anes motora bugun mayıs partyleri geldi ordaydım hata kurulmaya yardım ettim baya yoğundu bekliyen varsa duyrulur
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Bugün D&B motorda 67936 da bir panda motosikleti görülmüştür. Panelde duran jelatiniyle, yüksek kmsiyle, ön cam ile gosterge arasındaki bez ile diğerlerinden sıyrılmıştır. Kimin acaba tahminleri alayim ?
aynen oyle yapıyorum su aralar içime bişeyler giyiyorum ama yazın ilerleyen zamanlarında havalar ısınınca da sadece bu mont gayet serin olacak kanaatindeyim. Eldivenlerimde Beringin yazlık eldivenleri o kadar memnunumki kışlık montuda Bering alacam herhalde ihtiyacım olursa.
Kesinlikle olmazsın hocam makine muhteşem hergün binesim var hiç durdugu yerde yatırasım yok makineyi
Metehandro, metehandro, metehandro
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
bugün motor bana biraz erkende olsa bi arıza yaptı motor aksamından olmasada elektirik arızası sinyallerim hariç hiç bir lambam yanmıyordu ilk baş sigortalardan birinemi bişey odlu diye düşünmüştüm gitim servise 1.30saat rahat urastılar aradılar buldular ama depoyu söktüler depo sökülünce üzüldüm ama şanstır yani benim başıma geldi bi bağlantıda kablolar sıyrılmış yerine oturtular düzeldi ama biraz söktük işte motoru
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar yeni kasa cbf için xenon alıcam.far tiplerini biliyorum (h1-h3-h4-h7)bisürü seçenek var fakat bu motorun far yuvası farklı 35 wattlık yuvarlak bi ampulü var orjinalliğini bozmadan bu ampulü çıkarıp xenon takan varmı direk tasa?ne tip ampul kullanıyosunuz xenon olarak yardımcı olanlara teşekkürler.
arkadaşlar 1 ay önce aldığım kappa 36lt çantayı 42-46 lt çantayla değişmek isteyen yada elinde büyük çantası olan arkadaşlarım benimle irtibata geçebilirler mi...
abi scooter da neden çizme giyme gereksinimi duydun anlamadım. artık ihtiyaçtan öte tutku olmaya başladı galiba geçenlerde servise gitmek için şehirlerarası yol aldım.ayağımda spor ayakkabılar vardı yerler ıslak olduğu için yoldaki bütün suyu sağolsun bizim cbf ayakkabımın içine doldurdu. o an dedim ki ahh yanıma metehan abi gibi birer sarı çizme alaydım da bu hallara düşmeyeydim şimdi iğrenç görünse de motor koruma demirime siyah poşet geçirdim artık su sıçramıyor. cbf hayali gerçek oldu şimdi scooter a dönüş hayallerindeyim...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
ön taraftaki titreşim bende de var.60ın üstüne çıktığım an oldukça artıyor hatta.istanbulda buz motora gittim durumu sordum lastiklerden kaynaklanıyor olma ihtimali yüksek dediler.lastik rodajını tamamlasın azalır,tamamen ortadan kalkmazsa lastiğe balans aparız hallolur dediler.araçlardaki gibi aslında,belli bir süratin üstünde direksiyonda titreme oluyor ya motorsiklette de aynı durum var anladığım kadarıyla...
Usta inan al marketten dondurulmuş maret köfte al sana Tekirdağ Köftesi hiç bir farkı yok...inşallah bu yaz bir Trakya gezisi yaparrız...bak Lüleburgazdan bir arkadaş var..coolizma...ayrıca muratcan7 de lüleburgazda...orrtak nokta Tekirdağda buluşuruz veya edirne Merkezde...
geçmiş olsun hacı...
selam reis...abi ters diş olsada sorunsuz giriyor rahat ol...kesinlikle değiştirmelisin...krom aynalarında tanesi 50 gayme onları iyi sakla belkide satarsın...Abi biraz midasın eşşek kulaklarına döndü hareket ve aralara derelere girme alanım kısıtlansada 1-2 günde bu detaya alışıyorsun aklına bile gelmiyor...gidon hafiifledi...görüş mesafem %100 oldu...ve plastik kaplaması şık duruyor...
size adres de vereyim aynanın çiftini 10 liraya alabileceğiniz sipariş verebileceğiniz ithalatcı...
bu marka çin aynası sağlam...işçilikten belli...bu WİWİ yi getiren adamlar İzmirde şu kişiler...
ve ayna çifti ne kadar tahmin edin..
çifti 10 tl...
http://www.motorcuhayri.com.tr/
FEVZİPAŞA BULVARI 1366 SOK. NO :1/B BASMANE/İZMİR TEL +90 232 4450291
aynayı yan sanayici her tamircide bulabilirsiniz...ama toptan da alabilirsiniz...sizin oralarda 25-30 a itelerler...ama bu İzmirdeki elemanlardan 20 liraya 2 çift alırsınız ...
senin için birkaç foto çektim...
ayna üzeride WIWI yazıyor...ama stıcker gibi birşey değil...ayna içinde gibi...bunu bulmalısın piyasadan...ben geçen motoru yatırdım kırılmadı inan...şaşırdım kaldım...
xenon mutlaka taktırmalısın hacı...bir alışsan vazgeçemezsin...
hayırlı olsun...
aga boşta makina var mı...sahiplidir hepsi...bi arkadaş motor yok diye 1000 km de eski kasa makinaya 3400 verdi...ona yandım...
benim taka galiba... bu akşam motoru teslim aldım sorun kalmamış yağ gibi akıyordu vallahi...
ulen özlemişim namussuzu... motorsuz halimiz duman...
durmamı aga...68 bine az kaldı...bu yaz 80 bindeyim valla...her gün suadiye seyrantepe yapıyorum günde 27+27 56 dan ayda zaten 1000 km garantim var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
safın biri de ömrü 20-30 bin diyodu cbf15 nin onun gözüne sokmak lazım bu resimleri :D:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
aynen benimde babannemn annesi pehlivanköylü,bugn kırklareliden girip edirne ordan uzunköprü pehlivanköy den dönmek istedim ama yağmur hiç dinmedi,inşallah yarın hava güzel olur da sağlam bi gezinti yaparım
çayda kahvaltıda yenir...acaba nedir nedir...
bende ilk sübap ayarında silindir üst kapağı sökülürken içim cız etmişti...neler gelecek başımıza aga bilinmez...depo söküldü diye üzülme...
aga çizmeyle gittim cbf ile sonra bunu teslim aldım dönüşte doğal olarak çizmeler ayağımdaydı...ama bu yağmur çamur işi benimde canımı o kadar sıktı ki iyi ki çizmelerim var...o an koçtaşda sarı varmış aga yoksa siyah alacaktım... şehir içinde huzur sukutırda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Metehan abi aynaları ilk iş bende değiştirmeyi düşünüyorum
Link için teşekkürler
Bu arada
Motorum gelmeden bi kaç şey alıyım dedim şimdiden
Kappa K35 çanta -> 154 TL
Tank Pad -> 30 TL
Branda -> 36 TL
Jant Şeridi -> 20 TL
www.gungormotor.com fiyatları sipariş veriyimmi yada önereceğiniz başka çanta varmıdır ?
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
Bu arada unutmuşum eklemeyi
http://www.hepsiburada.com/Liste/cyc...oryId=20029254
Bu alarm'dan almayı düşünüyorum sizce taktırmalımıyım motorumu garajda değil apartmanımın yanında bırakacağım bazı formlarda bu uzaktan çalıştırmanın hırsızlara kolaylık olabileceğini söylüyorlar ama nedir bilgisi olan varmı ?
Fiyatlar konusunda da yorumunu alalım metehan abi
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
geçmiş olsun hacı...
Çok teşekkür ederim
Birde birşey sormak istiyorum motorumu D&B den teslim alırken benzin deposunun tam ortasında cok hafif böle nasıl desem kalem ucu kadar birşey hafif eziklik var ama öle boya falan kalkmamış çok minikti belli bile olmuyor pek dikkatli bakmayınca resimini çektirmiştim alırken degiştirirm diye ordakilerdende onay aldım isterseniz degiştirirz dedi fakat şimdi diyorum kendi kendime cok ufak birşey nazarlık olsun motora diyorum tekrardan motoru sök çıkar yapmayalım ufak birşey için siz ne dersiniz ?
fiyatlar o linktekilerle üç aşağı beş yukarı aynı Onurcum...şimdiden hayırlı uğurlu olsun makinan...
ben yerinde olsam değiştirmekten yana tavır koyardım...kusursuz olmalı makina aga en azından ilk yıl böyle olsun...grilere siyah depo kılıfı taksanız nasıl olurdu acaba...yakışırmıydı...
şu motosiklet işinin tek antipatisi yağmur...hiç çekilmiyor...
slm. bu gün k46 sanırım çantayı 110 liraya aldım sehbasına 40 lira istedi bende pahalı buldum artık kendim imal edecem . tank ped burda 15 lira iyiside 20 lira diğerlerini sormadım ki onlarda ucuzdur sanırsam bu gün paraya kıyıp eldiven dizlik çanta mont aldım 350 liram gitti eşantiyon olarak tankped istedim ama malesef esnaf arkadaşımız burnundan kıl aldırmadı.
[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)