Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mayıs 2011, 12:44
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Reklamlar
-
06 Mayıs 2011, 13:09
fatih_005 adlı üyeden alıntı
resimleri
http://imageshack.us/ veya benzeri sitelere yükledikten sonra linki mesajına ekliyorsun. aynen bu şekilde [IMG]htttp://img94.imageshack.us/img94/4147/04cbcaab.th.jpg[/IMG] linkin başında vesonundaki [IMG] ve [/IMG] leri linki mesaja kopyaladıktan sonra kendin ekliyorsun yoksa resimler görünmez. eğer linki imageshack taki forum yazan yerden alırsan bu img ler kendinden ekli oluyor. yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşlar.
çekiçle düzeltme olayını bir arkadaş daha söylemişti. deneyeceğim teşekkürler
işte benim alt tabla bağlantı anlayışım. 20 dk lık bir beyin fırtınasının ürünü
ne yaptıysam olmadı
bu da bahsettiğim folyo çalışmalarım. cbf im için de bu yaz yapmayı düşündüğüm çeşitli çalışmalar var tabi alev şeklinde değil
ben kısaca nasıl yaptığımı anlatayım belki benim gibi kendin pişir kendin ye ci arkadaşlar olur
internetten beğendiğim dövme modelini internetten resim olarak indirdim. sonra parçaya uyacak şekilde en boy oranını düzenleyip a4 kağıda resmi bastım. sonra bu resmi folyonun arka yüzündeki kağıda kopyalayıp maket bıçağıyla folyoyu kestim. direkt olarak folyoyu a4 boyutunda kesip resmi folyoya yazdırmayı denemedim. olursa bu yöntem daha kolay
hadi kolay gelsin...
benim alt tabla montajımda böyle oldu.bir türlü hangisini nereye monte edeceğimi bilemedim.düzgün monte eden birisi varsa ,resim eklerse sevinirim.
[COLOR="DarkOrange"][B]one life,live it.[/B][/COLOR]
-
06 Mayıs 2011, 13:24
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hangi bayii den aldınız arakadaşlar? İstanbulda değil mi ? Ben de bir sorayım bakalım gelmişmi diye. Arayan olmadı beni
-
06 Mayıs 2011, 13:25
Şu zenonlar gerçekten iyi aydınlatıyormusta bu resimlerdekiler uzun farlar değil herhalde değil mi? Eğer değilse uzunları çok merak ettim gerçekten.
Bide gece kullanmayan ben ve benim gibiler için 200 tl zaten farı olan bi motor için biraz fazla zannımca kaldı ki daha motorun bayaa bi eksiği var oraya gelene kadar çanta, lastik ve branda gibi sonra benim eksiklerim var bot ve buff gibi ne bileyim bu en son şey ve beni almaktan ziyade taktırması düşündürüyor bilemedim ben onu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
06 Mayıs 2011, 13:27
evet resim daha açıklayıcı olur. arkadaşlar benim gibi orj. taşıma demiri ve k35 kullanan ve buna rağmen hareket halindeyken çantasından ses gelmeyen varsa bağlantısının resmini çekip gönderebilir mi ???
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
-
06 Mayıs 2011, 13:32
-
06 Mayıs 2011, 13:32
unsaloc ve dincer59 tşk ederim.
emiro
motoru şirinevler otosever den aldım. dün gittiğimde gelmişti hepsi, birçoğu montajı bekliyordu..
-
06 Mayıs 2011, 13:47
Herkese selamlar
Bu sabah motorumun evrakları ankaradan geldi gidip kargodan aldım, Hemen şöförler derneğine gittim işlemlerimi tamamlamaya başladım.
Evrak alıp doldurttum sigorta da yaptırdım son olarak trafik şubeye gidip plaka ve ruhsatımı almam lazım umarım bugün biter yarın yola çıkarım
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
-
06 Mayıs 2011, 13:56
çok çok teşekkürler arkadaşım sanada hayırlı olsun bizde yarın gidicez bursadan istanbula iki motor getiricez sürerek hava yapışlıda olsa gelicez valla
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
-
06 Mayıs 2011, 13:56
a.s arkadaşım jayırlı ugurlu olsun motorun keşke benimkide gelseydi bizimkiler yarın gelio plaka çıkaramıcam hafta sonu yine binemeyecegim :(
-
06 Mayıs 2011, 13:59
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Ben kendi adıma o eksiklikleri tamamladığım için
sıra yavaş yavaş zenona geliyor. Bu sezon idare etsin benim irc lastikler önümüzdeki sene onları da değiştirmem gerekecek. Ama 200tl hakikaten bir kerede al denilebilecek kadar az değil.
Bu arada arkadaşlar 5800 Navigation edition telefonumu satıyorum. Şirket Blackberry verdi, birkaç aydır onu kullanıyorum. Zaten önce de şirket telefonumu kullanıyordum konuşmak için. Sırf Navigasyon ve wireless kullandım denilebilir telefonda. Merak eden var ise.
http://www.motosiklet.net/forum/dige...n-edition.html
Hareket halindeyken telefonun ekranı net çıkmamış ama gayet yeterli navigasyon özelliği. Bluetooth kulaklık ile sesli yönlendirmesini de kullanabilirsiniz. (ya da müzik dinlerken arada sesli yönlendirme de çalışıyor)
sevgili kardeşim sen hareket halindeyken motor kontağını takmıyormusun acaba
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
-
06 Mayıs 2011, 14:16
necdet_vv adlı üyeden alıntı
sevgili kardeşim sen hareket halindeyken motor kontağını takmıyormusun acaba
Yok kullanmıyorum öyle birşey
-
06 Mayıs 2011, 14:34
gelecek olan zenonlar yaklaşık şöyle görünüyor ve aydınlatıyor.
[ımg]http://img06.taobaocdn.com/imgextra/i6/62570180/t2xnjaxmbcxxxxxxxx_!!62570180.jpg[/ımg]
[ımg]http://img05.taobaocdn.com/imgextra/i5/62570180/t2mtvaxhnaxxxxxxxx_!!62570180.jpg[/ımg]
[ımg]http://img01.taobaocdn.com/imgextra/i1/62570180/t2bnnaxbfcxxxxxxxx_!!62570180.jpg[/ımg]
[ımg]http://img07.taobaocdn.com/imgextra/i7/62570180/t2v_jaxmncxxxxxxxx_!!62570180.jpg[/ımg]
[ımg]http://img05.taobaocdn.com/imgextra/i5/62570180/t2hd4axelxxxxxxxxx_!!62570180.jpg[/ımg]
alacak olanlar kizilkurt nickli arkadaş ile irtibata geçsinler
bu farların uzunlarıyla kısası aynı hemen hemen uzunlar sadece çok uzaktaki tabelaları parlatıyo normalde gösterişine bakılınca uzunlarla hiç fark yok gibi,çok ayarsız ama direk karşıya vuruyo kısa olmasına rağmen herkes sellektör yapıcaktır,gerçi far ayarlanıyo altından aşşağı eğilebilir,bir de sorun almadan önce ampul park lambası değiştirme şansı varmı bunlarda ;);) SONRA KOMPLE FAR SÖKMEYİN AMPUL DEĞİŞTİRİRKEN SIK SIK KESİCEKTİR ÇNKÜ
-
06 Mayıs 2011, 14:40
coolizma adlı üyeden alıntı
bu farların uzunlarıyla kısası aynı hemen hemen uzunlar sadece çok uzaktaki tabelaları parlatıyo normalde gösterişine bakılınca uzunlarla hiç fark yok gibi,çok ayarsız ama direk karşıya vuruyo kısa olmasına rağmen herkes sellektör yapıcaktır,gerçi far ayarlanıyo altından aşşağı eğilebilir,bir de sorun almadan önce ampul park lambası değiştirme şansı varmı bunlarda ;);)
Hocam herkesden laf yememek için özellikle mercekli almıyor muyuz merceksizler direkt karşıya vuruyor, en alttaki resimde uzunlarda kesim çizgisi çok net belli oluyor. Sorun olacağını düşünmüyorum ben.
-
06 Mayıs 2011, 14:43
hocam herkesden laf yememek için özellikle mercekli almıyor muyuz
Merceksizler direkt karşıya vuruyor, en alttaki resimde uzunlarda kesim çizgisi çok net belli oluyor. Sorun olacağını düşünmüyorum ben.
yaa aşşağı eğince biraz sorun kalmaz o resmdeki hali çok göz alıyo ama,BAKSANIZA KISA FAR DİREĞİN NERESİNE VURUYO,AYARLAMAMIŞLAR FARI HİÇ HEMEN TAKIP RESM ÇEKMŞLER SABIRSZCA
-
06 Mayıs 2011, 14:47
Merhaba Arkadaşlar.... Motorunu yeni alan herkesin motoru hayırlı ugurlu olsun. Kazasız belasız kullansınlar.... Canta konusunda Ben Shad40 lık kullanıyorum. Onceleri ses yoktu ama zamanla biraz ses yapmaya başladı. Bu sesi de fazla tıka basa dolduruk kapatmaya calıştıgımız için Kapak menteseleri esniyor. Zamanla ses yapmaya başlıyor...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
06 Mayıs 2011, 15:22
Forumdan Uzaklaştırıldı
stahl adlı üyeden alıntı
unsaloc ve dincer59 tşk ederim.
emiro
motoru şirinevler otosever den aldım. dün gittiğimde gelmişti hepsi, birçoğu montajı bekliyordu..
Ben de konuştum benim bayii ile gelmiş bizim motorlar.
Vekalet verdim hemen plaka ruhsat işlemleri için.
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
-
06 Mayıs 2011, 16:04
emiro adlı üyeden alıntı
Ben de konuştum benim bayii ile gelmiş bizim motorlar.
Vekalet verdim hemen plaka ruhsat işlemleri için.
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
hayırlı olsun kardeşim.
-
06 Mayıs 2011, 16:22
ya arkadaşlar buradaki honda bayi kafamı bozuo perşembe dediler gittim cumartesi dediler bugün aradım haftaya diyor bunların yüzündn gidip ybr yada apache alcam yaa
-
06 Mayıs 2011, 17:05
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler