Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ağustos 2011, 01:00
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Benim aynaları görmemişmiydin sen
,wiwi marka uzun sap ybr aynası diye geçiyor kendileri, izmirde motorcu hayriden almıştım çifti 14tl
birde aynalar geniş açılı gösteriyor. Tavsiye olunur..
anah nasılmışki o aynalar. benim aynalar 4-5 aylık motorda her tarafı paslandı ne iş anlamadım. birde bahsettiğin aynalar geniş açılı ve çifti 14 lira zaten benim bir derdimde aynanın göstermediği ölü bölgeler.
Reklamlar
-
11 Ağustos 2011, 01:21
vabisciler adlı üyeden alıntı
anah nasılmışki o aynalar. benim aynalar 4-5 aylık motorda her tarafı paslandı ne iş anlamadım. birde bahsettiğin aynalar geniş açılı ve çifti 14 lira zaten benim bir derdimde aynanın göstermediği ölü bölgeler.
Forumu atlayarak da olsa başından şöyle bir okumanızı tavsiye ederim 700-800e kadar okusanız yeter aslında, 747. sayfada...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-747.html
-
11 Ağustos 2011, 01:58
gedelekli adlı üyeden alıntı
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
arkadaşlar bugun motorumun 3000 km bakımını yaptırdım ve bakımda yağını değiştirdim. kavramayı aşşağıya çektirdim. rölantiyi yükseltirdim. filitreleri temizlettim. ve genel bakımını yaptırdım. ayrıca bakıma sokmuşken birkaç aksesuar eklemek istedim
zenon far takırdım.
gri renk jant şeri çektirdim.
arka stopların üzerine mavi led lamba taktırdım.
bu aksesuarların hepside 4 tekerli araç şöförlerinin dikkatlerini çekebilmek için yaptırdım. zenon çok iyi oldu orjinal farı hiç göstermiyordu önümü yetersiz kalıyordu ama şimdi çok güzel oldu çok güzel aydınlatıyo
birde tur camı ıstedim sipariş verdi ellerinde kalmamış . birde gri depo kılıfı istedim oda yokmuş sonra o kalsın şimdilik dedim
sizce nasıl olmuş ?
kardes jantlar ve ledler ilgimi cekti. biraz daha detay foto rica etsem mümkün mü acaba. bi de yanak seridi mi o* tubelesse oluyo mu onlar? ben de motoru biraz daha özelleştirmek istiyorum. şu led işini nasıl yaptırdın biraz daha detay versene kanka.
-
11 Ağustos 2011, 02:14
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
harbi güzelmiş. hemde uzun sap ama siyah renk gride nasıl giderki ? yinede iyi denenmeli.bulsam hemen alırım.
-
11 Ağustos 2011, 02:54
nasuh4848 adlı üyeden alıntı
hocam aynı sorun bende de vardı.acımayın motora basın düzelio kendiliğinden...
valla hocam ben anlamadım bu ısı kımı kronık dıyor buna?ama soyle bırsey var ben ılk defa bastıgımda yaptım rodaj bakımına gıderken denedım.ama tuhaf yanı tam kendımı sol serıde attım 80 cıvarı falan 90 oldu 100 arası tam arabayı gecerken bırı sankı tuttu yavasladı bıraktı gectım dedım noluyo hatta kenara cekıp baktım frendemı problem var vs dıye...ama 1234te hıc bır problem yok gıdıyo yanı 7-8bin devirde sıkıntı yok 5 aldıgımda oluyo sadece belkıde kesıcı devreye gırıyo ama bu modellerde kesıcı yok dıyolar (2011)
-
11 Ağustos 2011, 02:58
chemical adlı üyeden alıntı
valla hocam ben anlamadım bu ısı kımı kronık dıyor buna?ama soyle bırsey var ben ılk defa bastıgımda yaptım rodaj bakımına gıderken denedım.ama tuhaf yanı tam kendımı sol serıde attım 80 cıvarı falan 90 oldu 100 arası tam arabayı gecerken bırı sankı tuttu yavasladı bıraktı gectım dedım noluyo hatta kenara cekıp baktım frendemı problem var vs dıye...ama 1234te hıc bır problem yok gıdıyo yanı 7-8bin devirde sıkıntı yok 5 aldıgımda oluyo sadece belkıde kesıcı devreye gırıyo ama bu modellerde kesıcı yok dıyolar (2011)
abi devir saatini en dibe dayadım ben. kesiciye falan rastlamadım. yok devir kesici falan. şehir efsanesi o.
-
11 Ağustos 2011, 03:29
kerkenez adlı üyeden alıntı
abi devir saatini en dibe dayadım ben. kesiciye falan rastlamadım. yok devir kesici falan. şehir efsanesi o.
ozaman bı sıkıntı var yada motor tam acılmadı ıkısınden bırı? bır arkadasta bas acılınca gecıyor dıyor bakalım.olmadı bır sonrakı bakımda servıse sorarım
-
11 Ağustos 2011, 04:01
kerkenez adlı üyeden alıntı
kaç gördün en dipte ergün abi :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
11 Ağustos 2011, 06:09
selam arkadaşlar bende sitenin yeni üyelerindenim. 1 ay kadar önce bi cbf aldım. 1500 km önce bakıma soktum otoseverde yanlız sanırım zinciri yağlamadılar. bu zincir kaç km de bir yağlanması lazım.
-
11 Ağustos 2011, 09:16
camel55 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende sitenin yeni üyelerindenim. 1 ay kadar önce bi cbf aldım. 1500 km önce bakıma soktum otoseverde yanlız sanırım zinciri yağlamadılar. bu zincir kaç km de bir yağlanması lazım.
Hayırlı olsun, size tavsiyem kullanma klavuzunu okyun. Nerdeyse bütün bilgiler mevcut motorumuzla ilgili.
Azami 500 km de bir yağlansa iyi olur. Tabii yağış durumuna göre süre kısalabilir.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
11 Ağustos 2011, 09:25
Motorun hayır olsun allah kaza bela vermesin.Motoru 1000 bakımına göturudugumde servis zinciri 150-200 km ye bir kendimizn yaglamamız gerektigini söyledi.Zaten diger bakımı beklersen yani 4000 bakımını fazlasıyla gec olmuş olur.Buna benzer ufak tefek şeyleri servise göturmeden de kendimiz yapabilirz
-
11 Ağustos 2011, 10:16
TEKLEMEDEN MUZDARİP ARKADAŞLAR KAFAMDA KÜÇÜK BİR OLASILIK OLAN YENİ TİP KATALİZATÖRLÜ EGZOZ UMU ESKİ TİPLERİNKİYLE DEĞİŞTİRDİM.SONUÇ YİNE AYNI BU İHTİMALİDE ELEMİŞ OLDUM EN AZINDAAN.MOTORDA BİR NEBZE RAHATLADI.EN YAKIN ZAMAN DA ATEŞLEME SİSTEMİNDE ÖLÇÜMLER YAPACAĞIM.HONDA BU ARIZAYI BULAMIYOR İŞ BAŞA DÜŞTÜ.
-
11 Ağustos 2011, 10:24
Zincir Yağlıysa Gerek Duymamışlardır Sen Bak Bi Gerekirse Yağlarsın Km Falan yok Zincir Yağlamak İçin Yağsız Binme...
-
11 Ağustos 2011, 11:06
mmucit adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, size tavsiyem kullanma klavuzunu okyun. Nerdeyse bütün bilgiler mevcut motorumuzla ilgili.
Azami 500 km de bir yağlansa iyi olur. Tabii yağış durumuna göre süre kısalabilir.
arkadaşlar zincir yol toz yağmur durumuna bakılarak bana göre 200 km bir yağlanmalıdır..... ama bunda her zaman km baz alınmamalıdır... mesala sabah yağmur eşliğinden pendikten maslak a gittim.. eve geldiğimde kesin zincir yağlarım.... çünkü yağmur suyu yağı alıyor.... zinciri genelde motoru en az 4 saat kullanmayacağım zaman yağlarım..... mazot veya gaz yağı ile temizler yağlarım.... zincir yağlamak için motordan çıkan yanık yağ ile gress yağı enteğre edip fırça ile zincire uygularım... dediklerimi dikkat e alın emin olun zincir dişli ömrü uzayacaktır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ağustos 2011, 14:14
hepinize bilgileriniz için tşekür ederim..
-
11 Ağustos 2011, 14:30
chemical adlı üyeden alıntı
hocam 2011 modellerde hız kesici yok.şahsen denedim.yokuş aşağı motora 125 yaptırdım.
-
11 Ağustos 2011, 14:44
merhaba arkadaşlar. 2.el cbf aranıyor, çok aşırı KM'si olmayan 2300tl-2500tl arası bütce.. kırmızı yada siyah..buradan satan arkadaşlar varsa haberleşelim.
-
11 Ağustos 2011, 14:46
Bu Gaz Kesme Olayı Tüm CBF lere Varmı Peki....?? Bende Almayı Düşünüyorum Eğer 80 de Gaz kesecekse Hiç Bi Albenisi Kalmıyor Bu İşin...
-
11 Ağustos 2011, 15:13
tüm cbf lerde yeni model eski model eğer oynama yapılmadıysa 120 rahat görürsün arkadaşım
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
-
11 Ağustos 2011, 16:56
kalipso adlı üyeden alıntı
Bu Gaz Kesme Olayı Tüm CBF lere Varmı Peki....?? Bende Almayı Düşünüyorum Eğer 80 de Gaz kesecekse Hiç Bi Albenisi Kalmıyor Bu İşin...
cbf ıle kac km hız yapmayı dusunuyosunuz acaba?zaten max sagıklı kullanımı 90-100 km dır bu aracın.120 falan hıkaye sureklı o hızda kullanılmaz uzun yol seyırı max 100 km bu motorda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler