Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2011, 12:44
uniqe adlı üyeden alıntı
Boluda 2011 cbf 150 var arçelikde.
ilanı falan yokmiki bi yerde
Reklamlar
-
16 Mayıs 2011, 12:47
Sağ kütüklüğü değiştirip motor stop düğmelisinden takarsan düğmen olur. Ama serviste taktırman lazım ki garantin bozulmasın. Serviste düğmelisi vardır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
darknesspide adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim cevapladığınız için. peki stop için kontaği kapatıp açmakmı gerekiyo yoksa daha kolay ve kısa bi yolu varmı. diğer motorlarda engine diye bi buton var ona basınca stop ediyo ne güzel bide yan ayaklığı indirince motor stop etmiyor.
Ayrıca ışıkta dururken boşta değil de birinci viteste durmayı alışkanlık edinin, arkanızdan gelip kırmızı ışıkta duramayacak hızla birisi gelip size çarpmadan en azından kaçma fırsatınız olur. Olmaz demeyin, paranoyaklık iyidir. Gözümün önünde olduğunu defalarca gördüm.
-
16 Mayıs 2011, 12:54
foto on numara alttaki logo da öyle bu arada kasklarımız aynıymış. devamını bekleriz arkadaş böyle heveslendirip tadını damağımızda bırakmayasın. alem cbf görsün değil mi
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
16 Mayıs 2011, 13:48
Ben de sonunda sıfır yeni kasa almaya karar verdim, bugün gidip konuşmayı düşünüyorum. 2012 olur herhalde, hazirana birşey kalmadı.
Lakin şöyle de bir yazı gördüm.
http://www.lojiturk.com.tr/HABER/1515/
-
16 Mayıs 2011, 13:56
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Ben de sonunda sıfır yeni kasa almaya karar verdim, bugün gidip konuşmayı düşünüyorum. 2012 olur herhalde, hazirana birşey kalmadı.
Lakin şöyle de bir yazı gördüm.
http://www.lojiturk.com.tr/HABER/1515/
Bu muhabbet nedir bilmiyorum ama ben eylülde aldım motorumu yine o yıl neyse o yazıldı modele,eylül 2009 da almıştım 2009 model yazıldı.
-
16 Mayıs 2011, 14:02
unsaloc adlı üyeden alıntı
Üzüldüm :( O kadar da özenerek bir şeyler yapmıştın çok da şık olmuştu :( Hayırlısı olsun , sağlık olduktan sonra daha rahat zamanlarda daha güzelleri olur
evet ya:( saglik olsn oncelıkle,hala satmì deglm ama bikac isteyen var bugun yarin gder fiyatta anlasnca.ilk fïrsatta yine aynisni alrm ilerde bulablrsem tabi bolesini.(
ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........
-
16 Mayıs 2011, 15:01
dincer59 adlı üyeden alıntı
Evet dostum kontağı açıp kapatman gerekli motorun çalışması ve durması için başkada yolu yok o düğmeyi kaldırdılar 2011 lerde yok. Motor yan ayaklıktan ayrı olarak çalışıyor onla alakası yok açsanda kapatsanda çalışıyor eğer sen çalışmasını istiyorsan tabi
çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Sağ kütüklüğü değiştirip motor stop düğmelisinden takarsan düğmen olur. Ama serviste taktırman lazım ki garantin bozulmasın. Serviste düğmelisi vardır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------
Ayrıca ışıkta dururken boşta değil de birinci viteste durmayı alışkanlık edinin, arkanızdan gelip kırmızı ışıkta duramayacak hızla birisi gelip size çarpmadan en azından kaçma fırsatınız olur. Olmaz demeyin, paranoyaklık iyidir. Gözümün önünde olduğunu defalarca gördüm.
gayet mantıklı
peki debriyajı uzun bir süre öyle tutmanın bir sakıncası olmazmı?
-
16 Mayıs 2011, 15:32
kaçak benzin
arkadaşlar kaçak benzin kullansak motorumuza ne gibi zaararı olur yada zararı olurmu ben hatayda yaşıorum ve burda kaçak benzini 3 tlden alabiliorum acaba kullansammı die düşünüorum
-
16 Mayıs 2011, 15:54
darknesspide adlı üyeden alıntı
herkeze selamlar
bende hafta sonu aldım
herkeze kazasız yollar diliyorum
arkadaşlar bir sorum olucaktı bendemi sorun yoksa vitestemi
motor çalışırken boşa geçirmekte zorluk çekiyorum ama motor kapalıyken boşa çok rahat geçiyor bir fikriniz varmı acaba?
Aragazı verip öyle geçirmeyi dene. Tık diye geçtiğini göreceksin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------
sensar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kaçak benzin kullansak motorumuza ne gibi zaararı olur yada zararı olurmu ben hatayda yaşıorum ve burda kaçak benzini 3 tlden alabiliorum acaba kullansammı die düşünüorum
Kaçak benzinle sulu benzini ayıralım arkadaşlar. Eğer gümrük kaçağıysa neden olmasın standart benzinden hiçbir farkı yoktur. Eğer adamlar benzinciden alıp içine alkol su ekleyip kaçak diye satıyorlarsa bütün motora zararı vardır tabiki.
-
16 Mayıs 2011, 16:09
Tekrar selam herkese,
Hala yıkayamamış olsamda cep telefonu ile bugün 1-2 foto çektim belki akşam iliştiririm
benim sorum arkadaşlar motorum yanılmıyorsam(Evde faturada yazıyor ama)
900küsür km de aralıkta bakıma girmiş.
ben 2 haftada 300km yaptım zaten(1300ü geçti). şimdi yağ değişimi için kitapçıkta 6 ay yada 2000km ibaresi var sanki.
doğru mudur?
bu durumda haziran ayında yağ değiştirmem doğru bir tercih midir size?
-
16 Mayıs 2011, 18:30
canekin adlı üyeden alıntı
Tekrar selam herkese,
Hala yıkayamamış olsamda cep telefonu ile bugün 1-2 foto çektim belki akşam iliştiririm
ben 2 haftada 300km yaptım zaten(1300ü geçti). şimdi yağ değişimi için kitapçıkta 6 ay yada 2000km ibaresi var sanki.
doğru mudur?
doğrudur 2000 yada 2500 olması lazım yağ değişimin. Eksiksiz olarak yaptır sonuçta 20 lira birşey motorundan değerli değil..
-
16 Mayıs 2011, 18:36
1390km yide gördüm cbf çok sessiz ve zevkli bir motor birazda dikkat çeksin istiyorsanız kırmızı onerırım :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
16 Mayıs 2011, 18:47
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
-
16 Mayıs 2011, 22:12
Rebornx4 adlı üyeden alıntı
Aragazı verip öyle geçirmeyi dene. Tık diye geçtiğini göreceksin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------
Kaçak benzinle sulu benzini ayıralım arkadaşlar. Eğer gümrük kaçağıysa neden olmasın standart benzinden hiçbir farkı yoktur. Eğer adamlar benzinciden alıp içine alkol su ekleyip kaçak diye satıyorlarsa bütün motora zararı vardır tabiki.
suryeden gelio bizim buraya uygunmudur sizzce
-
16 Mayıs 2011, 22:25
sensar adlı üyeden alıntı
suryeden gelio bizim buraya uygunmudur sizzce
Temiz olduktan sonra uygundur,bence hiçbir sakıncası yok...bu motor Çin'dede var,Çindeki benzin oluyorsa,Suriye'dekide olur...
Hep Pür Dikkat...
-
16 Mayıs 2011, 22:31
canekin adlı üyeden alıntı
Tekrar selam herkese,
doğru mudur?
kitapçıkta 2000km diye birşey yok. yanlış bilgi vermeyelim. kitapçık: 1000-4000-8000-12000-16.000................ diye yazıyor. bazı arkadaşlar 2000km de bir değiştiriyormuş, ama honda yukarıda yazdığım gibi diyor.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
16 Mayıs 2011, 22:31
-
16 Mayıs 2011, 22:44
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bişey soracam size
arkadaşımın cbf 150 125krş yakıyor normal gibi değil. sizlerinki ne kadar yakıyor.
nasıl düşürebiliriz yakıtı?????
Ben CBF 150 ilk aldığımda yetkili servis tarafından yapılan ayarlar ile motorum 200 krş yakıyordu 1 depo ile 200km gidiyordum bunun normal olduğu konusunda ısrarcı olununca garantiyi yakıp başka ustaya gittim ertesi gün motorum km de 100krş yakmaya başladı işi bilen bir ustaya götürüp hava subap ayarı yaptırman yeterli
-
16 Mayıs 2011, 22:45
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bişey soracam size
arkadaşımın cbf 150 125krş yakıyor normal gibi değil. sizlerinki ne kadar yakıyor.
nasıl düşürebiliriz yakıtı?????
benim ölçümüme göre 85-90krş yakıyor. hız- yol ve hava şartları da yakıtı etkiler. bunun dışında motor ayarları, hava filtresinin temizliği gibi, kullanım tarzınıza kadar pek çok etmen var.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
16 Mayıs 2011, 23:06
Hocam kuruş değil de litre hesabı yapsak ? kuruş her ay artıyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler