Luxor ve brody fiyat bilgisini nereden aldınız? Honda Türkiye sitesinde hala eski fiyatlar gözüküyor?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
hondanın kendi sitesinden aldım fiyatları
senin browser hala tempden okuyordur sayfayı...
http://www.honda.com.tr/motosiklet/prices.htm
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
banada motor 3900 ytl ye 1 peşin+6 taksit geldi.Ben istemeden de 90 ytl indirimli oldu.Orada tahmin etmiştim motorun fiyatının düşeceğini Ama ufak bir kazık yemiş oldum Yeni fiyat CBF 150 3640 YTL
Ben de hala eski site yerimi (bookmark) olarak duruyormuş, o yüzden göremedim fiyatları
http://www.honda-motosiklet.com/1/
(Ek bilgi: Bilgisayar mühendisiyim, cache olayı aklıma gelmişti de Honda'nın siteyi değiştireceği aklıma gelmedi doğrusu)
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
cbf150 3.640 ytl mi olmuş. illa beni al diyor.
tüh ya demek düşmüş hee 2.elde zarar edicez
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaslar almayanları düşünün ya onlarda alsın binsin biz ikinci ellerde zarar edelim geniş düşünün biraz ben sevindim indirim yapmasına ömür boyu cbf kullanmayacazki tüm hondalarda indirim olmuş bakın bizde yeni üst model aldıgımızda indirimli alacaz sonuç olarak bi zararımız yok yani umarım düşmeye devam eder
2. el fiyatları düşecek demekki.
biri 3.900 e satmaya çalışıyor. kim alırki bunu
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3858085
aslında 2.500 e bi ikinci el bulsam
hehe cumhurbaşkanlığı olayı hondayıda etkilemiş.
o zaman biz 3-4 günde bir cumhurbaşkanlığını gündeme koyalım belki ozaman
bedava dağıtırlar ne dersiniz.
çok iyi olmuş fiyat şimdi cbf ile ybr fiyat kapışmasına da girer
rekabet iyidir
CBF150 nin fiyatı iyi olmuş. Zaten güzel bir motor. Bu fiyatıyla daha çok satacaktır. Özellikle başlangıç için herkese tavsiye edilecek bir motor. Sürüşü çok rahat. Fiyatın düşmesi 2.el satacak arkadaşlar için iyi olmuyor ama yeni alacak arkadaşlar daha önemli bence
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
vay be bizim motor eski fiyata gelmiş...bizde kelepir mal satıcaz diye seviniyoduk... birde 3000 lira hazır temizse alırım diyenlere tripyapıyodum...tok satıcı ayağı yapıyodum...şimdi 3000 bile vermezler lo...2900...
satmıyom lan...satan *pnedir..... aha şimdi sahibinden.com daki ilanımıda pasife alıyom...bi daha motor falanda alamam zaten...pederide bağlamaya çalışıcam artık...napim...
bana 3550 e gelmişti zaten...plaka dahil...artı 3000 lirası vade farksız taksite almıştım...şimdi bu avantajları zor bulurlar...CİHAN kardeşim bugün yarın cbf 150 alacaktı inşallah zamsız alır...
şimdi almak isteyen 3640+200...3840 a gelir...yine kardayım diye düşünüyorum tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar selam cbf 150 almak üzereyim ama kask takılı olursa iki kişi ile rampada felan motor devrinin düştüğü çıktığı nasıl anlaşılıyormu yoksa motor iyice bayıldıktan sonramı fark oluyor devir saati olmayışı kafamı karıştırıyor selamlar kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
çok teşekkür ederim nasıl memnunmusun önerirmisin valla kararsızım renkte siyah istiyorum ama yokmuş kırmızı varmış
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
kırmızı al çok memnun kalırsın emin ol
bence siyaha göre çok daha güzel gözüküyor
ve motosikletimden son derece memnunum
çok yüksek hızlar beklemiyorsan seni uzuun yıllar sorunsuzca her yere götürür
ve emin ol çok rahat bir motosiklet
hiç yormuyor..
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
İnanmıyorum yaaa düştü fiyatııııııııııııııı Ama acaba eylül-ekim döneminde ne olacak. Ben ancak o dönemde maddi olarak hazır olabilirim. mevsim umrumda değil. Param hazır olduğuı gibi alırım zam gelmezse. YBR ile arasında fiyattan ötürü gidip geliyordum. Bu rakamlarla kesinlikle CBF150 derim
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)