Merhaba arkadaşlar.
Kısmet olursa bir CBF150 almak istiyorum. Ancak bu benim ilk motorum olacak ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca boyum sorun olur mu? 1.91'm.. Sizce altımda oyuncak gibi dururmu CBF150?
Merhaba arkadaşlar.
Kısmet olursa bir CBF150 almak istiyorum. Ancak bu benim ilk motorum olacak ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca boyum sorun olur mu? 1.91'm.. Sizce altımda oyuncak gibi dururmu CBF150?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Ahanda damar soru geldi! Benimde boy 1.90. Aklıma takılmıyo değil arada bir boy meselesi. Ve enduroları tarz olarakda beğenmekle beraber birazda altımda çocuk bisikleti gibi durmaz diye ucuz enduroylamı başlasam diye düşünüyorum. Tabiki ilk fırsatta bi HONDA dan geçerken dikkatlice bakıcam da yinede bu soruya gelecek cevapları bekliyorum bende sabırsızlıkla
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
arkadaşım aradığın özelliklerde cbf 150den başka şansın yok gibi görünüyorki zaten alanlar memnun hiç durma koş al motoru sağa sola sorupta aklını karıştırma. ha boyumda1.90 mış falan diye kafana takma alabileceğin en büyük motor klasmanında budur.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Üşenmeyip forumu baştan oku, bir çok soruna yanıt bulacaksın. Pek çoğumuzun senin gibi ilk motoru. Benim boy 1.85 ve küçük durmuyor. Motorun uzunluğu 2.07m teknik verilerine bak Honda"dan. Bir çok da fotoğraf var baş sayfalarda. Oku derim.
Boy konusunu sorun ediyorsan en güzeli fotoğraf makinenle git bayiye ver adamlar üstündeyken fotoğraflasın seni.
1.85 boy'la böyle duruyor, bilmem bir kıstas olabilir mi?
Bu soruya cevap verecek kişi mutlak 1.91 üzerinde olmalı...doğru adrestesin...cevaplayayım...ben ybr125...honda innova..pıaggıo beverly200 sahibi olduğumda altımdaki motor sırıtıyordu...yani ben motordan daha iri duruyordum...ama cbf 150 de böyle bir sıkıntı yok...hem görüntü anlamında...hemde kullanımda çok rahat...kesinlikle tercih edilebilir...benzin tüketimi ve uzun yolculuklar için ideal...trafik derdin zaten yok...cbf 250 den kaslı ve performans açısından tatmin eder..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
bende kararsızdım alıp almama konusunda ama geçenlerde Luxor arkadaşımızın tavsiyesine uydum ve cbf150 yi aldım fazla performans istemiyorsan motor çok güzel sonuçta 150cc alıyorsun adeta akıp gidiyor konforlu rahat bir sürüşü var yakıtta yok boyutlarıda kendi sınıfında en büyük ölçülere sahip sanırım sende sıkıntı olmaz yinede karar senin selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
dostum bende senin gibi düşündüm ve cbf 150 ye karar verdim 800 km yaptın 2 hafta oldu ben alalı bir kere şileye gittim orman yollarında virajlarda deneme fırsatım oldu gayet başarılı geldi bana diğer arkadaşalrdan pekte farkım yoktu doğrusu otoyollar hariç tabi.ilk günlerden bu yana daha iyi bir alıştım neredeyse durduğunda bile ayakların motorun üzerinde çok dengeli ve başarılı bir motor bu yönden de.tek sıkıntım vites aralıkları hafta sonları kullandığım motorumla arasında dağlar kadar fark var ama inan cnm hiç de işe giderken büyük makina yı çekmiyor gerçekten o kadar zaman kendime eziyet etmişim
buradan motora yeni başlayanlara bir tavsiyem olacak eğer maddi bütçeleri müsaitse bu motoru asla satmasınlar daha sonra mumla ararlar elbette insan motor la yaşamaya alışınca ondan daha fazlasını istiyor ve motor cc leri kademe kadame büyüyor ve birde bakıyorsun devasa bir makinaya sahipsin buda sıkıntıları yanında getiriyor 1.çok fazlasıyla şehir içinde yoruyor 2.yakıt gereksiz yere fazla harcanıyor. 3 boş yere olur olmaz risklere kednini atıyorsun. 4.vs......
UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ
bu motoru itanbul eyüpe yakın nerede satıyorlar
Sis farları iyi durmuş yav . Hoşuma gitti. Bu iş kaça patlamış ve nerede yaptırlır bilgi alabilir miyiz? Arkadaşın yaptırdığı yere aybaşında gidek topluca yaptırak.... Heyecan yaptı eleman
sisler süpper olmuş yaa alıyım ilk fırsatta yaptırıcam bende bişi sorcam murat arkadaşın farıda beyazmı yanıo ben forumlarda hep beyaz far taktım patladı falan die okudum hep
25 milyon farlar 10 milyonda işçilik vermiş 35 milyon toplam maliyet sanırım öyle demişti
lezzet gider,mesuliyet kalır...
erdocan daha düzgün fotolar çekemedinizmi ...bişeye benzetemedim yav...makinisttt sesss...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)