Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[QUOTE=mete_han;2339423]aga evet yan kapaklar sökülecek sonrası kolay ama...benzin horumu vs...servise kolay işler...sen bilin yinede tabi...takıntı yaparsan uğursuzluk olur falan dersen değiştirme tabi..kusursuz olsun istersen değiştirsinler aga...ayıplı mal aldın...
okadar emin olma dostumm 100 liraya 32 litre kappa çanta satıyolar heryerde 32 çinler 50 lira benm lazer kask 32 lt kappaya sığmıyodu ama denemeden almayın derim........
uzunköprüde hergün at eşek kasapları basılıyo köftenin lezzeti onlardan geliyo olabilir ama listenize dadhil olmak isterim yne de :D:D
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Lan olum Mete sen işten mi ayrıldın gece 3 lerde mesaj bırakmaya başladın yine :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Benim zincir ayar somunları yalama yaptı. Dakika bir gol bir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
mrb arkadaşlar
bu sabah doğru parçacı arkadaşın yanına gittim ve ybr aynalarını takmaya başladım ama dediğim gibi sağ ayna ters diş olduğu için olmadı haa evet ayna koluna diş açarak biraz gitti ama tam oturmadı ve yamuk oturdu hoşuma gitmedi.yani benim ayna hayalim yattı açıkcası.çünki uyduruk işi asla sevmem,yanlışta anlaşılmasın özür dilerim ama bana öyle geldi kafama yatmadı.
kazasız cezasız sürüşler
hoşcakalın.
Ercan.
Evet sevgili arkadaşlar bugün itibari ile mayıs siparişleri de gelmiştir bilginize bayileriniz ile görüşün
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
necdet bey aradım ben gelmedi dio normalde gelecekti ama gelmemiş
Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum Bizim CBF lere Enduro lastigi takamazmıyız takarsak ne takmak gerekir?
http://www.anesmotor.com.tr/?urun-32...100-90-19.html
MEsela bu tip bir lastik takilirmi birde hangi marka oneririsiniz takan varsa cross motor lastigi falan takan varsa resmini koyabilir mi?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Sizlere doğa harikaları bağlamında Çınarcık yaylalarını tavsiye ederim...yaşarken 1 kez gidilip görülmeli..sık giderim Çınarcığa...
yok aga izinliyim bugün son...
sıkıcı gezi olmasın aga...evsahabısı siz olacaksınız...
Usta bi yanlış olmasın diş açmaya falan hiç gerek yok...direkt oturuyor...
daha geçenlerde biri çarptı aynama hemen boşaldı servise gittim ayaküstü 1 dakkada halletti...İstanbulda kuryelerin geneli ybr aynası takar...
hangi numaralı parça aga...17 mi 13 mü...
Montun resimleri aşağıdaki gibi Revit Liteon (google da arattırırsanız envai çeşit resimleri var gri-siyah rengi de var bu modelin)
Bende ybr aynası taktım evet ters diş ve diğerlerini sökerken farkedebilirsiniz sağdaki saat yönünde soldaki saat yönünün tersi şeklinde sökülüyor.
Bir de Metehan abi şu parça kataloğunu paylaşabilir misin ? Elimizde bulunsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
Sen askerden geldin mi
bu revıt modelini hiç görmemiştim desem inan valla güzelmiş...katalog işinide bir ara hallederiz aga...
zenonun şafak karanlık...
evet arkadaşlar çanta 30 luk muş düdük gibi kız çantası gibi bişey son kez baktımda hiç hoşuma gitmedi hemen değiştiriyorum.
bendede 30 var ama onceden almıştım 2 sene oldu iş görüyor 1 kask 2eldiven 1 tane kilit ve ıslak mendil koyabiliyorum nabalım para yok
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)