Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Mayıs 2011, 14:49
mmucit adlı üyeden alıntı
@Bruce yeni motorun hayırlı olsun
Yalnız metehan abi, motosiklettede fiyatlar 250 ve üzeri için uçuşa geçiyor. Buna yedek parça, bakım masrafları vs. dahil.
Sonra acaba araba daha mı ekonomik demeye başlıyorsun
abi yapcak bişey yok...çare üst ccde...ama 600 ü olanın bir mini makinasıda olmalı metropolde...ben er 6 n alıp trafiğe bodoslama dalacak kadar aptal değilim...atlıyosam zıplıyosam deli danalar gibi gezip aralara derelere giriyorsam bu cbf sayesinde bana verdiği huzur sayesinde...kafam rahat...
Bruce 65 adlı üyeden alıntı
[
Aslında ben sana (650 V-strom- yada F 650 GS) Yakıştırıyorum senin cüssene daha uygun olur gibime geliyor...ama tabi senin kararın en güzeli olucak...
evet abi mantıklı makinalar...neden olmasın derim...
Aman koruma demirini taktırmadan önce motoru devirmedin bende buna seviniyorum...nazar değircen makinana olacağı o sonunda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------
unsaloc adlı üyeden alıntı
Castrol 20/40 actevo koydu , hiç ses etmedim. Arka kampanın fren milinin orası terleme yapmış , nedendir dedim hiç bilmiyorum valla dedi , bende hiç ses etmedim valla. 12 Lira tuttu onada ses etmedim. Çok sessiz geçen bir bakım oldu , hiç sesimi çıkarmadım
e:
bu yağ mineral ve çabuk bozulan bir yapısı var...tavsiye etmiyorum...
10/40 veya 15/50 koyarsan daha iyi olur...markası önemli değil...Castrol Mobil vs...zaten değiştircekmişsin...vites geçişlerinden anlarsın zaten sıkıntıyı...ve rölanti sesinde de değişiklik hissedeceksin olumsuz yönde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
21 Mayıs 2011, 17:03
merhaba arkadaşlar şu an scooterım var ama bu yaz allah nasip ederse cbf 150'imi alacağım aldığım zaman daha iyi konuşuruz
-
21 Mayıs 2011, 17:52
brkcrdk adlı üyeden alıntı
Sanırım topikde 4 kişiyiz şu anda.
Yakında bir gezi güzel olur tanışma anlamında..
Bu arada 8000 bakımını yaptırdım 65tl tuttu. daha fazla bir rakam bekliyordum açıkçası.. motorumu daha çok sevdim..
Beni saydınız mı bilmiyorum ama bende Eskişehirdeyim Yakın zamanda görüşürüz,tanışırız
Bu arada bende 12 bin bakımından yeni aldım motoru 140 Tl civarı bir para verdim anormalmiş gibi gelebilir belki ama beklenmedik şeyler çıktı
buji
hava filtresi
yağ
subap karb. ayarı
ön balata
ön amortsör yağları değişti
Motoru aldığın günden beri en ufak bir ön fren sıkışımda lap diye gömülürdü ön taraf.12bine geldiğimde artık iyice abarttı çakıl taşının üstünden geçsem 2 3 kere yaylanmaya başlar olmuştu iyice yumuşamıştı.Yağlar değişti şimdi maşşallah 10 numara olmuş ama malesef yaylar bozulmuş dedi ustam.Yay fiyatı araştırıp soruşturup olmazsa yaylarıda değiştireceğim.
-
21 Mayıs 2011, 19:00
CBF 150 orjinal lastikleri kaç km de değiştirmek lazım .. benim 16bini geçti artık değiştirme vakti gelmiş...
değiştireneler ne zaman değiştirdi ve ön ve arka lastik değişimi ve işçillik ücreti nekadardır..
bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm.
-
21 Mayıs 2011, 19:43
mastikos adlı üyeden alıntı
CBF 150 orjinal lastikleri kaç km de değiştirmek lazım .. benim 16bini geçti artık değiştirme vakti gelmiş...
değiştireneler ne zaman değiştirdi ve ön ve arka lastik değişimi ve işçillik ücreti nekadardır..
Kaç km de değişmeli bilmiyorum.Ama ben durolar kayıyor diye michelın aldım.Çok fark etti yol tutuşu çok iyi.Ön arka 170.00 tl.Ama fiyatı daha uygun diğer markalarda var kullanan arkadaşlar belki fikirlerini paylaşır.Örnek: http://www.aydinmotor.com/urunler/in...product_id=452
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
21 Mayıs 2011, 19:44
Beyler yeni cbfin yakıtının eskisine göre düşükolduğu söleniyordu bu doğru mu? Sizin değerleriniz neler?
-
21 Mayıs 2011, 19:49
Arkadaşlar merhaba bende cbf150 almak istiyorum ama galiba far sorunu varmış. Acaba bu sorun sürüşü gerçekten çok etkiliyormu?
Birde benim ilk motorum olacak sizce 2.el almam dahamı mantıklı olur?
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
21 Mayıs 2011, 20:46
Beni saydınız mı bilmiyorum ama bende Eskişehirdeyim Yakın zamanda görüşürüz,tanışırız
Bu arada bende 12 bin bakımından yeni aldım motoru 140 Tl civarı bir para verdim anormalmiş gibi gelebilir belki ama beklenmedik şeyler çıktı
buji
hava filtresi
yağ
subap karb. ayarı
ön balata
ön amortsör yağları değişti
Motoru aldığın günden beri en ufak bir ön fren sıkışımda lap diye gömülürdü ön taraf.12bine geldiğimde artık iyice abarttı çakıl taşının üstünden geçsem 2 3 kere yaylanmaya başlar olmuştu iyice yumuşamıştı.Yağlar değişti şimdi maşşallah 10 numara olmuş ama malesef yaylar bozulmuş dedi ustam.Yay fiyatı araştırıp soruşturup olmazsa yaylarıda değiştireceğim.
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/newr...#ixzz1N0OmBHoJ
Süper gün geçtikçe Eskişehirlilerin sayısı artıyor...
bence yapılan işe göre fiyat gayet makul..
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/newr...#ixzz1N0PW6h48
aslında lastiklerin üzerinde hangi yılın hangi haftası üretildiği yazar.. motorsiklet güvenli sürüş uzmanlarından, katıldığım eğitimlerde söylenen; lastiğin raf ömrü 2-3 sene. kullanım ömrü de bu kadar ama eski lastik performansı düşürüyor diyorlar.
durolar zamanla performansını kaybediyor. (tabi nekadar iyi dersen yeni lastiklerini farklı bir markada alınca anlıyacaksın) ben pirelli taktırdım inanılmaz fark etti. bridgeston tavsiye ediyor herkez.. michelın de iyidir sanırım bunlar benim duyduklarım.. ama ben arabaya da motosiklete de lastik alırken özellikle motor sporlarına katkı sağlayan lastik firmalarını tavsiye ediyorum. mutlaka kendilerini daha iyi geliştirmişlerdir.
[COLOR="DarkOrchid"]CBF 150...... Burak[/COLOR]
-
21 Mayıs 2011, 21:31
-
21 Mayıs 2011, 21:39
4000 bakımında buji ve hava filtresi değiştirmeye gerek var mıdır sizce?
-
21 Mayıs 2011, 21:49
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
-
21 Mayıs 2011, 23:43
Motorum 950km.ye geldi. Bugün biraz gaz açmayı denedim. İki kişi 100km/h hıza kolaylıkla ulaştım. Daha fazlasına gerek görmedim.
-
21 Mayıs 2011, 23:55
acemi60 adlı üyeden alıntı
Motorum 950km.ye geldi. Bugün biraz gaz açmayı denedim. İki kişi 100km/h hıza kolaylıkla ulaştım. Daha fazlasına gerek görmedim.
Fotoğrafınız çok hoş çıkmış.Güzel fotoğraf kaydedeceğim.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
22 Mayıs 2011, 01:52
arkadaşlar bugün dikiz aynamın lastigi ile birlikte camı düşte 20 le giderken motor sarslımıodu yane nasıl düştü anlamadım kırıldı cam hemen servise gittim saolsun hiç sormadı bile hemen komple dikiz aynasını getirdi yenisini taktı başına böle bişe gelen varmı acaba daha önce
-
22 Mayıs 2011, 02:44
:-))
Benim aynada gevşemişti biraz uğraştıktan sonra ters düz çift pasolu olduğunu gördüm. anahtarla ayarlayıp sıktım. şimdilik bir problrm yok motor yeniyse serviste bir kontrol yaptırmakta fayda var ilk 100 km den sonra gevşeyen yerler sıkılmalı diye düşünüyorum..
'' GÖZ OLANI, AKIL OLACAĞI GÖRÜR''
-
22 Mayıs 2011, 05:25
Rebornx4 adlı üyeden alıntı
Beyler bu ay sonu benim cıbıfa michelin Pilot Sporty taktıracağım. D&B motorda ( serviste) taktırmamla Buz motorda taktırmam arasında fiyat farkı yok. D&B motor evime daha yakın fakat orasıda balans yapmıyor. Tekere mutlaka balans yaptırmam gerekir mi? Yada buz motorun işçiliği nasıldır gidenler yorum yaparsa sevinirim?
buzmotor kabataş diyorum başka birşey demiyorum. gerçekten ilgileniyorlar lastik balans olayında...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:21 ----------
arkadaşlar biraz geç haber verdim burada ama...
2010 cubufumu satıyorum ,maddi anlamda zor durumdayım şu sıralar :( bilginize..
hep derlerdi ya hani,doktordan ,bayandan v.s. temiz satılık diye.. işte bu cbf'te müzisyen'den temiz satılık diyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7460917/detay/
-
22 Mayıs 2011, 09:16
Arkadaşlar aşağıdaki elcik korumaları aldım. Fakat elciklerdeki vidalar kısa geldiği için somunları takamadım. Vidalar normal vida değil. Normal olsa nalburdan daha uzununu alım takarım. Bu sorunun çözümünü bilen varsa, yazarsa sevinirim.
-
22 Mayıs 2011, 09:25
Cbf çiler görüşmeyeli çok zaman mı oldu ne keyifler yerindedir inşallah xenon far arayan var mı hala
-
22 Mayıs 2011, 13:12
slm arkadaşlar adım onur ben motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum üzerindeki orjinal lastikleri bunlar cok kayıyor iyisi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
22 Mayıs 2011, 13:30
kizilkurt adlı üyeden alıntı
Cbf çiler görüşmeyeli çok zaman mı oldu ne keyifler yerindedir inşallah
xenon far arayan var mı hala
Var ama uygun ve performanslı denk getirmek için pusuya yattık
Ne oldu sen aldın mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler