Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    Alıntı _unreal_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonunda resimleri çekebildim. Buda benim kızım :p:p:p

[ımg]http://www.hizliupload.com/img/91540769722188652691.jpg[/ımg]
    [ımg]http://www.hizliupload.com/img/88768219005804032685.jpg[/ımg]
    [ımg]http://www.hizliupload.com/img/29346583655952218339.jpg[/ımg]
    [ımg]http://www.hizliupload.com/img/54713801394582386357.jpg[/ımg]
    [ımg]http://www.hizliupload.com/img/24301141213784976099.jpg[/ımg]
    süper yaaaa ön far hariç aynı benim motor,güle güle kazasız belasız kulllanmak nasip etsin allah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    iyi tercih yaptık beyler bence bu sınıftaki en iyi motor dün serviste 87bin km rede reflekteye giren cbf 150 gördüm ilkez açılcakmış motor 100km sabitledim ama hiç bi zaman 100 geçmedim dedi 35yaşlarında bi adam :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi tercih yaptık beyler bence bu sınıftaki en iyi motor dün serviste 87bin km rede reflekteye giren cbf 150 gördüm ilkez açılcakmış motor 100km sabitledim ama hiç bi zaman 100 geçmedim dedi 35yaşlarında bi adam :D
    100 bin deviren çok var ama bana 50 bin gitse yeter :D:D ucuz parçası,motor bitince 175 lik yapçam zaten ozaman da bununla avunurum üzülmem gene :D

allah gecnden versn tabi ynede:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 ----------

ya şu üstteki koruma demiri çok tipini bozuyo motorun gerçi çok iyi korur bence vukuat halinde ama karizmayı bozuyo yaa yokmu başka kolay yolu yanlarda racinglere takkılan topuzlardan falan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------

30 saniyede bukadr yapaabldm uğraşamadım uykm geldi ama fikir sahibi olmya yeter dmi,beyaz yada sarı kaplama istiyorum bign süpriz yapçam herkese:D
    ben sınır tanımam ama bütün sınırlar beni tanır........

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 saniyede bukadr yapaabldm uğraşamadım uykm geldi ama fikir sahibi olmya yeter dmi,beyaz yada sarı kaplama istiyorum bign süpriz yapçam herkese:D
    limon tadında olmuş biraz beyaz kaplarsan daha güzel duracaktır bence üzerine de siyah kırmızı stickerlar uydurursun süper olur orj stickerler hariç diğer kısımları beyazlaştırabilir misin? shoptan pek anlamam ama çok ilgimi çekiyor
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    Merhabalar,
    henüz motorum 140 kilometrelerde.vites geçerken hafif gacurt ,gucurt diye ses gliyorbu normal mi?özellikle boş vitesi bulmakta zorlanıyorum.vites gösteren bir ek donanım varmı?ben vitesi görmeden yapamıyorum.
    [COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    cbf150 2010 siyah
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    henüz motorum 140 kilometrelerde.vites geçerken hafif gacurt ,gucurt diye ses gliyorbu normal mi?özellikle boş vitesi bulmakta zorlanıyorum.vites gösteren bir ek donanım varmı?ben vitesi görmeden yapamıyorum.

merhaba,vites 1000 km bakımından sonra kendini bulacaktır,km yaptıkça çok rahat vites geçişlerine kavuşacaksın...vites göstergesi konusunda bildiğim kadarı ile yapabileceğin bir şey yok,mecburen alışacaksın....iyi sürüşler....selamlar...

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Arkadaşlar bugun çok önemli birşeyi farkettim benzin almak icin benzinciye gittim ve lastik basınçlarıma bakıyım dedim sonuç şaşırtıcı...

Normalde ön 25 psi arka 30-32 aralıgında olması gerekirken

Benim motorun ön 40 psi arka 42 psi çıktı şaşırdım resmen bende diyordum bu motor tümseklerde neden fazla zıplıyor havalar aşırı basılmış fabrikasında lütfen yeni alan arkadaşlar motosikletinizin benzinciye giderek hava basınçlarını kontrol ettirin saygılar...

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun...
    AYDOĞANX'İ gören bilen duyan varmı?nerelerdesin bi ses ver kardeş...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugun çok önemli birşeyi farkettim benzin almak icin benzinciye gittim ve lastik basınçlarıma bakıyım dedim sonuç şaşırtıcı...

Normalde ön 25 psi arka 30-32 aralıgında olması gerekirken

Benim motorun ön 40 psi arka 42 psi çıktı şaşırdım resmen bende diyordum bu motor tümseklerde neden fazla zıplıyor havalar aşırı basılmış fabrikasında lütfen yeni alan arkadaşlar motosikletinizin benzinciye giderek hava basınçlarını kontrol ettirin saygılar...
    Motorun lastik basınçları hareket edince artar içindeki hava ısınır. O yüzden lastik basınç ölçer ile en az 3 saat dinlenmiş lastiklerin basıncı kontrol edilmeli yoksa doğru sonuçlar vermeyecektir

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun lastik basınçları hareket edince artar içindeki hava ısınır. O yüzden lastik basınç ölçer ile en az 3 saat dinlenmiş lastiklerin basıncı kontrol edilmeli yoksa doğru sonuçlar vermeyecektir
    O zaman ben fazlamı indirdim ama üzerine bindigim zaman lastikler hiçte inik gibi durmuyor ben ön 25 arka 32 ye indirdim şuan daha iyi sanki 3 saat bekleyip ölçme işini zor yaparım alet falan yok anca gidip benzincide bakıyorum sence böylemi bırakmalıyım az havamı basmalıyım ?

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman ben fazlamı indirdim ama üzerine bindigim zaman lastikler hiçte inik gibi durmuyor ben ön 25 arka 32 ye indirdim şuan daha iyi sanki 3 saat bekleyip ölçme işini zor yaparım alet falan yok anca gidip benzincide bakıyorum sence böylemi bırakmalıyım az havamı basmalıyım ?
    Bence sen koçtaş ta oto aksesuar bölümünden bi tane basınç ölçer al 10 tl gibi bişeydi motor durduğu zaman ölçersin kaç bar fark varsa o kadar hava basarsın benzinlikte en güzeli budur

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen koçtaş ta oto aksesuar bölümünden bi tane basınç ölçer al 10 tl gibi bişeydi motor durduğu zaman ölçersin kaç bar fark varsa o kadar hava basarsın benzinlikte en güzeli budur
    Tamam öyle yaparım o zaman gidip bakıyım koçtaşa yarın

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    [QUOTE=_UnReaL_;2342701]Sonunda resimleri çekebildim. Buda benim kızım

QUOTE]

Maşşallah ben de almadan önce gri bana çok cazip gelmiyordu ama aldıktan sonra alıştım şimdi iyiki gri olmus diyorum neymiş herşeyin hayırlısı imiş. Ben çantayı soracaktım Givinin hangi modeli kaç litrelik çanta ve ne kadar acaba cevap için teşekkürler.
    Justrebelde bugünde 34 km devirdim 145 km gibi bişey oldu artık beni yakalaman zor sana söyliim yani. Bugün kuzeni görmeye gittim motoru göstermeye onda da vardı zaten bi kıpırtı verdim aşıyı geldim rüzgarı suratında hissetti ve söyle bi kullandı ileriye gitti döndü geldi sokagın sonundan işlem tamamdır alem bi motorcu daha kazanmak üzere
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    [QUOTE=dincer59;2343098]
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda resimleri çekebildim. Buda benim kızım

QUOTE]

Maşşallah ben de almadan önce gri bana çok cazip gelmiyordu ama aldıktan sonra alıştım şimdi iyiki gri olmus diyorum neymiş herşeyin hayırlısı imiş. Ben çantayı soracaktım Givinin hangi modeli kaç litrelik çanta ve ne kadar acaba cevap için teşekkürler.
    Justrebelde bugünde 34 km devirdim 145 km gibi bişey oldu artık beni yakalaman zor sana söyliim yani. Bugün kuzeni görmeye gittim motoru göstermeye onda da vardı zaten bi kıpırtı verdim aşıyı geldim rüzgarı suratında hissetti ve söyle bi kullandı ileriye gitti döndü geldi sokagın sonundan işlem tamamdır alem bi motorcu daha kazanmak üzere
    Hahahah şansına küs valla bugun izinli günümdü ee havada güzel bi florya bi ataköy bi taksim etiler derken 197 km ellerinden öper

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Ön disk ile ilgili sorun yaşayan var mı? tekeri boşta döndürdüğüm zaman cıyık cıyık ses geliyor ve teker belirli noktalarda duruyor. Belli ki disk balatalara değiyor. diskte sanki yamulma var. Arabalarda diskler sıcakken oto yıkamaya girince yamulduğunu biliyorum acaba aynı şey olabilir mi?
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    hey ne demek görmeden yenilerde bir vites gösterge yok mu yani atladıım bir durum sanrırm bu benim bilgi verirmisiniz

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hey ne demek görmeden yenilerde bir vites gösterge yok mu yani atladıım bir durum sanrırm bu benim bilgi verirmisiniz
    Değişik bir sesleniş biçimi

2011 model olanlarda (uzun sticker modelli olanlarda) vites göstergesinin yerine devir sayacı var

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda resimleri çekebildim. Buda benim kızım

Kaskın güzelmiş, Shoei XR1000 galiba.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    BUGUN YİNE BOŞ BOŞ 100KM GEZDIM HAVA GUZELDI 1000KM GEÇİNCE MOTOR DAHADA GÜZELLEŞTİ SUAN 1192KM :d VİTES GEÇİŞLERİ RAHATLADI SES AZALDI SERİLEŞTİ DAHADA YADA BEN PROFESYONELLEŞTİM :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BUGUN YİNE BOŞ BOŞ 100KM GEZDIM HAVA GUZELDI 1000KM GEÇİNCE MOTOR DAHADA GÜZELLEŞTİ SUAN 1192KM :d VİTES GEÇİŞLERİ RAHATLADI SES AZALDI SERİLEŞTİ DAHADA YADA BEN PROFESYONELLEŞTİM :D
    Yok bence motoru başkası kullanıyor alper sende iş yok sen pasifsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)

Bu Konudaki Etiketler