Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar.
    Kısmet olursa bir CBF150 almak istiyorum. Ancak bu benim ilk motorum olacak ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca boyum sorun olur mu? 1.91'm.. Sizce altımda oyuncak gibi dururmu CBF150?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DISTORTEDMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Ahanda damar soru geldi! Benimde boy 1.90. Aklıma takılmıyo değil arada bir boy meselesi. Ve enduroları tarz olarakda beğenmekle beraber birazda altımda çocuk bisikleti gibi durmaz diye ucuz enduroylamı başlasam diye düşünüyorum. Tabiki ilk fırsatta bi HONDA dan geçerken dikkatlice bakıcam da yinede bu soruya gelecek cevapları bekliyorum bende sabırsızlıkla
    Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    arkadaşım aradığın özelliklerde cbf 150den başka şansın yok gibi görünüyorki zaten alanlar memnun hiç durma koş al motoru sağa sola sorupta aklını karıştırma. ha boyumda1.90 mış falan diye kafana takma alabileceğin en büyük motor klasmanında budur.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi adam geziyor sizin gibi bir tekirdağ yapıp yatmıyor bir tekirdağ 400km yap gel sonrada yat oluyormu hiç

Murat vardiyalı sistemde çalıştığı için motoruna ve kendine daha fazla vakit ayırabiliyor...Bizim bir pazarımız var beyefendiii....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Kısmet olursa bir CBF150 almak istiyorum. Ancak bu benim ilk motorum olacak ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca boyum sorun olur mu? 1.91'm.. Sizce altımda oyuncak gibi dururmu CBF150?
    Üşenmeyip forumu baştan oku, bir çok soruna yanıt bulacaksın. Pek çoğumuzun senin gibi ilk motoru. Benim boy 1.85 ve küçük durmuyor. Motorun uzunluğu 2.07m teknik verilerine bak Honda"dan. Bir çok da fotoğraf var baş sayfalarda. Oku derim.

Boy konusunu sorun ediyorsan en güzeli fotoğraf makinenle git bayiye ver adamlar üstündeyken fotoğraflasın seni.

1.85 boy'la böyle duruyor, bilmem bir kıstas olabilir mi?

Motosikleti
    Merhaba arkadaşlar.
    Bu soruya cevap verecek kişi mutlak 1.91 üzerinde olmalı...doğru adrestesin...cevaplayayım...ben ybr125...honda innova..pıaggıo beverly200 sahibi olduğumda altımdaki motor sırıtıyordu...yani ben motordan daha iri duruyordum...ama cbf 150 de böyle bir sıkıntı yok...hem görüntü anlamında...hemde kullanımda çok rahat...kesinlikle tercih edilebilir...benzin tüketimi ve uzun yolculuklar için ideal...trafik derdin zaten yok...cbf 250 den kaslı ve performans açısından tatmin eder..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin tüketimi ve uzun yolculuklar için ideal...trafik derdin zaten yok...cbf 250 den kaslı ve performans açısından tatmin eder..
    panda madem uzun yolculuklar için ideal niye 2 saatlik yoldan tırsıyon bide yok neymiş CBF250 den kaslıymış olm kasdan kastın kafadaki grenaj onun haricinde CBF250 nin çocuğu gibi duruyo CBF150 amma abarttın he....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    panda madem uzun yolculuklar için ideal niye 2 saatlik yoldan tırsıyon bide yok neymiş CBF250 den kaslıymış olm kasdan kastın kafadaki grenaj onun haricinde CBF250 nin çocuğu gibi duruyo CBF150 amma abarttın he....
    kanka eğri otur doğru yaz derim...tırsma değil ...başka programım var...belli olmaz yine...kaslı işte kabul...kim kimden üstün sen daha iyi biliyosun...senin motor daha küçük ve gösterişsiz...

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Merhaba arkadaşlar.
    bende kararsızdım alıp almama konusunda ama geçenlerde Luxor arkadaşımızın tavsiyesine uydum ve cbf150 yi aldım fazla performans istemiyorsan motor çok güzel sonuçta 150cc alıyorsun adeta akıp gidiyor konforlu rahat bir sürüşü var yakıtta yok boyutlarıda kendi sınıfında en büyük ölçülere sahip sanırım sende sıkıntı olmaz yinede karar senin selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka eğri otur doğru yaz derim...tırsma değil ...başka programım var...belli olmaz yine...kaslı işte kabul...kim kimden üstün sen daha iyi biliyosun...senin motor daha küçük ve gösterişsiz...
    olm altındaki 11 beygir kurye motoru cıbıfı yerlere göklere sıgdıramıyon çarpılıcan vallaha

neyse ne diyosan senin dediğin gibi olsun anladım sizinle uğraşılmazmış , benden pes....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm altındaki 11 beygir kurye motoru cıbıfı yerlere göklere sıgdıramıyon çarpılıcan vallaha

neyse ne diyosan senin dediğin gibi olsun anladım sizinle uğraşılmazmış , benden pes....
    Sallıyo işte....Ya tutarsa...Aç tavuk ve darı hikayesi...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

transelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp / SH300i /cb125e
    Alıntı yzfomer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşım nası yaptılar bu indirimi tanıdık falanmıydı acaba bizde kastırsak yaptırabilirmiyiz ben izmirdeyim kuruş inmiyo burdakiler

ayrıca izmirdeki arkadaşlar servisten memnunmusunuz çünkü izmirde netten baktığım kadarı ile tek bi yetkili servis var

serüvenci arkadaşa yakın olan bi fotoğraf makineli hayırsever var mı acaba çok merak ettim şu sisler nası duruyo acaba

bütün arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim
    doğrudur tanıdıklar vasıtası ile aldım ama bu fiyata bayi kar ederek satabiliyor bastırabilirsen alırsın...
    aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....

goya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VARADERO XL 1000V /
    Alıntı transelo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün transalp ime küçük kardeş edindim 3600 e bitti herşey dahil.

daha önce topiği izlerken rastladığım bazı aksaklıkları göremedim vites geçmemesi bazı sinir sesler vs...

doğrusu çok keyifli ve rahat bir alet , bu sıcak havalarda şehir içi trafikte altımda büyük bir soba olmadan sessiz sedasız akmak çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.
    ben bu aleti yeni başlayanlara da büyük makinalarla trafiğe girenlere de şiddetle tavsiye ediyorum
    dostum bende senin gibi düşündüm ve cbf 150 ye karar verdim 800 km yaptın 2 hafta oldu ben alalı bir kere şileye gittim orman yollarında virajlarda deneme fırsatım oldu gayet başarılı geldi bana diğer arkadaşalrdan pekte farkım yoktu doğrusu otoyollar hariç tabi.ilk günlerden bu yana daha iyi bir alıştım neredeyse durduğunda bile ayakların motorun üzerinde çok dengeli ve başarılı bir motor bu yönden de.tek sıkıntım vites aralıkları hafta sonları kullandığım motorumla arasında dağlar kadar fark var ama inan cnm hiç de işe giderken büyük makina yı çekmiyor gerçekten o kadar zaman kendime eziyet etmişim

buradan motora yeni başlayanlara bir tavsiyem olacak eğer maddi bütçeleri müsaitse bu motoru asla satmasınlar daha sonra mumla ararlar elbette insan motor la yaşamaya alışınca ondan daha fazlasını istiyor ve motor cc leri kademe kadame büyüyor ve birde bakıyorsun devasa bir makinaya sahipsin buda sıkıntıları yanında getiriyor 1.çok fazlasıyla şehir içinde yoruyor 2.yakıt gereksiz yere fazla harcanıyor. 3 boş yere olur olmaz risklere kednini atıyorsun. 4.vs......
    UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ

kkarabidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nc700s
    bu motoru itanbul eyüpe yakın nerede satıyorlar

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı kkarabidan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru itanbul eyüpe yakın nerede satıyorlar
    hondanın sayfasına gir, yetkili satıcılara bak...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    muratın makina ve o ünlü sisfarı

Çok klas durmuş bence.Herkese tavsiye edilir
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Sis farları iyi durmuş yav . Hoşuma gitti. Bu iş kaça patlamış ve nerede yaptırlır bilgi alabilir miyiz? Arkadaşın yaptırdığı yere aybaşında gidek topluca yaptırak.... Heyecan yaptı eleman

yzfomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hondacbf150,Honda Today, MSX 125, YAMAHA DELIGHT
    sisler süpper olmuş yaa alıyım ilk fırsatta yaptırıcam bende bişi sorcam murat arkadaşın farıda beyazmı yanıo ben forumlarda hep beyaz far taktım patladı falan die okudum hep

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    25 milyon farlar 10 milyonda işçilik vermiş 35 milyon toplam maliyet sanırım öyle demişti
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    erdocan daha düzgün fotolar çekemedinizmi ...bişeye benzetemedim yav...makinisttt sesss...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler