Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2011, 13:32
xenonlar 70 e kadar düştü hemde bembeyaz gözalıcı ama mercek olayı neden bukadar gecikti,bana verilen mercek farı servis neden bitane getirtti yada neden bitane geldi
ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........
Reklamlar
-
22 Mayıs 2011, 13:34
skorpiyon adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar adım onur ben motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum üzerindeki orjinal lastikleri bunlar cok kayıyor iyisi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bak birkaç cevap üstte buzmotor kabataş demişler, mişlen pilot sporty demişler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------
coolizma adlı üyeden alıntı
xenonlar 70 e kadar düştü hemde bembeyaz gözalıcı ama mercek olayı neden bukadar gecikti,bana verilen mercek farı servis neden bitane getirtti yada neden bitane geldi
Hocam olacaksa mercekli angelli olacak, yoksa düz zenon kolay.. seninki gibiyse 70tl hemen geliyorum
-
22 Mayıs 2011, 13:52
bir sorum daha olacak bende h 7 zenon takımı var yanlız arabam için aolmıştım takmadım bu motora olurmu acaba
-
22 Mayıs 2011, 20:46
tosbağa adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba bende cbf150 almak istiyorum ama galiba far sorunu varmış. Acaba bu sorun sürüşü gerçekten çok etkiliyormu?
Birde benim ilk motorum olacak sizce 2.el almam dahamı mantıklı olur?
Sevgılı tosbagaaa
Kımse senı taakmamıs ama sanırm cok sorun olmuyo ıstersen ben o adamlarla konusıym 2cı el ıcın bırı 6bın km deydı
-
22 Mayıs 2011, 20:48
noon adlı üyeden alıntı
Sevgılı tosbagaaa
Kımse senı taakmamıs ama sanırm cok sorun olmuyo ıstersen ben o adamlarla konusıym 2cı el ıcın bırı 6bın km deydı
evet kimse cevap yazmadı moralim çok bozuk
hele bi ehliyeti elime alimde motor bakmaya ondan sonra başlicam
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
22 Mayıs 2011, 21:34
sonunda ege ve kısmen akdeniz turumu tamamladım.toplamda 2000km yol yapmışım..umarım kısa sürede bir başlık açıp fotoğrafları paylaşacağım..herkese selamm
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
22 Mayıs 2011, 21:56
acemi60 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aşağıdaki elcik korumaları aldım. Fakat elciklerdeki vidalar kısa geldiği için somunları takamadım. Vidalar normal vida değil. Normal olsa nalburdan daha uzununu alım takarım. Bu sorunun çözümünü bilen varsa, yazarsa sevinirim.
selam arkadaşım elcik korumalarını benden aldın.
o vidanın bir santim uzununu alıp alttan iki somun ile kontro yapabilirsin, hatta vidanın alt ve üst tarafına tırtıklı pul koyarsan elcik korumasının kaymasınını da önlemiş olursun,
şahsen bende cbf 150 motoruma taktım ama benim vidalar tam geldi orjınalllerini takmıştım.
-
22 Mayıs 2011, 22:22
selam arkadaşlar bende piaggio x8 200 var ve ehliyet sahibiyim niyetim vitesli motor öğrenmek istanbul yeşilpınar civarında ikamet ediyorum çalışma saatlerim çok esnek o yüzden ne zaman müsait olduğum belli olmuyor hondanın eğitimide haliyle çok pahalı bana gelmiyor motorcu motorcunun dostudur bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım talep ediyorum olmadı bir kaç günlüğüne motorunuzu kiralayabilirim ama bütçem kısıtlı malum ev geçindiriyoruz ilginenler bana buraya yazarsa sevinirim
tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
-
22 Mayıs 2011, 22:45
bir sorum daha olacak bende h 7 zenon takımı var yanlız arabam için aolmıştım takmadım bu motora olurmu acaba
olmaz dostum yuvaları çok farklı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
22 Mayıs 2011, 22:50
hayır araba için ürretilen xenonlar motorla uyum göstermez yuvaları uysa da kullanamassın önce akü yeterli olmaz vs.. sorun yaratır yani
ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........
-
22 Mayıs 2011, 23:08
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Var ama uygun ve performanslı denk getirmek için pusuya yattık
Ne oldu sen aldın mı ?
Yok yaw nakit durumumu daha toparlayamadım başka eksiklerimi tamamlıyorum en son xenon'u halledicem ben de ama almak isteyen varsa iletişim kurulması için yardımcı olabilirim
-
22 Mayıs 2011, 23:48
boudberg adlı üyeden alıntı
buzmotor kabataş diyorum başka birşey demiyorum.
gerçekten ilgileniyorlar lastik balans olayında...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:21 ----------
arkadaşlar biraz geç haber verdim burada ama...
2010 cubufumu satıyorum ,maddi anlamda zor durumdayım şu sıralar :( bilginize..
hep derlerdi ya hani,doktordan ,bayandan v.s. temiz satılık diye.. işte bu cbf'te müzisyen'den temiz satılık diyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7460917/detay/
dostum motor güzel ama sıfırda 3650 falan neden alalım bu motoru varmı bır durum fark
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------
noon adlı üyeden alıntı
Sevgılı tosbagaaa
nedir bu far meselesi
-
23 Mayıs 2011, 00:13
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
sonunda ege ve kısmen akdeniz turumu tamamladım.toplamda 2000km yol yapmışım..umarım kısa sürede bir başlık açıp fotoğrafları paylaşacağım..herkese selamm
hoş geldin sezgin. umurım çok keyifli bir tur olmuştur. resimleri bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------
serkanyeliz adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende piaggio x8 200 var ve ehliyet sahibiyim niyetim vitesli motor öğrenmek istanbul yeşilpınar civarında ikamet ediyorum çalışma saatlerim çok esnek o yüzden ne zaman müsait olduğum belli olmuyor hondanın eğitimide haliyle çok pahalı bana gelmiyor motorcu motorcunun dostudur bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım talep ediyorum olmadı bir kaç günlüğüne motorunuzu kiralayabilirim ama bütçem kısıtlı malum ev geçindiriyoruz ilginenler bana buraya yazarsa sevinirim
tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin
motora bineceksen git honda nın kursuna. pişman olmazsın. kira parası ucuzamı gelecek? kurumsal eğitim al.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
23 Mayıs 2011, 00:28
abolgi adlı üyeden alıntı
hoş geldin sezgin. umurım çok keyifli bir tur olmuştur. resimleri bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------
motora bineceksen git honda nın kursuna. pişman olmazsın. kira parası ucuzamı gelecek? kurumsal eğitim al.
sanıırm bu kurs belli kent lerde var ben adanada yım burada varmıdır acep
-
23 Mayıs 2011, 00:30
taylanx7 adlı üyeden alıntı
sanıırm bu kurs belli kent lerde var ben adanada yım burada varmıdır acep
kurs istanbul da. bi denk getir git derim. oğlum motora binecem desin ilk oraya yollarım. 270 tl idi kurs
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
23 Mayıs 2011, 01:18
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
-
23 Mayıs 2011, 01:30
CİHAN adlı üyeden alıntı
selam arkadaşım elcik korumalarını benden aldın.
o vidanın bir santim uzununu alıp alttan iki somun ile kontro yapabilirsin, hatta vidanın alt ve üst tarafına tırtıklı pul koyarsan elcik korumasının kaymasınını da önlemiş olursun,
şahsen bende cbf 150 motoruma taktım ama benim vidalar tam geldi orjınalllerini takmıştım.
Cevap için teşekkür ederim. Tam "kimse cevap vermeyecek mi?" diye yazacakken en sağlam yerden cevap geldi. Vidası biraz değişik. Üst tarafı kalın ve dişsiz, alt tarafı ince ve dişli. Benzerini bulmak zor olacak. İyi sürüşler.
-
23 Mayıs 2011, 11:08
************* CBF 150 DE YAĞ DEĞİŞİM BİLGİSİNE SON NOKTA******************
Az önce honda dan arayan bir yetkili kendilerine sormuş olduğum yağ değişim ile ilgili soruma cevap verdi .
CBF 150 lerde yağ değişimi 1000-4000-8000-120000........ yada 6 ayda birdir. ( hangisi önce dolarsa).
Ticari kullanılan KURYE-PAKETÇİ motorlarında her 2000km de bir değişimini TAVSİYE EDİYORUZ. 2000km de yağ değişimi yapmayan motosikletlerin garantiden çıkması gibi bir şey söz konusu değildir.
eğer motosikleti ticari kullanmıyorsanız ; yağınızı kitapçıktaki gibi 6 ayda bir yada 1000-4000-8000..... gibi değiştirmenizde en ufak bir sakınca yoktur.
denmiştir.
-
23 Mayıs 2011, 11:14
abolgi adlı üyeden alıntı
************* CBF 150 DE YAĞ DEĞİŞİM BİLGİSİNE SON NOKTA******************
CBF 150 lerde yağ değişimi 1000-4000-8000-120000........ yada 6 ayda birdir. ( hangisi önce dolarsa).
Bende 1000km bakımı esnasında sorduğumda 4000 demişlerdi. Duruma göre bakarım artık 2000 de değiştirmenin ziyanlıktan başka bir zararı olmadığına göre , maddi manevi durumuma göre 2000km de dahi değiştirebilirim. Değiştirmeyedebilirim. Belki 3000de değiştiririm veya 2222km de değiştirebilirim. Bi ara değiştiririz işte beyaw , eksilmediği sürece
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
23 Mayıs 2011, 12:12
taylanx7 adlı üyeden alıntı
dostum motor güzel ama sıfırda 3650 falan neden alalım bu motoru varmı bır durum fark[COLOR="Silver"]
Bence motosikletin fiyatı gayet normal. düzgün kullanıldıysa bakımlarında bir problem yoksa sıkıştırılmadıysa gayet alınası bir motosikleti. ayrıca sıfırı temiz hali 3850 den aşağıya bulunmuyor yanılmıyorsam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler