400 km'lik Tekirdağ gezimi bitirdim ve eve vardım. Gerçekten güzel bir tecrübe oldu benim için artık önüm açıldı uzun yollara düşerim ben demir atımla. Hafta sonu da kuzenle biryerlere gitmeyi düşünüyorum bakalım aldık bi kere tadını yapacak bişey yok.
Yolda başıma gelenlere dönecek olursak salı günü sabah 9:30 gibi yola çıktım tam Fatih Sultan Mehmet köprüsünün üzerinde çok fena bir sağanağa tutuldum hiç beklemiyordum donuma kadar ıslandım ilerdeki ilk tünelde durdum ve üstümdeki t-shirt'ü değiştirdim tekrar düştüm yola ancak baktım ki olmayacak çıktım otobandan bi benzinlik buldum üstümü tamamen değiştirdim. (Neyseki başak burcuyum hiçbiyere yedek kıyafetsiz gitmem.) Sonrasında hava fena kapattı ve tam Bahçeşehir rampasını çıktım ki ikinci kez sağanağa tutuldum o köprünün altında 1 saat kadar yağmurun dinmesini bekledikten sonra tekrar yola çıktım ama hava iyice kapattığı ve artık güneşin g'sini göremediğimiz için üsüdüm ve yine bi köprü altında durdum içime bişeyler ilave olarak giyeyim diye Allah korumuşki durmuşum yağmur bi boşaldı sormayın köprünün altı değil motor araba doldu arabalar kamyonlar bile gidemedi öyle bi yağmur 1,5 saat daha orad geçtikten sonra yola yağmur çiselerken tekrar düştüm. Tabi paçalarım falan fena ıslandı bereket dizlikler varda daha yukarı çıkmadı su ve çamur.
Neyse otobandan çıktıktan sonra bulutlar açıldı güneş göründü ve güneşin tadını çıkara çıkara gittim ama Tekirdağ'a ilk gidişim bayaa olaylı oldu tam 6 saat sürdü.
Bugünde geri geldim 3 saatte toplamda 400 km yol yapmısım. Motorun maşşallahı var ancak su yolda 80 kmyle giderken gazı sabit tutmaya çalıştığımda tekliyor makine sadece80de yapıyor bunu ne 70 ne 90 sadece 80 anlamadım açıkçası ve denedim maksimum 120 yaptı oda rampa aşşağıydı kısa bi süre sonra tırstım bıraktım. Düz yolda hızı 100- 110 arası daha fazla yapmıyor zatende gerek yok o kadar hıza anladım ki 70 ten sonra rüzgar bayaa şiddetleniyor.
Sonuçta çok güzel bir tecrübe oldu yolda yeni arkadaşlar edindim motorcu arkadaşlar elbet. zahmet edip okuyan arkadaşlara teşekkürler.
Artık gezilere çağırırsanız ayarlamaya çalışırım bişeyler çok hoşuma gitti motorla uzun yol yapmak şimdi Eskişehir'e çoktandır gitmek isterdim 2-3 gün boş ayarlayabildiğim ilk zaman Eskişehir gezisi yapmayı planlıyorum bakalım inşallah yakın zamanda olurda çok bekletmem demir atı
Kalın sağlıcakla ii forumlar.