5 aydan beri kullanıyorum en son 130 km/h gördüm
sessiz olması süper bişey ve çok rahat
5 aydan beri kullanıyorum en son 130 km/h gördüm
sessiz olması süper bişey ve çok rahat
Hayırlı olsun Ahmet kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanman dileğiyle
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
arkadaş amma sallıyosunuz yaaa 150'lik motor nasıl 130 görsün adam siteye üye oluyo ilk mesajı bu tamamen sallamasyon , kendisi ya honda bayisi yada satış temsilcisi falan galiba , yanlış bilgilendirmeden dolayı kendisini kınıyorum....
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum hepimizin kazasız belasız motorlarımıza binmesi dileğiyle ayrca karar vermem için tecrübülerini paylaşan arkadaşarada teşekkür ederim
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
fiyatın pazar malı gibi böyle bir inip bir çıkması Hondaya prestij kaybetiriyor.Ona göreee
Bazı hızlarda sabit giderken kafa grenajından bir zırıltı geliyor normalmi??
Bir de ön diskten hafif bir ıslık gibi bir ses var?1300 km deyim.Servise götürsem mi arkadaşlar??
3000 KM bakımını geçtim , ne zırıltı duydum ne de ıslık sesi,
gönül ve kafa rahatlığı ile marş a basıp gidiyorum.
Çok memnunum.
Sen yine de bir servise götür tabiii 2 yıl garantisi var.
Ayrıca piyasa şartlarına göre fiyat ayarlamaları Honda nın prestijine bir şey yapmaz.Piyasa şartlarına göre indirim yapmışlar teşekkür etmek lazım.
Bugün izmir honda bayisine uğradım fiyatı doğruladılar 3640'a düşmüş...ellerinde bi tane mavi var haftaya 4 tane siyah gelcekmiş biri benim olucak kısmetse
Hayırlı olsun Ahmet kardeşim, kazasız belasız, keyifle kullanman dileğiyle
Ben 125 gördüm henüz 1500 km civarındayken, 130 görebilir inanırım
Benim fren her turda bir sürtüyor sanırım, ondan ses geliyor. Arkadaşlar normal olduğunu söylediler ama kaldırıma yandan yavaşça çarptıktan sonra oldu gibime geliyor. 3000 bakımında soracağım onu da.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Ahmet hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin..Ama olmuyorki arkadaşlar herkes kırmızı alıyo arada mavi siyahlarıda istiyoruz.motorun haysiyeti kalmadı herkeste kırmızı
Bu arada kırmızısı olanlardan çıkartmayı söken varmı?varsa nasıl duruyo?Benim pek hoşuma gitmiyo.
erdoğan arkadaşım peki fabrika kağıdına baktınmı en soz hız kaç yazıyo kafa aşşağı son gaz verdikten sonra CBF250 145-150 de görür ama motorundan anasını ağlatırsın , motorunuza uygun olan hız azamı 100-110 km'dir daha yüksek hızlarda kesinlikle dengesiz gidiyo demektir motor çünkü ona göre yapılmış , bende 1,5 sene YBR125 kullandım hemde 2004 versiyon 11,5 beygir en son gördüğüm hız 110-115 falandı ama hiç güven vermiyodu o hızlarda ve en fazla 5-10 saniye kalabiliyosun zaten sabitleyemiyosun.....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Honda'ya prestij kaybettireceğini sanmam. Bunlar pazarlama taktikleri sadece.
Kafa gernajından kimi zaman zırıltı geliyor, sanırım km göstergesi etrafındaki siyah plastik parçalar yapıyor.
Diskteki ıslık için ben servise sormuştum ve önceki sayfalarda da yazmıştım. Fren balataları tozlanınca yapıyormuş. Temizleme spreyi sıkınca geçiyo. Almak lazım bi tane. Ben de şu ara yine var mesela o ıslık. Büyük bir sorun değil senin anlayacağın.
Cihancım tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
Bugün saat 17.30...18.00 gibi D&B motor Ümraniye bulgurluda olacağım...yolu düşen varsa kaynaşalım...Biloo da yanımda olacak...yağ değişcek sadece...yağ parası ödenecek...ana bakım 4000 e çıkarmışlar bilginiz olsun...orada Kasım var...sağolsun iyi çocuktur...Tekirdağa davet ettim...yarışlara gidecekmiş...teknik destek için...
son haberler benden olsun size...D&B motor Konşuk Motora devredilmiş...yarınki yarışlarda Konşuk motorun sahibinin oğluda yarışacakmış vs...son dedikodular bunlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun Cihan kardeş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)