Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Haziran 2011, 19:02
arkadaşlar kuzenim çindeki bir arkadaşının aracılığıyla elektronik eşya getirtip burada pazarlamayı düşünüyor. benimde aklıma hemen vites göstergesi geldi. aramızda araştırma yapan, uyumlu bi cihaz bulan var mı fiyatını öğrenelim uygunsa takarız motorlarımıza. başka parçalar da olabilir görüşlerinizi bekliyorum
bir de amasya dan bir ağabeyimiz kırmızı 2011 cbf150 almak istiyor. kendisi selçukta çalışıyor ve akşama kadar cbf üzerinde buna rağmen yine de cbf diyor satmayı düşünen ya da çevresinde temiz satılık motor olan varsa buraya yazarsanız sevinirim
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Reklamlar
-
02 Haziran 2011, 19:36
ben haziran partisinde diye anlaştım bayi ile ben vergi verecek miyim yani şim di ve ne kadar ki bu cbf için
-
02 Haziran 2011, 20:05
yahu zam zam dediniz bende ötv zammı sanmıştım oh bee rahatladım vallaha gerçi buda olmadı böyle bi depo benzin parası gitti şimdi taylanx7 kardeşim benim anladığım kadarıyla motoru haziranda alıp ruhsatı temmuzda çıkartacağız :D
-
02 Haziran 2011, 20:55
Kaporayı önceden verip anlaşmayı yaptığımdan fiyat arttı ama biz fark almayacağız dediler. Bu arada arabama bugün arkadan çarptılar, daha 2000km deydi. bagaj kapağım çöktü, tampon çizildi. Motor düşseydi daha çok üzülürdüm ama ne yapalım. Cana geleceğine mala gelsin. Hepinizin kandilini kutlarım bu arada.
-
02 Haziran 2011, 21:30
cakal45 adlı üyeden alıntı
yahu zam zam dediniz bende ötv zammı sanmıştım oh bee rahatladım vallaha gerçi buda olmadı böyle bi depo benzin parası gitti şimdi
taylanx7 kardeşim benim anladığım kadarıyla motoru haziranda alıp ruhsatı temmuzda çıkartacağız :D
dostum şöyle oldu ama . plaka falan içinde anlaştım bne onlar bu hususa dikkat ederlermi acaba birde bu vergi kaçparaki baba
-
02 Haziran 2011, 21:50
Üstadım şimdi baktım netten yıllık 84 tl biz ikinci altı ayı verceğimiz için 42 tl.Kaça anlaştın acaba?
-
02 Haziran 2011, 22:20
cakal45 adlı üyeden alıntı
Üstadım şimdi baktım netten yıllık 84 tl biz ikinci altı ayı verceğimiz için 42 tl.Kaça anlaştın acaba?
4015 e plaka falan işte
-
03 Haziran 2011, 01:35
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Kaporayı önceden verip anlaşmayı yaptığımdan fiyat arttı ama biz fark almayacağız dediler. Bu arada arabama bugün arkadan çarptılar, daha 2000km deydi. bagaj kapağım çöktü, tampon çizildi. Motor düşseydi daha çok üzülürdüm ama ne yapalım. Cana geleceğine mala gelsin. Hepinizin kandilini kutlarım bu arada.
Abi geçmiş olsun, insanın ister istemez morali bozulur. Önemli olan cana gelmemesi, canınız sağolsun.
Tüm arkadaşların kandilini kutlarım
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
03 Haziran 2011, 01:42
Ellerinde motor yokmuş bekle bekle yakında filiz çıkarçam yaa
-
03 Haziran 2011, 02:21
arkadaşlar motora ilk almak istediiğim parçalar koruma demiri falan onları servsisinde bir an evvel temin edip taktıracağım tabi fakat arka çanta ve deriden yan çantalar düşünüyorum onları sipariş edebileceğim bir adres veren olurmu acaba aslında SEZGİN KALKAN lazım ban onun sıkı bır kombinasyonu vardı motorun da
-
03 Haziran 2011, 09:09
Kaporayı önceden verip anlaşmayı yaptığımdan fiyat arttı ama biz fark almayacağız dediler. Bu arada arabama bugün arkadan çarptılar, daha 2000km deydi. bagaj kapağım çöktü, tampon çizildi. Motor düşseydi daha çok üzülürdüm ama ne yapalım. Cana geleceğine mala gelsin.
Hepinizin kandilini kutlarım bu arada.
Öyle mal işte, insan üzülüyor ama çok da kafaya takmamak lazım.
Ben de
taylanx7 adlı üyeden alıntı
dostum şöyle oldu ama . plaka falan içinde anlaştım bne onlar bu hususa dikkat ederlermi acaba birde bu vergi kaçparaki baba
Bence o hususa dikkat etmezler. Çünki konu duygusal.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
03 Haziran 2011, 12:23
Arkadaşlar plaka dahil anlaştıysanız trafik sigortasını yatırmadan plakayı çıkartamazlar. O yüzden ocak mtv si ödenmiş olur. Yani ödemek durumundalar. Temmuz vergisini ise biz ödeyeceğiz.
-
03 Haziran 2011, 13:05
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende dün 850 km de 1000 bakımını yaptırdım. bakım derken bi yağı değişti birde arkaya orjinal 42 dişli taktım motor bağırıyor gitmiyordu son hızlanmalarda şimdi rahatladı yeni kasası olan arkadaşlara tavsiye ederim arka dişliyi mutlaka 42 yapın ama daha fazlada ufaltmaya gerenk yok yemez bence. birde laf aramızda haziranda zam var benden duymuş olmayın adamlar gelecek motorları satmıyolar zamlı verecez die ....
Benimkide 750km de şimdi pazartesi tatile gidecem allah kısmet ederse sonraki hafta da bi Tekirdağa gitme planım var ama gitmeden önce bakımı yaptırmak istiyorum acaba 1000 bakımını 750 kmde yaptırmamın bi sakıncası olur mu hem yagı değişsin hemde geldiğimde km geçmiş olsun istemiyorum garantiye bişey yapmaz herhalde değil mi arkadaslar?
Arkadaşlar plaka dahil anlaştıysanız trafik sigortasını yatırmadan plakayı çıkartamazlar. O yüzden ocak mtv si ödenmiş olur. Yani ödemek durumundalar. Temmuz vergisini ise biz ödeyeceğiz.
Yanlısın olmasın nighthawk; ben plaka işlerini kendim hallettim ama hala ocak vergisini yatırmadım temmuzda ikisini birden yatıracam yani diyeceğim o ki vergiyi yatırmadan da plakayı alabiliyorsun zaten bildiğim kadarıyla polisin vergi işine karışma gibi bi yetkisi yok seni yolda durdurduklarında da vergisi yatmamış diye sana bi yaptırım yapamıyolar ama maliyecilerin çevirmesine yakalanırsan yandın benim bildiğim bu yanlışsa bilen yada başına gelen arkadaslar düzeltirlerse sevinirim erkese kolay gele. ii forumlar.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
03 Haziran 2011, 15:25
dincer59 adlı üyeden alıntı
Benimkide 750km de şimdi pazartesi tatile gidecem allah kısmet ederse sonraki hafta da bi Tekirdağa gitme planım var ama gitmeden önce bakımı yaptırmak istiyorum acaba 1000 bakımını 750 kmde yaptırmamın bi sakıncası olur mu hem yagı değişsin hemde geldiğimde km geçmiş olsun istemiyorum garantiye bişey yapmaz herhalde değil mi arkadaslar?
Sıkıntı olmaması lazım ama servise sor istersen, sonuçta onlar ne derse yapmak durumundasın.
Bence değiştir geç olacağına erken olsun.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
03 Haziran 2011, 16:32
bu hafta grisinden siparişi veriyorum arkadaşlar arka çantayı kaç litrelik alayım?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------
haziranda zammı var:S
-
03 Haziran 2011, 17:07
Ben 1385 mi 1485'kmde mi ne yaptırmıştım 1000 bakımını birşey diyen olmadı. Enkötü ihtimal Çorlu'dan geçersen burada yaptırırsın 12lira , sadece yağ değişiyor
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
03 Haziran 2011, 21:59
nerde kaldı bu benim motor arkadaşş
-
04 Haziran 2011, 00:21
vergi olayı yani MTV olarak adlandırılan vergi: bu vergi 2 taksit halinde tahsil edilir. 1 temmuz tarihine kadar alınan motosikletlerde ocak taksidide(1. taksit) motosikleti alan kişi tarafından ödenir. 31 haziran günü bile alsanız motorunuzu 2 taksidede ödemek zorundasınız. 1. temmuz itibarıyla alırsanız sadece 2. taksidi ödersiniz. ilk motor alışlarda mtv yi 1 ay içinde ödemek gerekiyor yoksa gecikme cezası uygulanmakta. umarım açıklayıcı olmuştur.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
04 Haziran 2011, 01:00
unsaloc adlı üyeden alıntı
Ben 1385 mi 1485'kmde mi ne yaptırmıştım 1000 bakımını birşey diyen olmadı. Enkötü ihtimal Çorlu'dan geçersen burada yaptırırsın 12lira , sadece yağ değişiyor
Bak bu hiç aklıma gelmemişti iyi düşündün vallahi boşa dememişler akıl akıldan üstündür diye gelmişken seni de bi ziyaret edecem zaten konusalım bi ara benim plan kesinleşince hade ii forumlar.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
04 Haziran 2011, 10:02
Bak bu hiç aklıma gelmemişti iyi düşündün vallahi boşa dememişler akıl akıldan üstündür diye gelmişken seni de bi ziyaret edecem zaten konusalım bi ara benim plan kesinleşince hade ii forumlar.
Herzaman beklerim.
Yalnız yağ konusuna şunu ilave edeyim ; ben 1100km de servise gittim usta yok haftaya gel dediler. Bir haftada çok km yaparım diye 1100km de yağını kendim değiştirdim. Bir hafta sonrada garanti bozulmasın diye 1400lü kmlerde birde serviste değiştirdim. Yani demem o dur ki içindeki mevcut rodaj yağının değişim zamanını ne kadar erteleyebiliriz bir fikrim yok. Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da tartışmalar mevcut Ben 1100 de değiştirdim.
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler