.)
Merak edenler için motor Manisa-Çeşme(280km toplam) ve Manisa-Balıkesir(270km toplam) gibi uzun yollarada çıktı, uzun yolda Ybrden rahat rüzgar pek etkilemiyor, eski Ybr sürücüsü olarak
Şehir içinde, torkunun fazla olmasından dolayı kaçışları iyi, fakat biraz uzun olmasından ve direksiyonun az dönmesinden dolayı fazla kıvrak değil.
Ağır olmasından dolayı yere sağlam basıyor benim gözlemlerim şimdilik bu kadar saygılar...
ya arkadaşlar suan benden başka gaz kesme gibi sorunu olmuyan biri varmı yoksa bu gaz kesme ve 5000devirde titrememe sorunu bi bendemi yani 5000devirde bi titreme ilk aldığım günden beri yaşamadım fakat 4bin kmlere kadar bi tekleme vardı ki bunada 3kere filan şahit oldum son 1750km redir her türlü denememe rahmen tekleme sorunu yaşamıyorum allah şükür
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ben yaşamıyorum
---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:54 ----------
DAHA FOTOGRAF ATAYIMI CANLANSIN BİRAZ )
[COLOR="Silver"]
2020 'Tracer 900 İcon Blue
fotolardan ybr güzel gözüküyorda normalde çok vasat karga gibi bir motor.
cbf 150 daha bi oturaklı daha bı güzel gorundu gozume bide kırmızı benimki gibi sercan bende dün itibariyle 5780km geldim buda benim ki gelde ybr ilekıyasla sunu :D tip olarak
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar motorumu satıyorum :/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6668673/detay/
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Ben 2010 kullanıcısıyım arkadaşlar. mayıs ten beri kullanıyorum motorumu. 1 ay içinde eşimle beraber yaptığım 2 uzun yol yolculuğu sonucu 100gr kadar eksiltme olmuş gibiydi ve o kadar eklemiştim, en son eklediğimden beri 500-600km geçti ,sürekli şehiriçindeyim ve %50 tek başıma %50 eşimle biniyorum ,eksilme yok. tahminen ve mantıklı olarak sürekli sabit hız (80 üzeri, ve yüklü olunca) gidince yağ yakıyor ki bu da motorun zaten sağlıklı sınırlarının sonu demek oluyor. ancak bu motora zarar vermiyor, tabi siz kontrol etmez 500gr yağ ile giderseniz sorun olabilir belki ama yüklü ve uzun yolculukların ardından yapılacak basit bir seviye kontrolü yeterli bence.
egzoz un üzerindeki koruma demirini sökmeyi başaran var mı? 2 tane vida var ama arkasında 10 numarayla açılan somun olsada alet girmiyor oraya. var mı bir başaran ?
birde Touring cam ? şimdi benim boyum 183. bu camı takarsam doğrudan kafaya mı yönlendirecek rüzgarı ? ya da şöle sorayım normal cam ile touring arasında hissettiğiniz fark tam olaarak nedir? (göğüste daha az rüzgar? daha az gürültü? daha çok gürültü? nedir + ve - ler )
ne de olsa istanbulda tuzun kuru arkadaşım. jant sorunumdan dolayı iki defa samsuna gittim. motor stop ediyordu durduk yere( fabrika montajında depo hava hortumu katlanmış) bunun içinde işin gücün arasında gittim samsuna ve bu motoru aldığımda balıkesirden getirtmek için neler çektim.Topcase motor koruma ve yan ayağı dışarıdan temin ettim. bunlara rağmen fiyatınında biraz düşeceğimi yazmışım. Amasyada böyle motor bedava tabi yardımcı olmak istiyor musun ??? senin aklındaki rakam nedir?
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
alper turuncu şeritler akşamları güzel parlıyormu bende alacam ..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
arkadaşlar lastiklerin yanındaki yazıları boyamak için boya aldım.yarın resimlerini koyarım inşallah...
honda cbf 150 2011
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)