arkadaşlar çok iyi eleştiri ve buna karşılık çok iyi açıklamalar yapmışsınız.. 300tl grenaj'a ayrıca güldüm
motorumu görmeden bu kadar eleştirilmesi beni üzdü. tamam haklı olabilirsiniz çok çeşit ilanlar var ben de farkındayım bunların. ama aksesuar masraflarını bilen biliyor,neyse onu yazdım.. rodajı sorunsuz geçmiş bilinçli açılmış motoru bu aksesuarlarla bu fiyata satmam madem bu kadar ilgi çekti,peki 5bin 6bin tl fiyata motor satan cbfcilere ne dersiniz? sıfır motor alırım daha iyi diyenlerdendim bende geçen yıl.( 2010 haziranda) ve şimdi açıkcası çok pişmanım ikinci el hali hazırda herşeyiyle yaza hazır bir motor almadığım için..çok masrf yaptım gözüm gibi baktım.ve şimdi istemeyerek mecburiyetten satıyorum.
kısaca.ben burada ilanım eleştirilsin diye koymadım sadece acil ihtiyacım olduğu için ve bu topikte de iyi kötü tanıdıklarım olduğu için arkadaşlarına tavsiye ederler ihtiyacı olan ve tanıdık birine gider diye yayınladım ..
ama bakıyorumki bu topikte artık eski tat tuz kalmamış.bir msn edasında yazılanlar.sıfır paylaşım.sıfır dostluk.sürekli bir eleştiri v.s. v.s.
burada eski olanlar bile artık uğramıyor yazıp çizmiyor burada. yazık..
lütfen motor ilanımı dikkate almayınız.ihtiyacı olan maddi durumu el veren kişi zaten gelir bakar alır.
her türlü yardımıma koşan, bilgileriyle açıklamalarıyla beni aydınlatan abilerime kardeşlerime sevgi ve saygılarımı sunar.(isim vermeme gerek yok) geri kalan arkadaşlarıma da bu topikte bol bol güzel sohbetler dilerim.
bu fiyatlarıda her cbf150 kullanıcısı üç aşağı beş yukarı (ihtiyaci ve keyfi) birgün öder emin olun..
YENİ MICHELIN SPORT LASTİKLER (190TL)- KAPPA K35 TOPCASE STOP LEDLİ (200TL) - GRENAJ KUYRUK MOTOR KORUMA DEMİRLERİ (125TL) - TUCANO MARKA(İTALYAN) KIŞLIK ELCİK KORUMA (150TL) - WİWİ AYNALAR (20TL) ORJİNAL KROM AYNALARI MEVCUT) - BEYAZ LEDLİ DEVİR SAATİ (2011 MODELLERDE OLMAYAN PANELDİR!!) (175TL)