ya arkadaşlar 2011 cbf 150 nin dörtlüleri yok mu ? bulamadım:D
ya arkadaşlar 2011 cbf 150 nin dörtlüleri yok mu ? bulamadım:D
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Hep racing'ciler mi profesyönel çekim yapacak
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
Kırmızı Candır, Aşktır
Bu arada fotoğrafın devamı gelecek yaklaşık 10 tane var aynı yerde
Selamun Aleykum beyler...bir süredir Bursadaydım...yeni geldim sayılır...patrona eşlik etmem gerekiyordu...bildiğiniz üzere ben şahıs korumasıyım...şoförlükde cabası...
havanında güneşli olması bu iş gezisini benim açımdan güzel yaptı...sizlere birkaç kare...konu dışında da konu açıp çektiğim kareleri sizlerle paylaşıcam...
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun...
Bursa Çekirge Polis Evinde kaldım sizler için çektim bu kareleri...
Bursaya gelip İskender yememek mümkün mü...özellikle Bursa merkeze yaklaşırken bir botanik parkı var orası harikaydı...tavsiye edilir...
kullandığım arac A4...A6 önde biz koruma aracı arkada takipte... havamız 1500 ağır abi takılıyoz ortamlarda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Naaptın Metehan abi
Bu saatte açık iskendercide yoktur ki
İskender bulamıyorsanız köfte yiyin...
arkadaşlar diğer fotolarıda buraya ekledim...konu dışında...
http://www.motosiklet.net/forum/konu...l-fotolar.html
sizleri fazla rahatsız etmeyelim...daha önünüzde cbf 150 ile geçireceğiniz güzel günler var...bizden geçti artık...vakit darlığı da malumunuz...bazen 5 saat uykuyla 48 saat ayakta durduğumuz oluyor...bu işin doğasında bu var...
tekrardan Allaha emanet olun...dediğim gibi birşeyler yazarsanız bazen göremeyip cevap yazamıyorum...dikkatli olun kaza bela haberi duymak istemiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bugün ilk geçen senden beri ilk defa motorla şehirler arası yola çıkıp bastım, akü dolsun diye, motorun 100 ü bile zor gördüğünü fark ettim. Acaba karbüratöre pislik falan mı geldi. Bir de karbüratörün hava ayarını ellediydim sizlerden ricam sol kapağı açmadan silindir kafasının arkasında küçük bir lastik parça var, hafif öne doğru elinizle çekerseniz karbüratörün ayar vidaları görünür, solda silindir kafası tarafına bakan sarı başlı vida hava ayarı vidası, ne kadar gömülü ya da çıkık olduğuna birisi bir bakabilir mi, onun yanındaki yaylı vida da rölanti, vidası, rölantisi çok düşük olanlar motoru soğukken stop edenler ordan rölantilerini ayarlayabilirler, fakat motor sıcakken ayarlayın.
Eğer karbüratöre pislik gelmişse sağ tarafta bir vida var karbüratördeki benzini tahliye hortumundan boşaltıyor, benzin musluğunu kapatıp ordan tahliye etsem olur mu. Bir de tavsiyem motorda benzin filtresi yok, servise de rica edin bir basit benzin filtresi takın motora, karbüratöre pislik geliyor. Hepinize iyi forumlar.
Hemen al yoksa ikinci sabahı görmez o makina bayii vitrininde elini çabuk tut kapanın elinde kalıyor bu aralar CBF'ler.
Bugün gene 50 km kadar gezdim yarında gene o kadar gezmeyi düşünüyorum bakalım hava güzel olur inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------
Bu arada bugün ehliyet sınavına da girdim geçmişim 95'le nerden kırdılar acep 5 puan meraktayım umarım sınava giren herkes geçmiştir bakalım ne zaman kavusacaz ehliyetimize beklemedeyim artık.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
herkeze selamlar
bende hafta sonu aldım
herkeze kazasız yollar diliyorum
arkadaşlar bir sorum olucaktı bendemi sorun yoksa vitestemi
motor çalışırken boşa geçirmekte zorluk çekiyorum ama motor kapalıyken boşa çok rahat geçiyor bir fikriniz varmı acaba?
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)