Bende şu yan çantadan aldım. Takıp biraz turladım daha bi gezinti motoru havası verdi yan çantalar ayrıca kurye motorlarından ayrılmasınıda sağlaması açısından iyi oldu ama şehir içinde sürekli takılacak bişey değil bi kere kirleniyor uzun yolda yada bişeyler taşımak için iyi arka çanta alana kadar beni götürür bi kaç ay. İşte resimleri.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
Yaw gene ne biçim çıktı bu resimler şöyle kafama göre bi resim upload sitesi bulamadım varmı bildiğiniz resimleri uzun süre saklayan, üyelik istemeyen, birden cok resmi aynı anda yükşleyebildiğimiz bi site allah rızası için söyleyin.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
slm herkeze
arkadaşlar bi sorum daha olucak kitapçığı baştan sona okudum ama vites yağıyla alakalı bişey bulamadım. bu vites içn yağ kontrolü nerden yapılıyo bilen varmı acaba. yoksa motor yağıyla ortakmı kullanıyo viteste?
sizlerdede bazen vites geçmiyo yada takılıp motordan tırrr diye sesler geliyomu arkadaşlar bu neden kaynaklanır. vites resmen takılıyo tırrrrr sesini duyunca tekrar vites değiştiriyorum o zaman geçiyor ses çok sinirlerim bozuldu bu vites olayına. bilgisi olan varmı acaba?
emeğine sağlık güzel resimler. dün samsuna gittim 1000 bakımı içi nyazamadım. bu arada amasyaya gelince faturaya baktım 20-40 actevo scooter yağı koymuşlar zaten oradayken elemana sormuştum 15-50 mi koydunuz diye castrol 10-40 dedi sonra 15-50 dedi sonunda actevo çıktı. bişey demiyorum bir sonraki bakım kaç km de dedim 3000 de dedi ah jantım sorunsuz çıksaydıda servise hiç bulaşmasaydım.
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
selam herkese. Arka çanta için standart gri demir nekadar yeterli,kaçlık çanta taşır? Ayrıca siyah demirleri ne kadardır,sanırım daha saglıklı bi baglantı için gerekli?
buna ilaveten mesela 4 ten 2 ye debriyajı bırakmadan peş peşe geçirildiğinde oluyor sanki. hız/vites/devir/kavrama uyumsuzluğundan olabilir. daha önce necdet abi bahsetmişti vites geçişlerinde hafif aragaz verince çok fayda sağlıyor, vites geçişlerinde kavrama anında yaptığı silkelemeyi yapmıyor tavsiye ederim
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
cevaplayan herkeze teşekkür ederim eve gider gitmez denicem
Hocam bende kappa k46 var 46lt lik yani, 20kg doldurup 250 km yaptığım oluyor, ve 4 senedir bir problem yok arka demirde. Herkes tehlikeli dese de o demiri söküp bakan inceleyen oldu mu bana gayet güven veriyor
Hani bende şimdiye kadar bir problem olmadı ama olma ihtimali de yok değil.
2011 Kırmızı CBF'e bu Tank Pad'i almayı düşünüyorum
Çokmu abes durur acaba bu model
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
valla kardeş ben cbfte arka demire kappa 46 kullandım dediğin gibi yük olarak 20 kiloya kadar çok kez yüklemişimdir hiçbir sorun yaşamadım bence gayet sağlam duruyo senin dediğin gibi demiri bi çıkarıp inceleseler sağlam olduğunu görcekler
şimdi doğru bilgiyi söylemek lazımki insanlar forumda yazılanlara göre hareket ediyor cbfin orjinal demiri hertürlü işlevsel,sadece yan demirleri takmak için set halinde arka demirde değitirilebilir ama sağlam değil diye değiştirmek anlamsız..
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşlar motora 1 haftada toplam 80 tl lik benzin attım ve 600 km yaptım. Bugün yedeğe düştü depo. Sizce normal mi ? Bana biraz fazla yaktı gibi geldi.
80 TL / 4,21 TL = 19 Lt.
19 Lt - 2,6 Lt = 16,4 Lt.
Yaklaşık 16,4 litre ile 600 km yapmış oluyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)