All in one! Life!
Kapağı taktığında anahtarını çekip alabiliyorsan kapanmış demektir anahtar çıkmıyorsa kapağı çıkarıp yeniden oturt kapak zaten hafif sağa sola oynar gibi olur o da normal
Evet Angel xenon far isteyen arkadaşlar yok mu acaba herkes olsa da yaptırsam derdi şimdi ses eden yok
Dur ben daha anca plakayı aldım taktırdım. Hele bi ehliyeti alayım sen o zaman gör hepinizi yakalayacam hatta ikiye katlayacam Tozunu atacam MT'nin gezi manyaaa olacam kimse yakalayamayacak beni ben kaptım mikrobu artık iş bitti aldım zevkini hele havalarda ısınacak o zamana offffffffffff çok seviyorum motorumu ya doyamıyorummmmmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------
Bilgi için saol angel far işine gelince cok para harcadım zaten daha ehliyet var arka çanta var ihtiyaç bitmiyor o yüzden beni şimdilik sayma ben söyliim dedim kararı kesin olan arkadaslarda söylerse en azından işin rengi belli olur kanaatindeyim.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
Merhabalar öncelikle
Bugun izin günümdü havada güzel şöyle motorumla cıkıyım güzel bir gezi yapıyım dedim şehiriçinde taksim beşiktaş ordan sahilden florya yaptım döndüm ve tam 82 km oldu motorum Maşalllahı var hadi bakalım kim geçicek Benimde memleketim Kırklareli inşallah mayısın ortasında falan gitmek istiyorum eger uyarsa sizinle beraber yolda 2 yeni cbf 150 ile gitmek çok keyifli ve eğlenceli olacaktır inşallah zaman denk gelirde projemi gerçekleştirebiliyim
Önceki motorum cgl 125 ti fakat titreşimden bazen azer bülbül gibi oluyordum inince gerçekten hiç rahat edilecek bir makina degil cbf 150 bana ondan sonra mercedes sürüyormusum hissi veriyor gerek ön gövdenin geniş olması gerek daha heybetli görünmesi sanki daha üst sınıf bir motor kullanıyorum hissi veriyor gerçekten çok güzel bir duygu cbf 150 sahibi olmak bence bir ayrıcalık
Yanlız işte istanbulda trafik biraz sorun oluyor rodajda oldugumuz için biz tın tın giderken 40 50 ile yanımızdan arabalar vızır vızır hiç hoş olmuyor trafiktede ben onları geçiyorum ama orası ayrı ama motorlarımızın maşallahı var bana diğer motoruma göre güven veriyor
coolizma bu yaz yeni makinam gelsin bakalım bu sefer kaç günde doldurucam bin rodajını eğer unutmazsam o zamanda yazarım ve ne tesadüftür ki bu ay yine mayıs ayında alıcam ve yine alır almaz 2-3 gün içinde bursaenduro.com şenlik düzenliyor yine gidicem bir geceliki kamp a güzel bi tesadüf fakat bu sefer 6 gün değil belki 7-8 günde geçerim bin i
[COLOR="Red"][I] ::uzgunum: ama BİGÜN HERKES "benimde bi cbf'im olsa" diyecek ((hayatımı VFR-1200 ile sonlandırmak istyrm)) [/I][/COLOR]
Slm arkadaşlar bende şu an 105 km deyim rodaj devam ediyor 5000 5500 d/dk 60 km kullanmaya gayret ediyorum, ilk gün biraz 7000 devri 80 km hızı gördü ama kısa bir süreliğine fazla zorlamıyorum ufak ufak açıcaz yanlız önemli bir mevzu var, bu ybr 125esd dede olan bir şey, motor devri tam 5000 e gelince bir titreşim başlıyor 5500 devirde kayboluyor tekrar 5000 e gelince elciklerde ve peglerde hissediliyor bu durum sizdede aynımı acaba bence egzostan kaynaklanıyor eski kullandığım cbf de böyle bişiy yoktu pek rahatsızlık vermiyor ama sizde durum nedir??
Zannediyorum devir 5000'e gelince konvertörün içindeki gaz basıncı doruk noktaya ulaşıyor, konvertörün içinde bulunan filtre elemanı tahliye sırasında bi tepmeyle karşılaşıyor sebep büyük ihtimal sebep bu çünkü önceki cbf lerde bu olay yok büyütülecek bişiy diğil sadece 2011 i olan herkeste varmı öğrenmek istedim..
Evet haklısınız dediğiniz şekilde oluyor büyük ihtimal
Bende birşey sormak istiyorum bu egzost koruma demirinde sanki üstüne birşey dökülmüş ama böle leke gibi cıkmıyor normal iz gibi duruyor fakat ıslak bezle ovaladım çıkmadı acaba nasıl cıkarabilirim bu şekilde bir lekeyi yagmurda falanda gezmedim motorum daha su görmedi kapalı garajda kalıyor bu leke nasıl olustu o demir parcanın üstünde anlamadım.
Uploaded with ImageShack.us
motora jant şeridi ekledim nasıl olmuş bi gösteriyim dedim size :D
Uploaded with ImageShack.usarkadaşlar kusura bakmayın telden çektim vede biraz hava karanlık idare eder :D
buda arkadaşla b.çekmece sahil kaçamağı havalar 2gündür süper burda:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Devirde bir yanlışlık olacağını sanmıyorum benim motorumda 5.vites 5000 devirde 60kmh görüyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------
Alper motorun çok güzel kazasız belasız inşallah birde şeritleri ben nedense sevmıyorum ya hele bizim motorlara gitmiyor kanımca daha çok race motorlara gidiyor tabi ama karar yinede senin
alper sen şeritleri çıkar depo kııfın daha göze çarpıyor onu reflektör gibi kullan heheh
arkadaşım öle deme gidiyor her gören cok güzel olmuş diyor :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------
şimdi lafmı yoladın beyendinmi beyenmedinmi anlamadım duygularımızı dağa düzgün ifade edelim :D ben depo kılıfını bi farkım olsun diye cıkarmıyorum görünce bu alper diyin diye sizin için yani :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)