yakında metehan ın cbf in jantlarını boyayacağız... sizin için resimleyip atarım buraya zaten metehandro banlandı....
yakında metehan ın cbf in jantlarını boyayacağız... sizin için resimleyip atarım buraya zaten metehandro banlandı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ooo sen nediyosun ne 700ü benim motor bir yağ yakıyoki sorma benzinden çok yağ koyuyorum motora sanki benzinle değilde yağla çalışıyo daha 950km de sanki 2 zamanlı motor........
dememimi bekliyosun ne yağı arkadasım 100 kere anlatıldı bu konu hala ınat edıyosun almısın APAÇİİİ git takıl motorunla güzel güzel gez biz sizin forumunuza girip AYAKLARINIZ UYUŞTUMU hahhahhaa diyomuyuz git koy benzinini gez ne motormuş bilader tsv iyi olsaydı aynı paraya gider onu alırdık tercih meselesi........
edit motorumda en ufak yağ yakma sorunu yok + dayımdada var 60 binde no problem adam gıbı kullanırsan hıc bır sıkıntı olmaz APAÇİİler gibi 120-130 arası görmeye calışırsan motor YAĞ YAKMAZ EKSİLTİR...Hala bu farkı anlamayan arkadaslar var!!!!!!!
Almasınlar arkadaş. Mal belli, böyle adamlar gelip laf ediyor sonra adam gibi konuş deyince de bazılarının zoruna gidiyor. Kimse almasın bu motosikleti gitsinler tvs alsınlar da bizim başımız rahatlasa..
TVSlerin ikinci ellerine bakın kaç para
abolgi arkadas cok dogru soylemıs bende gecen hafta 1000 bakımına gıtırdım sakaryaya bılıyosunuz motor konusunda baya ıyıler fazlada musterı yoktu ustayla baya sohbet ettık yag yakma vs dedıgımızden arka janttan gelen seslere kadar onlarda zaten honda olsun yamaha olsun butun servıstekı elemanlar bırbırımızı tanıyoruz aramızdada konusuyoruz cogu problemı bırlıkte cozuyoruz dedı.bende benım motorum yag yakmıyor ama bır cok kısınınkı yakıyormus dedım abolgı arkadasın dedıklerını aynen anlattı hatta yagı beraber bosalttık soyle soyle doldurcaksın suna dıkkat edıceksın vs dedı yoksa yakmaz dedı.Arkadasın dedıgı gıbı motorun max cızgısınden fazla doldurma dedı ıkı cızgının arasında olsun dedı fazla koyarsan motor onu yakar yada yok eder dedı ortada olması gereklı dedı sureklı bırde 4bınde yagını degıstırme 2 bınde bır kendın degıstır dedı zaten 1lt yag alıyor cok pahalı bırsey degıl.max ve mın cızgılerı arasında yag koyup 2bın km sonrasında yıne bu 2 cızgı arasındaysa problem yok dedı puf noktası buymus.yanı max kadar yag koymıycaz arkadaslar ve orta ayaklıkta stop ettırdıkten en az 10-15dk sonra yag olcumunu yapıcaz.
HONDA CBF 150 HIZ DEĞİL KONFOR MAKİNASI
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Yav ben ağzımı açmıyorum kaç gündür ama bağzıları laf sokup duruyorlar yok cazadora gün doğardı yok bayram ederdi (chemical) arkadaşım ben demiyorum 1000 km 700 gr yağ yakar diye formu takip et kim demiş gör ona istinaden yazdım laa herkez yazıyor bişi olmuyor ben yazıyorum herkez ayaklanıyor yazmayacam diyorum ama ağır tahrik var dayanamıyorum seyir halindeyken yolda aynaları dökülen arkadaşlar var aranızda bakın bunuda ben demiyorum geçmiş sayfaları okuyun göreceksiniz onlara tavsiyem koli bantıyla sarsınlar sorunu çözmüş olurlar
cbf e çamur atan arkadaşlar gerçek niyetlerini medeni cesaretlerini gösterip anlatsınlar eminim onlarada yardımcı oluruz.apachi ile ilgili bi sorunu paylaşabileceyin kaç kişi var yanıt alabiliyomusunuz o önemli.hepsi kul yapısı sorunlar mutlaka olur.ben yolda bırakan bi cbf görmedim yapılan gezileri inceleyebilirsiniz.buda cbf in beklentileri fazlasıyla karşıladığını gösteriyor.konfor,yakıt ekonomisi,artçılı kullanım,yük taşıma alanı,rampa torku,viraj hakimiyeti,titreşimsiz oluşu,yormayan sürüşü,konforlu süspansiyonu,sessiz akıcı yolculuğu vs. vs.150 cc kategorisinde bu kadar kombine bi motosiklet ülkemizde yok malesef.bu arada hiç bir markayı kötülemiyorum herkesin motoru kendine güzeldir ama eleştiri farklı bişeydir
Sınıfının en rahat sesiz ve konforlu sürüşüne sahip motor cbf 150 lakin sadece konfor ön planda tutularak bu motora 4 bin tl verilirmi tartışılır sorunları gözardı etmemek lazım
yani.
Eski kasalarda bu sorunlar yoktu. Hatta yüksek cc'ye geçmiş olmama rağmen hala 150'yi dünyanın en güzel motoru olarak görürüm, sıklıkla onu kullanırım. 2 senede sadece 8000 km yapabildim ama bu sürede beni hiç üzmedi. Üstelik sürekli 2 kişi kullandım.
Yazılanların büyük bölümünü hayretle okuyorum. Ortalık toz duman.
Ben artık honda yeni motor getirdiğinde bekleyip yorumları görmeden almam.
Sormuş olduğun soruya "2011 modeller dışında bu fiyata değer" derdim. Sonuçta ortada farklı avantajları olan 3 motor varken herkes önceliklerine göre bir tanesini seçecekti.
Mesela ben sadece yan çanta demirleri de satılıyor diye yine gider cbf alırdım. Motorumu güvenilir ve bol aksesuarlı hafif bir enduro tadında kullanıyorum. Bunun yanında gövdeye takılabilen diğer demirler, uzun cam gibi aksesuarları honda'dan temin edebiliyor olmamız bile bu motoru benim gözümde çok özel kılar.
Transalpi olan arkadaşım yan çanta nasıl takacağını düşünürken adamlar bunu hazır olarak sunmuşlar.
Ankara'da Honda dışında bir markadan yeterli ilgiyi görememek bir diğer neden,
Bunun yanında motorun iri olması da grup halinde park edişlerde küçük cc motorun arada sırıtmasına engel oluyor. her tarafı aksesuar dolu iri bir motor gibi duruyor. Hatta mekandan motorlarla çıkış yaparken sesini duyana kadar ilgi bile gösteriyorlar.
İlk senenin sonunda sat şunu diyen arkadaşlarımın motorumu inceledikçe tek tek cc küçültmeyi düşündüklerini söylemelerini işitmek de oldukça keyifli.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
slm JR çoktandır uğramıyorsun. çayyoluna yolun düşmüyormu? bi akşam oturup çay kahve içsek.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Ahmet Abi yarın motorluyum 6da işten çıkıp geleyim mi? Benim canavarı da görmüş olursun. Bugün de arabayla gelebilirim.
Biraz işten güçten motora vakit ayıramaz olduk ya. Uğrarım ama bundan böyle. Burada insanların morali bozulmuş. Biraz ateşleyeyim.
yarın bende 12-18 çalışıyorum. 18 de işten çıkacağım. trt den . yarın buluşalım beraber takılırız. 2011 ler hakkındada yakinen bilgi sahibi olursun hem.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
aga o halde panora tarafında ya da çayyolunda buluşabiliriz. işim bilkentte evim panorada. hiç farketmez.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)