Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    xenonlar 70 e kadar düştü hemde bembeyaz gözalıcı ama mercek olayı neden bukadar gecikti,bana verilen mercek farı servis neden bitane getirtti yada neden bitane geldi
    ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı skorpiyon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar adım onur ben motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum üzerindeki orjinal lastikleri bunlar cok kayıyor iyisi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Bak birkaç cevap üstte buzmotor kabataş demişler, mişlen pilot sporty demişler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xenonlar 70 e kadar düştü hemde bembeyaz gözalıcı ama mercek olayı neden bukadar gecikti,bana verilen mercek farı servis neden bitane getirtti yada neden bitane geldi
    Hocam olacaksa mercekli angelli olacak, yoksa düz zenon kolay.. seninki gibiyse 70tl hemen geliyorum

Motosikleti
    CBF 150
    bir sorum daha olacak bende h 7 zenon takımı var yanlız arabam için aolmıştım takmadım bu motora olurmu acaba

Motosikleti
    Kawasakı Nınja 250R
    Alıntı tosbağa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba bende cbf150 almak istiyorum ama galiba far sorunu varmış. Acaba bu sorun sürüşü gerçekten çok etkiliyormu?
    Birde benim ilk motorum olacak sizce 2.el almam dahamı mantıklı olur?
    Sevgılı tosbagaaa
    Kımse senı taakmamıs ama sanırm cok sorun olmuyo ıstersen ben o adamlarla konusıym 2cı el ıcın bırı 6bın km deydı

Motosikleti
    İndirimli öğrenci akbili
    Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgılı tosbagaaa
    Kımse senı taakmamıs ama sanırm cok sorun olmuyo ıstersen ben o adamlarla konusıym 2cı el ıcın bırı 6bın km deydı
    evet kimse cevap yazmadı moralim çok bozuk
    hele bi ehliyeti elime alimde motor bakmaya ondan sonra başlicam
    Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::

sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    sonunda ege ve kısmen akdeniz turumu tamamladım.toplamda 2000km yol yapmışım..umarım kısa sürede bir başlık açıp fotoğrafları paylaşacağım..herkese selamm
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aşağıdaki elcik korumaları aldım. Fakat elciklerdeki vidalar kısa geldiği için somunları takamadım. Vidalar normal vida değil. Normal olsa nalburdan daha uzununu alım takarım. Bu sorunun çözümünü bilen varsa, yazarsa sevinirim.
    selam arkadaşım elcik korumalarını benden aldın.
    o vidanın bir santim uzununu alıp alttan iki somun ile kontro yapabilirsin, hatta vidanın alt ve üst tarafına tırtıklı pul koyarsan elcik korumasının kaymasınını da önlemiş olursun,
    şahsen bende cbf 150 motoruma taktım ama benim vidalar tam geldi orjınalllerini takmıştım.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400 k6
    selam arkadaşlar bende piaggio x8 200 var ve ehliyet sahibiyim niyetim vitesli motor öğrenmek istanbul yeşilpınar civarında ikamet ediyorum çalışma saatlerim çok esnek o yüzden ne zaman müsait olduğum belli olmuyor hondanın eğitimide haliyle çok pahalı bana gelmiyor motorcu motorcunun dostudur bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım talep ediyorum olmadı bir kaç günlüğüne motorunuzu kiralayabilirim ama bütçem kısıtlı malum ev geçindiriyoruz ilginenler bana buraya yazarsa sevinirim
    tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin
    ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    bir sorum daha olacak bende h 7 zenon takımı var yanlız arabam için aolmıştım takmadım bu motora olurmu acaba
    olmaz dostum yuvaları çok farklı
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    hayır araba için ürretilen xenonlar motorla uyum göstermez yuvaları uysa da kullanamassın önce akü yeterli olmaz vs.. sorun yaratır yani
    ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Var ama uygun ve performanslı denk getirmek için pusuya yattık

Ne oldu sen aldın mı ?
    Yok yaw nakit durumumu daha toparlayamadım başka eksiklerimi tamamlıyorum en son xenon'u halledicem ben de ama almak isteyen varsa iletişim kurulması için yardımcı olabilirim

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buzmotor kabataş diyorum başka birşey demiyorum. gerçekten ilgileniyorlar lastik balans olayında...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:21 ----------

arkadaşlar biraz geç haber verdim burada ama...
    2010 cubufumu satıyorum ,maddi anlamda zor durumdayım şu sıralar :( bilginize..
    hep derlerdi ya hani,doktordan ,bayandan v.s. temiz satılık diye.. işte bu cbf'te müzisyen'den temiz satılık diyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7460917/detay/
    dostum motor güzel ama sıfırda 3650 falan neden alalım bu motoru varmı bır durum fark

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------

Alıntı noon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgılı tosbagaaa
    nedir bu far meselesi

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı sezginkalkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonunda ege ve kısmen akdeniz turumu tamamladım.toplamda 2000km yol yapmışım..umarım kısa sürede bir başlık açıp fotoğrafları paylaşacağım..herkese selamm
    hoş geldin sezgin. umurım çok keyifli bir tur olmuştur. resimleri bekliyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

Alıntı serkanyeliz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bende piaggio x8 200 var ve ehliyet sahibiyim niyetim vitesli motor öğrenmek istanbul yeşilpınar civarında ikamet ediyorum çalışma saatlerim çok esnek o yüzden ne zaman müsait olduğum belli olmuyor hondanın eğitimide haliyle çok pahalı bana gelmiyor motorcu motorcunun dostudur bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım talep ediyorum olmadı bir kaç günlüğüne motorunuzu kiralayabilirim ama bütçem kısıtlı malum ev geçindiriyoruz ilginenler bana buraya yazarsa sevinirim
    tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin
    motora bineceksen git honda nın kursuna. pişman olmazsın. kira parası ucuzamı gelecek? kurumsal eğitim al.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin sezgin. umurım çok keyifli bir tur olmuştur. resimleri bekliyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

motora bineceksen git honda nın kursuna. pişman olmazsın. kira parası ucuzamı gelecek? kurumsal eğitim al.
    sanıırm bu kurs belli kent lerde var ben adanada yım burada varmıdır acep

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanıırm bu kurs belli kent lerde var ben adanada yım burada varmıdır acep
    kurs istanbul da. bi denk getir git derim. oğlum motora binecem desin ilk oraya yollarım. 270 tl idi kurs
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Alıntı sezginkalkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısıyla geldin abi sonunda

Bugün Su Urgancı geldi JDM Civic'yle bizde R6 ve Cbf'le gittik yanına, Trafikte R6 Felan tanımadım
    Düzlükte sağdan sağdan gittim
    Yine aynı garajda bol bol fotoğraf çektik

Yarın hepsini atarım umarım

[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşım elcik korumalarını benden aldın.
    o vidanın bir santim uzununu alıp alttan iki somun ile kontro yapabilirsin, hatta vidanın alt ve üst tarafına tırtıklı pul koyarsan elcik korumasının kaymasınını da önlemiş olursun,
    şahsen bende cbf 150 motoruma taktım ama benim vidalar tam geldi orjınalllerini takmıştım.
    Cevap için teşekkür ederim. Tam "kimse cevap vermeyecek mi?" diye yazacakken en sağlam yerden cevap geldi. Vidası biraz değişik. Üst tarafı kalın ve dişsiz, alt tarafı ince ve dişli. Benzerini bulmak zor olacak. İyi sürüşler.

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    ************* CBF 150 DE YAĞ DEĞİŞİM BİLGİSİNE SON NOKTA******************

Az önce honda dan arayan bir yetkili kendilerine sormuş olduğum yağ değişim ile ilgili soruma cevap verdi .

CBF 150 lerde yağ değişimi 1000-4000-8000-120000........ yada 6 ayda birdir. ( hangisi önce dolarsa).

Ticari kullanılan KURYE-PAKETÇİ motorlarında her 2000km de bir değişimini TAVSİYE EDİYORUZ. 2000km de yağ değişimi yapmayan motosikletlerin garantiden çıkması gibi bir şey söz konusu değildir.

eğer motosikleti ticari kullanmıyorsanız ; yağınızı kitapçıktaki gibi 6 ayda bir yada 1000-4000-8000..... gibi değiştirmenizde en ufak bir sakınca yoktur.

denmiştir.

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ************* CBF 150 DE YAĞ DEĞİŞİM BİLGİSİNE SON NOKTA******************

CBF 150 lerde yağ değişimi 1000-4000-8000-120000........ yada 6 ayda birdir. ( hangisi önce dolarsa).

Bende 1000km bakımı esnasında sorduğumda 4000 demişlerdi. Duruma göre bakarım artık 2000 de değiştirmenin ziyanlıktan başka bir zararı olmadığına göre , maddi manevi durumuma göre 2000km de dahi değiştirebilirim. Değiştirmeyedebilirim. Belki 3000de değiştiririm veya 2222km de değiştirebilirim. Bi ara değiştiririz işte beyaw , eksilmediği sürece
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum motor güzel ama sıfırda 3650 falan neden alalım bu motoru varmı bır durum fark[COLOR="Silver"]
    Bence motosikletin fiyatı gayet normal. düzgün kullanıldıysa bakımlarında bir problem yoksa sıkıştırılmadıysa gayet alınası bir motosikleti. ayrıca sıfırı temiz hali 3850 den aşağıya bulunmuyor yanılmıyorsam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler