ya arkadaşlar benim motorun motor kısmında.normal sesten ötürü bi zırlıtı var hani anahtarlık değer ya gidona onun gibi ses.zııırrrrrrrr
2020 'Tracer 900 İcon Blue
arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için...
kerkenez: ledleri kendim takmadım arkadaşım servise taktırdım ve 9 lira aldılar yarın resimlerini çekebilirsem eklerim ayrıntılı olarak. jant şeridleri de hayır lastiğe değil jant kenarına yapıştırıldı gri renk.
imza : pavyon isi olmus. seleye de dansöz koy 10 numara..
yorumuna bişi demicem dalga geçmişsin tamam belki mutlu olmuşundur mutluluğunu bozmicam. ben beyendim yaptırdım burada ki cbf 150 kullanıcı arkadaşlarımada bilgi olsun ve kendileri yaptırmak isterse diye buraya CBF 150 sayfasına koydum motorumun resimlerini...
buraya kadar herşey normal. YA ARKADAŞIM SENİN MOTORUN YAMAHA YBR YA SEN NEDEN CBF SAYFASINDA TAKILIYOSUN HADİ BİLGİ AMAÇLI TAKILDIN AMA BURADA PAYLAŞILAN ŞEYLERE NEDEN YORUM YAZIYORSUN YA BEN ORTAK SAYFA AÇSAM ORAYA YAZ TAMAM AMA BURASI TEKRAR SÖYLÜYORUM CBF 150 SAYFASIIIIIIIII
YETERİN ARTIK YA SİZ DİĞER MOTOR KULLANICILARI NEDEN HERŞEYE KARIŞIYORSUNUZ HER MOTORUN ORTAK SAYFASI VAR GİDİN KENDİ SAYFANIZDA TAKILIN...
SORU SORARSINIZ ANLAYIŞLA KARŞILAR CEVABINIDA VERİRİZ AMA SİZ NEDEN HEP AŞŞALICAK ŞEYLER BULUP BİŞİLER YAZIYORSUNUZZZ ?
[QUOTE=vabisciler;2424606]o paraya başka renk olmaz zaten.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------
o paraya 30-50bin kmden aşasıda bulunucağını sanmıyorum bu iyimser bi tahmin arkadaşa baktık o fiyattakiler genelde 50bin km üstü
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşlar,
arka çanta demiri,
ön grenaj koruma demiri
ve uzun cam...
İstanbul da bunları en uygun fiyatla nerden alırım. Varmı alan takan arkadaşlar. Yardım lütfen.. Saygılar
R. Tümöz
[QUOTE=alper150zc;2424610]teşekkürler arkadaşlar.o paraya 29bin'de 2008 ''kırmızı'' bir cbf bulunmuştur.servis bakımlı.oldukça temiz ve 2550tl'ye bitti iş.(xenon far.o-ring zincir.kappa46.mıchelın lastikli iyi durumda) daha ne olsun... demekki bulunabiliyormuş. bu topic, uğramayalı, çok fazla eleştiri sever arkadaşlarla dolmuş.allah kolaylık versin.
5000-6000 devir arasında sanki 9000-9500 devir çeviriyormuş gibi bir ses yapıyor 6000'den sonra kesiyor. Onun haricinde birşey yok. Titreşim demedim ama bak ses yapıyor dedim )))
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.uzun süredir cbf 150 kullanıcısıyım 2009 siyah cbf im var. bir iki ilave yapmak istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Ön camı uzatıcam birde yan çanta almak istiyorum.Motora yakışırmı fikirleriniz nelerdir? almayı düşündüğüm yan çantalar aşağıdakiler.Camı da biliyosunuzdur zaten.
çantaları difi marka alın. tasarımı siyah motoru tamamlıyor. ayrıca körük açıldığında içine kask sığıyor.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Teşekkrü ederim..Biraz araştırdım ama bulamadım satış yapan yer :S
http://img.motomaxonlineshop.com/pic...GLOBE%20XL.jpg
ben bunu motomaxten almıştım. netten araştırılabilir.
aynı çantayı touring, enduro, ss makinelerde kullanan arkadaşlarım var. her motora gider. ben de cruiser ile cıbıfta kullanıyorum.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
o çantanın aynısını ben kullanıyorum arkadaşım 2 3 sayfa öncesinde resimi var
Gördüm güzel duruyo.Sipariş verdim bakalım nasıl olacak.Uzun camımda sanırım pazartesi yada salı gelecek öncesini ve sonrasını fotoraflayıp paylaşırım
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)