Tamam dostum nasıl istersen cuma günü burayı coşturalım o vakit
Fotoğraflarla şenlik havasında ortaya karışık bişe yaparız..
Para işini çok şükür denkledim ve bugün artık 2011 Model Kırmızı Cbf 150'imi almak üzere hondan duran kardeşlere gidiyorum.
Dünkü konuşmamda faturayı 1 Temmuz kesebileceklerini söylemişlerdi.Motorlarla ilgili işlemler yapılıyormuş ve o nedenle fatura kesim tarihi 1 Temmuza sarkacakmış onunla ilgili bilgilendirildim.Birde dün motorlar yurt dışından gelip çamurluk vs vs montajlarını yapan arkadaş birşey dedi motorlarla birlikte garanti belgesi verilmiyormuş.Verilmiyormuş derken garantisi var ama bilgisayarlarda kayıt ediliyor türkiye'nin neresine gidersen git motoru ne zaman ve nereden aldığın internet üzerinden belli olduğu için öyle ele garanti belgesi tutuşturmuyoruz dedi
Güzelmiş dedim
Alır almazda amortisörü yumuşak kademeye aldırıcam.Rahatsızlık derecesinde benim bu konfor tutkum
Ayrıca siftahı yapıp motora 50 liralık benzin atıcam.Bakalım benim gibi tasarruflu kullanan biri bu motorla 50TL lik benzin ile kaç km gidecek
Yok yok madem bu kadar attırdım üstüne 5 daha koyarım depoyu fullerim motoru alışımın şerefine
Bu arada benzin olarak motora sizce hangi benzini almalıyım?Çok fark edermi.Kurşunsuz 95 vs vs gibi?
Arkadaşlar görüşmek dileğiyle
İyi bakın kendinize
@cbr125cbr : Dostum fotoğraflar için teşekkür ettim.Anladığım kadarıyla montaj kısmında motoru biraz kesip biçme işi var.0km aldığım için herhalde belli bi süre motora el sürdürtmiycem ama günün birinde o çakmaklık olayına ve xenon far olayına kesin bulaşıcam.Kaçınılmaz bi son olacak benim için..Neyse tekrar dan teşekkürler