Hocam ben o arkadaşın getirdiğini sormuştum yoksa biliyorum az çok zenonların nasıl aydınlattığını
Hem servise de gerek yok, garantisi biteli 2 yıl olacak Ben kendim uğraşıyorum böyle şeylerle..
Yanlış anlaşılmasın..
Evet illaki ticari getirisi olacak getiren arkadaşa, yoksa boş yere uğraşılmaz o kadar getir götürle, Benim çakmak için göstergenin oralarda bir açma kapama anahtarım var 12tl gibi bişey
http://www.rialli.com/ara/6682__rial...da-sag-ms6476/
Toplu alımlarda indirim yapmaz mı oradaki arkadaş, sen bizim yerimize alsan burdan liste yapsak isteyenler olarak. Misal 10 tane alsan 180e yada 170e ya da 20 tane alsan 160a gibi Bu geçen seneki devir saatine benziyor. Tekirdağlı bir arkadaşın tanıdığı getirecekti 190tl gibi bir fiyata birkaç kişi aldı. Bir süre sonra ismail getirtti 140tlye elinde kalmadı
İsmail dedim de arada bişey yazsın yahu birden sesi kesildi (DH forumlarında görüyoruz artık kendisini )
fiyatları yazmışsın da acayip pahalı geld bunlar bana. ben 2010 haziranda aldım tankpad-16TL şerit 15TL
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------
dostum elindek eldivenler 35TL dizliklerin 30TL mont 130TL çanta ise 110 demşsin nasıl oluyo bu 350 yoksa sizin orda esnaf tuttuğunu mu ..
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
selam arkadaşlar onceki satırlarda haziranda cbf lere zam gelecek faln diye okudum gerçeklik payı nedır erken davran manın gereği varmıdır b
ldiim kadarı ile eylülde ötv indirii bitiyor ama okadar teşekkürler
CBF Gençlik hepinize Şalom...
renkler uçuşuyor havada...vakit darlığından cevap yazamıyorum okuyamadım detaylı mesajları ama benim favori rengim bu subaru ımpreza jantlarında galiba altın sarısı renk...ama griye gitmez orası ayrı...
http://www.arabaresimler.info/resiml...aru-impreza-19.
http://img291.imageshack.us/img291/5...oysgoldct9.jpg
yeni makina alanlara ayırlı uurlu olsun beyav....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
hacı motorları aşırı renkli yapmayın yav pavyon motoru gibi apaçi bi hava yaratır...ben griye giden rengin siyah olduğunu düşünmekteyim...stahl biraderin örneğinde ki gibi..siz bilirsiniz...ha ybrci olsaydık bu renkler göze batmazdı...Hondacıyız bir farkmız ağırbaşlılığımız olsun yollarda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dostum elindek eldivenler 35TL dizliklerin 30TL mont 130TL çanta ise 110 demşsin nasıl oluyo bu 350 yoksa sizin orda esnaf tuttuğunu mu ..[/QUOTE]
evet kazıklandığımın farkındayım hesap karışmış olabilir ki ogün kafam sağlam yerindeydi. çantadan zaten kurtuldum 30 luk çıktı. serbes piyasa millet kim neye geçirebiliyorsa bu işide kazıklandıktan sonra öğreniyorsun malesef.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
bilmiyorumda burda bir yere sordum 4250 diyordu gümüş gri cbf e elindede 1 tane var.. artık sonra ne olur bilemem.
bende stikırları sökmeyi düşünüyorum.sadece honda yazı ve amblemi kalacak şekilde sizce nasıl olur?
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
YA BU LASTİK DİYE GÖSTERDİĞİM KAUÇUĞA BENZER ŞEY NE İŞE YARIYOO? TİTREŞİM İÇİNMİ ACABA? BİTANESİ DÜŞMÜŞ SANIRIMM DA NE İŞE YARIYO BİLEN VARMII.
FAR DİYEREK İŞARETLEDİĞİM YER DE AKÜNÜN XENON YADA FAR ÇIKIŞ KABLOSUNU KESEREK ÇITÇIT ANAHTAR TAKTIRDIĞIM YER,EKSTRA KABLO ÇEKMEYE GARANTİ DIŞI BIRAKMAYA GEREK YOK MAKİNEYİ DÜN SORANLAR VARDI ONUN İÇİN ŞEYETTRDİM ORAYA KÜÇK Bİ DELİK Bİ ANAHTAR DEVAM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
bende sökçem ama kararsızım,biraz da yeni olduğundan ama yakışmıyo yaa...neyse sen sökünce foto koysana bana da cesaret vermiş olursun
BAK KABA TASLAK BÖYLE BİŞİ DÜŞÜNDM BEN ASLINDA CBF AYZISI KALSIN ÖNCE BUNU DENİCEM HOŞ GİBİ SANKİ
Ancak şöyle yapılabilir sanırım, kaç kişi ben kesin alıcam diyorsa liste yaparız ben gider konuşurum adambaşı fiyatı ortaya çıkar (değişme olmayabilir de satıcıya bağlı) ona göre herkes ödemeyi bana yapar karşı ödemeli olarak kargoya verebilirim çünkü ne 5-10 tane ne de 20 tane alacak bir bütçem yok olamaz da Ancak elime sizden gelen para geçtiğinde ödemesi yapılabilir yani burada ben ancak aracı olabilirim maksat sizlere yardımcı olmaktır cbf ler yollarda farkedilsin
Beyler Bizim motora boyle ayna nasil olur? Tron da Ducatide gördüm hoşuma gitti :D
Aynasını söken arkadaşlarada alternatif olur belki hem :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Dün Bayii de motorumu gördüm, motorlar gelmiş ödemesini yaptım pzt salı gibi teslim edeceklermiş. biraz inceleme fırsatı buldum motoru, üzerine falan oturdum. 1.86 boyum olmasına rağmen motor bana epey büyük geldi en azından bundan önceki scooter ımdan daha büyük tekrar tüm yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.
o lastik mtorun zırıltı esini kesiyor,petekler zırıltı yapar olmazsa ki bende 1991 model 251 mz vardı avrupaydı onu sıfır aldığımda o lastikleri söktüm aman Allahım ne şakırtı ses yaptı ve yeniden takmıştım.bende motorumu aldığımda tam takılmamıştı benimkilerde düşüceklermişti yolda molada gördümde sıkca yerleştirdim,yeni motoralan arkadaşlarda dikkat etsinler o lastik takozlara.
Bence çok güzel duruyor ama motorun genişliğini nasıl etkiler acaba malum biz bu motoru birazda trafikten sıyrılmak Duran arabaların arasından geçebildiğimiz için kullanıyoruz demi? Geçemeyeceksek bi faydası olmaz bence ama deneye deneye araştıra araştıra cbf lerimiz için en iyi aynaları bulacaz kanaatindeyim.
Hayırlı ugurlu olsun az kalmıs biraz daha sabret diyecem ama alsan ne yapacaksın bugün aldın diyelim havanın haline bak doya doya binemedikten sonra alsan ne olacak tertemiz dursun bayide havalar acınca al çarşamba açacakmıs herhalde bi sahil turu yaparsın.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Hocam şöyle yapalım, listeyi yapalım sen listedeki sayı kadar konuş, eğer indirimli verirlerse bize bilgi verirsin, ona göre isteyenler sipariş verir, yine aynı liste üzerinden alacaklar olarak sana havale ederiz paraları. Sende ister bekletirsin birkaç gün toptan alırsın, ister havale geldikçe tek tek alıp yollarsın. İsteyen oldukça listeyi güncellersin. Fotoğraf eklersen altına da listeyi sıralarsan sanırım almak isteyen gören duyan çok kişi olur. Zenon ve mişlen lastikler ilk ihtiyaçlar bizim motosiklette...
Ben başlıyayım.
Hazır Zenon listesi:
1-cbr125cbr
2-sensar
3-
o lastikler motorun zırıltı sesini kesiyor,petekler zırıltı yapar olmazsa ki bende 1991 model 251 mz vardı avrupaydı onu sıfır aldığımda o lastikleri söktüm aman Allahım ne şakırtı ses yaptı ve yeniden takmıştım.bende motorumu aldığımda tam takılmamıştı benimkilerde düşüceklermişti yolda molada gördümde sıkıca yerleştirdim,yeni motor alan arkadaşlarda dikkat etsinler o lastik takozlara.
Gelecek olan zenonlar yaklaşık şöyle görünüyor ve aydınlatıyor.
alacak olanlar kizilkurt nickli arkadaş ile irtibata geçsinler
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)