Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı emiro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben de motorumu mayıs ortasında teslim alacam. Yan çanta almayı düşünüyorum fakat şık ve uygun fiyata bir çanta bulamadım. Kappa K-21 Yan Çanta nasıl durur acaba cbf 150 lerde fikri olan var mı ?
    şimdiden hayırlı olsun.güzel motor cbf150. kappa k 21 yan çantaları ben beğenmedim,arkaya kappa k 35 aldım hem çok hoş durdu vede çok kullanışlı,daha önceki motorumda k30 vardı o ses yapıyordu bu yapmıyor çok memnunum.
    tabi bu benim acizane görüşüm zevkim,hepinizede saygı duyuyorum.
    slmlr Ercan.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende almak isterim ama teknik özellikleri ve resimlerini görmeden pek yanaşmıyorum. Birde oradaki fiyatları görünce hazırının fiyatı fazla sanki, çinde en kaliteli geniş mercekli olan 100tl civarı, onu alınca birde sağ kütüklüğü değiştirmek gerek açıp kapama düğmesi için. Ama güzel olur, özellikle benimki ve Alper150zc nin motosikletinde kırmızı kırmızı...
    evet far açma kapama düğmesi de lazım, bide farı koyarsak elektrik sistemimiz garanti dışı kalıcak :(
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdiden hayırlı olsun.güzel motor cbf150. kappa k 21 yan çantaları ben beğenmedim,arkaya kappa k 35 aldım hem çok hoş durdu vede çok kullanışlı,daha önceki motorumda k30 vardı o ses yapıyordu bu yapmıyor çok memnunum.
    slmlr Ercan.
    ben de k35 kullanıyorum bozuk zeminlerde ilerlerken tıkırtı yapıyor. orj. çanta demirine bağladığımdan ya da bağlantı elemanlarını yanlış taktığımdan olabilir diye düşünüyorum. fotoğrafı vardı telefonumda akşam eve geçince gönderirim. sizde ses olayı hiçbir zeminde mi yok?
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet far açma kapama düğmesi de lazım, bide farı koyarsak elektrik sistemimiz garanti dışı kalıcak :(
    Benimki 2007 Model olduğu için garantiyle ilgili sıkıntım yok Zenonda sıra aslında, ondan sonra motosikletin daha kullanışlı olması için eksik bişey kalmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı emiro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı asil17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlr Ercan.
    Sağol dostum teşekkürler. K 21 in biraz kaba duracağını düşünüyorum aslında ama emin değilim. Top case değilde yan çanta düşünüyorum ben.

Motosikleti
    HONDA CBF150 (2011)siyah
    Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de k35 kullanıyorum bozuk zeminlerde ilerlerken tıkırtı yapıyor. orj. çanta demirine bağladığımdan ya da bağlantı elemanlarını yanlış taktığımdan olabilir diye düşünüyorum. fotoğrafı vardı telefonumda akşam eve geçince gönderirim. sizde ses olayı hiçbir zeminde mi yok?
    mrblr
    bende orjinal demirine bağladım ve hiç tıkırdamıyor valla.k 30 çok kötüydü takır takır.ama bu parke yolda bile ses yapmıyor asla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

Alıntı emiro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol dostum teşekkürler. K 21 in biraz kaba duracağını düşünüyorum aslında ama emin değilim. Top case değilde yan çanta düşünüyorum ben.
    mrb
    ben çanakkale liyim.ASSOS tarafındaki bizim yorük köylerinde çok güzel halı dokuma heybe yapıyorlar dokuyorlar yünden,havalar ısınınca orada bir dostumun eşi dokuyor onlara gidecem motoruma güre ölcü verip şöylee desenli güzel bir heybe yaptıracam motoruma.inanıyorum çok nostaljik olucak.eskiden bizim vsk motorumuzda vardı da kullaırdık.

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    BEN PAYLAŞMIŞTIM,GİVİNİN YAN ÇANTALARINI TAKTIM NE SES VAR NE BİŞEY ÇOK KULANIŞLI HEMDE RÜZGAR ALMIYO DENGE BOZMUYO TAVSİYE EDERİM ALINCAKSA BİKERE ALINIR VE KULLANILIR YANİ 100 LİRA UCUZ ALIP DERTLİ OLMAYINN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

Alıntı stahl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese günaydın,
    bir önceki sayfada "coolizma" bir renk çalışması yapmış
    Bende inş motorumu önümüzdeki hafta teslim alıyorum.
    Alır almaz bende şöyle bir şey yapacağım.
    jantlar, egzoz muhafazası ve aynaları direk mat siyah ile boyatacağım.
    sonuç şuna benzeyecek

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

http://imageshack.us/photo/my-images/94/04cbcaab.jpg/

mat siyah çok kapıyo motoru belki jantlara beyaz şerit olsa açar baya,bana sanki koyu gri yapılsa daha güzel olcakmş gibi geliyo parlak koyu gri...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

Benimki 2007 Model olduğu için garantiyle ilgili sıkıntım yok Zenonda sıra aslında, ondan sonra motosikletin daha kullanışlı olması için eksik bişey kalmıyor.
    1074. sayfada var xenonlu farın nasıl gösterdiğini koydum ama mercek olmadan xenonun bişeye faydası yok yağmurda bile dehşet aydınlatma mercekle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 ----------

serviste taktırın garantiyi bozmazsınız hem

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elimden geleni yaparım lafı olmaz fotoda durduğundan daha canlı duruyor kesinlikle tavsiye ederim ben kolay beğenen biri değilim (mesleğimden kaynaklı ) ama bu gerçekten hoşuma gitti cbf e yakışıyor
    urastım bayada olcak gibi gelmedi bide insan apartmanda oturmasın yani bi hortum çekebilsem sonra kurularım galiba senin dediğin gibi yapıcam yıkatamam tazikli suyla aman :D yağmurlar bi dursun bal dök yala yapıyım
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Fazer
    merhaba arkadaşlar,2011 cbf 150 aldım bayi haziranda geleceğini söyledi başka alan arkadaşlar varsa haziranın ortasında mı sonunda mı ne zaman gelecek bilen var mıdır,bir an önce gelsede özlem bitse

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bende almak isterim ama teknik özellikleri ve resimlerini görmeden pek yanaşmıyorum. Birde oradaki fiyatları görünce hazırının fiyatı fazla sanki, çinde en kaliteli geniş mercekli olan 100tl civarı, onu alınca birde sağ kütüklüğü değiştirmek gerek açıp kapama düğmesi için. Ama güzel olur, özellikle benimki ve Alper150zc nin motosikletinde kırmızı kırmızı...
    Bu farı getirten kişi sonuçta kârını da düşüneceği için 200 tl demesi gayet normal açma kapam düğmesi için sağ tarafın değişmesine gerek yok göstergelerin oraya bir tane anahtar koymak yeterli olur ekstradan açma kapamaya para verilmez yani

kırmızı rengi tüm cbf yazısında şerit olarak da bulunduğu için uyumlu olacaktır. Tabi keyfe keder o bağlantı çıkarılabilir sadece buz mavisi xenonu kullanabilirsiniz

Maddi durumumu ayarladığımda ben de taktırıcam bundan o zaman fotoğraflarını ekleyebilirim. Bir de servise taktırdığınızda bir sorun olmaz zaten tek yapılacak işlem kablo değişimleri far silikonu keserek elle yapılma değil tamamen far tasının yuvaya oturmasıyla oluşmuş yani açıp sökülebilir de bu çok iyi

Motor arayan arkadaşlara not:
    Tam emin olmamakla birlikte yükseliş hondada 3 adet gri cbf150 var bi telefon açıp satılmış mı yoksa satılık mı olup olmadığını teyit edebilirsiniz. Gri düşünenler için yada aciliyeti olanlar için iyi bir fırsat bu

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    slm. arkadaşlar bu gün 5-10 dak.mı ayırıp plakalık yaptım sizler için fotoları ekliyorum çok değişik bir çalışma oldu kendimce motorda tarzımı oluşturuyorum yavaş yavaş. saygılar.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

bende kullanıyorum ses yok. içine koyduğun eşyalardan olabilir.

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı mrtdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende kullanıyorum ses yok. içine koyduğun eşyalardan olabilir.
    içinde eşya olmadığında bile tıkırdıyor. kırılmasın diye fazla sıkmamıştım somunları zaten az bir pay kaldı belki sıksam kırılacak plastik tabla. bir kaç saat sonra nasıl bağladığımı gösteren bir resim göndereceğim inş. ilginiz için teşekkürler

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Honda Efe'ye 20'sinde gelecek denilen CBF'ler bugün gelmiş durumda gözümüz aydın

Bende yarın plaka işlemlerimi tamamlayıp
    Cumartesi günü Sezgin Kalkan'la yola çıkmayı planlıyorum kısmetse
    Tabi yarın kargo erken gelirse geç gelipte plaka işlemleri bitmezse yapacak bişey yok
    [B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm. arkadaşlar bu gün 5-10 dak.mı ayırıp plakalık yaptım sizler için fotoları ekliyorum çok değişik bir çalışma oldu kendimce motorda tarzımı oluşturuyorum yavaş yavaş. saygılar.
    eline sağlık ustam abi benim elimde o sac ve kaynak makinası olsa hemen kendime dizlerimi sudan koruyacak şekilde ön grenaj yapardım buralar yılın yedi ayı yağmurlu ben de yaz kış biniyorum. plastikten birşeyler yapmam lazım işleyebileceğim tek madde şimdilik bu

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Efe'ye 20'sinde gelecek denilen CBF'ler bugün gelmiş durumda gözümüz aydın

Tabi yarın kargo erken gelirse geç gelipte plaka işlemleri bitmezse yapacak bişey yok

Gözünüz aydın inş bir aksilik çıkmaz bir an evvel kavuşursunuz.Yanlış görmediysem okul çıkışında ışıklarda denk geldik cbf150 lere bakışından anlaşılıyor sabırsızlıkla beklediğin

Alıntı _10ur_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dün söylemiştim herkez bayilerini arasın motorlarınız geldi diye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

Abi ilk brandayı aldım, alt tarafı lastikli benimkinin tam oturuyor. Sabah uyandığımda iki bina ötedeki komşunun bahçesinden topladım gece fırtına çıkmış rüzgar almış götürmüş. O günden sonra debriyajdan arka fren pedalına kancalı lastikli ipler var onlarla bağlıyorum kaçamıyor
    arkadaşlar aldığınız brandalardan bende kullandım fakat dışardan satın almayın sakın HONDA servislerinde orjinalleri vardır bunların kalın kumaştan yapılma heryerde olmayabilir fakat gidip sorun bir modeli vardır 30TL bir modeli vardır 50TL 50 liralıkğı alın keyfinize bakın. ama her bayii de olmayabilir ben en sonra istanbul-güngörden almıştım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 ----------

Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki ozman hemmen değiştirymmm peki böle nasıll :D:D

bu daha mükemmel ama yinede vardır başka seçeneiğimiz ben burdan biriizde görsem yakışanı vallahi yaptırıcam aynısını
    [COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte buuuuuuuuuu kırmızıya yakıştı dmiii

Gold jant'ı düşünüyodum aslında güzel olmuş farklı bi hava katmış olabilir yani

içinde eşya olmadığında bile tıkırdıyor. kırılmasın diye fazla sıkmamıştım somunları zaten az bir pay kaldı belki sıksam kırılacak plastik tabla. bir kaç saat sonra nasıl bağladığımı gösteren bir resim göndereceğim inş. ilginiz için teşekkürler
    dostum resimleri nasıl yüklüyosunuz sürükleyip bırakıyorum olmuyo.plastik tablaya gelen noktanın arasına geniş pul veya ona benzer bişey koyarsan kırılma riskini azaltırsın

Motosikleti
    2011 Cbf 150
    Alıntı VeNoM26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözünüz aydın inş bir aksilik çıkmaz bir an evvel kavuşursunuz.Yanlış görmediysem okul çıkışında ışıklarda denk geldik cbf150 lere bakışından anlaşılıyor sabırsızlıkla beklediğin
    Atatürk caddesinde denk gelmiş olabiliriz
    Bu arada facebook adresimi veriyim; konuşuruz görüşürüz haberleşiriz gezi yaparız

http://www.facebook.com/ZxR.Onur

Alıntı necdet_vv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün söylemiştim herkez bayilerini arasın motorlarınız geldi diye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

Bugün arayıp geldi dediklerinde şaşırdım ama erken geldiğine cidden sevindim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler