Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    motosiklet üstüne konan herşey para. sıfırı anadan üryan geliyor, yan ayak bile yok. yan ayak-koruma demirleri-çanta demirleri-çanta ilk akla gelenler. bunların toplamı zaten 300-400 tutuyor. lastikleride değiştirdiyse eğer o zaman bide lastik farkı
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı emiro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dün yaklaşık 90km/h hızla giderken sağ ayna kendiliğnden düştü ve kırıldı. Titreşimden dolayı oldu sanırım. Enteresan bi durumdu. Sadece etrafındaki conta tarzı kauçuk çerçeve ile tutturulmuş. Bugün 1000 bakımına verdim motoru. Aynayı da takacaklar.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurs istanbul da. bi denk getir git derim. oğlum motora binecem desin ilk oraya yollarım. 270 tl idi kurs
    Hocam yanlış bilmiyorsam kurs kocaelideki fabrikada..

Yedipınarlar Mevkii Şekerpınar Köyü 41480 GEBZE/KOCAELİ.

Ama istanbula servisleri var.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    motosiklet üstüne konan herşey para. sıfırı anadan üryan geliyor, yan ayak bile yok. yan ayak-koruma demirleri-çanta demirleri-çanta ilk akla gelenler. bunların toplamı zaten 300-400 tutuyor. lastikleride değiştirdiyse eğer o zaman bide lastik farkı
    usta adam 350 tl koruma demiri diyo bi motor koruma bide far koruma demiri var normal fiyatı 70 tl toplam...2. elde 100 tl etmez bi çanta var artı olarak,adam 750 tl aksesuar diyobence çoğu boş laf şuan sıfırı en mantıklısı...2. eli daha pahallıya satanlar var artı sigorta ve 70 tl satış bunuda fiyata eklmek lazımyan ayak bütün sıfırlarda veriyolar bu arada..

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yaw nakit durumumu daha toparlayamadım başka eksiklerimi tamamlıyorum en son xenon'u halledicem ben de ama almak isteyen varsa iletişim kurulması için yardımcı olabilirim
    Ben seni bekliyorum, taktırıp birkaç fotoğraf çektirirsen bir süre kullandıktan sonra da izlenimlerini tarafsızca paylaşırsan ona göre alıcam bir de sormuşmuydun forum indirimi yapsınlar bize. Maksat ayağımız alışsın

Alıntı tosbağa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba bende cbf150 almak istiyorum ama galiba far sorunu varmış. Acaba bu sorun sürüşü gerçekten çok etkiliyormu?
    Birde benim ilk motorum olacak sizce 2.el almam dahamı mantıklı olur?
    Hocam kimsenin cevap vermemesinin nedeni biraz sorudan kaynaklanıyor bana göre, far sorunu ya da nasıl bir sorun olduğunu ayrıntılı sorarsan-söylersen ona göre cevap verilir. Cbf 150 almak istiyorsan biraz başlığı okumanı tavsiye ederim. 1000 küsür sayfayı oku demiyorum elbet ama baştan 100 ortadan 100 ve 1000den sonraki sayfaları okusan sorularının (hatta sormadığın sorularının cevaplarını bulacağına eminim).

Acemi biri için yeniler daha iyi, fiyat indirimini de göz önüne alırsak. Ya da birkaç mesaj yukarıda bloudberg in sattığı motosiklete bakabilirsin. Hem devir göstergeli hem çantalı. Yeni almaktansa onu tavsiye edebilirim....
    (Devir göstergesi ve vites göstergesi olduğu için daha rahat edersin)

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben seni bekliyorum, taktırıp birkaç fotoğraf çektirirsen bir süre kullandıktan sonra da izlenimlerini tarafsızca paylaşırsan ona göre alıcam bir de sormuşmuydun forum indirimi yapsınlar bize. Maksat ayağımız alışsın

Yav beni bekleme açıkçası beni beklersen sezon bile bitebilir forum indirimi için tam kesin sayı önemli yoksa indirim için birşey belirleyemez kesin sayımız belli olunca konuşalım dediğinizde ben gider konuşurum servisle

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011

Hocam kimsenin cevap vermemesinin nedeni biraz sorudan kaynaklanıyor bana göre, far sorunu ya da nasıl bir sorun olduğunu ayrıntılı sorarsan-söylersen ona göre cevap verilir. Cbf 150 almak istiyorsan biraz başlığı okumanı tavsiye ederim. 1000 küsür sayfayı oku demiyorum elbet ama baştan 100 ortadan 100 ve 1000den sonraki sayfaları okusan sorularının (hatta sormadığın sorularının cevaplarını bulacağına eminim).

Acemi biri için yeniler daha iyi, fiyat indirimini de göz önüne alırsak. Ya da birkaç mesaj yukarıda bloudberg in sattığı motosiklete bakabilirsin. Hem devir göstergeli hem çantalı. Yeni almaktansa onu tavsiye edebilirim....
    ben de düşünüyorum satmayı bikaç talibi var ama hala anlaşamadık bakabilirsin
    ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    MICHELIN SPORT LASTİKLER 180TL (sıfırı)
    KAPPA K35 TOPCASE STOP LEDLİ 157.50TL
    GRENAJ KUYRUK MOTOR KORUMA DEMİRLERİ 125TL
    WİWİ AYNALAR 20TL
    BEYAZ LEDLİ DEVİR SAATİ (2011 MODELLERDE OLMAYAN PANELDİR!!) 147TL
    demiş

toplamda 500küsür lira yapar (2. el olarak görebilirsiniz parçaları yine de iyi fiyat)

Motosikleti
    motorda indirim hayatta yapmazlar,plakası vs 4 ü geçiyo,sen harcıycam de neler yapılıyo motora,1500 e yakın harcadım ben daha d harrcardım imkanım olsa

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Ben satmıyorum Bloudberg in ilanına bu yorumlar aksesuarları ve lastikleri düştükten sonra 3100 gibi bir para kalıyor ki o fiyata 2010 10000 altında normaldir fiyat. derim

@kizilkurt 4 senedir bekliyorum bir sezon daha beklerim

Bu arada liste yapalım, sen de katılımcı ol liste zaten çıkar.

Eğer indirim yapılacak ise renkli-mercekli ve angelli xenon almak isteyenler listesi
    1-Kızılkurt
    2-cbr125cbr
    3- ?

Not: Kesin fiyat katılımcı listesine göre değiştir, ne kadar cok katılımcı o kadar düşük fiyat

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    mrb arkadaşlar
    ben honda cbf 150 motorumu almazdan önce forumlarda çok arştırdım appaçi mi cbf 150 mi diye. herekez birşeyler yazmıştı ama ben sizlere güvenerek cbf 150 aldım,bir arkadaşımda 2011 appaçi almış ve dün bindim ki inanın çok samimi söylüyorum motorumun kıymetini anladım,asla appaçiyi kötülemiyorum fakat bu konuda kararsız kalanların her iki motorada binmelerini tavsiye edrim veee HONDA HAYAT ONDA sözünü söyliyeceklerine inanıyorum çünki arkadaşımda benim motora bindikten sonra appaçi yi aldığına pişman olup keşke seni dinleseydim dedi.
    bu forumu açan yetkililere ve bizleri bilgilendiren siz değerli arkadaşlara çook çok teşekür eder saygılarımı sunar hepinize kazasız cezasız sürüşler dilerim.
    Ercan MALERİ.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------

Alıntı skorpiyon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar adım onur ben motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum üzerindeki orjinal lastikleri bunlar cok kayıyor iyisi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    mrb onur bey
    miçhelin pilot sporty lastikler harika fiyatında 185 tl takımı.bu lastikleri tavsiye ederim.slmlr

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar forum u aradım ama bulamadım, antalyada 90/90 18 ve 2.75 18 için balans ayarı yapan yer var mı?
    112ciyiz

Motosikleti
    İndirimli öğrenci akbili

Far sorunu dediğimde cbf 150nin gaz açtıkça yanan ve yeterli olmayan farlarını kastetmiştim. cbf 150 kullanıcılarının bunu anlayabileceğini düşünmüştüm ve açıkcası 1100 sayfada bunu aramaya üşendim. Cevabınız için teşekkür ederim.
    Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Far sorunu dediğimde cbf 150nin gaz açtıkça yanan ve yeterli olmayan farlarını kastetmiştim. cbf 150 kullanıcılarının bunu anlayabileceğini düşünmüştüm ve açıkcası 1100 sayfada bunu aramaya üşendim. Cevabınız için teşekkür ederim.
    far aküye bağlı yani kontağı açınca direkt yanıyor. bence bu haliyle aydınlatması yeterli de
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

Motosikleti
    İndirimli öğrenci akbili
    Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    far aküye bağlı yani kontağı açınca direkt yanıyor. bence bu haliyle aydınlatması yeterli de
    Teşekkür ederim ozaman ehliyeti elime alınca 2011 cbf alabilirim

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Hocam yanlış bilmiyorsam kurs kocaelideki fabrikada..

Yedipınarlar Mevkii Şekerpınar Köyü 41480 GEBZE/KOCAELİ.

Ama istanbula servisleri var.
    doğru diyorsun fabrika orada ama sadece istanbula servisleri var tanıştığım hocaların hepsi istanbulda oturuyorlardı , sanırım istanbulla bağı kocaelinden fazla gibi. yeri kocaeli olsada istanbul babaevi gibi hahahahahaha
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    doğru diyorsun fabrika orada ama sadece istanbula servisleri var tanıştığım hocaların hepsi istanbulda oturuyorlardı , sanırım istanbulla bağı kocaelinden fazla gibi. yeri kocaeli olsada istanbul babaevi gibi hahahahahaha
    yaa ne kocaelisi allah aşkına şekerpınar tuzlaya sınır arası 5 dakka tem den giderken kurtköy tabelasından değil bisonraki şekerpınar gişesinden çıkarsınız solda kocaman honda yı görürsünüz zaten kocaeli ordan daha uzakta korkmasın gözünüz uzak diye

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa ne kocaelisi allah aşkına şekerpınar tuzlaya sınır arası 5 dakka tem den giderken kurtköy tabelasından değil bisonraki şekerpınar gişesinden çıkarsınız solda kocaman honda yı görürsünüz zaten kocaeli ordan daha uzakta korkmasın gözünüz uzak diye
    ben kursa arabamla gidip geldim , maltepede kalmıştım bir akrabamda. 35km falandı yanlış hatırlamıyorsam. zaten taksimden ve bostancıdan servis var, sabah kahvaltı için sandviç ler oldukça güzeldi. çay kahve vb sebildi zaten. öyle yemeği, kaskından yağmurluğuna kadar veriliyor. işe bide kurumsal eğitim girince ( katılan her kursiyer aynı eğitimi alıyor) ödenen para fazla değil. hatta ben özel kurs açsam o hizmeti o fiyata vermem.

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Hocam şimdi şöyle oluyor. Honda bu farı alternatöre bağlamış aküye yük binmesin diye. (2011 öncesi cbflerde) Ki shadowda da aynı şekilde bildiğim kadarıyla. O yüzden sorun olarak algılamadı buradan hiçkimse
    Şimdi yenilerde direkt aküden alıyor yani sabit ışıkla aydınlatılıyor haliyle akü de değişti kuru bakımsız tip akülerden kullanılmış.

Kişisel görüşüm illaki bir xenon değil ama öyle sorun olacak bir durum da değil bu far muhabbeti. 4 yıllık motosikletimde değiştirme ihtiyacı duymadım. (Angelli mercekli xenon olsa hayır demem ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------

Ben satmıyorum Bloudberg in ilanına bu yorumlar aksesuarları ve lastikleri düştükten sonra 3100 gibi bir para kalıyor ki o fiyata 2010 10000 altında normaldir fiyat. derim

@kizilkurt 4 senedir bekliyorum bir sezon daha beklerim

Bu arada liste yapalım, sen de katılımcı ol liste zaten çıkar.

Eğer indirim yapılacak ise renkli-mercekli ve angelli xenon almak isteyenler listesi
    1-Kızılkurt
    2-cbr125cbr
    3- ?

Not: Kesin fiyat katılımcı listesine göre değiştir, ne kadar cok katılımcı o kadar düşük fiyat

Yokmu almak isteyen siz almaya çekiniyorsanız 150 olursa alırım deseniz de listeyi devam ettirelim parantez içinde şartlarınızı da ekleyin.

coolizma- sen kaça taktırmıştın ?

Motosikleti
    İndirimli öğrenci akbili
    Hocam şimdi şöyle oluyor. Honda bu farı alternatöre bağlamış aküye yük binmesin diye. (2011 öncesi cbflerde) Ki shadowda da aynı şekilde bildiğim kadarıyla. O yüzden sorun olarak algılamadı buradan hiçkimse
    Şimdi yenilerde direkt aküden alıyor yani sabit ışıkla aydınlatılıyor haliyle akü de değişti kuru bakımsız tip akülerden kullanılmış.

Kişisel görüşüm illaki bir xenon değil ama öyle sorun olacak bir durum da değil bu far muhabbeti. 4 yıllık motosikletimde değiştirme ihtiyacı duymadım. (Angelli mercekli xenon olsa hayır demem ama
    Anladım saolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler