Coolizma motorun gerçekten güzel iyi günlerde kullan yalnız ilk resimlerinde motorda depo kılıfıda vardı şimdikilerde ise yok çıkarmanın özel bi nedeni varmı tavsiye etmediğin bişey falan mı oldu?
Coolizma motorun gerçekten güzel iyi günlerde kullan yalnız ilk resimlerinde motorda depo kılıfıda vardı şimdikilerde ise yok çıkarmanın özel bi nedeni varmı tavsiye etmediğin bişey falan mı oldu?
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
yok sadece kaba duruyo bide yazz geliyo güneşten dolayı azda olsa değişiklik olur sonra çıkarttığımda renk ayırmasın diye çıkarttım,yıprancaksa heryeri eşit yıpransın sonra hoş olmaz;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------
Modifiyeye girişicem ama kıyamıyorum daha çok yeni beee :d:d
tanıyamıcak kimse motoru...
Bende gideyim bi 5-10 km yapayım Justrebeldeyi geçmem lazım ama arayı iyi açtı ben haftasonu binemiyom tezat işte oda haftasonu arayı açıyor bari gidip kapatabildigim kadarını kapatayım hade kalın sağlıcakla.
ONE LIFE LIVE IT
çok güzelmiş mucit kardeş sağol
yeni modellerde dişli sayıları farklımı hemen öğrenmem lazım.
2011 li arkadaşlar hemen sayıverin bakem
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
arkadaslar bugun itibariyle motorumu satmıs bulunuyorum. bakalım kısmet hangi yeni motora gulecek. hepinize iyi forumlar
napalım arasıra cila yapıcaz artık.matlık olayını kesin çözer.çbs polisan mavi araç cilası çok başarılı senelerdir arabama uyguluyorum.motordaki kılcal çizikler içinde kullandım çok başarılı fakat en ufak bir dış etkende çok hassas boya yine kılcal çizikler oluşuyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------
daha nice gezilere kardeşim güzel gezmişsin
arkadaşlar benim sorunum sizlerdede vardır sanırım.
arkadaşımız beyaz spor ayakkabıyla kullanıyor bende aynı durumdayım amma vites kolu ayakkabılarım mahvediyor bende fazla titizim bu konuda çok rahatsızım.
vites kolunun ayakkabılarımıza zarar vermemesi için neyapabiliriz?
saygılarım
slmlr
Ercan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 ----------
arkadaşlar bu fotoğraflardaki cbf150 nin aynaları ybr aynasımı?nasılki arkayı orjinallerine göre dahamı güzel gösteriyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------
feste arkadaşlık gönderirisen kabul ederim.tabikide herzaman beklerim,bizim buralarda gezilecek yerler çok,klavuzluk yaparım.
Az önce EFE hondadan Berker bey aradı
Haziran 10'da teslim edilecek motorumu mayıs 20 tarihine çekmiş çok sevindim cidden
Mayıs 20'de teslim edilecek motorlar bugün istanbula gelmiş
Bu arada haziran 10'a kalırsan büyük ihtimalle zam gelir dedi
Alacaklara ilgililere duyrulur
[B][COLOR="Red"]2011 CBF 150 Kırmızı[/COLOR][/B] ::kalbim::::kalbim::::kalbim::
bunun icin ayakkabi koruyucular satiliyor cokta pahali seyler degil internetteki motosiklet malzemesi satan yerlerde var arattirin bulacaksiniz.
evet ybr aynasi metehanin motoru zati kendiside siddetle oneriyor ybr aynasini.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
Mudur cok sevindim sende ben gibi erken erken kavusacan motoruna ne guzel Allah sevdigi kuluna essegini once kaybettirir sonra buldururmus. Yalniz su imzandaki vuslat tarihinide degistirmen icap eder o zaman mayis 20 yaparsin artik
ONE LIFE LIVE IT
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)