Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atatürk caddesinde denk gelmiş olabiliriz
    Bu arada facebook adresimi veriyim; konuşuruz görüşürüz haberleşiriz gezi yaparız

http://www.facebook.com/ZxR.Onur

Bugün arayıp geldi dediklerinde şaşırdım ama erken geldiğine cidden sevindim
    Tamam adaş görüşmek üzere

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içinde eşya olmadığında bile tıkırdıyor. kırılmasın diye fazla sıkmamıştım somunları zaten az bir pay kaldı belki sıksam kırılacak plastik tabla. bir kaç saat sonra nasıl bağladığımı gösteren bir resim göndereceğim inş. ilginiz için teşekkürler
    mrb arkadaşım
    çantanın bağlantı demirlerini çekiçle biraz düzlersen çok güzel takılıyor ki bayağıda düzle vede sıkarak tak zaten sıktıkca sona dayanıyor,korkma sık ama sıralı sık.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN PAYLAŞMIŞTIM,GİVİNİN YAN ÇANTALARINI TAKTIM NE SES VAR NE BİŞEY ÇOK KULANIŞLI HEMDE RÜZGAR ALMIYO DENGE BOZMUYO TAVSİYE EDERİM ALINCAKSA BİKERE ALINIR VE KULLANILIR YANİ 100 LİRA UCUZ ALIP DERTLİ OLMAYINN

mat siyah çok kapıyo motoru belki jantlara beyaz şerit olsa açar baya,bana sanki koyu gri yapılsa daha güzel olcakmş gibi geliyo parlak koyu gri...[COLOR="Silver"]

1074. sayfada var xenonlu farın nasıl gösterdiğini koydum ama mercek olmadan xenonun bişeye faydası yok yağmurda bile dehşet aydınlatma mercekle

serviste taktırın garantiyi bozmazsınız hem
    Hocam ben o arkadaşın getirdiğini sormuştum yoksa biliyorum az çok zenonların nasıl aydınlattığını

Hem servise de gerek yok, garantisi biteli 2 yıl olacak Ben kendim uğraşıyorum böyle şeylerle..

Yanlış anlaşılmasın..

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu farı getirten kişi sonuçta kârını da düşüneceği için 200 tl demesi gayet normal açma kapam düğmesi için sağ tarafın değişmesine gerek yok göstergelerin oraya bir tane anahtar koymak yeterli olur ekstradan açma kapamaya para verilmez yani

kırmızı rengi tüm cbf yazısında şerit olarak da bulunduğu için uyumlu olacaktır. Tabi keyfe keder o bağlantı çıkarılabilir sadece buz mavisi xenonu kullanabilirsiniz

Maddi durumumu ayarladığımda ben de taktırıcam bundan o zaman fotoğraflarını ekleyebilirim. Bir de servise taktırdığınızda bir sorun olmaz zaten tek yapılacak işlem kablo değişimleri far silikonu keserek elle yapılma değil tamamen far tasının yuvaya oturmasıyla oluşmuş yani açıp sökülebilir de bu çok iyi
    [B]
    Evet illaki ticari getirisi olacak getiren arkadaşa, yoksa boş yere uğraşılmaz o kadar getir götürle, Benim çakmak için göstergenin oralarda bir açma kapama anahtarım var 12tl gibi bişey

http://www.rialli.com/ara/6682__rial...da-sag-ms6476/

Toplu alımlarda indirim yapmaz mı oradaki arkadaş, sen bizim yerimize alsan burdan liste yapsak isteyenler olarak. Misal 10 tane alsan 180e yada 170e ya da 20 tane alsan 160a gibi Bu geçen seneki devir saatine benziyor. Tekirdağlı bir arkadaşın tanıdığı getirecekti 190tl gibi bir fiyata birkaç kişi aldı. Bir süre sonra ismail getirtti 140tlye elinde kalmadı

İsmail dedim de arada bişey yazsın yahu birden sesi kesildi (DH forumlarında görüyoruz artık kendisini )

Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi aynaları ilk iş bende değiştirmeyi düşünüyorum
    Link için teşekkürler

Bu arada
    Motorum gelmeden bi kaç şey alıyım dedim şimdiden

Kappa K35 çanta -> 154 TL
    Tank Pad -> 30 TL
    Branda -> 36 TL
    Jant Şeridi -> 20 TL

www.gungormotor.com fiyatları sipariş veriyimmi yada önereceğiniz başka çanta varmıdır ?
    fiyatları yazmışsın da acayip pahalı geld bunlar bana. ben 2010 haziranda aldım tankpad-16TL şerit 15TL

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm. bu gün k46 sanırım çantayı 110 liraya aldım sehbasına 40 lira istedi bende pahalı buldum artık kendim imal edecem . tank ped burda 15 lira iyiside 20 lira diğerlerini sormadım ki onlarda ucuzdur sanırsam bu gün paraya kıyıp eldiven dizlik çanta mont aldım 350 liram gitti eşantiyon olarak tankped istedim ama malesef esnaf arkadaşımız burnundan kıl aldırmadı.
    [IMG][/IMG]
    dostum elindek eldivenler 35TL dizliklerin 30TL mont 130TL çanta ise 110 demşsin nasıl oluyo bu 350 yoksa sizin orda esnaf tuttuğunu mu ..
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatları yazmışsın da acayip pahalı geld bunlar bana. ben 2010 haziranda aldım tankpad-16TL şerit 15TL[COLOR="Silver"]
    Jant şeridi 10 liraya bulunabiliyor sanırım Keiti marka ve bu çekme aparatı olanlardan olduğu için pahalı sanırım

Tankpad konusunda cidden alternatifim yok çünkü illede Keiti 5500 C diyorum
    [B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

Motosikleti
    cbf 150
    selam arkadaşlar onceki satırlarda haziranda cbf lere zam gelecek faln diye okudum gerçeklik payı nedır erken davran manın gereği varmıdır b
    ldiim kadarı ile eylülde ötv indirii bitiyor ama okadar teşekkürler

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    CBF Gençlik hepinize Şalom...

renkler uçuşuyor havada...vakit darlığından cevap yazamıyorum okuyamadım detaylı mesajları ama benim favori rengim bu subaru ımpreza jantlarında galiba altın sarısı renk...ama griye gitmez orası ayrı...

http://www.arabaresimler.info/resiml...aru-impreza-19.

http://img291.imageshack.us/img291/5...oysgoldct9.jpg

yeni makina alanlara ayırlı uurlu olsun beyav....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

nasıl olmuş yeeni jantlarrrrrrr

hacı motorları aşırı renkli yapmayın yav pavyon motoru gibi apaçi bi hava yaratır...ben griye giden rengin siyah olduğunu düşünmekteyim...stahl biraderin örneğinde ki gibi..siz bilirsiniz...ha ybrci olsaydık bu renkler göze batmazdı...Hondacıyız bir farkmız ağırbaşlılığımız olsun yollarda...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    dostum elindek eldivenler 35TL dizliklerin 30TL mont 130TL çanta ise 110 demşsin nasıl oluyo bu 350 yoksa sizin orda esnaf tuttuğunu mu ..[/QUOTE]

evet kazıklandığımın farkındayım hesap karışmış olabilir ki ogün kafam sağlam yerindeydi. çantadan zaten kurtuldum 30 luk çıktı. serbes piyasa millet kim neye geçirebiliyorsa bu işide kazıklandıktan sonra öğreniyorsun malesef.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

Alıntı taylanx7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar onceki satırlarda haziranda cbf lere zam gelecek faln diye okudum gerçeklik payı nedır erken davran manın gereği varmıdır b
    ldiim kadarı ile eylülde ötv indirii bitiyor ama okadar teşekkürler
    bilmiyorumda burda bir yere sordum 4250 diyordu gümüş gri cbf e elindede 1 tane var.. artık sonra ne olur bilemem.

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    bende stikırları sökmeyi düşünüyorum.sadece honda yazı ve amblemi kalacak şekilde sizce nasıl olur?
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011

Acil yardımmm

YA BU LASTİK DİYE GÖSTERDİĞİM KAUÇUĞA BENZER ŞEY NE İŞE YARIYOO? TİTREŞİM İÇİNMİ ACABA? BİTANESİ DÜŞMÜŞ SANIRIMM DA NE İŞE YARIYO BİLEN VARMII.

FAR DİYEREK İŞARETLEDİĞİM YER DE AKÜNÜN XENON YADA FAR ÇIKIŞ KABLOSUNU KESEREK ÇITÇIT ANAHTAR TAKTIRDIĞIM YER,EKSTRA KABLO ÇEKMEYE GARANTİ DIŞI BIRAKMAYA GEREK YOK MAKİNEYİ DÜN SORANLAR VARDI ONUN İÇİN ŞEYETTRDİM ORAYA KÜÇK Bİ DELİK Bİ ANAHTAR DEVAM

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende stikırları sökmeyi düşünüyorum.sadece honda yazı ve amblemi kalacak şekilde sizce nasıl olur?
    bende sökçem ama kararsızım,biraz da yeni olduğundan ama yakışmıyo yaa...neyse sen sökünce foto koysana bana da cesaret vermiş olursun

BAK KABA TASLAK BÖYLE BİŞİ DÜŞÜNDM BEN ASLINDA CBF AYZISI KALSIN ÖNCE BUNU DENİCEM HOŞ GİBİ SANKİ

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben o arkadaşın getirdiğini sormuştum yoksa biliyorum az çok zenonların nasıl aydınlattığını

Hem servise de gerek yok, garantisi biteli 2 yıl olacak Ben kendim uğraşıyorum böyle şeylerle..

Yanlış anlaşılmasın..

Evet illaki ticari getirisi olacak getiren arkadaşa, yoksa boş yere uğraşılmaz o kadar getir götürle, Benim çakmak için göstergenin oralarda bir açma kapama anahtarım var 12tl gibi bişey

http://www.rialli.com/ara/6682__rial...da-sag-ms6476/

Toplu alımlarda indirim yapmaz mı oradaki arkadaş, sen bizim yerimize alsan burdan liste yapsak isteyenler olarak. Misal 10 tane alsan 180e yada 170e ya da 20 tane alsan 160a gibi Bu geçen seneki devir saatine benziyor. Tekirdağlı bir arkadaşın tanıdığı getirecekti 190tl gibi bir fiyata birkaç kişi aldı. Bir süre sonra ismail getirtti 140tlye elinde kalmadı

İsmail dedim de arada bişey yazsın yahu birden sesi kesildi (DH forumlarında görüyoruz artık kendisini )
    Ancak şöyle yapılabilir sanırım, kaç kişi ben kesin alıcam diyorsa liste yaparız ben gider konuşurum adambaşı fiyatı ortaya çıkar (değişme olmayabilir de satıcıya bağlı) ona göre herkes ödemeyi bana yapar karşı ödemeli olarak kargoya verebilirim çünkü ne 5-10 tane ne de 20 tane alacak bir bütçem yok olamaz da Ancak elime sizden gelen para geçtiğinde ödemesi yapılabilir yani burada ben ancak aracı olabilirim maksat sizlere yardımcı olmaktır cbf ler yollarda farkedilsin

Motosikleti
    cbf 150 gümüş
    Ancak şöyle yapılabilir sanırım, kaç kişi ben kesin alıcam diyorsa liste yaparız ben gider konuşurum adambaşı fiyatı ortaya çıkar (değişme olmayabilir de satıcıya bağlı) ona göre herkes ödemeyi bana yapar karşı ödemeli olarak kargoya verebilirim çünkü ne 5-10 tane ne de 20 tane alacak bir bütçem yok olamaz da Ancak elime sizden gelen para geçtiğinde ödemesi yapılabilir yani burada ben ancak aracı olabilirim maksat sizlere yardımcı olmaktır cbf ler yollarda farkedilsin
    uygun bişeyler yapılırsa ben kesin alırım

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa

Beyler Bizim motora boyle ayna nasil olur? Tron da Ducatide gördüm hoşuma gitti :D

Aynasını söken arkadaşlarada alternatif olur belki hem :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Dün Bayii de motorumu gördüm, motorlar gelmiş ödemesini yaptım pzt salı gibi teslim edeceklermiş. biraz inceleme fırsatı buldum motoru, üzerine falan oturdum. 1.86 boyum olmasına rağmen motor bana epey büyük geldi en azından bundan önceki scooter ımdan daha büyük tekrar tüm yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Alıntı stahl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün Bayii de motorumu gördüm, motorlar gelmiş ödemesini yaptım pzt salı gibi teslim edeceklermiş. biraz inceleme fırsatı buldum motoru, üzerine falan oturdum. 1.86 boyum olmasına rağmen motor bana epey büyük geldi en azından bundan önceki scooter ımdan daha büyük tekrar tüm yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Hadi bakalım hayırlısı olsun
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah

YA BU LASTİK DİYE GÖSTERDİĞİM KAUÇUĞA BENZER ŞEY NE İŞE YARIYOO? TİTREŞİM İÇİNMİ ACABA? BİTANESİ DÜŞMÜŞ SANIRIMM DA NE İŞE YARIYO BİLEN VARMII.

FAR DİYEREK İŞARETLEDİĞİM YER DE AKÜNÜN XENON YADA FAR ÇIKIŞ KABLOSUNU KESEREK ÇITÇIT ANAHTAR TAKTIRDIĞIM YER,EKSTRA KABLO ÇEKMEYE GARANTİ DIŞI BIRAKMAYA GEREK YOK MAKİNEYİ DÜN SORANLAR VARDI ONUN İÇİN ŞEYETTRDİM ORAYA KÜÇK Bİ DELİK Bİ ANAHTAR DEVAM

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

bende sökçem ama kararsızım,biraz da yeni olduğundan ama yakışmıyo yaa...neyse sen sökünce foto koysana bana da cesaret vermiş olursun

BAK KABA TASLAK BÖYLE BİŞİ DÜŞÜNDM BEN ASLINDA CBF AYZISI KALSIN ÖNCE BUNU DENİCEM HOŞ GİBİ SANKİ

o lastik mtorun zırıltı esini kesiyor,petekler zırıltı yapar olmazsa ki bende 1991 model 251 mz vardı avrupaydı onu sıfır aldığımda o lastikleri söktüm aman Allahım ne şakırtı ses yaptı ve yeniden takmıştım.bende motorumu aldığımda tam takılmamıştı benimkilerde düşüceklermişti yolda molada gördümde sıkca yerleştirdim,yeni motoralan arkadaşlarda dikkat etsinler o lastik takozlara.

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Beyler Bizim motora boyle ayna nasil olur? Tron da Ducatide gördüm hoşuma gitti :D

Aynasını söken arkadaşlarada alternatif olur belki hem :D
    Bence çok güzel duruyor ama motorun genişliğini nasıl etkiler acaba malum biz bu motoru birazda trafikten sıyrılmak Duran arabaların arasından geçebildiğimiz için kullanıyoruz demi? Geçemeyeceksek bi faydası olmaz bence ama deneye deneye araştıra araştıra cbf lerimiz için en iyi aynaları bulacaz kanaatindeyim.

Alıntı stahl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı ugurlu olsun az kalmıs biraz daha sabret diyecem ama alsan ne yapacaksın bugün aldın diyelim havanın haline bak doya doya binemedikten sonra alsan ne olacak tertemiz dursun bayide havalar acınca al çarşamba açacakmıs herhalde bi sahil turu yaparsın.
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Hocam şöyle yapalım, listeyi yapalım sen listedeki sayı kadar konuş, eğer indirimli verirlerse bize bilgi verirsin, ona göre isteyenler sipariş verir, yine aynı liste üzerinden alacaklar olarak sana havale ederiz paraları. Sende ister bekletirsin birkaç gün toptan alırsın, ister havale geldikçe tek tek alıp yollarsın. İsteyen oldukça listeyi güncellersin. Fotoğraf eklersen altına da listeyi sıralarsan sanırım almak isteyen gören duyan çok kişi olur. Zenon ve mişlen lastikler ilk ihtiyaçlar bizim motosiklette...

Ben başlıyayım.

Hazır Zenon listesi:

1-cbr125cbr
    2-sensar
    3-

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah

o lastikler motorun zırıltı sesini kesiyor,petekler zırıltı yapar olmazsa ki bende 1991 model 251 mz vardı avrupaydı onu sıfır aldığımda o lastikleri söktüm aman Allahım ne şakırtı ses yaptı ve yeniden takmıştım.bende motorumu aldığımda tam takılmamıştı benimkilerde düşüceklermişti yolda molada gördümde sıkıca yerleştirdim,yeni motor alan arkadaşlarda dikkat etsinler o lastik takozlara.

Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Gelecek olan zenonlar yaklaşık şöyle görünüyor ve aydınlatıyor.

alacak olanlar kizilkurt nickli arkadaş ile irtibata geçsinler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler