Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
sayın arkadaşım ben de kara incim'i bir hafta önce aldım.nisanın 23 ünden beri bekliyordum.ruhsat filan derken gecikti tabi.eğer senin için renk farketmiyorsa İstanbuldaki bayileri dolaşabilirsin.bazen iptal edilenler olabiliyor.hediye olarak çay ya da kahve seçeneklerin var.ümraniye D&B motoru tavsiye edebilirim her ne kadar uyuşuk bir muamelecileri olsa da.indirim filan da yapmıyorlar zira zaten sıra bekleyerek ve kapora vererek,sıra beklerken benim gibi gelen geçen kuryelerin ardından iç geçirerek CBF150 ailesine katılıyorsun.bol şans.
Hayırlı yolculuklar dileyecektim, ama gelmişsindir diye yazmamıştım. Hoş geldin, safalar getirdin.
Kazasız, belasız nice yolculuklar dilerim.
Bu sene gece vakti havalar soğuk oluyor, gece ise yağış yoksa görüş yeterli düzeyde olabilir ama karşıdan gelen arabların farı da göz almıyor değil.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Arkadaşlar cbf150'sini yükseltmek isteyenlere cbf150 takaslı xciting250i :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3517631/detay/
fiyatın yüksek olmasa takas düşünürdüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3188706/detay/
harley is making love with davidson
(Çakal45) Selam arkadaşım bende manisalıyım manisadaki honda bayiindeki halim usta eskiden kasaptı adam sonradan usta oldu çıktı satış elemanı orkundada bi havalar sanki honda onun :D orda 2007 den buyana hep 20 /40 castrol kullanılıyor adamlar yaz kış hep aynı yağı koyuyorlar üstelik açık yağ sibop ayarına gelince bende o çıtırtı sesi için gittim halim usta şöyle bir eğildi dinledi hemen olayı çözdü bu havalardan kaynaklanıyor motor ısınınca parçalar genleşiyor ondan böyle şıkırtı yapıyor sibop ayarı gerekmiyor demişti sanada aynı şeyi söylerse yaptırma derim çünkü o sesi sadece motor sıcakken yapıyor soğukken tık yok
Valla fiyat normal arkadaşım.Adam 3 yaşında karbüratörlü xcitinge 6.500 yazmış.Ben 1 yaşında garantisi devam eden enjeksiyonlu motora 6.750 yazmışım.Değerinin bile altında yazdım ki çabuk satayım diye.Ama sen sıfırının da üstünde fiyat yazmışsın benim yazdığım fiyatı yüksek buluyosun.İlginç valla.Benimkinin sıfırı 8.500 lira.CBF150'sini büyütmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.İlgilenen arkadaşlar bu fırsatı değerlendirir umarım.2009-2008 model 15 bin km'yi geçmemiş cbf150 sahipleriyle takasa girebilirim.
dostum cbf ini yükseltmek isteyenler demissin de bu motor scooter yahu
scotera yükselinmez inilir bence. klasman farklı . bu motoru geçiş motoru olarak kullanan zaten en aşşağı 500 lük motora geçer ki oda yine scoter olmaz zaten. benim genel arkadaşlardan edindiğim şahsi görüşümdür. emeğe saygı.
Arkadaşlar zaten cbf150'sini yükseltmek isteyen mecburen tarz değiştirmek zorunda.CBF250 bunun abisidir deyip geçiş yapanlar (benim gibi) büyük hayal kırıklığı yaşar.CBF250 naked bir motordur ve oturuş pozisyonu eğik , amortisörleri serttir.CBF150'ye en yakın endurodur.DL650 , transalp ve kle500 tarzı motorlar en uygunudur.Ama herkesin ekonomik durumu birden 600'lüğe geçişe elvermez.250cc gibi ara cc'lerde ise doğru dürüst motor yok.250'likler içinde en uygunu da xciting250 gibi maxiscooterlardır.Rahat oturuş pozisyonu ve konfor açısından cbf150'ye en yakın 250'lilikler maxiscooterlardır.Ben şahsen bulunduğum bölgede gezilecek bol bol dağ bayır olduğundan ayrıca ailevi nedenlerden dolayı fazla uzak mesafelere gezemediğimden cbf150'ye geçiş yapmak istiyorum.Biraz enduro yapmak istiyorum.Yoksa xcitingin asfaltta cbf150'yi aratmıyacak konforu vardır.İki kat fazla beygir gücüyle uzun yolda kamyonları otobüsleri sollamak da çocuk oyuncağı.
Maxiscooter tarzını hafife almayın.Bu tarz motorlar uzun mesafeler katetmek için oldukça ideal , rahat ve konforlu motorlardır.Asfalt dışına çıkılmadıkça cbf150'nin konforunu da aratmaz.Kış aylarında da rüzgara ve yağmura karşı koruma sağlar.Her mevsim gezilebilecek motorlardır.CBF150'yi sattıktan sonra hiçbir motorda aynı rahatı bulamadım ama sadece xciting yüzümü güldürdü.Hiç endişe etmeden Türkiye'nin diğer ucuna basar giderim ama içimdeki enduro aşkını bi türlü bastıramıyorum.Bu yüzden satıyorum.
sağolasın Murat. far konusunda hiç sıkıntı çkmedim. karşıdan gelen araç farlarıda hangi araçta olursanız olun rahatsız eder zaten, motora özel bir durumu yok.
mont ve pantolondaki termal içlikleri çıkarmıştım yaz geldi diye. mont terletiyor resmen su akıyor , pantolon zaten sauna . buna çözüm bulmam lazım. evden işe gidiyorum sweet sırıl sıklam oluyor. kıyafet değiştirmeden oturmanın mümkünatı yok. sizler nasılgiyiniyorsunuz?
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
bayadır uğramıyordum, herkese selam.
yeni cbf'lerde, eski kasalarda olmayan sorunlar mı var?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra 1 yıla yaklaştı tekrar cbfe kavuştum2010 model 7.000 kmde bütün bakımları servise işletilmiş bi motor aldım çok memnunum yeni kasa alıcaktım ama maddi imkanlar elvermedi herşeyde bi hayır vardır ama motor çok kuvvetli özlemişim vallaeski cbfle 110 sabit zor gidiyordum bu sanki 90 la gidiyomotorun resimlerini eklicem bi temizleyip cilaladıktan sonra
mücahit selam nasılsın?
çok sevindim senin adına. bayağıdır uğramıyordum, hiç gitmemişsin gibi oldu. güle güle kullan.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
arkadaşlar bende resim eklicem ama nasıl eklendiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
http://www.666kb.com/ sayfadan ''Gözat'' a tıkla, yüklemek istediğin resmi seç. Daha sonra ''speichem'' ikonuna tıkla. Çıkan kodu kopyalayıp buraya yapıştır.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
resim işini GÜNTEKİN arkadaşın yönlendrmesi ile yaptım umarım becerebilmişimdir amatörce resimler işte idare edin yakında bir mersin deniz sahil falan yolculuk var onu eklerim teşekkürler...
hoş geldin JR ve mücahit. geçen gün yaptığuım 688km lik bol sıkıştırmalı Ankara-Kayseri-Ankara yolculuğu ile 1800km yi geride bıraktım. bugün yağ kontrolü yaptım. sonuç yağ eksiltme yok. gidişte ve gelişte neredeyse tüm yolculuk boyunca tam gaz gittim. JR dan sonra sanırsam bende bu makinaya aşık olacağım. Taylan x7 hayırlı olsun kırmızı kırmızı. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
resimde koymuştuk ama neyse
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)