Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Haziran 2011, 15:37
Hepsinde OHC yazıyor arkadaşım DOHC falan yazdığı yok senin yanlışın var buarada ne bu böyle sıfır motor alıyorsun yok sübap ayarı ister yok hava ayarı ister ne bu böyle bu honda cbf konusunda iyice sıçtı artık bukadarmı kötü yapılır bu motor yaa sıfır motora yok hava ayarı yaptır yok sübap ayarı yaptır yok zincir gerdir yok yağ yaktı koy ordan 150 gr yağ haa bu 80 civarı hızlarda kasma kesiklik yapma hepsinde var desem yeridir 5 tane geçti elimden hepsindede aynı sorunu yaşadım iğnelerde titriyor adamlar onu bile çözemediler daha önce memnunum çok memnunum diyen arkadaşlar başladılar şikayetlere daha durun bakalım daha ilk 5 bin kmrelerdesiniz helebi şöyle 15 20 binleri görün asıl film ozaman başlıyor tüm yeni alan arkadaşlar motorlarınızın sınırlarını kesinlikle zorlamayın yok bu son kaç basar yok teker yaparmı yok şu dişliyi koysam rahatlarmı daha hızlı gidermi gibi düşünmeyin daha önceki cbf lerde 42 t vardı 2011 lerde 43 t var bu ara hızlanmalara biraz katkı yapmış olsada tek kişilik kullanımda ve uzun yolda epey can sıkıcı çok bağırıyor 6. vites istiyor tavsiyem daha ilk gün bayiden çıkmadan 42 t ile değiştirin ön dişliylede kesinlikle oynamayın derim benim görüşüm tabi herkez istediğini yapmakta özgür yada yok yav ben çok takıntılıyım hiç sorun yaşamak istemem diyen arkadaşlar varsa aranızda satın motorları alın ybr kafanız dinç olsun 17 bin de daha zincir değişmedi gerilmedi bile 1 lt yağ koy 4 bin km de bir yağını değiştir yine 1 lt yağ çıksın şakırtı şukurtu yerine sadece egzoz sesi duy dağa bayıra çık hopla zıpla ama yinede gitmem demez YBR
Reklamlar
-
28 Haziran 2011, 16:42
arkadaşım ne dediğinin farkındamısın bilmiyorum...ama herkesin motor kullanımı aynı değildir..kimi 150 lik motora hız yaptırmaya kalkar kimi cross yapar..sende 20.bin km film başlıyorsa hor kullanıyorsun o zaman..benim crypton 7 senelik 27.000binde sattım ya arkadaş bi kerede arıza çıksın da götiriyim yaptırmaya..ama hiç bir zaman motorun biryerine şeritten başka birşey taktırmadım..yok dişli fln onlar uğraşmayı sevenler için ben adam gibi orj.nasılsa öle kullanırım..yağını değiştirdin mi tmm bas gaza devam et ...
dağa taşa vurdum tık demedi..ama insan gözü gibi bakınca hiçbirşey olmuyor..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
28 Haziran 2011, 19:03
-
28 Haziran 2011, 19:07
motorundan nasıl memnunmusun ben daha almadım cuma günü tesliim alacam km kaç?
-
28 Haziran 2011, 19:25
sercan2667 adlı üyeden alıntı
KIRMIZI OLSUN 3 KURUŞ FAZLA OLSUN :D
[QUOTE=dincer59;2391858]
dincer59 dostum çayan tarsusta..bu arada konu açmıştım yeni motorum diye buraya bi daha resim atayım..[COLOR="Silver"]
Ah be abicim olsun Adana sana yakın git hem bi gezi olur hemde bize oralardan da resim atarsın ne olacak kırma bizi işte
TAKTIRALI OLDU BAYA YA DEBRİYAJ TELİNİ SENİN O HIZ İŞİ KÖTÜYMÜŞ ALLAH ŞÜKÜR ÖLE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMADIM DAĞA DORUSU ÇİNLİ Bİ SCHOOTERDAN SONRA HİÇ Bİ SORUNLA KARSILASMADIM BİLE DİYEBİLİRİZ 1KERE SERVİSE GİTİM Bİ KABLOMU NE YERİNDEN ÇIKMIŞ FAR YANMIYORDU HALLEDİLDİ ARKADAŞLAR BUNCA İNSAN BİŞEY BİLİYORDA BENCE KONUSUYOR BU MOTOR 20.000KM DEN SONRA BÜYÜK ÖLÇÜDE 10 MOTORDAN 6-7SAPITIYOR GALIBA AMA BEN BU MOTORUN DİYER COMMUTER LARA NAZARAN RAHATINA BİTİYORUM VEDE GRENAJLI KAFASINA MOTORU FARKLI Bİ HAVAYA SOKUYOR KANATİNDEYİM
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
28 Haziran 2011, 19:37
Anlamadım..??bana mı dedin debriyaj teli derken bir sorun mu var..Motorda??
Ben bu motoru diğerlerine göre büyük hisstediğim için alım nispetende öyleymiş..çokk beğendim kaslı grenajlar fln hayalimdeki motora görünüş olarak biraz daha yaklaştım 1200st
-
28 Haziran 2011, 19:47
Anlamadım..??bana mı dedin debriyaj teli derken bir sorun mu var..Motorda??
Ben bu motoru diğerlerine göre büyük hisstediğim için alım nispetende öyleymiş..çokk beğendim kaslı grenajlar fln hayalimdeki motora görünüş olarak biraz daha yaklaştım 1200st
ben de bi iki hafta önce kaslı görüp aldım
ama geçen hafta boğaz köprüsünden geçerken bisikletle geçseydim kendimi daha fazla güvende hissederdim
ama düz ve rüzgarsız bi yolda çok oturaklı motor hayırlı olsun
harley is making love with
davidson
-
28 Haziran 2011, 19:48
Forumdan Uzaklaştırıldı
Paşa* adlı üyeden alıntı
İstanbulda hangi bayilerde var şuanda acaba 2011 cbf 150 siyah renk.Bilgisi olan var mı?
Mototal hondada var sanırım bir sor istersen...
peki 90 /90 ünlü markalar takabilrmiyiz
dunlop var mı acaba yoksa çin malıyla
virajlarda yapışırım
Ben arka lastiği pirelli taktırdım. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.
-
28 Haziran 2011, 19:50
jackonbir adlı üyeden alıntı
ama geçen hafta boğaz köprüsünden geçerken bisikletle geçseydim kendimi daha fazla güvende hissederdim
yapma yav...peki ybr ye fln aynı şartlarda olsaydı..
-
28 Haziran 2011, 19:53
yapma yav...peki ybr ye fln aynı şartlarda olsaydı..
sen rüzgardan o kadar korkma
boğaz köprüsündeki rüzgarı mersinde bulamazsın
gönül rahatlığıyla kullan
harley is making love with
davidson
-
28 Haziran 2011, 20:16
hmm..teşekkürler sende öle..mersinde çok sıcak nem aşırı insan pc başında terlermi. hiç??
ist.a bir kere geldim mart ayında güneşliydi full bi boğaz köprüsünden geçemedim..ama vapura bindim hehe..
-
28 Haziran 2011, 20:56
jackonbir adlı üyeden alıntı
Lastiklerden bence, çok inceler. Ön 100 arka 110 olsa belki daha iyi olurdu rüzgarda.
-
28 Haziran 2011, 22:31
(sercan2667) Burda CRYPTON DAN BAHSETMİYORUZ CBF 150 DEN BAHSEDİYORUZ ARKADAŞIM
-
28 Haziran 2011, 23:31
aldım makinayı arkadaşlar iki gün oldu kızıl bir ejderha gibi dehşet bence forumda cbf le ilgili bilgi veren herkese teşekkürler beni yönlerdirdiğiniz için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
arkadaşlar birşey dikkatiim çekti benim motorda yani 2011lerde..OHC YAZIYOR ESKİLERDE DOHC YAZIYORDU DİYE BİLİYORUM..2009 VE ALTI MOTORU OLANLAR SÖLEYEBİLİRLER Mİ ACABA?
BU ARADA DOHC ÇİFT EGZANTRİK
OHC TEK EGZANTRİK
teksilindirde iki egzantirik mi varmış eskilerde acaba biri emme biri egzoz için mi gerekli olsa idi yenidede kulalnılırdı sanırım farkeden birşey yok ha
-
28 Haziran 2011, 23:44
Hayırlısı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
-
28 Haziran 2011, 23:49
arkadaşım ne dediğinin farkındamısın bilmiyorum...ama herkesin motor kullanımı aynı değildir..kimi 150 lik motora hız yaptırmaya kalkar kimi cross yapar..sende 20.bin km film başlıyorsa hor kullanıyorsun o zaman..benim crypton 7 senelik 27.000binde sattım ya arkadaş bi kerede arıza çıksın da götiriyim yaptırmaya..ama hiç bir zaman motorun biryerine şeritten başka birşey taktırmadım..yok dişli fln onlar uğraşmayı sevenler için ben adam gibi orj.nasılsa öle kullanırım..yağını değiştirdin mi tmm bas gaza devam et ...
dağa taşa vurdum tık demedi..ama insan gözü gibi bakınca hiçbirşey olmuyor..
katılıyoruym dostum cbf yeni aldım daha ses mes inceleme fırsatım olmadı. sanırm heyecandan olsa gerek . 9 ay çin malı olan mondial kullandım 33 binde idi,cbf sınıfı olan çin mallarını 1800 2400 arası satıyorlar arkadaş bunun da sonuçta bir farkı vardır. bakarsan seni üzmez dedi usta ne yapalım bakacağız iste .şu cbf böyle fena şöyle fena deyipde ybr ile kıyaslayıp cbf alanlarada anlam veremiyorum yeter yani uzuyorsa zinciri kısaltırız ,eksiliyorsa koyarız yağını mal bu işte . dehşet görünüşü bile yeter bence herkese iyi geceler arkadaşlar
-
29 Haziran 2011, 00:01
Bugün honda duran kardeşler tarafından arandım.Beklenen motorlar gelmiş yarın gelip motorunuzu alabilirsiniz dediler.Renk olarak 8Siyah 4Gri 2de kırmızı renk gelmiş.Bu 2 kırmızıyı yalvar yakart getirttik dediler.Bugün oralara işim düşmüşken hem motorları görme amacıyle hemde son bi fiyat yoklaması yapmak amacıyla duran kardeşler hondaya gittim.2 tane kırmızı cbf olduğu için adam özellikle üstüne basa basa söyledi bunları çok zor getirttik yarın seni öğlene kadar gelmeni bekliyorum sonrasına söz veremem dedi ben mırın kırın edince tamam o zaman akşam 5'e kadar kırmızılardan birini sana ayırıyorum dedi.Söz verdim gibi birşey...Fiyat 3850 peşin ödemede 50TL indirip yapabileceğini belirtti.Ben peşin olarak alacağım için 50TL yerine de motor koruma demiri taktırıcam.Artı yan sehpayı biz hediye olarak veriyoruz dedi.Evet arkadaşlar herşey tamam bi aksilik olmazsa ALLAH'ın izni ile yarın CBF 150 me kavuşuyorum.2 Yıllık hayallerle dolu serüven yarın son buluyor.Sersem gibiyimMotoru alınca fotoğrafları eklerim...Kalın Sağlıcakla
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
-
29 Haziran 2011, 00:26
taylanx7 adlı üyeden alıntı
katılıyoruym dostum cbf yeni aldım daha ses mes inceleme fırsatım olmadı. sanırm heyecandan olsa gerek . 9 ay çin malı olan mondial kullandım 33 binde idi,cbf sınıfı olan çin mallarını 1800 2400 arası satıyorlar arkadaş bunun da sonuçta bir farkı vardır. bakarsan seni üzmez dedi usta ne yapalım bakacağız iste .şu cbf böyle fena şöyle fena deyipde ybr ile kıyaslayıp cbf alanlarada anlam veremiyorum yeter yani uzuyorsa zinciri kısaltırız ,eksiliyorsa koyarız yağını mal bu işte . dehşet görünüşü bile yeter bence herkese iyi geceler arkadaşlar
ya o millet kötülüyor ya ona sinir oluyorum hiç motoru sağlam olupta 80bin km de olan taş gibi cbf 150 si..yamahası olan yokmu 80binde vardır..herşey kullanana o motoru sürdüğü zaman hor kullanmaması..)temizlemesi gıcır gıcır...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
crux2006 adlı üyeden alıntı
Bugün honda duran kardeşler tarafından arandım.Beklenen motorlar gelmiş yarın gelip motorunuzu alabilirsiniz dediler.Renk olarak 8Siyah 4Gri 2de kırmızı renk gelmiş.Bu 2 kırmızıyı yalvar yakart getirttik dediler.Bugün oralara işim düşmüşken hem motorları görme amacıyle hemde son bi fiyat yoklaması yapmak amacıyla duran kardeşler hondaya gittim.2 tane kırmızı cbf olduğu için adam özellikle üstüne basa basa söyledi bunları çok zor getirttik yarın seni öğlene kadar gelmeni bekliyorum sonrasına söz veremem dedi ben mırın kırın edince tamam o zaman akşam 5'e kadar kırmızılardan birini sana ayırıyorum dedi.Söz verdim gibi birşey...Fiyat 3850 peşin ödemede 50TL indirip yapabileceğini belirtti.Ben peşin olarak alacağım için 50TL yerine de motor koruma demiri taktırıcam.Artı yan sehpayı biz hediye olarak veriyoruz dedi.Evet arkadaşlar herşey tamam bi aksilik olmazsa ALLAH'ın izni ile yarın CBF 150 me kavuşuyorum.2 Yıllık hayallerle dolu serüven yarın son buluyor.Sersem gibiyim
Motoru alınca fotoğrafları eklerim...Kalın Sağlıcakla
Dostum biraz daha sabret benim motorda cuma geliyor..Hep sen güzel foto toparlamış olursun ikimiz aynı anda atalım süper güzellik olur)Ne Dersin??taylanx7 senin için de geçerli)))
-
29 Haziran 2011, 00:39
-
29 Haziran 2011, 01:09
sende mazur gör bende diyecektim kusura bakma bu kirlilik ne bu motorda ehehe)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler